Uncle Pey'j כתב:אני לעולם לא אסלח לאפיק על הנטישה האכזרית של Unreal Tournament 4,המשחק עדיין בספרייה שלי בלאנצ'ר שלהם,כמו אנדרטה
הוא גם יושב אצלי עצוב ככה. הקהילה לא ממשיכה אותו? חשבתי שהם ממשיכים לבנות אותו. לא נכנסתי אליו כמה שנים טובות.
Uncle Pey'j כתב:אני לעולם לא אסלח לאפיק על הנטישה האכזרית של Unreal Tournament 4,המשחק עדיין בספרייה שלי בלאנצ'ר שלהם,כמו אנדרטה
DrKeo כתב:אני דווקא עם קאז בזה, כמו ש-VALVE הפכה לחברת מערכות הפעלה (כלומר לפחות לפני שאלכס יצא) אז אפיק הפכו לחברת פתרונות middleware. כלומר שתיהן ספקו את השירותים הללו בערך שני עשורים, אבל עם הזמן, ככל שהן נעשו עשירות יותר מסיפוק השירות, כך הן התעלמו יותר ויותר מפיתוח AAA. אז כן, לדעתי המשחק הגדול האחרון של אפיק הוא לגמרי גירס 3 והמשחק הגדול האחרון של VALVE הוא פורטל 2 (ואז כמובן שVALVE שברה את זה סופסוף עם אלכס).Klayman כתב:פשוט נדב פה לגלג על ''אלה שהתבכיינו על טק דמו''.
זה היה בקטע של סקפטים סקפטים לפני שצפיתם אבל הנה, בסוף שוב פעם טק דמו מעיף לכולם את הפקק
ברור שאני מסכים שיש עוד המון סימני שאלה ובסוף זה רק טק דמו. אבל הסטורית הדורות בסוף עוקפים את הדמואים. תסתכל על הדמו אלמנטל כיום, TLOU2 שם אותו בכיס הקטנטן מכל בחינה.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:אני לעולם לא אסלח לאפיק על הנטישה האכזרית של Unreal Tournament 4,המשחק עדיין בספרייה שלי בלאנצ'ר שלהם,כמו אנדרטה
הוא גם יושב אצלי עצוב ככה. הקהילה לא ממשיכה אותו? חשבתי שהם ממשיכים לבנות אותו. לא נכנסתי אליו כמה שנים טובות.
Klayman כתב:DrKeo כתב:אני דווקא עם קאז בזה, כמו ש-VALVE הפכה לחברת מערכות הפעלה (כלומר לפחות לפני שאלכס יצא) אז אפיק הפכו לחברת פתרונות middleware. כלומר שתיהן ספקו את השירותים הללו בערך שני עשורים, אבל עם הזמן, ככל שהן נעשו עשירות יותר מסיפוק השירות, כך הן התעלמו יותר ויותר מפיתוח AAA. אז כן, לדעתי המשחק הגדול האחרון של אפיק הוא לגמרי גירס 3 והמשחק הגדול האחרון של VALVE הוא פורטל 2 (ואז כמובן שVALVE שברה את זה סופסוף עם אלכס).Klayman כתב:פשוט נדב פה לגלג על ''אלה שהתבכיינו על טק דמו''.
זה היה בקטע של סקפטים סקפטים לפני שצפיתם אבל הנה, בסוף שוב פעם טק דמו מעיף לכולם את הפקק
ברור שאני מסכים שיש עוד המון סימני שאלה ובסוף זה רק טק דמו. אבל הסטורית הדורות בסוף עוקפים את הדמואים. תסתכל על הדמו אלמנטל כיום, TLOU2 שם אותו בכיס הקטנטן מכל בחינה.
שתי החברות גם אמרו בצורה כזאת או אחרת שמשחקי סינגל פלייר זה לא ממש חשוב (עד שואלב שברה את זה עם אלכס למען קידום ה VR).
וכן, אולי ממש התרשמתי בהתחלה, אבל אחרי עוד שתי צפיות ביקורתיות, ירד לי ממנו. זה לא שאני מפקפק שמשחקים יראו כך בעתיד - אלא שזה פשוט לא ממש מעניין בשום צורה.
bling כתב:Klayman כתב:DrKeo כתב:אני דווקא עם קאז בזה, כמו ש-VALVE הפכה לחברת מערכות הפעלה (כלומר לפחות לפני שאלכס יצא) אז אפיק הפכו לחברת פתרונות middleware. כלומר שתיהן ספקו את השירותים הללו בערך שני עשורים, אבל עם הזמן, ככל שהן נעשו עשירות יותר מסיפוק השירות, כך הן התעלמו יותר ויותר מפיתוח AAA. אז כן, לדעתי המשחק הגדול האחרון של אפיק הוא לגמרי גירס 3 והמשחק הגדול האחרון של VALVE הוא פורטל 2 (ואז כמובן שVALVE שברה את זה סופסוף עם אלכס).Klayman כתב:פשוט נדב פה לגלג על ''אלה שהתבכיינו על טק דמו''.
שתי החברות גם אמרו בצורה כזאת או אחרת שמשחקי סינגל פלייר זה לא ממש חשוב (עד שואלב שברה את זה עם אלכס למען קידום ה VR).
וכן, אולי ממש התרשמתי בהתחלה, אבל אחרי עוד שתי צפיות ביקורתיות, ירד לי ממנו. זה לא שאני מפקפק שמשחקים יראו כך בעתיד - אלא שזה פשוט לא ממש מעניין בשום צורה.
אם קיבלת הצצה לאיך משחקים יראו בעתיד אז איך זה לא בדיוק מעניין?
ניתוח נוסף של DF:
The idea was always to basically lay all the cards on the table from first party and have a big blowout. And there's a ton of stuff to be excited about. Definitely big AAA XGS reveals, other big third parties on stage (not necessarily exclusive). It might change a bit at this point in time given COVID-19, but you could say that's the aim. I'm personally really excited for their show.
We have access to 20 uncompressed grabs from the trailer: they defy traditional pixel counting techniques. When the overall presentation looks this good, this detailed, with solid temporal stability (ie, no flicker or shimmer frame to frame), resolution becomes less important - the continuation of a trend we've seen since the arrival of the mid-generation console refreshes. As we said almost two years ago now, next-gen shouldn't be about 'true 4K', the game has moved on and put it frankly - GPU resources are better spent elsewhere.

bling כתב:מה שכן אני לא יודע למה אנשים מ ERA החליטו לקחת דווקא את טומב ריידר כהשוואה, זה לא הטופ שיש לדור הנוכחי להציע. בכל אופן כנראה שאף אופציה אחרת לא היתה מתקרבת לזה בכל מקרה אז זה לא כזה משנה.
swiss-the-engine כתב:למה כמה המעבדים בקונסולות החדשות חזקות מהמעבדים הנוכחיים? כאילו בטח תהיה איזו התקדמות אבל אני חושב שאתה מגזים בהערכה שלך כמה המעבד ישדרג לנו את החוויות גיימינג.
שוב אני בכלל חושב שמה שעוזר לתהליך עבודה על משחק (יענו מקצר), הוא יותר משמעותי מהשאר... כמה שנרד למצב שקבוצות קטנות יכולות להוציא משחק מרשים יעזור לנו להתקדם לעבר משחקים חדשניים... זה גם הרבה יותר מוחות וכשרון שיכולים להביא לי מוצר מוגמר וזה גם מהצד של מפיצים שיכולים להוציא משחקים בפחות כסף
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 32 אורחים