bling כתב:איזו דרישה מוזרה. חשבתי מותר על כל העשר שעות שמובילות עד לקטע הזה, בחיים לא שמעתי על דרישה של ״תדברו על קטע גיימפליי ספציפי שקורה אחרי 10 שעות וזהו״.
ארז תמסור את הילד לאימוץ זמני עד שאתה מסיים את המשחק מה נסגר פה
Laskin כתב:אז השאלה שלי לארז היא האם זה המשחק שבאמת יכול לשנות את התפיסה ולהיות נקודת מפנה כלפי אלימות במשחקים, לעומת איך שהתייחסו לזה במשחקי GTA, MK או COD, שם אפשר לצחוק על האלימות ולהנות ממנה, במקום להזדעזע.
Laskin כתב:תשמע, יש מסר חברתי אינקלוסיבי של "אל תרצח לסביות בגלל ההעדפה המינית שלהן" ויש מסר חברתי אינקלוסיבי של "אם אתה לא יוצא עם טרנסג'נדרית בגלל שיש לה איבר מין זכרי - אתה טרנספוב נאו-נאצי"![]()
Laskin כתב:לא מצאתי באיכות טובה יותר, אבל יש TV SPOT של TLOU2 שהוא CGI נחמד
Stick כתב:VR זה לא מספיק מהפכני כדי להחשב.
כלומר זו התפתחות או זרם שונה לגיימינג, בטח בצורה הנוכחית של הפלטפורמה, אבל אתה חושב שאם לא היית כבר גיימר מילדותך אז היית הופך היום לגיימר VR? כנראה שלא.
-- --
בכל מקרה, בחזרה לTLOU2. קראתי כמה רשמים ונשמע בין השורות שהכתבים מאוד מוגבלים במה שהם יכולים להגיד, אבל שהם עפים על המשחק ומתים לדבר עליו עד הסוף.
אני אגב לא בדעה שעלתה כאן, לדעתי המשחק אולי יהיה פחות קונצנזוס (רק כי יש ספוילרים מסתוריים שאני לא יודע מה נמצא בהם), אבל אין לי ספק שמי שיאהב אותו פשוט יעוף עליו. כלומר אין לי ספק שכשמשחק הוא יהיה מדהים עם ירידה חסרת תקדים לפרטים ולניואנסים. באמת שפשוט אין לי חצי ספק בזה, מי שיתחבר לסיפור (וזו הנחה רק בגלל הספוילרים המסתוריים) פשוט יעוף על המשחק באותה הרמה של TLOU.
אוף, אני קצת בין הכסאות עם המשחק הזה. מצד אחד אני בהייפ אליו, אבל משומה (בעיקר כנראה תקופה עמוסה בחיים האישיים) אני לא מפתח את אותן רגשות ה'סופר-הייפ' שהייתי איתם לפני GOW או דארק סולס 3 לדוגמה. איתם ממש לא יכלתי לחכות לשחק וספרתי את הימים, הפעם אני פשוט מחכה לו באופן כללי.
אז אני לא יודע, אולי כשאי לחכות לפס5? הוא בטוח יקבל שדרוגים אמיתיים לשם, כלומר הוא כל כך סמוך להשקה שזה בטוח יושב למפתחים בראש. אני באמת לא יודע מה לעשות... יש כאן עוד בעל פס4 שמתכוון לחכות איתו לפס5?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים