נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

kririn
Sage

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי kririn » 03 יוני 2020, 12:23

יש שמועות שסגה תפיץ את הxsx ביפן
אולי לחלק זה ישמע מוזר , אבל ms נכשלה ביפן xbox org
בxbox360
ובxbox one

והxbox one עוד קיבל הרבה משחקים גדולים מיפן
פינל פנטזי
קינדום ארטס 3
דרגון קווסט וכו וכו
נכון לא בילעדים, אבל הps4 לא קיבלה אותם בבילעדיות

אני חושב שסגה תוכל למכור לא רע את הxsx ביפן
לא תצליח כמו הps5 , ובטח לא כמו היורשת לנינטנדו סוויץ
כי יפנים חולים על נידות
אבל כן הרבה יותר טוב מהמכירות של מיקרוסופט במשפחת הxbox בעבר
לסגה עם אני זוכר נכון יש עסקי פיצינקו גדולים ביפן
ככה שיש להם כבר מערכת שיווק ואובלה ואכסון ופרסום
רק צריך לעשות כמה שינוים להתחיל למכור לחנויות שמוכרות קונסולות ומשחקים
זה הרבה יותר זול וקל מלהתחיל מ0

בכל מקרה כרגע זה רק שמועה ומדובר רק על יפן

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 12:43

Stick כתב:
DrKeo כתב:

ובתאור המשחק הכי בנאלי, משעמם, לא מעניין,
שידע להיות בדיוק במקום הנכון ובזמן הנכון,
ושמחלקת הPR שלו צריכה לקבל פרס נובל,
זוכה...
איך קוראים לו? godfall!

לול, כן זה בהחלט נכון אבל בכל דור יש את המשחק הזה שרוכב על השיגור של הקונסולה החדשה ושאין משחקי דור הבא אז כולם מדברים עליו, אפילו שהוא ההגדרה של meh. אני חושב שכרגע דווקא מי שהכי רוכב על הפס5 זה quantum error, המשחק הזה נראה כמו אשפה טוטאלית וכל היום מדברים עליו בזמן שהמפתחים שלו (חבורה של שלושה אחים) עושים טוויטים מעורפלים על הטכנולוגיה שלו, כאילו הוא עושה RT מלא (מה שאני משער שהוא לא נכון בעליל), בכדי למשוך כמה שיותר תשומת לב. והכי מצחיק הוא שהם הודו שאין להם עדין ערכת פיתוח של פס5 (ובצדק) אז אין להם שמץ של מושג מה היכולות של הפס5, הם סתם מברברים.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 13:33

האמת, אני לא מסכים...
זה לא משחק כזה בנאלי ומשעמם על הנייר. אנחנו עוד לא ראינו ממנו כמעט כלום, אבל מבחינה עיצובית ממה שכן ראינו - הוא די מגניב, ומבחינת הקונספט - דסטיני עם MELEE/חרבות במקום יריות ורובים - אין הרבה משחקים כאלה עד כמה שידוע לי. וזה דווקא רעיון שאותי אישית מושך.
השאלה היא הביצוע :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 יוני 2020, 13:42

זה משחק שהיה עובר מתחת לרדאר ואף אחד לא היה שם לב אליו אם זה לא היה "המשחק פס5 הראשון".

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 03 יוני 2020, 13:49

בדיוק. משחק בסגנון (בערך) יוצא כל איזה חצי שנה. אתה שומע עליהם בדיוק את הכמות שאתה צריך לשמוע עליהם...
והעיצוב? כאילו נתנו למתלמד בבליזארד לעשות חיקוי של וורקראפט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 14:03

ברור שהוא נהנה מהפירות של להיות הראשון בPS5, והוא גם היה המשחק הראשון שהוכרז לPS5 בטקס הVGA, ובעצם הפעם הראשונה שראינו בטריילר את הכיתוב PS5.
שוב, אני לא מכיר משחק בסגנון דסטיני עם נשקי MELEE, אם אתם מכירים ויודעים שיוצא אחד כזה כל חצי שנה - אשמח לדעת עליהם :)
על יצוב אפשר להתווכח אבל זה עניין של טעם. בעיניי הוא מגניב.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 14:07

אני חושב ש-Warframe מתאים לך לאסקין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 14:21

האמת שWARFRAME משחק שאחרי כל השדרוגים המטורפים שקיבל - הוא ממש ממש נחמד, אבל הבסיס שלו יותר בנוי כמו ארינה, והקרבות זה יותר H&S מאוד מאוד בסיסי, ולא ממש נראים טוב, בלשון המעטה. סוג של באטון-מאשר.
זה גם משחק שיצא ב-2013, ועד היום הוא מקבל עדכונים, חלקם ממש הפכו אותו לעולם פתוח והאחרון גם כולל קרבות חלל באמת מרשימים, אז אני מאחל לGODFALL שיתנו את התמיכה הזו, שיצרה קהילה יפה עבור WARFRAME.
גם העיצוב שלו מאוד מגניב בעיניי... פשוט שיחקתי בו, והוא לא מהנה עבורי. הגיימפליי הקצר שראינו מGODFALL נראה הרבה הרבה יותר טוב, משהו שיותר מזכיר סולס או GOW האחרון.

יש עוד משחקים שעונים על ההגדרה מלבד משחק שיצא ב-2013? הבטחתם שיוצא כזה כל חצי שנה! :P

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2020, 04:09

והנה מרקורי, ה-UI החדש שמגיע גם ל-X1 וגם יהיה של ה-XSX:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 08:00

יפה.
שיגיע גם לחנות שלהם במחשב...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2020, 10:49

לא קצת מבאס לקנות קונסולה חדשה ולגלות שהממשק זהה לגמרי לקודמת? יודע שזה קצת טפשי במיוחד אם הממשק הקודם מצויין אבל לא יודע, יש רצון בהתרעננות ושהכל ירגיש חדש ומיוחד רק לקונסולה החדשה שלך...

זה קצת כמו לקנות רכב מדור חדש שיצא ולראות שהדאשבורד זהה לפולקסווגן שהרגע מכרת כדי לקנות את החדשה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 10:53

bling כתב:לא קצת מבאס לקנות קונסולה חדשה ולגלות שהממשק זהה לגמרי לקודמת? יודע שזה קצת טפשי במיוחד אם הממשק הקודם מצויין אבל לא יודע, יש רצון בהתרעננות ושהכל ירגיש חדש ומיוחד רק לקונסולה החדשה שלך...

זה קצת כמו לקנות רכב מדור חדש שיצא ולראות שהדאשבורד זהה לפולקסווגן שהרגע מכרת כדי לקנות את החדשה.

ניסיון העבר מלמד שכל פעם שOS של קונסולה עוברת שינוי משמעותי,לרוב עם תחילת דור חדש,נלקחים ממנה פיצ׳רים שהוטמעו בדור הקודם,וזה מציק. אני הייתי שמח לראות המשכיות בהקשר הזה,בדיוק כמו מה שקורה עם סמארטפונים. מה גם שלטעמי מערכות ההפעלה של שתיהן במצב די טוב מבחינת פיצ׳רים ונוחות שימוש אז אני באמת לא רואה צורך באיזה שינוי מטורף.
לגבי מרקורי,מדובר פה רק בשינוי משמעותי לממשק של החנות,שאר הOS צפוי להישאר די דומה למה שיש לנו עכשיו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 11:08

if it ain't broke וזה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2020, 12:55

bling כתב:לא קצת מבאס לקנות קונסולה חדשה ולגלות שהממשק זהה לגמרי לקודמת? יודע שזה קצת טפשי במיוחד אם הממשק הקודם מצויין אבל לא יודע, יש רצון בהתרעננות ושהכל ירגיש חדש ומיוחד רק לקונסולה החדשה שלך...

להבנתי ה-ONE תקבל את זה בערך יחד עם ה-XSX. אבל כן, יש משהו מאוד מבאס בנסיון הזה של מיקרוסופט לגרום למשתמש להרגיש כאילו הוא קונה XSX חדשה ונוצצת ובעצם כל מה שיש לו זה ONE חזקה יותר. הטשטוש בין הדורות שלהם מוציא את העוקץ מהכיף של דור חדש.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 04 יוני 2020, 13:26

אני הכי אוהב את הממשק הנוכחי בps4
גם הסוויץ סבבה , אבל לא כמו הps4

לxbox one היתי צריך להתרגל, זה לא חוויה נעימה בקונסולה
ליתרגל לממשק

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 14:07

DrKeo כתב:

להבנתי ה-ONE תקבל את זה בערך יחד עם ה-XSX. אבל כן, יש משהו מאוד מבאס בנסיון הזה של מיקרוסופט לגרום למשתמש להרגיש כאילו הוא קונה XSX חדשה ונוצצת ובעצם כל מה שיש לו זה ONE חזקה יותר. הטשטוש בין הדורות שלהם מוציא את העוקץ מהכיף של דור חדש.

עוד לא ראינו את הממשק של הפס5,וההימור שלי שהוא לא הולך להיות שונה דרסטית ממה שיש כבר בפס4. לגבי MS,אני מסכים עם מה שאמרת כשזה מגיע למשחקים עצמם,אבל כשזה מגיע לקונסולה? מה,ממשק חדש ונוצץ זה באמת מה שחסר לנו בדור הזה? אני מזכיר שוב,תראו מה קרה בדורות קודמים,תראו כמה זמן עבר עד שפיצ'רים בסיסיים מדור ה-360/פס3 הגיעו לדור הנוכחי,אפילו להטמיע תמיכה בתיקיות לקח להם שנים,שלא לדבר על זה שהיכולת לנגן מוזיקה שלנו שהייתה קיימת ב-360 עד היום לא הגיעה ל-XBO. אני לא רוצה שידור חוזר של זה,אני אשמח כמובן לבנייה ופיצ'רים חדשים על מה שקיים ובכל מקרה זה לא סוף פסוק,ה-OS של ה-XBO עברה אבולוציה מטורפת בדור הזה,היא התחילה כמשהו אחד וסיימה כמשהו אחר לגמרי וזה כנראה מה שיקרה גם בדור הבא. אבל נקודת ההתחלה צריכה להיות מה שכבר יש לנו,לא להתחיל את כל המסע הזה מחדש.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 14:28

אם זה נח ולא היו מגבלות שבגללן אי אפשר היה לעשות את זה נח יותר - לא מבין למה להגביל את זה רק לדור הבא. בשביל תחושה חסרת משמעות של אנשים שרוצים להרגיש שהם מקבלים משהו חדש? הם מקבלים משהו חדש - קונסולה בלי זמני טעינה :)
אני כן מבין את הרצון שלהם לעשות את זה "מאוחד" ולכן מביאים גם לדור הקודם, ככה לא צריכים לעדכן ולתחזק 2 דברים שונים במקביל. וכל עוד הם ממשיכים גם ככה בשנתיים הקרובות להביא הכל לONE (וזו תכל'ס הבעייה כאן) - אז אין באמת סיבה שלא יעדכנו עבור שתיהן ביחד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2020, 14:30

Uncle Pey'j כתב:
DrKeo כתב:

עוד לא ראינו את הממשק של הפס5,וההימור שלי שהוא לא הולך להיות שונה דרסטית ממה שיש כבר בפס4. לגבי MS,אני מסכים עם מה שאמרת כשזה מגיע למשחקים עצמם,אבל כשזה מגיע לקונסולה? מה,ממשק חדש ונוצץ זה באמת מה שחסר לנו בדור הזה? אני מזכיר שוב,תראו מה קרה בדורות קודמים,תראו כמה זמן עבר עד שפיצ'רים בסיסיים מדור ה-360/פס3 הגיעו לדור הנוכחי,אפילו להטמיע תמיכה בתיקיות לקח להם שנים,שלא לדבר על זה שהיכולת לנגן מוזיקה שלנו שהייתה קיימת ב-360 עד היום לא הגיעה ל-XBO. אני לא רוצה שידור חוזר של זה,אני אשמח כמובן לבנייה ופיצ'רים חדשים על מה שקיים ובכל מקרה זה לא סוף פסוק,ה-OS של ה-XBO עברה אבולוציה מטורפת בדור הזה,היא התחילה כמשהו אחד וסיימה כמשהו אחר לגמרי וזה כנראה מה שיקרה גם בדור הבא. אבל נקודת ההתחלה צריכה להיות מה שכבר יש לנו,לא להתחיל את כל המסע הזה מחדש.

כשהשלט שלך אותו דבר, הOS שלך אותו דבר והמשחקים שלך קרוס ג׳ן אז זה מוריד מהרגשת ״קניתי קונסולה חדשה״. זה קצת כמו שאני קונה כרטיס מסך חדש, אני מתרגש נורא ואז אני משחק במשחקים ומבין שוואללה, זה בול מה ששחקתי אתמול רק שהfps כפול או ההגדרות הגרפיות טובות יותר. כלומר כלום לא משתנה חוץ מהכוח מתחת למנוע.

ברור שזה לא בדיוק נכון, אבל MS עושים כל מה שהם יכולים לגרום לזה להרגיש ככה. אם רק לא כל המשחקים היו קרוס ג׳ן כבר הבעיה הייתה נפתרת.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 04 יוני 2020, 14:30

Uncle Pey'j כתב:עוד לא ראינו את הממשק של הפס5,וההימור שלי שהוא לא הולך להיות שונה דרסטית ממה שיש כבר בפס4. לגבי MS,אני מסכים עם מה שאמרת כשזה מגיע למשחקים עצמם,אבל כשזה מגיע לקונסולה? מה,ממשק חדש ונוצץ זה באמת מה שחסר לנו בדור הזה? אני מזכיר שוב,תראו מה קרה בדורות קודמים,תראו כמה זמן עבר עד שפיצ'רים בסיסיים מדור ה-360/פס3 הגיעו לדור הנוכחי,אפילו להטמיע תמיכה בתיקיות לקח להם שנים,שלא לדבר על זה שהיכולת לנגן מוזיקה שלנו שהייתה קיימת ב-360 עד היום לא הגיעה ל-XBO. אני לא רוצה שידור חוזר של זה,אני אשמח כמובן לבנייה ופיצ'רים חדשים על מה שקיים ובכל מקרה זה לא סוף פסוק,ה-OS של ה-XBO עברה אבולוציה מטורפת בדור הזה,היא התחילה כמשהו אחד וסיימה כמשהו אחר לגמרי וזה כנראה מה שיקרה גם בדור הבא. אבל נקודת ההתחלה צריכה להיות מה שכבר יש לנו,לא להתחיל את כל המסע הזה מחדש.

למה לא הגיעה? או שאתה מתכוון לריפינג של דיסקים?
בכל מקרה אני מסכים שזה עדיף בהרבה בלונג ראן, אבל אני גם מבין את בלינג וקיאו כי יש משהו מגניב בלהוציא קונסולה חדשה מהאריזה ולקבל ממשק חדש שלא הכרת ולהתחיל לשחק איתו. זה חלק מהכיף.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 14:38

BiA כתב:
Uncle Pey'j כתב:עוד לא ראינו את הממשק של הפס5,וההימור שלי שהוא לא הולך להיות שונה דרסטית ממה שיש כבר בפס4. לגבי MS,אני מסכים עם מה שאמרת כשזה מגיע למשחקים עצמם,אבל כשזה מגיע לקונסולה? מה,ממשק חדש ונוצץ זה באמת מה שחסר לנו בדור הזה? אני מזכיר שוב,תראו מה קרה בדורות קודמים,תראו כמה זמן עבר עד שפיצ'רים בסיסיים מדור ה-360/פס3 הגיעו לדור הנוכחי,אפילו להטמיע תמיכה בתיקיות לקח להם שנים,שלא לדבר על זה שהיכולת לנגן מוזיקה שלנו שהייתה קיימת ב-360 עד היום לא הגיעה ל-XBO. אני לא רוצה שידור חוזר של זה,אני אשמח כמובן לבנייה ופיצ'רים חדשים על מה שקיים ובכל מקרה זה לא סוף פסוק,ה-OS של ה-XBO עברה אבולוציה מטורפת בדור הזה,היא התחילה כמשהו אחד וסיימה כמשהו אחר לגמרי וזה כנראה מה שיקרה גם בדור הבא. אבל נקודת ההתחלה צריכה להיות מה שכבר יש לנו,לא להתחיל את כל המסע הזה מחדש.

למה לא הגיעה? או שאתה מתכוון לריפינג של דיסקים?
בכל מקרה אני מסכים שזה עדיף בהרבה בלונג ראן, אבל אני גם מבין את בלינג וקיאו כי יש משהו מגניב בלהוציא קונסולה חדשה מהאריזה ולקבל ממשק חדש שלא הכרת ולהתחיל לשחק איתו. זה חלק מהכיף.

הדרך היחידה לנגן מוזיקה שלנו על ה-XBO היא דרך ספוטיפיי,אבל זה בתנאי שיש לך ספוטיפיי פרימיום. ב-360 זה לא היה המצב והייתה הרבה יותר גמישות,ונכון שזה לא פיצ'ר שמשתמשים בו יותר מדי אבל אני מצאתי את עצמי בזמנו בעיקר במשחקי מירוצים משתמש בזה לא מעט.
אין לי בעיה עם ממשק חדש ונוצץ כמו שאתם רוצים,הבעיה שלי היא שיש סבירות מאוד גבוהה שאותו ממשק חדש ונוצץ יהיה חסר הרבה פיצ'רים שכבר התרגלתי אליהם ואני מחשיב כבסיסיים. סתם דוגמא- בעדכון האחרון MS הוסיפו את האופציה לקסטם כמעט לגמרי את הדאשבורד ואת ה-Guide,אפשר להעיף טאבים שלא משתמשים בהם ולסדר את מה שנשאר בסדר שהכי נוח למשתמש ואין לי שמץ של ספק שאם נראה ממשק חדש לגמרי על ה-XSX,הפיצ'ר הזה כבר לא יהיה שם.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 04 יוני 2020, 14:45

כן אין ספק שכל העסק היה הרבה יותר נוח על ה-360, אבל זה אפשרי על הוואן. אפשר לנגן מ-DLNA (שרת פלקס) ומ-USB (דרך simple background music, או VLC) והיה אפשר גם לעשות קאסט מהמחשב לגרוב לפני שסגרו אותו חלקית. אולי זה עדיין עובד, לא יודע.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 15:28

מבאס לחשוב שעוד כמה שעות היינו אמורים לראות איך נראה הדור הבא באמת...אבל לפחות יש פיסת מידע חדשה על היילו אינפיניט ו-HDR- נראה שעל פי EvilBoris מ-ERA שבלינג וקיאו מכירים ויודעים שהוא יודע על מה הוא מדבר כשזה מגיע לנושא הזה,נראה שהאימפלמנטציה של HDR באינפיניט הולכת להיות משהו מיוחד וש-343 מקדישה מאמצים ומשאבים גדולים,יותר מכל מה שהוא ראה במשחק אחר עד היום. אוי היילו ב-HDR...וואו,זה באמת יהיה משהו מיוחד,המשחק הזה נולד ל-HDR.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2020, 15:43

הערכת פיתוח של הפס5 מהבפנוכו, 6 מאווררים:
9350826B-7743-4838-BA93-6C963FC0F98C.png
9350826B-7743-4838-BA93-6C963FC0F98C.png (98.29 KiB) נצפה 9284 פעמים

ההיט-סינק הזה בגודל של עיר קטנה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 15:48

היית מצפה שאחרי כל עניין התדרים המשתנים אולי הם לא יצטרכו קירור כזה פסיכי,אבל זה dev kit אז אני אמנע מלהסיק מסקנות לגבי הקונסולה עצמה בינתיים.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2020, 16:09

Uncle Pey'j כתב:מבאס לחשוב שעוד כמה שעות היינו אמורים לראות איך נראה הדור הבא באמת...אבל לפחות יש פיסת מידע חדשה על היילו אינפיניט ו-HDR- נראה שעל פי EvilBoris מ-ERA שבלינג וקיאו מכירים ויודעים שהוא יודע על מה הוא מדבר כשזה מגיע לנושא הזה,נראה שהאימפלמנטציה של HDR באינפיניט הולכת להיות משהו מיוחד וש-343 מקדישה מאמצים ומשאבים גדולים,יותר מכל מה שהוא ראה במשחק אחר עד היום. אוי היילו ב-HDR...וואו,זה באמת יהיה משהו מיוחד,המשחק הזה נולד ל-HDR.

את האמת אני לא מבין הרבה ממה שהוא אומר אבל אני כן יודע שהמוניטין שלו מעולה והוא נחשב למומחה רציני שגם מצטטים אותו מחוץ ל ERA, יש מצב אם אני לא טועה שגם DF עצמם השתמשו במידע שלו. בקיצור כן הוא תותח.

נשמע מעניין מאוד מה ש 343 עושים שם, אני זוכר שבזמנו היה וויכוח גדול על האם ה AA המטורף שבאנג׳י השתמשה בו על היילו 3 היה שווה את המחיר הטכני של משחק שנראה חצי קפיצת דור בקושי, סווים וקיאו התווכחו על זה שנים :)

פה לפחות לא אמורה להיות לטכניקת HDR הזאת מחיר שיפגע בגראפיקה של המשחק אז זה באמת נשמע טוב מאוד, מאוד מסקרן אם המשחק ירגיש יותר דור הבא או דור נוכחי משודרג.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 34 אורחים