Stick כתב:כבר דיברנו על דימון סולס בזמנו ולא אחזור על ההודעה שלי, אבל בגדול הסיבה היחידה שנראה את דימון סולס לדעתי היא כי סוני מתכננים להמשיך עם המותג במהלך הדור. בין אם בשת"פ עם FS ובין אם לא, ובכל מקרה זה מוריד את הסבירות לBB2 (שהיה תופס את המשבצת הזו) ככה שאלו לא לגמרי באמת חדשות טובות למעריצים.
בכל מקרה צריך לזכור את הבלאגן של המותג, בכל הקשור לזכויות ההפצה שלו. אם זה באמת הרימייק, סוני נכנסת עמוק לבוץ כדי לעשות אותו. לכן אני חושב שזה מהלך שלם ומחושב עם תוכניות ברורות לעתיד, ולא סתם איזה מהלך מחופף בגלל כמה צעקות באינטרנט.
בכל מקרה, כמי שהוא כנראה המעריץ הגדול של הסדרה כאן בפורום (או אחד מהם לפחות), אני די ניטרלי לגבי זה, אז אני יכול להניח עד כמה אתם לא מתרגשים אם ככה.
מצד אחד אני בטוח אשחק בו, ומשחק סולס סולידי שפשוט נראה מדהים ויזואלית זה בהחלט WIN בספר שלי. מה גם שדימון סולס הוא היחיד בסדרה שלא סיימתי.
עם זאת קשה שלא להתרשם מכך שלחזור לפרוטוטייפ, לאחר שFS שיפרו את הזאנר כל כך הרבה מאז, זה לא בדיוק מלהיב. זה גם לא שאנחנו מקבלים איזו החייה של מותג או זאנר מהעבר ואפשר להנות מזה בקטע נוסטלגי.. FS ממשיכים להוציא משחקים בקצב גבוה ומבחינת איכות צוות הפיתוח קצת קשה להתרגש מהרימייק הזה מול ER או כל משחק אחר שיבוא מFS בהמשך הדור.
אבל אם אני חושב על זה לגמרי ברצינות, קשה לי לחשוב על מותג של סוני שהייתי רוצה לראות יותר, חוץ אולי מאשר רימייקים מודרניים לGOW הישנים, DMC V הזכיר לי כמה כיף לפעמים זה סתם H&S בלי הרבה התחכמויות.
אבל הסבירות לא גבוהה, ולכן האמת? DS הוא אחת מהאופציות הראשונות שלי לרימייק, והוא לא כזה מלהיב..
אולי כל הקונספט הזה של רימייקים הוא בעצמו לא טירוף.
“Normally you would be in Los Angeles in some auditorium with 2,000 other people,” boss Jim Ryan told the BBC. “You'd be able to cut the adrenaline and the testosterone with a knife. We've got to find a way to do that and give the community little bit of a jolt. When you watch the show next week, I think you'll see that we've been able to do that.”
He made a similar statement when speaking with Games Industry.biz: “That’s the challenge I've set the teams: try to get that community, the 100 million people – and all of the people who don't have a PlayStation we'd like to talk to – just as excited as if they were in the E3 auditorium, or if they were watching the stream.”
DrKeo כתב:משחק פוקר שמונע pre-orders, רק אחרי שמכריזים על מחיר הרשתות הגדולות לוקחות pre-orders כך שאני לא יודע כמה המשחק צ'יקן הזה הולך להמשך. יש לי הרגשה שסוני תחשוף ראשונה כי היא זאת שאכפת לה פחות. אני לא כל כך בטוח שסוני במשחק צ'יקן בכלל, יכול להיות שMS משחקת עם עצמה. כלומר הפס4 לא חשפה מחיר עד אמצע יוני, מי יודע, אולי גם הפס5 תחשוף מחירים ביוני או ביולי. אני לא בטוח שלסוני אכפת בכלל ממיקרוסופט, יש לי הרגשה שהם נראים לסוני כמו חרק קטן על השמשה
Uncle Pey'j כתב:Stick כתב:כבר דיברנו על דימון סולס בזמנו ולא אחזור על ההודעה שלי, אבל בגדול הסיבה היחידה שנראה את דימון סולס לדעתי היא כי סוני מתכננים להמשיך עם המותג במהלך הדור. בין אם בשת"פ עם FS ובין אם לא, ובכל מקרה זה מוריד את הסבירות לBB2 (שהיה תופס את המשבצת הזו) ככה שאלו לא לגמרי באמת חדשות טובות למעריצים.
בכל מקרה צריך לזכור את הבלאגן של המותג, בכל הקשור לזכויות ההפצה שלו. אם זה באמת הרימייק, סוני נכנסת עמוק לבוץ כדי לעשות אותו. לכן אני חושב שזה מהלך שלם ומחושב עם תוכניות ברורות לעתיד, ולא סתם איזה מהלך מחופף בגלל כמה צעקות באינטרנט.
בכל מקרה, כמי שהוא כנראה המעריץ הגדול של הסדרה כאן בפורום (או אחד מהם לפחות), אני די ניטרלי לגבי זה, אז אני יכול להניח עד כמה אתם לא מתרגשים אם ככה.
מצד אחד אני בטוח אשחק בו, ומשחק סולס סולידי שפשוט נראה מדהים ויזואלית זה בהחלט WIN בספר שלי. מה גם שדימון סולס הוא היחיד בסדרה שלא סיימתי.
עם זאת קשה שלא להתרשם מכך שלחזור לפרוטוטייפ, לאחר שFS שיפרו את הזאנר כל כך הרבה מאז, זה לא בדיוק מלהיב. זה גם לא שאנחנו מקבלים איזו החייה של מותג או זאנר מהעבר ואפשר להנות מזה בקטע נוסטלגי.. FS ממשיכים להוציא משחקים בקצב גבוה ומבחינת איכות צוות הפיתוח קצת קשה להתרגש מהרימייק הזה מול ER או כל משחק אחר שיבוא מFS בהמשך הדור.
אבל אם אני חושב על זה לגמרי ברצינות, קשה לי לחשוב על מותג של סוני שהייתי רוצה לראות יותר, חוץ אולי מאשר רימייקים מודרניים לGOW הישנים, DMC V הזכיר לי כמה כיף לפעמים זה סתם H&S בלי הרבה התחכמויות.
אבל הסבירות לא גבוהה, ולכן האמת? DS הוא אחת מהאופציות הראשונות שלי לרימייק, והוא לא כזה מלהיב..
הביקוש לרימייק של דימון סולס עצום,סוני יודעת את זה,מעריצים מספימים את הטוויטר של שו יושדיה כבר שנים עם הגיף של שאיה לבאף ודימון סולס![]()
ה-IP של דימון סולס שייך לסוני,זו אחת הסיבות למה FS לא קראה ל-Dark Souls בשם Demon's Souls 2 ואתה יודע יותר טוב ממני שהם מתייחסים אליו כסוג של spiritual successor,קצת כמו מה שקרייטק עשתה עם קרייסיס אחרי שהם איבדו את ה-IP של Far Cry ליוביסופט. למה שסוני לא תרצהלעשות שימוש שוב ב-IP שסוג של יצר ז'אנר/תת ז'אנר חדש,דימון סולס הוא משחק עם משמעות כמעט היסטורית לתעשייה בשני עשורים האחרונים,אז להשיק את הקונסולה החדשה שלהם,עם משחק שיש לו כת מעריצים לא קטנה בכלל נשמע לי כמו no brainer.
יותר מזה,כשבלופוינט אומרים שהפרוייקט הבא שלהם הוא הכי אמביציוזי שלהם עד כה,זה נשמע לי עוד יותר מסגיר- אתה עצמך ציינת שדימון סולס הוא משחק לא גמור עם המון תוכן חתוך,ואם הוא אכן הרימייק של בלופוינט,אני חושב שאפשר להגיד בסבירות די גבוהה שהתוכן הזה הולך להיות שם והם הולכים לעבוד על המכניקות גיימפלי מחדש כדי להפוך אותן למשהו ראוי ל-2020. זו בהחלט נשמעת משימה לא קלה,בייחוד לצוות שעוד לא פיתח משחק בז'אנר הזה עד היום- אני לא חושב ששכבת צבע חדשה על קוד ישן כמו שהם עשו עם SOTC זה משהו שיכול לעבוד במקרה של דימון סולס,הם כנראה הולכים על רימייק מלא.
bling כתב:ג׳ים ראיין מבטיח בדרכו שלא נראה החלפות חיתולים בזום (אוי מייקרוסופט) באירוע החשיפה של הפס5, הם ינסו ליצור את ההתלהבות וההתרגשות של להיות באולם ב E3 או לפחות את ההרגשה של לצפות בסטרים כזה:“Normally you would be in Los Angeles in some auditorium with 2,000 other people,” boss Jim Ryan told the BBC. “You'd be able to cut the adrenaline and the testosterone with a knife. We've got to find a way to do that and give the community little bit of a jolt. When you watch the show next week, I think you'll see that we've been able to do that.”
He made a similar statement when speaking with Games Industry.biz: “That’s the challenge I've set the teams: try to get that community, the 100 million people – and all of the people who don't have a PlayStation we'd like to talk to – just as excited as if they were in the E3 auditorium, or if they were watching the stream.”
מתאר לעצמי שהם הולכים על איזה מופע חי בהרגשה ולא סטרים ווידאו דוקו שכזה.
בטוח זה לא יהיה זום סטייל לפחות.DrKeo כתב:משחק פוקר שמונע pre-orders, רק אחרי שמכריזים על מחיר הרשתות הגדולות לוקחות pre-orders כך שאני לא יודע כמה המשחק צ'יקן הזה הולך להמשך. יש לי הרגשה שסוני תחשוף ראשונה כי היא זאת שאכפת לה פחות. אני לא כל כך בטוח שסוני במשחק צ'יקן בכלל, יכול להיות שMS משחקת עם עצמה. כלומר הפס4 לא חשפה מחיר עד אמצע יוני, מי יודע, אולי גם הפס5 תחשוף מחירים ביוני או ביולי. אני לא בטוח שלסוני אכפת בכלל ממיקרוסופט, יש לי הרגשה שהם נראים לסוני כמו חרק קטן על השמשה
לסוני צריך להיות אכפת, נכון מייקרוסופט די ירדו לתחתית בדור הזה מבחינת מספרים ואיום ממשי אבל למרות המהלכי PR הגרועים שהם עושים הם כן בערך מנסים לעשות את כל השאר נכון. אני לא אומר שהם באמת יכולים לנצח את הפס5 אבל הם לא רוצים עוד דור 360 של התבססות חזקה שלהם שוב וזה משהו שבטוח יגיע אם יהיו יהירים וזחוחים מבלי בכלל להתחשב בתחרות (600 דולר!) מתוך תפיסה שכלום לא יכול לגעת בהם והם חיים בעולם משל עצמם.
Laskin כתב:די נו, שתיהן יעלו 500 דולר.
DrKeo כתב:Laskin כתב:די נו, שתיהן יעלו 500 דולר.
הפס5 עולה כנראה סביבות ה-450$ ליצור. על פי הדיווחים סוני הייתה בשוק מהמחיר, כנראה בגלל הזינוק במחירי DRAM (ה-GDDR6) וה-NAND (ה-SSD), כך שכנראה שסוני כיוונה לסביבות ה-400$ במקור ל-BOM. או במילים אחרות, אני לא פוסל שהתוכנית המקורית של סוני הייתה 399$. השאלה היא מה סוני עושה במקרה כזה, כי אקסטרה 50$ הפסד פר קונסולה כשאתה מוכר 20 מליון קונסולות בשנה זה הפסד של מליארד דולר. החלטה עסקית קשה.
העובדה שסוני אמרה שיהיו רק איזה 6 מליון יחידות עד סוף מרץ אומר לדעתי 499$, כי אם אין להם דרך לספק את הביקוש, אין סיבה להיות זולים ולהפסיד 100$ פר קונסולה כשאפשר להיות break even.
Uncle Pey'j כתב:Stick כתב:כבר דיברנו על דימון סולס בזמנו ולא אחזור על ההודעה שלי, אבל בגדול הסיבה היחידה שנראה את דימון סולס לדעתי היא כי סוני מתכננים להמשיך עם המותג במהלך הדור. בין אם בשת"פ עם FS ובין אם לא, ובכל מקרה זה מוריד את הסבירות לBB2 (שהיה תופס את המשבצת הזו) ככה שאלו לא לגמרי באמת חדשות טובות למעריצים.
הביקוש לרימייק של דימון סולס עצום,סוני יודעת את זה,מעריצים מספימים את הטוויטר של שו יושדיה כבר שנים עם הגיף של שאיה לבאף ודימון סולס![]()
ה-IP של דימון סולס שייך לסוני,זו אחת הסיבות למה FS לא קראה ל-Dark Souls בשם Demon's Souls 2 ואתה יודע יותר טוב ממני שהם מתייחסים אליו כסוג של spiritual successor,קצת כמו מה שקרייטק עשתה עם קרייסיס אחרי שהם איבדו את ה-IP של Far Cry ליוביסופט. למה שסוני לא תרצהלעשות שימוש שוב ב-IP שסוג של יצר ז'אנר/תת ז'אנר חדש,דימון סולס הוא משחק עם משמעות כמעט היסטורית לתעשייה בשני עשורים האחרונים,אז להשיק את הקונסולה החדשה שלהם,עם משחק שיש לו כת מעריצים לא קטנה בכלל נשמע לי כמו no brainer.
יותר מזה,כשבלופוינט אומרים שהפרוייקט הבא שלהם הוא הכי אמביציוזי שלהם עד כה,זה נשמע לי עוד יותר מסגיר- אתה עצמך ציינת שדימון סולס הוא משחק לא גמור עם המון תוכן חתוך,ואם הוא אכן הרימייק של בלופוינט,אני חושב שאפשר להגיד בסבירות די גבוהה שהתוכן הזה הולך להיות שם והם הולכים לעבוד על המכניקות גיימפלי מחדש כדי להפוך אותן למשהו ראוי ל-2020. זו בהחלט נשמעת משימה לא קלה,בייחוד לצוות שעוד לא פיתח משחק בז'אנר הזה עד היום- אני לא חושב ששכבת צבע חדשה על קוד ישן כמו שהם עשו עם SOTC זה משהו שיכול לעבוד במקרה של דימון סולס,הם כנראה הולכים על רימייק מלא.
Uncle Pey'j כתב:אני מסכים עם קיאו שסוני היא זו שהולכת לקבוע את המחיר של ה-XSX,ואם סוני יתמחרו את הפס5 ב-400 דולר,אני מצפה ש-MS יגידו פאק איט ויתמחרו את ה-XSX גם כן ב-400.
לגבי בלופוינט,אני לא יודע למה יש לך כזה אנטי כלפיהם קיאו,יש להם רקורד מאוד מרשים,אפילו אם הם לא באמת עשו משהו משלהם עד היום- לא מזמן קראתי את הריאיון שלהם עם DF ב-2014 על איך הם המירו את Titanfall מה-One ל-360 ויש שם חבר'ה מוכשרים בטירוף שהצליחו לעשות משהו שהיה נראה כמעט בלתי אפשרי בהתחלה. אני מאמין ביכולת שלהם לעשות משהו מטורף לדור הבא,דימון סולס או לא.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:Laskin כתב:די נו, שתיהן יעלו 500 דולר.
הפס5 עולה כנראה סביבות ה-450$ ליצור. על פי הדיווחים סוני הייתה בשוק מהמחיר, כנראה בגלל הזינוק במחירי DRAM (ה-GDDR6) וה-NAND (ה-SSD), כך שכנראה שסוני כיוונה לסביבות ה-400$ במקור ל-BOM. או במילים אחרות, אני לא פוסל שהתוכנית המקורית של סוני הייתה 399$. השאלה היא מה סוני עושה במקרה כזה, כי אקסטרה 50$ הפסד פר קונסולה כשאתה מוכר 20 מליון קונסולות בשנה זה הפסד של מליארד דולר. החלטה עסקית קשה.
העובדה שסוני אמרה שיהיו רק איזה 6 מליון יחידות עד סוף מרץ אומר לדעתי 499$, כי אם אין להם דרך לספק את הביקוש, אין סיבה להיות זולים ולהפסיד 100$ פר קונסולה כשאפשר להיות break even.
אני מניח שהחלום שלי לזיכרון GDDR6 במהירות 16.0Gps ברגע האחרון לא יתממש אה? אני לא מהנדס,אבל קשה לי לראות איך מישהו יכול לחשוב ש-448Gbps יספיק לכרטיס יותר חזק מ-5700XT,ביחד עם CPU ועם מה שאמור להיות צ'יפ אודיו פסיכי כשראינו כבר ביקורות שציינו שרוחב פס זו בעיה עם ה-5700/5700XT שיש להן אותו רוחב פס כמו הפס5 רק לעצמם ואני בספק עם RDNA2 עד כדי כך יותר יעילה שהם יכולים ללכת על פיתרון כזה..זה ממש יושב עלי כשזה מגיע לחומרה של הפס5
DrKeo כתב:dean כתב:DrKeo כתב:- גיימפליי של הורייזן.
- גיימפליי של בלופויינט ואני מחזיק אצבעות שזה לא DS כי זאת האופציה הכי גרועה אחרי KNACK בספר שלי. -
- טריילר עם גיימפליי של GOW2.
- טריילר עם גיימפליי של ספיידרמן.
- טריילר גיימפליי של רטצ'ט חדש.
- דמו RT עם GT.
כל זה יהיה לפני השיגור, אין לי מושג אם כבר באירוע של יום רביעי אבל נחזיק אצבעות שכן.
הורייזן לא בטוח בכלל אבל יש סיכוי.
בלופוינט כנראה יהיו שם.
GOW2 אין סיכוי, אולי שנה הבאה.
ספיידרמן אין סיכוי.
רצ'ט חדש? מי בדיוק עובד עליו? כולם על ספיידרמן.
סיכוי סביר ל GT.
בכל מה שנוגע ל AAA, תצוגה טובה לדעתי תהיה:
- הורייזן 2
- GT7
- IP חדש
- המשחק של בלופוינט
בניהם כנראה יהיו משחקים קטנים יותר שכמובן מיועדים רק ל PS5
בנוסף, אני מקווה שתהיה תצוגת תכלית של PSVR2.
לא בטוח שיש סיכוי להורייזן? כלומר תמיד יש סיכוי שגרילה לא עובדים על הורייזן אבל מה שהם לא עובדים עליו, הם עובדים עליו כבר מעל ל-3 שנים בפול כוח והם מעולם לא עבדו יותר מ-3 שנים בפול כוח על משחק, כלומר הורייזן המקורי היה בפיתוח בפול כוח 3 שנים וכמה סנטים אבל באירוע הזה כבר הגענו ל-3 שנים וכמה סנטים מאז הורייזן 1. בקיצור, יש לגרילה משהו כמעט לגמרי מוכן, אלה אם מדובר ב-IP חדש לגמרי ויש לי ספק שזה המקרה. בנוגע ל-GOW2, למה אין סיכוי? מרץ 2022 כזה תלוש? GOW 3 נחשף שנה וחצי ליציאה, GOW 2018 נחשף שנה וחצי ליציאה, למה לא GOW2? וספיידרמן אין סיכוי? רוב הסיכויים שהוא יוצא כבר ב-2021. ומה עם ראצ'ט? יש לאינסומניאק שני צוותים והצוות השני לא הוציא משחק מאז אפריל 2016, מאוד הגיוני שיש להם משחק ראצ'ט או משהו אחר מהצוות הזה מוכן כבר לסביבת השיגור.
סוני לא הכריזו על משחק חדש שנים, אם אני לא טועה ה-AAA האחרון שהם חשפו זה GOT ב-2017. בקיצור, יש להם הרבה להראות, אני לא מבין את ה-down playing שאתה עושה.
"I think we're learning and a lot of publishers are learning ... there is a right time to announce games," Denny explained.
"In the past, I think it's fair to say sometimes we announced games too early. And this is such a great project for Sucker Punch. It's a game they've always really wanted to make themselves. And I think it's the right time to announce that, and they've been working on that game for a long time now. There is great [playable version of the game] already. So we're just excited to let everybody know about it."
Stick כתב:מה שאני מבין מהציטוט זה שהם לא רוצים להכריז על משחקים סתם כשהם מתחילים פיתוח (הכרזות טייטל או איזה טיזר במנוע), אלא להכריז על משחקים רק לצד הצגה אמיתית שלהם, כלומר כשנם כבר נמצאים עמוק בפיתוח.
זה לא סותר את מה שקיאו אומר - הצגת גיימפלי. בכל הקשור לזמן בין הכרזה ליציאה, לפחות הדוגמה האחרונה (GOT) מוכיחה שאין שינוי מדיניות.
dean כתב:Stick כתב:מה שאני מבין מהציטוט זה שהם לא רוצים להכריז על משחקים סתם כשהם מתחילים פיתוח (הכרזות טייטל או איזה טיזר במנוע), אלא להכריז על משחקים רק לצד הצגה אמיתית שלהם, כלומר כשנם כבר נמצאים עמוק בפיתוח.
זה לא סותר את מה שקיאו אומר - הצגת גיימפלי. בכל הקשור לזמן בין הכרזה ליציאה, לפחות הדוגמה האחרונה (GOT) מוכיחה שאין שינוי מדיניות.
באותה מידה אני יכול להגיד שהעובדה שסוני לא הכריזה על אף משחק אחרי GOT מוכיחה שיש שינוי במדיניות.
אני מניח שנדע עוד כמה ימים לאן הרוח נושבת.
dean כתב:Stick כתב:מה שאני מבין מהציטוט זה שהם לא רוצים להכריז על משחקים סתם כשהם מתחילים פיתוח (הכרזות טייטל או איזה טיזר במנוע), אלא להכריז על משחקים רק לצד הצגה אמיתית שלהם, כלומר כשנם כבר נמצאים עמוק בפיתוח.
באותה מידה אני יכול להגיד שהעובדה שסוני לא הכריזה על אף משחק אחרי GOT מוכיחה שיש שינוי במדיניות.
אני מניח שנדע עוד כמה ימים לאן הרוח נושבת.
Uncle Pey'j כתב:שנה הבאה להכרזות של נוטי דוג וסאקר פאנץ'? אין מצב בעולם לדעתי,הסיכוי היחיד לדבר כזה קיים אם יש להן איזה צוות שני שעבד בשקט כל השנים האלה על משהו,ולפי איך שזה נשמע נוטי דוג היו כולם על TLOU2 וסאקר פאנץ'? אנחנו מדברים פה על צוות שלא הצליח להוציא משחק מאז 2014,אני ממש בספק אם יש להם עוד משהו בקנה אחרי Got,אפילו אם רק מדובר בהכרזה. אני יכול לראות מצב ששנה הבאה יוכרז אנצ'רטד מהצוות המסתורי בסן דייגו תחת השם של נוטי דוג והוא בעצם ייהפך לסטודיו השני שלה,אבל הם יצטרכו seal of approval רציני שאני בכלל לא בטוח שהם יצליחו לקבל מצוות קטן וחדש,בכלל,אני לא אתפלא אם אנצ'רטד הבא ירוץ על אנריל 4 או 5 כדי להפוך את הפיתוח לפשוט יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 36 אורחים