PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Laskin
Elder

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2020, 18:06

DrKeo כתב:קצת עצוב שזה מה שסאקרפאנץ׳ הצליחו להוציא מתקציב אינסופי ו-7+ שנות פיתוח. מעולם לא הבנתי למה סוני קנו אותם ועם השנים זה נעשה פחות ופחות ברור.

אני די בטוח שאם הוא יהיה באמת 8+ אז יש לזה פוטנציאל למכור יפה מאוד... רק העובדה שהוא בלעדי ומצד א׳ של סוני נותן לו ״יוקרה״, ולראייה - תראה את Days Gone שמכר יפה מאוד והצדיק את השנים הרבות שהם לא הוציאו שום משחק.
גם בלעדי סאקר פאנץ׳ לא היה לסוני שום בלעדי בתקופת השיגור מלבד קילזון... בכל אופן הם בערך ברמה של רייר, רק מוכרים כנראה טוב יותר, אני לא חושב שסוני מאוכזבים מהרכישה הזו.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 15 מאי 2020, 18:09

צפיתי בGOT, והאמת שאני די מרוצה. אולי זה לא יהיה משחק של +9 אבל זה בהחלט נראה לי בכיוון של 8 גבוה כמו שרובכם כאן קיוויתם. המשחק נראה מצוין ויזואלית, החקירה נראת מעולה. רק מערכת הקרב הפריע לי, או יותר נכון הדליקה נורת אזהרה - מה זו המערכת לחימה הזו? זו מערכת של קאונטרים סטייל AC1? כי זה לא היה ממש מוצלח בזמנו... ובכל הקשור להתגנבות הוא נראה אחלה, זה רק הAI שמעלה מעט סימני שאלה ונראה בהדגמה הזו די רע.
אני מניח שהמשחק יקום ויפול על עיצוב המשימות הראשיות שלו, ועל כמה עוד יש לו שהוא לא הראה לנו. אם חלק גדול מהמשחק הוא זה, ניקוי בסיסי אויב, אז הוא בבעיה. אבל אם זה חלק קטן ויש לו מעוף בעיצוב הלב העיקרי של הקמפיין, אז אני דווקא חושב שהוא עדיין יהיה מעל הצפיות שלכם פה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2020, 18:21

הרשמים של האתרים והערוצים הגדולים ביוטיוב מאוד חיוביים, ממה שראיתי אתמול והיום. מתלהבים אפילו. אני חושב שהמשחק יקבל הרבה תשיעיות והרבה שביעיות, בהתאם לכמה המבקר מתחבר לקטע האקירה-קורוסאווי, שהמשחק כל כך נשען עליו. כנראה שיקבל הרבה הנחות מיפנופילים, ולא חסרים כאלה בתעשיית הגיימינג.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 15 מאי 2020, 18:32

Laskin כתב:
DrKeo כתב:קצת עצוב שזה מה שסאקרפאנץ׳ הצליחו להוציא מתקציב אינסופי ו-7+ שנות פיתוח. מעולם לא הבנתי למה סוני קנו אותם ועם השנים זה נעשה פחות ופחות ברור.

אני די בטוח שאם הוא יהיה באמת 8+ אז יש לזה פוטנציאל למכור יפה מאוד... רק העובדה שהוא בלעדי ומצד א׳ של סוני נותן לו ״יוקרה״, ולראייה - תראה את Days Gone שמכר יפה מאוד והצדיק את השנים הרבות שהם לא הוציאו שום משחק.
גם בלעדי סאקר פאנץ׳ לא היה לסוני שום בלעדי בתקופת השיגור מלבד קילזון... בכל אופן הם בערך ברמה של רייר, רק מוכרים כנראה טוב יותר, אני לא חושב שסוני מאוכזבים מהרכישה הזו.

המחיר של days gone צנח מהר מאוד, ולא מעט אחרי השיגור היה אפשר לרכוש אותו באזור ה40 דולר כשפחות מחצי שנה אח"כ הוא כבר נמכר בחצי מחיר.

בכל מקרה, רק מכירות זה אחלה, וכנראה שיש הרבה שמספיק להם שמשחק הוא" בלעדי של סוני " כדי לרכוש, אבל ואללה לא אצלי. Days Gone, בקיצור, הוא ממש לא מה שאני מאחל לסושימה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2020, 18:40

גם אצלי זה לא מספיק מן הסתם ולא רכשתי אותו...
אבל טסושימה נראה הרבה הרבה יותר טוב מכל בחינה בערך, כך שאני די משוכנע שימכור הרבה יותר טוב ויתקבל יותר טוב בביקורות, משמע - כמראה יהיה משחק שהוא הצלחה, והרבה יותר מכל המשחקים שלהם בעבר.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 15 מאי 2020, 18:47

idan כתב:
BiA כתב:הרוח, שועלים וציפורים שכולם בולטים באופן חשוד בשטח ועשן שתמיד מסמן מישהו במצוקה מרגיש לי הכי לא טבעי בעולם... כלומר לא באמת אכפת לי יותר מדי, פשוט לא רואה איך זה יותר אימרסיבי מעולמות פתוחים קיימים, אפילו ההפך.

תשמע סה"כ אלה פתרונות אסתטיים יותר ממהותיים, הם עדיין משרתים אותן פונקציות שאנחנו מכירים במשחקי עולם פתוח שהם לא botw, אבל הכי לא טבעי בעולם??
במשחק שרוח זה אולי האלמנט הויזואלי הכי נוכח בו, שהכל בערך מתנופף איתה - דשא, עלים, אש, חלקיקים באוויר, בגדים - אתה בא להגיד לי שהמשב רוח הקטן שראינו נראה פחות טבעי מלמשל ה GPS באססין קריד אודיסי שאשכרה מותח לך קו ליעד? או בערך כל משחק עולם פתוח ששם לך את האייקון עם המרחק של המטרים ומצפן עמוס בנקודות עניין? אפילו ביחס לפתרונות שאשכרה מתאימים תמטית כמו הראיית וויצ'ר, הייתי אומר שלראות ציפור קטנה באיזור עם טבע חי זה בכל זאת קצת יותר מעודן מלשנות את כל השדה ראייה שלך ולעקוב אחרי טביעות אצבע אדומות.
אם למשל כל שועל שאתה רואה מוביל אותך באף לכל אוצר במשחק אז זה בהחלט עיצוב משחק לא חכם שחוטא למטרה של חקירה, אבל לא שיחקנו במשחק אז לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנה הזאת.. הוא בסה"כ אמר, בין היתר, לשים לב לחיות או לעצים עם צורה מוזרה למשל והשימוש בכלים האלה יכול להיות טוב או פחות טוב, אבל ברמת העיקרון המשחקי עולם פתוח היותר טובים, בעיני לפחות, עושים שימוש ברמזים חזותיים כל הזמן, נגיד העשן שמסמן נקודת עניין זה משהו שהיה גם ברד דד 2 וקבוצות ציפורים שעפות במעגל מסמנות מקדשים ב Botw. אני מעדיף את זה בהרבה, אבל ממש הרבה, על פני חגיגת אייקונים ו Hud עמוס, במיוחד שאנחנו מדברים על משחק ביפן הפאודלית, שממש דורש מינימליזם ואסתטיקה מאופקת.

כן, אבל הרוח שאתה מפעיל לא נראית בדיוק טבעית ולא משתלבת יפה בסביבה כמו הרוח שמעיפה עלים בדרך, היא באה משום מקום ויש לה מראה אחר. מבחינתי אין הבדל של ממש בינה ובין glowing trail רגיל או לוויצ'ר סנס, זה סתם קישוט קוסמטי נחמד, לא הולך לשנות לי את הניווט בעולם הפתוח. לגבי השועלים, הציפורים והעשן - מהתצוגה לא נראה שזה הולך להיות ממש subtle (במיוחד כי הם אמרו לגבי העשן למשל שזה תמיד יוביל לנקודת עניין) ולכן ה"הכי לא טבעי בעולם" - אבל כמובן שאני מקווה שכן וזה סתם היה לצורך ההדגמה.

מה שהיה יפה ב-BOTW זה שאף אחד לא אמר לך על הקטע עם הציפורים, הבנתי את זה אחרי שעות של משחק, ויש עוד הרבה הרבה דברים קטנים כאלה שלא דוחפים לך בפרצוף והופכים את החקירה שם לתענוג (עד שהיא נהרסת מה-mob spawns שהם זוועה במשחק הזה). לא כל משחק צריך להיות BOTW כמובן, אבל בוא נגיד שבתצוגה זה הרגיש הרבה פחות אורגני והרבה יותר ציפוי קוסמטי למפה ותפריטים של עולם פתוח סטנדרטי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 מאי 2020, 21:37

BiA כתב:
idan כתב:
BiA כתב:הרוח, שועלים וציפורים שכולם בולטים באופן חשוד בשטח ועשן שתמיד מסמן מישהו במצוקה מרגיש לי הכי לא טבעי בעולם... כלומר לא באמת אכפת לי יותר מדי, פשוט לא רואה איך זה יותר אימרסיבי מעולמות פתוחים קיימים, אפילו ההפך.

תשמע סה"כ אלה פתרונות אסתטיים יותר ממהותיים, הם עדיין משרתים אותן פונקציות שאנחנו מכירים במשחקי עולם פתוח שהם לא botw, אבל הכי לא טבעי בעולם??
במשחק שרוח זה אולי האלמנט הויזואלי הכי נוכח בו, שהכל בערך מתנופף איתה - דשא, עלים, אש, חלקיקים באוויר, בגדים - אתה בא להגיד לי שהמשב רוח הקטן שראינו נראה פחות טבעי מלמשל ה GPS באססין קריד אודיסי שאשכרה מותח לך קו ליעד? או בערך כל משחק עולם פתוח ששם לך את האייקון עם המרחק של המטרים ומצפן עמוס בנקודות עניין? אפילו ביחס לפתרונות שאשכרה מתאימים תמטית כמו הראיית וויצ'ר, הייתי אומר שלראות ציפור קטנה באיזור עם טבע חי זה בכל זאת קצת יותר מעודן מלשנות את כל השדה ראייה שלך ולעקוב אחרי טביעות אצבע אדומות.
אם למשל כל שועל שאתה רואה מוביל אותך באף לכל אוצר במשחק אז זה בהחלט עיצוב משחק לא חכם שחוטא למטרה של חקירה, אבל לא שיחקנו במשחק אז לא הייתי ממהר לקפוץ למסקנה הזאת.. הוא בסה"כ אמר, בין היתר, לשים לב לחיות או לעצים עם צורה מוזרה למשל והשימוש בכלים האלה יכול להיות טוב או פחות טוב, אבל ברמת העיקרון המשחקי עולם פתוח היותר טובים, בעיני לפחות, עושים שימוש ברמזים חזותיים כל הזמן, נגיד העשן שמסמן נקודת עניין זה משהו שהיה גם ברד דד 2 וקבוצות ציפורים שעפות במעגל מסמנות מקדשים ב Botw. אני מעדיף את זה בהרבה, אבל ממש הרבה, על פני חגיגת אייקונים ו Hud עמוס, במיוחד שאנחנו מדברים על משחק ביפן הפאודלית, שממש דורש מינימליזם ואסתטיקה מאופקת.

כן, אבל הרוח שאתה מפעיל לא נראית בדיוק טבעית ולא משתלבת יפה בסביבה כמו הרוח שמעיפה עלים בדרך, היא באה משום מקום ויש לה מראה אחר. מבחינתי אין הבדל של ממש בינה ובין glowing trail רגיל או לוויצ'ר סנס, זה סתם קישוט קוסמטי נחמד, לא הולך לשנות לי את הניווט בעולם הפתוח. לגבי השועלים, הציפורים והעשן - מהתצוגה לא נראה שזה הולך להיות ממש subtle (במיוחד כי הם אמרו לגבי העשן למשל שזה תמיד יוביל לנקודת עניין) ולכן ה"הכי לא טבעי בעולם" - אבל כמובן שאני מקווה שכן וזה סתם היה לצורך ההדגמה.

מה שהיה יפה ב-BOTW זה שאף אחד לא אמר לך על הקטע עם הציפורים, הבנתי את זה אחרי שעות של משחק, ויש עוד הרבה הרבה דברים קטנים כאלה שלא דוחפים לך בפרצוף והופכים את החקירה שם לתענוג (עד שהיא נהרסת מה-mob spawns שהם זוועה במשחק הזה). לא כל משחק צריך להיות BOTW כמובן, אבל בוא נגיד שבתצוגה זה הרגיש הרבה פחות אורגני והרבה יותר ציפוי קוסמטי למפה ותפריטים של עולם פתוח סטנדרטי.

הרוח בכל זאת נראית לי כמו פתרון יותר subtle מ glowing trail (למרות שהוא בניגוד למשחקים אחרים כן לפחות הגיוני בקונטקסט של העולם), אבל לא טענתי שזה לא בדיוק אותו דבר...
שוב, כמו שאמרתי, כל האלמנטים האלה לא מציגים הבדל מהותי ממשחקי עולם פתוח אחרים בטמפלט הזה, זה פשוט שאם כבר ככה אז זה עשוי לטעמי על הצד הטוב יותר כאשר זה גם משרת את האסטתיקה ואת ה immersion במשחק. יעני גם כאובייקטים שאין בהם טיפת מסתורין וברור לך בדיוק מה הם משרתים במשחק, אני עדיין מעדיף את זה בהרבה ע"פ האלטרנטיבה. יעני זה לא שאני סתם מכבה את ה hud במשחק שמסתמך עליו, הם נותנים לי להשתמש בעזרים של משחקי וידיאו רק בתחפושת של משהו מתוחכם ואורגני יותר בעולם בלי לאבד שום פונקציונליות. לא רואה שום יתרון באלטרנטיבה מלאת האייקונים שגם בה אין טיפת מסתורין אבל בנוסף היא גם מכערת את המשחק, גורמת לך להסתכל פחות על העולם, ולדעתי מרגישה פחות טבעית מעשן, בעלי חיים, רוח או כל אובייקט אחר שבכל זאת הגיוני יותר שיהיה קיים בעולם כזה או אחר מאשר כל מיני עזרים שהם נטו video game stuff כי ככה צריך בשביל שיהיה כיף לשחק.
יעני בעולם של רד דד2, פוסט מערב פרוע, יש אנשים עם מדורות - זה אובייקט הגיוני בעולם וזה חכם בעיני להשתמש בו בשביל להוביל לכל מיני אירועים פוטנציאלים בעולם כזה עצום. מה אתה מוצא שם אחרי שאתה דוהר לכיוון העשן זה כבר עניין אחר, תלוי ברמת התוכן שיש במשחק וכו' אבל זה כבר פחות שייך לנקודה שלי על טסושימה. זה אמנם מתייחס לאלמנטים קצת אחרים ב UI אבל דד ספייס למשל עשה את זה מעולה בזמנו, ואני פשוט מאוד אוהב ומעריך דברים כאלה.

אבל כן, אתה לגמרי מדייק בקשר ל botw , גם אני מעדיף את החקירה והגילוי בו (גם על פני כל דבר אחר בז'אנר). 3 שנים אחרי היציאה שלו אני מניח שאנחנו מתקרבים לאיזור שבו נתחיל לראות משחקים שמושפעים מהעקרונות עיצוב שלו בעולם הפתוח. אני מקווה לפחות.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2020, 21:51

החקירה בOuter Wilds היא די כמו בBOTW מבחינה מסויימת...
רק אומר :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 מאי 2020, 22:03

לאסקין, מעריך את המיסיון על משחק שאתה ממש אוהב, אבל אני דווקא אחד הבודדים בפורום שכן שיחקו בו :)

אמנם ראיתי את הסוף ביוטיוב ולא בדיוק התאהבתי במשחק כמוך מכל מיני סיבות, אבל כן די אהבתי אותו סה"כ. בוא נגיד שמשחק כזה רק יותר מלוטש ובלי כמה אלמנטים מעצבנים זה לגמרי באיזור נוחות שלי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2020, 22:27

כן, אני זוכר, פשוט הערתי בגלל ה"3 שנים אחרי היציאה שלו אני מניח שאנחנו מתקרבים לאיזור שבו נתחיל לראות משחקים שמושפעים מהעקרונות עיצוב שלו בעולם הפתוח"

המפתחים מתייחסים אליו, ולזלדה הקודם שאכזב אותם, בכל פעם שמדברים איתם על עיצוב המשחק :)

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 15 מאי 2020, 22:28

לא ידעתי שהוא מושפע מ botw, מגניב.

ולא יודע מי זה Jeff Grubb, אבל בפורום ההוא עושה רושם שלוקחים את המילה שלו ברצינות. הוא טוען שהאירוע של סוני יהיה ב 4 ביוני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 מאי 2020, 22:46

הוא מושפע מכל מה שחסר לדעתם בTWILIGHT PRINCESS, וצריך להיות במשחקי זלדה, והם רצו "לתקן" אותו, ובזמן שהם עושים את זה - יצא BOTW והם שמחו לגלות לראות שהוא בדיוק מה שהם מנסים לעשות עם OW... פשוט לקח להם "קצת" זמן לשחרר אותו :)

וכן, השמועות מדברות על ה-4 ביוני, בין היתר כי זה היה התאריך בו חשפו את הPS4.
לדעתי בגלל שזה PS5 מתאים יותר ה-5 ביוני, אבל כמה שיותר מוקדם - אני זורם.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מאי 2020, 02:27

צופה עכשיו בהדגמה של טסושימה... אולי הזכרון שלי מטעה בי אבל נראה לי כאילו יש שנמוך של החיים לעומת ההצגה הקודמת (שהיה קרב מגניב עם העלים ברוח).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2020, 02:52

מצחיק שהמשחק הזה ניסה לעשות "כל מה שחסר בזלדה" ובזמן שהם פתחו אותו יצא זלדה שקפץ 10 רמות מעל לכל מה שהם מסוגלים לעשות :)
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מאי 2020, 08:48

DrKeo כתב:מצחיק שהמשחק הזה ניסה לעשות "כל מה שחסר בזלדה" ובזמן שהם פתחו אותו יצא זלדה שקפץ 10 רמות מעל לכל מה שהם מסוגלים לעשות :)

נדב, דיברנו על OW

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2020, 12:42

אה, אופס :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2020, 21:59

ראיתי את הסרטון של GOT סופסוף, אפילו נראה יותר MEH ממה שחשבתי שהוא יהיה. זה HARD PASS בשבילי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 17 מאי 2020, 23:54

איזה משחק זה got?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 מאי 2020, 23:57

גוסט אוף טוסימה

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 18 מאי 2020, 12:03

מה נראה כל כך טוב בAC שאין בהדגמה של GOT?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2020, 13:28

Stick כתב:מה נראה כל כך טוב בAC שאין בהדגמה של GOT?

אמרתי ש-AC נראה לי כל כך טוב? :)

האמת, אם לא היו הספינות ב-AC כנראה שגם עליו לא הייתי מסתכל :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 18 מאי 2020, 13:33

אני מקווה שכל מי שליכלך על GoT לפחות ראה את הסרטון 4K הרשמי שסוני שיחררה אחרי הסטרים באיכות קקי שלהם,כי גם אני הייתי מאוכזב מהלוק שלו עד שראיתי את הוידאו הרשמי והוא נראה שם טוב משמעותית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2020, 13:38

אני ראיתי את הסרטון 4K הרשמי, אולי זה הדמו UE5 אבל הוא נראה לי עדין פחות מרשים משמעותית. נראה כאילו הם הוציאו את כל התקציב רנדור שלהם על הדשא והצמחיה במרחק 10 מטרים מהדמות (והם נראים פשוט מעולה, כן?) וכל מה שרחוק יותר פתאום נראה לי ממש לא טוב.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2020, 13:45

בגלל שיש בGOT כל כך הרבה עלים וצמחייה - האיכות בסטרים באמת עשתה לו עוול. זה נראה נורא ואיום גם באיכות קצת יותר טובה, כי זה מהדברים שדחיסת וידאו הורגת לחלוטין.
העולם עצמו - בהחלט נראה מעולה. מהטובים ביותר... האסתטיקה של יפן מורגשת בכל מקום, ונראה שיש גם גיוון באיזורים השונים.
אבל הדמויות והאנימציות שלהן עדיין לא נראות בטופ של הטופ, ואני ממש מקווה שיעשו קצת DEEP DIVE לגיימפליי והקרבות, כי זה נראה עדיין פשוט מדי.
מקווה שיפתיעו.
לפני שיצא הורייזון אני חשבתי שזו תהיה נפילה, והם הפתיעו אותי מאוד לטובה בסוף, עם עולם מדהים ומקורי שעד היום לא שיחקתי במשהו שנראה טוב יותר בעולם פתוח, וגם הקרבות היו מגוונים ומקוריים. מצד שני חשבתי שגם DAYS GONE יהיה הרבה יותר טוב ממה שיצא, ועליו ויתרתי ולא נראה לי שאי פעם אשחק בו.
בקיצור אני זהיר אבל אופטימי. מקסימום אדחה את הרכישה שלו לPS5 מתישהו במבצע, אבל אין לי ספק שאני מעוניין לחקור את העולם הזה, ומאחר וכנראה לא יהיה לי מה לשחק ביולי-אוגוסט - אני מקווה שבכל זאת ארכוש אותו בהשקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2020, 16:35

שאלה למי שיש פס4. אני יודע ש-GOW גורם לפס4 להשמע כמו מנוע של מטוס סילון. מה עם אנצ'רטד 4? גם הוא עושה את זה? או נניח BB? אני מחפש בלעדי לפס4 שהוא לא רועש לעומת GOW.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים