PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 12:49

Laskin כתב:מאוד כדאי לך לנסות... אחרת באמת זה יחרבן לך חלק מהחוויות, שהרבה מהן זה אפקט ה"וואו" שגם ככה די התחרבן לך כבר עכשיו :)
אל תלך דווקא כרונולוגית כמו שכדאי לך יותר לעשות את זה לפי הגרפיקה.
תתחיל בTLOU2 כדי לא לחטוף ספוילרים אם הצלחת להמנע מהם עד שתשחק בו, למרות שהוא גם כנראה יהיה הכי יפה, אולי מלבד GOW.
אחר כך TLG, כי גם ביום שיצא הוא לא היה מאוד יפה, אחר כך U4, שאתה יכול לשחק בו על הרמה הקלה כדי לרוץ על הסיפור בכיף, ואז תקנח ב-GOW - שייקח לך הכי הרבה זמן לסיים מתוך כל המשחקים האלה ובטח הכי תהנה ממנו.
בכל אלו לדעתי ממש ממש כדאי שתשחק לפני שתתחיל עם הדור הבא.
את ספיידרמן אתה יכול לשמור לפני שיצא ההמשך, את SOTC REMAKE תוכל לשחק בכל זמן, זה גם ככה רימייק... מה עוד יש לך?

אני כנראה אעשה את זה בסדר הזה:
- U4
- TLG
- GOW
- TLOU2

כולם מעניינים אותי באותה מידה (אולי TLOU2 ו-GOW יותר מכולם, אבל אצלי בספר כולם סופר AAA שחובה בשבילי לשחק), אז בטוח שאני אשחק בהם וגם אהנה מהם יותר ממשחקי השיגור של הפס5. כלומר הורייזן 2 ורימייק של DS? לא כוס התה שלי, אפילו ששחקתי את רוב DS המקורי על הפס3 ואני כנראה ארצה את הורייזן 2 בשביל הגרפיקה.

שאר המשחקים אני כנראה גג אדפדף בהם, יש לי כל מני דברים שאני בטח אבדוק ל-20 דק' ואמשיך הלאה כמו האורדר או KZ:SF רק בקטע אקדמי של להכיר אותם קצת פעם הבאה שאני אדבר עליהם באינטרנט :), יש גם דברים שבטח הבן שלי ישחק כמו רצ'ט או ספיידרמן. יכול להיות ש-BB יתפוס אותי, מי יודע, נחיה ונראה. ומהגדולים אני לא ממש מתכוון לרוץ עליהם ב-EASY, אני לא מבין מה המטרה בלשחק משחק על EASY בלי אתגר בכלל, זה לא שסיפור במשחקי וידאו הוא מספיק טוב בשביל להחזיק אותם כשמסירים את הגיימפליי. גיימפליי זה חלק מהחוויה ולרוב אני משחק על רמת קושי גבוהה, ביחוד כשזה משחק AAA טוב כמו אנצ'רטד.

זאת הספריה שלי אגב, השניה שמתי לב שיש מצב שקנית את TLOU רימאסטר פעמיים :mrgreen: (זאת הספריה של יוזר UK ו-US מעורבבות)
my ps4.jpg
my ps4.jpg (547.78 KiB) נצפה 7481 פעמים
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 13:01

לדעתי תשנה את הסדר ותחליף בין U4 לTLG. זה פשוט משחק שנראה בין PS2 לPS3 בהרבה בחינות, אני הייתי מתחיל איתו בלי לחשוב פעמיים...
ואני מבין שאתה רוצה לשמור את TLOU2 לסוף, אבל לדעתי בגלל הסיכוי, גם אם קטן, שתחטוף ספוילר לתוך פרצוף שלך - הייתי משחק בו קודם.
ובאמת שכל השאר (שלא ציינתי בהודעה הקודמת) הם לא חובה חובה, תשחק בהם כשלא יהיה לך במה לשחק. אם כי לדעתי הורייזון הוא כן חובה. אבל אותו תשחק על המשחק גם ככה, לפחות עד שתחליט שנמאס לך.
לגבי U4 - אני לא חושב שהחוויה שלך תפגע אם תרוץ עליו בEASY... זה לא שהקרבות זה החלק הכי מעניין בו, ויש משהו נחמד בהתעסקות בעיקר בנופים, הסט פיסז והפלטפורמה, ולהרוג אוייבים מהר יותר (שגם יהיה "ריאליסטי" יותר, כי לפעמים הם יכולים להיות ספוגים), ולא למות אף פעם... זה קצת מתאים למשחק מהסוג הזה.
זאת לעומת GOW שאם תשחק בEASY אתה תהנה הרבה, הרבה פחות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 13:33

Laskin כתב:לדעתי תשנה את הסדר ותחליף בין U4 לTLG. זה פשוט משחק שנראה בין PS2 לPS3 בהרבה בחינות, אני הייתי מתחיל איתו בלי לחשוב פעמיים...
ואני מבין שאתה רוצה לשמור את TLOU2 לסוף, אבל לדעתי בגלל הסיכוי, גם אם קטן, שתחטוף ספוילר לתוך פרצוף שלך - הייתי משחק בו קודם.
ובאמת שכל השאר (שלא ציינתי בהודעה הקודמת) הם לא חובה חובה, תשחק בהם כשלא יהיה לך במה לשחק. אם כי לדעתי הורייזון הוא כן חובה. אבל אותו תשחק על המשחק גם ככה, לפחות עד שתחליט שנמאס לך.
לגבי U4 - אני לא חושב שהחוויה שלך תפגע אם תרוץ עליו בEASY... זה לא שהקרבות זה החלק הכי מעניין בו, ויש משהו נחמד בהתעסקות בעיקר בנופים, הסט פיסז והפלטפורמה, ולהרוג אוייבים מהר יותר (שגם יהיה "ריאליסטי" יותר, כי לפעמים הם יכולים להיות ספוגים), ולא למות אף פעם... זה קצת מתאים למשחק מהסוג הזה.
זאת לעומת GOW שאם תשחק בEASY אתה תהנה הרבה, הרבה פחות.

אני אומר את זה במלא הרצינות, אני אשחק בהאורדר או KZ:SF לפני הורייזן, בדוק. הורייזן זה המשחק האחרון שבא לי לשחק בו על הפס4, בטח ובטח כשגרפית הוא כבר לא ירשים. בנוגע למצב EASY, אני יודע שאתה משחק הרבה משחקים ככה, אבל אני לא נהנה ממצב EASY, זה עושה את המשחק משעמם לדעתי. משחקים כמו דום או XCOM למשל אני מעדיף לשחק על הרמה הקשה, משחקים כמו אנצ'רטד אני בדרך כלל משחק על רמות אמצע או קצת יותר קשה מזה, אני לא מחפש ספוגי כדורים אבל גם לא מחפש לרוץ דרך האזורים כאילו האוייבים הם כלום.

אם משחק לא טוב מספיק בשביל שאני אהנה עם רמה בינונית/קשה, אין לי באמת סיבה לשחק בו.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 01 יוני 2020, 13:35

אין באמת סיבה לשחק בהורייזון בPS4 אחרי שהוא הוכרז שהוא יוצא למחשב...
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 13:36

avive כתב:אין באמת סיבה לשחק בהורייזון בPS4 אחרי שהוא הוכרז שהוא יוצא למחשב...

כן, אני אולי אנסה אותו במחשב אם יהיה זמין באיזה 10$ רק בשביל לראות אותו רץ על מחשב.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2020, 13:40

Laskin כתב:אני כן חושב שאתה OVER REACTING, לקבל ספוילרים בלי קונטקסט אמיתי ולראות איך בונים את מה שזה לא יהיה ואז להגיב שזה משחק מחורבן מבלי ששיחקת בו - די בוודאות מדובר בהייטרים או ממורמרים שהרסו להם :)

להיחשב לקלאסיקה כמו הראשון - די בטוח שלא יקרה בכל מקרה. זה לא מקרה אנצ'רטד 2, שהגיע אחרי משחק "טוב מאוד לזמנו" ושיפר הכל משמעותית... מדובר פה במשחק המשך למשחק שיש *כמעט* קונצנזוס שהוא בעל העלילה הכי טובה במשחקים אי פעם, ובעיני רבים המשחק הכי טוב של אותו דור, שמרגיש "שלם" כפי שהוא.
לעשות המשך ישיר לעלילה שלו זה סיכון שהתוצאות שלו ידועות מראש. אבל זה עדיין בטח יהיה משחק של 90+, ובטח אחד מהמשחקים הכי טובים בדור הזה.
שנוי במחלוקת? אז מה. אז יהיו כאלה שיתנו לו 40 בגלל איזה פרט בעלילה שמעצבן אותם ויורידו לו את הממוצע, כדי לקבל קליקים... אני בטוח שזה הולך להיות משחק מותח בטירוף, אלים ומחריד בצורה שאולי עוד לא ראינו במשחקים, מורט עצבים, עם עולם ודמויות מפורטים להפליא וגיימפליי הרבה, הרבה, הרבה יותר טוב מהקודם :)
אני מכין את עצמי מראש שאולי לא כל פרט בעלילה יהיה לטעמי, אבל זה לא הולך להיות משחק מחורבן בגלל זה.

יפה לאסקין אהבתי את צורת המחשבה שלך (בלי ציניות) וגם אני מסכים בתכלס עם הציפיות שלך.

גם אני לא ראיתי מלחתכילה איך משחק המשך למשהו כל כך שלם ועגול הולך לשחזר את אותו המעמד וכנראה שצדקנו.

מה שכן אני מקווה שעדיין תהיה מפוייס כל כך כשתגלה שכל המשחק זה מסע לרוחבה של אמריקה על מנת להגיע לרופא אגדי שיבצע ניתוח לשינוי מין לחברה של אלי או משהו כזה (או בקיצור אם הסיפור מספיק גרוע זה באמת יכול להרוס הכל ואני לא רואה אותך אומר ״אוקיי אז הפרט הזה בעלילה לא היה לטעמי״ אבל נחכה ונראה)

DrKeo כתב:כשהראשון יצא אלה לא היו דמויות אהובות, אם העלילה של TLOU הייתה דולפת היית אומר שזאת העלילה הכי גנרית ששמעת בחיים שלך. דמות אב מאבד את הבת שלו, מקבל עבודה ללוות ילדה בגיל של הבת שלו. בהתחלה הם שונאים אחד את השני עד שהם מפתחים בינהם יחסי אב ובת ובסוף הוא צריך לבחור
ספויילר: הצג
בינה לבין המעסיקים שלו
. ואו, ממש היית נופל על הרצפה, מעולם לא היה סיפור כזה (#ציניות).

בסופו של דבר משחק שכזה הוא החוויה, אם אני אראה לך את הסרטון סיום הוא יכול להראות לך מגוחך אם לא הציבו לך את הקרקע לפני. בלי החוויה של המשחק, מה נקודות עלילה שוות? אף אחד מאיתנו לא שחק במשחק (*שיעול* ארז! *שיעול*) אז אנחנו לא באמת יודעים אם הוא אדיר או קטסטרופה. בו נחכה עוד טיפה ונגלה.

סבבה יש הבדל בין לחשוב שה premise גנרי לבין שאשכרה תתעצבן ותגיד לאנשים לא לקנות את החרא הזה. הבעיה היא שהפרטים שדלפו מוציאים מאנשים את התגובות של לא לקנות את החרא הזה כי הם הרסו הכל ולא תגובות של ״נשמע משעמם/גנרי״.

גם אל תשכח שזה לא מותג חדש ולאנשים יש ציפיות חהבנה לגבי המשחק כבר בשלב הזה, אלו לא אנשים זרים ששמעו את המילה לסבית ונחרדו אלא כאלו שמכירים ושיחקו בראשון ולא היתה להם בעיה איתו.

Klayman כתב:אני כרגע ממש נע בין "בא לי עליו בהשקה" לבין "אני יודע שאם אמתין מעט, אקבל עליו הנחה יפה וכנראה אהנה יותר". שיהיה לכם ייחוס - את הרימאסטר של הראשון התחלתי והפסקתי 3 פעמים לפני ששיחקתי עד הסוף,וזו הייתה הפעם הראשונה ששיחקתי במשחק.

כל הסימנים מראים שאתה לא צריך לקנות את המשחק בהשקה. יש פה גם סכנה שלא תאהב את הגיימפליי כי עם כמה ששופר בצורה משמעותית זה עדיין אותו הבסיס ולא בדיוק הפכו אותו על הראש והפעם גם יש סכנה שאפילו את הדבר שאהבת בקודם שזו העלילה לא תאהב אז בכלל מומלץ לך לחכות ולראות אם זה משהו שמדבר אליך.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 14:07

בחיי שאני לא מבין את האנטי שלך על הורייזון, נדב... באיזה אופן בדיוק קילזון או האורדר מעניינים יותר? יש לך פה עולם פתוח ואוייבים שלא שיחקת במשהו שדומה להם בשום משחק, ואני משוכנע שגרפית הוא עדיין ירשים אותך בהרבה מקרים, בטח ובטח על המחשב, אם הם באמת שדרגו אותו והפורט יצא כמו שצריך.

כאילו, כמה משחקים נראים ככה בזמן גיימפליי?

ויש בו הרבה סביבות מגוונות... ברור שכשיצא ההמשך הוא יגמד אותו, ועדיין - להעדיף את האורדר או קילזון? זה סתם הייטינג :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 14:47

בלינג, ברור לי שיש אנשים מנוסים ב-TLOU שלא אהבו את הנקודות עלילה, אבל גם האנשים האלה לא שחקו במשחק. זה מה שחשוב, לשחק במשחק, לא לראות ספויילר ריל של 40 דק'.

לאסקין, אין לי אנטי הורייזן, אם הוא היה משחק לינארי בטוח שהייתי בודק אותו. אבל משחק עולם פתוח שכזה שצריך לשפוך לתוכו שעות ובטח רק נפתח אחרי 3-4 שעות, זה ממש לא בשבילי. משחק עולם פתוח, בכדי למשוך אותי, צריך ממש למשוך אותי. לינארי אני יכול לשחק 40 דק', להבין את הקטע ולהחליט אם זה בשבילי או לא. משחק עולם פתוח דורש צלילה, וזה לא משהו שבא לי לעשות. נדיר שאני צולל למשחק עולם פתוח בגלל הכמות זמן שהם לוקחים, בכדי שזה יקרה צריך שהמשחק יהיה איזה זלדה, GTA או וויצ'ר ולא הורייזן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 14:54

המשחק נפתח די מהר דווקא... יש פרולוג לא ארוך מדי ומגניב ואחריו אתה יכול לחקור את כל העולם.
וכדאי, כי הוא יפה בטירוף. עד היום לדעתי חוץ מRDR2 אין משחק עם עולם יפה יותר, ובטח שלא מגוון יותר. לפחות מבחינה גרפית - אני כן חושב שאתה הולך להיות מופתע מאוד לטובה ממנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 14:55

לאסקין, תוותר. אפילו אחרי ששחקתי ב-RDR2 לא ויתרת, אני כבר הספקתי לעשות לו השבוע uninstall. בבקשה תוותר על הורייזן, כי לשכנע אותי לא תשכנע. הסיבה היחידה שאני אנסה את המשחק הזה היא אם הוא יעלה איזה 10$ בסטים ויבוא לי לבדוק אותו. בפס5 אני לעולם לא אשחק בו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 14:58

ברור שלא בPS5, על המחשב שלך אבל - אין סיבה שלא.
סתם אתה מעצבן כי אתה כן רוצה לשחק בפאקינג DS על פניו, והוא כן משחק עולם פתוח שדורש עשרות שעות. אז לא מוותר! :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 15:09

כי DS זה משחק של גאון שכל משחק שהוא עשה היה ממשחקי הדור שלי בזמן שהורייזן נעשה על ידי חברה שמעולם לא עשתה משחק באמת טוב :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 15:17

...ועדיין - אחד סימולטור פד-אקס בעולם ריק לחלוטין לעומת משחק אקשן עם עולם חי מאוד ופאקינג רובו-דינוזאורים.
בשום עולם DS לא משחק טוב או מעניין או זורם יותר מהורייזון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 יוני 2020, 15:28

פעם שמעתי ביטוי - על טעם ועל ריח. יכול להיות שהוא רלוונטי לדיון הזה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 יוני 2020, 15:47

שיחקתי לפני איזה חודש מעט בהורייזן כדי להתלהב מהOLED (אין ספק שהמשחק יפה), ושותף שלי שהוא לא גיימר רציני אבל בדיוק סיים את ה100 שעות קורונה על אודיסי ומאוד נהנה גם כן ישב לידי והיה מוכן למצוא את העולם הפתוח הבא להתמכר אליו.
והאמת? די נהנתי בשעה הראשונה, הראתי לו את המשחק והויזואליה המדהימה משכה אותנו לחקור. אבל ישבתי עליו 3 פעמים (כ5-6 שעות סך הכל) ואחרי השעה הראשונה נזכקתי בדיוק למה נטשתי אותו באמצע.
פשוט לא כיף להסתובב בעולם. הוא יפה, אבל לא מספיק יפה כדי להצדיק את זה לבד, ואין בו שום דבר מעניין. כל דקה תוקפים אותי רובוטים אחרים בהסתובבות חופשית וגם אם המערכת קרב סולידית בהחלט (מול רובוטים, מול בני אדם היא מזעזעת), כשאתה עושה 5 קרבות על כל 100 מטר ואפילו לא מקבל משהו משמעותי בתמורה, העוקץ יוצא מהר מאוד. אז אתה סתם דוהר ובורח מקרבות, ואין בזה כלום, ואלוהים יודע שהמשימות, הכתיבה, הסיפור והדמויות הם הרבה מתחת לממוצע.. בקיצור, מבחינתי אפשר לסמן וי גם על נסיון נוסף שנתתי לו. זה פשוט לא משחק טוב, וזה לא משנה שהעולם שלו יפה ויזואלית או שהפרמיס שלו נשמע מגניב. זה לא הופך אוטומטית משחק לשווה את זה, והורייזן לחלוטין לא שווה את הזמן שלו.

אגב, גם השותף שישב לצידי וכביכול היה אמור להתלהב יותר כי האימפקט של הויזואליה והפרמיס חזקים יותר כשלא משחקים, לא התלהב. בלשון המעטה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 16:42

אני מדבר רק על העולם והגרפיקה כרגע... וזה פחות קשור לטעם וריח.
וואלה, אני לא זוכר שכל שנייה תקפו אותי בעולם הפתוח, אבל יכול להיות שכבר שכחתי את זה. הקרבות נגד הרובוטים היו מהנים מספיק כדי שכל פעם שיתקפו אותי אני אשמח לתת להם קצת בחזרה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2020, 16:55

אהלן ארז. היום הוסר אמברגו preview של TLOU2 שמאפשר לך לדבר על עשר השעות הראשונות של המשחק. אפשר לשאול עכשיו שאלות? :D

אה כן כמובן שיש הרבה בקרובים באתרי הגיימינג הקרובים לביתיכם. ממה שראיתי מהדיבורים של העיתונאים, מה שבטוח זה שמדובר במשחק הכי מרשים על הפס4, למי שחשש משנמוכים.

הנה ציטוט ממטרו על הגראפיקה (אני מתייחס רק לזה כי ראיתי ששאר הבקרוב מדבר ממש על קטעי גיימפליי וסיפור מההתחלה של המשחק ולא בא לי לקרוא אז רפרפתי למה שהוא לא ספוילר מבחינתי):

It’s easily the best-looking game of the current generation, even more so than Uncharted 4, with the best foliage and facial animation we’ve ever seen. Playing on a PS4 Pro there’s been only a few brief seconds of slowdown, with performance otherwise exceptionally good for such a complex game.

The visuals in The Last Of Us Part 2 are so good you’d at first think it puts a dampener on the PlayStation 5, but if the new console is going to be able to create visuals even more impressive than this – and the Unreal Engine 5 demo already suggests it can – then that’s actually very exciting.

Read more: https://metro.co.uk/2020/06/01/last-us- ... to=cbshare
Twitter: https://twitter.com/MetroUK | Facebook: https://www.facebook.com/MetroUK/

נוטי דוג מטורפים פשוט, המשחק הזה הולך לעשות צרות ללא מעט משחקי דור הבא שיצאו ויסבלו מכך שהם לא מהווים קפיצה מספיק משכנעת מ TLOU2, בטח בתקופת ההשקה של הקונסולות.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 01 יוני 2020, 17:11

bling כתב:אהלן ארז. היום הוסר אמברגו preview של TLOU2 שמאפשר לך לדבר על עשר השעות הראשונות של המשחק. אפשר לשאול עכשיו שאלות? :D

ה-Previews יכולים להתייחס אך ורק לקטע מאוד ספציפי מאמצע המשחק, קטע שלצערי עדיין לא הגעתי אליו, אז אני עדיין מנוע מלדבר :o

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 01 יוני 2020, 17:17

איזו דרישה מוזרה. חשבתי מותר על כל העשר שעות שמובילות עד לקטע הזה, בחיים לא שמעתי על דרישה של ״תדברו על קטע גיימפליי ספציפי שקורה אחרי 10 שעות וזהו״.

ארז תמסור את הילד לאימוץ זמני עד שאתה מסיים את המשחק מה נסגר פה :!:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 17:38

הם כן מאפשרים ממה שאני קורא לדבר קצת מעבר, אבל יש לי שאלה ספציפית לגבי האלימות - האם זה גרם לך לתחושות אי נוחות ו/או ״חלחלה״ מסויימת ממה שאתה עושה שם? זה משהו שחוזר ברשמים האלה, ומשהו שאני אישית מאוד מצפה לו.
לא בקטע סדיסטי, אלא פשוט שיגיע היום כבר שבו אנשים יחושו תחושות אמיתיות כתוצאה אנימציית אלימות ריאליסטית, שיכול לגרום לאנשים שאינם גיימרים לכבד יותר את המדיה הזו, ולהבין ולהעריך את השוני והיתרונות שלה על פני סרטים, למשל.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 01 יוני 2020, 17:40

כן, בסרטים אף פעם לא מראים אלימות ראליסטית... זה בהחלט הבדל משמעותי... אולי התכוונת בקטע שאתה בעצמך מבצע את האלימות?
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 יוני 2020, 17:42

בסרטים לא מראים אלימות ריאליסטית? מן הסתם תלוי איזה סרט, אבל לא חסרים סרטים שמראים אלימות ריאליסטית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 18:12

לא הסברתי טוב, אבל הכוונה היא שעד לא מזמן משחקים לא נלקחו ברצינות על ידי נונ-גיימרס, במובן שהם לא יכולים לעורר תחושות אמיתיות, אצל צופה מן הצד או בקרב מי שמשחק, בכל הקשור ספציפית לאלימות, אלא בדרך כלל אדישות כלפי מה שקורה ל״קורבנות״ שם. או שפשוט הפכו את זה ל״אתה רוצה לעשות את מה שאתה רואה שם וגיימרים הם סכנה לציבור״... ולאחרונה, ובעיקר כפי שנראה במשחק הזה - זה יכול ליצור את התחושות שיש בסרטים, אבל מאחר ואתה מבצע את זה, ולפעמים גם יש לך אפשרות בחירה שלא לעשות זאת - אז כנראה פי כמה וכמה יותר חזק.

אז השאלה שלי לארז היא האם זה המשחק שבאמת יכול לשנות את התפיסה ולהיות נקודת מפנה כלפי אלימות במשחקים, לעומת איך שהתייחסו לזה במשחקי GTA, MK או COD, שם אפשר לצחוק על האלימות ולהנות ממנה, במקום להזדעזע.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 01 יוני 2020, 18:24

אני לא יודע עד כמה הייתה חשיפה לזה בזמנו, אבל אני זוכר שלארז הייתה סדרת-ווקת'רו שכזו על המשחק הראשון שהתמקדה בעיקר בסיפור ובמבנה שלו. אז אני מאוד מצפה לשמוע מה יש לו להגיד על ההמשך כשהוא יוכל לדבר :).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 01 יוני 2020, 18:26

אני אשמח מאוד לא לשמוע או לקרוא את זה, עד ה-25 ביוני או משהו כזה :)
אוף, הזמן לא זז עכשיו... עוד שבועיים וקצת... מזל שיש עוד שנייה את התצוגה של סוני, שאולי תתן לי עוד משהו לצפות לו השנה בגיימינג.
שכחתי כבר שיש את סייברפאנק עוד כמה חודשים, המשחק היחיד בדור הזה שההייפ שלו איכשהו מתקרב לזה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 43 אורחים