Laskin כתב:מאוד כדאי לך לנסות... אחרת באמת זה יחרבן לך חלק מהחוויות, שהרבה מהן זה אפקט ה"וואו" שגם ככה די התחרבן לך כבר עכשיו![]()
אל תלך דווקא כרונולוגית כמו שכדאי לך יותר לעשות את זה לפי הגרפיקה.
תתחיל בTLOU2 כדי לא לחטוף ספוילרים אם הצלחת להמנע מהם עד שתשחק בו, למרות שהוא גם כנראה יהיה הכי יפה, אולי מלבד GOW.
אחר כך TLG, כי גם ביום שיצא הוא לא היה מאוד יפה, אחר כך U4, שאתה יכול לשחק בו על הרמה הקלה כדי לרוץ על הסיפור בכיף, ואז תקנח ב-GOW - שייקח לך הכי הרבה זמן לסיים מתוך כל המשחקים האלה ובטח הכי תהנה ממנו.
בכל אלו לדעתי ממש ממש כדאי שתשחק לפני שתתחיל עם הדור הבא.
את ספיידרמן אתה יכול לשמור לפני שיצא ההמשך, את SOTC REMAKE תוכל לשחק בכל זמן, זה גם ככה רימייק... מה עוד יש לך?
אני כנראה אעשה את זה בסדר הזה:
- U4
- TLG
- GOW
- TLOU2
כולם מעניינים אותי באותה מידה (אולי TLOU2 ו-GOW יותר מכולם, אבל אצלי בספר כולם סופר AAA שחובה בשבילי לשחק), אז בטוח שאני אשחק בהם וגם אהנה מהם יותר ממשחקי השיגור של הפס5. כלומר הורייזן 2 ורימייק של DS? לא כוס התה שלי, אפילו ששחקתי את רוב DS המקורי על הפס3 ואני כנראה ארצה את הורייזן 2 בשביל הגרפיקה.
שאר המשחקים אני כנראה גג אדפדף בהם, יש לי כל מני דברים שאני בטח אבדוק ל-20 דק' ואמשיך הלאה כמו האורדר או KZ:SF רק בקטע אקדמי של להכיר אותם קצת פעם הבאה שאני אדבר עליהם באינטרנט
זאת הספריה שלי אגב, השניה שמתי לב שיש מצב שקנית את TLOU רימאסטר פעמיים