עוד שלושה שבועות! איזה כיף
avive כתב:נראה מצויין, בהחלט מעלה את ההייפ, אבל מצד שני אני עדיין בספק אם ככה תראה גרסת הPS4, מי פה עדיין מתכוון לחכות לשחק אותו על הדור הבא?
avive כתב:נראה מצויין, בהחלט מעלה את ההייפ, אבל מצד שני אני עדיין בספק אם ככה תראה גרסת הPS4, מי פה עדיין מתכוון לחכות לשחק אותו על הדור הבא?
erezronen כתב:avive כתב:נראה מצויין, בהחלט מעלה את ההייפ, אבל מצד שני אני עדיין בספק אם ככה תראה גרסת הPS4, מי פה עדיין מתכוון לחכות לשחק אותו על הדור הבא?
אני רוצה לוודא שאני מבין את הטיעון שלך כאן: אתה בעצם טוען שבסרטוני גיימפליי ששוחררו שבועיים לפני השקת המשחק (בזמן שעיתונאים ברחבי העולם כבר משחקים בו), סוני בעצם מנסה לרמות את כולם ומשחררים גיימפליי שנלכד דרך PS 5 כדי שגרום לכולם לחשוב שהגרפיקה טובה יותר ממה שהיא בפועל?
erezronen כתב:avive כתב:נראה מצויין, בהחלט מעלה את ההייפ, אבל מצד שני אני עדיין בספק אם ככה תראה גרסת הPS4, מי פה עדיין מתכוון לחכות לשחק אותו על הדור הבא?
אני רוצה לוודא שאני מבין את הטיעון שלך כאן: אתה בעצם טוען שבסרטוני גיימפליי ששוחררו שבועיים לפני השקת המשחק (בזמן שעיתונאים ברחבי העולם כבר משחקים בו), סוני בעצם מנסה לרמות את כולם ומשחררים גיימפליי שנלכד דרך PS 5 כדי שגרום לכולם לחשוב שהגרפיקה טובה יותר ממה שהיא בפועל?
avive כתב:erezronen כתב:avive כתב:נראה מצויין, בהחלט מעלה את ההייפ, אבל מצד שני אני עדיין בספק אם ככה תראה גרסת הPS4, מי פה עדיין מתכוון לחכות לשחק אותו על הדור הבא?
לפי הרמיזה שלך והעובדה שאתה משחק בו ברגעים אלה אני טועה, טוב לדעת.
אבל זה עדיין לא גורם לי להחליט אם לקנות אותו חודש הבא או לשחק בו הקונסולה העתידית.
erezronen כתב:avive כתב:erezronen כתב:avive כתב: יש סיכוי לא כל כך קטן שתוכל להמשיך עם עותק ה-PS4 גם אל ה-PS5 (סטייל ה-Smart Delivery של ה-Xbox) ואז ההתלבטות כבר לא כל כך רלוונטית. בכל מקרה, הביקורות יעלו שבוע לפני שהמשחק יוצא אז יהיה לך לא מעט זמן לקבל דיעה יותר מושכלת בנושא בעוד כשבועיים.
Laskin כתב:נו ארז - הספקת לשחק בסופ"ש? תוכל לספר לנו כבר כמה שעות יש לך במשחק? (זה לא אומר שאתה מגלה לנו כמה זמן המשחק!)
Laskin כתב:כל כמה ימים אשאל ואז נדע יותר טוב... על חילוף החומרים ופעולות הקיבה של התינוק של ארז
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים