במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swym » 02 יוני 2020, 17:48

avive כתב:באותו נושא, סיימתי לא מזמן ריצה על the last of us וה-dlc שלו, זו בתאכלס ריצה שנייה כי שיחקתי בו בפעם הראשונה בPS3.
המשחק נראה הרבה יותר טוב ממה שזכרתי אותו והעלילה והאווירה עדיין עשתה לי קצת ריגשי והכניסו אותי פנימה למרות שזכרתי פחות או יותר מה הולך שם.
זכרתי במעומעם שהמשחק מאוד "מסילתי" מהריצה הראשונה אבל אל זכרתי כמה.
בריצה הזו הגיימפלי הצליח לעצבן אותי בכמה שאלי וג'ואל מוגבלים בתנועה שלהם, המחשק לא נוצתן אפילו אשליה של בחירת מסלול או דרך ומכתיב לך מסלול ברור לתנועה בלי אפשרות לזוז במילימטר ממנו, במיוחד עיצבן אותי הקטע שג'ואל ואלי לא מסוגלים לקפוץ מילימטר אם זה לא קטע מתוסרט.
והdlc הרגיש מרוח ברמות אחרות, בכיף היה אפשר לקצץ את כל הקטע הקיטשי של אלי בחצי, או לפחות לתת אפשרות לדלג עליו איכשהו.

אני עדיין בריצה הראשונה עליו, אבל חייב להגיד שהרושם הכללי בדיוק הפוך: מצד אחד הקטע הרגשי לא כל כך עובד לי, כי יש לא מעט דיסוננס בהתנהגות של דמויות ובדגש על אלי (מפתיע בהתחשב בזה שהמשחק לינארי כל כך), ועצם זה שאני יודע שיש משחק המשך + שהדמויות הראשיות יהיו בו אוטומטית מוריד מהחשש שלי לתוחלת החיים שלהן.
ומצד שני, אני מופתע לטובה מהמסלולים שהמשחק מאפשר לי לבחור בתוך השלבים עצמם, עם חללים גדולים ומרווח פעולה יחסית גדול לבחור טקטיקות שונות. בהתחלה התעצבנתי מכמה שהדמויות מוגבלות, הstealth לא מפותח וה-melee מרגיש כאילו הוא לקח צעד אחורה מאנצ'רטד 3 - אבל ככל שהמשחק מתפתח מגוון הנשקים והציוד הופך את העסק למעניין יותר, והמרחבים הגדולים מרגישים הרבה פחות כמו המסלולים הצרים שאנצ'רטד מנתב אותך אליהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2020, 20:27

שחקתי היום קצת ביושוק המקורי, הרימאסטר. לא הצלחתי להגביל את ה-FPS ועם מסך GSYNC כדאי שהמשחק ירוץ מתחת למקסימום (במקרה שלי 144FPS) אז פשוט התעללתי בו מבחינת רזולוציה, בסוף הגעתי ל-5K ושם המשחק ירד ל-100FPS ויכלתי לשחק אותו כמו שצריך. וואללה, לגמרי מחזיק בנתיים. השליטה מרגישה כבדה ומסורבלת יחסית אבל כל עניין האוירה בהחלט מצליח להחזיק אפילו שעברו 13 שנים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 02 יוני 2020, 20:50

ממה שהבנתי הרימאסטר מלא בבעיות טכניות ויש לו דליפת זיכרון עצבנית שמלווה בקריסות,שמירות שנמחקות והמון בעיות אודיו,נתקלת במשהו מזה?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 02 יוני 2020, 21:05

Uncle Pey'j כתב:ממה שהבנתי הרימאסטר מלא בבעיות טכניות ויש לו דליפת זיכרון עצבנית שמלווה בקריסות,שמירות שנמחקות והמון בעיות אודיו,נתקלת במשהו מזה?

לא נתקלתי בשום דבר מהדברים שתארת, אבל שחקתי רק שעה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 03 יוני 2020, 01:28

סיימתי את הרימאסטר לפני שנה וחצי, חוויה טובה סה"כ. היו לי כמה קריסות ובאגים ספורים, אבל שום דבר קריטי.

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 יוני 2020, 09:39

טוב, הצלחתי להגיע סוף סוף לחלק ב-Last of Us Part II שמותר לי לדבר עליו. אז יאללה, בואו נשפוך קצת רשמים. אני שם הכל תחת תווית ספוילרים לא כי אני חושב שאני הולך להרוס משהו (כך או כך אסור לי לכתוב על הסיפור אלא רק על הגיימפליי), אלא כדי להגן על חברי הפורום שלא מעונינים להחשף לאף פרט של המשחק, אם כאלה קיימים.

ספויילר: הצג
נתחיל במה שברור מתחילת הקטע הזה: השלבים במשחק הזה גדולים. גדולים מאוד. הרבה יותר גדולים, או לכל הפחות מרגישים הרבה יותר גדולים, מאשר במשחק הראשון.

במהלך החלק המדובר אלי יוצאת למסע לכיוון בית חולים, כדי לנסות לאתר שם איזו דמות שהיא מחפשת. הג'ונגל האורבני שמוכר מהמשחק הקודם נוכח מאוד כבר כאן: סיאטל הפכה לפראית ועזובה. שלדי מכוניות ממלאים את הכבישים, צמחייה פרא צומחת בכל מקום, ואפילו הצבא שהשתלט במקור על העיר כבר מזמן ברח ממנה. רמת הירידה לפרטים כאן היא די פסיכית: השלבים מרגישים פתוחים מאוד (למרות שזו בעיקר אשליה), עם מבנים רבים שאפשר להכנס אליהם ולחקור את מה שנשאר בהם. חנויות, מרכז כנסים, בית דירות: בכל אחד מהמבנים האלה, חלקם אופציונליים לגמרי, אפשר למצוא משאבים רבים ובדרך כלל גם כמה זומבים ששומרים עליהם באדיקות. השלב אמנם ליניארי לחלוטין, עם מסלול אחד בלבד שבאמת אפשר להתקדם בו (ו"שערים" שנסגרים מאחורי אלי אחת לכמה דקות ומונעים backtracking) - אבל האשליה היא שמדובר בסביבה הרבה יותר פתוחה ממה שהיא באמת. מי שלא ייחפש בכח קירות בלתי-נראים, ירגיש כאילו המשחק מנווט אותו בסביבה פתוחה יחסית. זה מרגיש אחלה.

ואם כבר זומבים, אז הנה עוד משהו שבולט מאוד: המשחק הזה מעולה בלתת לך הרגשה של חוסר אונים. הקרבות קשוחים (בואכה קשוחים מאוד), והמשחק טוב מאוד בלגרום לי להגיע לסף מוות כמעט בכל encounter מחדש. גם אם אני מגיע לקרב כשכיסיי מלאים בתחמושות ומלכודות, בדרך כלל אסיים אותם עם בריאות נמוכה וללא משאבים בכלל. ה-Loop כאן מאוד ברור: בין קרבות אוספים משאבים וצוברים כוחות - ואז "שורפים" הכל כדי לשרוד. אמנם לא שיחקתי במשחק המקורי כבר כמה שנים, אבל ההמשך מרגיש לי מגובש יותר מבחינת גיימפליי. הכל מרגיש מקורקע יותר, כבד יותר, מאתגר יותר. וכן, גם אלים יותר.

נכתב פה כבר לגבי האלימות של המשחק הזה, והיא בהחלט מרגישה, אממם, מטרידה יותר מאשר בכל משחק אחר בו שיחקתי. מצד אחד יש כאן "פורנו עינויים" ברמת הרימייק של Tomb Raider. מצד שני, כל האלימות הזאת רצינית וריאליסטית מאוד. אנימציות המוות תמיד מוצגות קרוב מאוד למצלמה, הצעקות של האויבים (ושל אלי עצמה) חזקות ומזעזעות. העולם של The Last of Us אף פעם לא היה מקום נעים במיוחד. הפעם הוא נעים עוד פחות. למעשה, זה משחק שבת הזוג שלי לא ממש מסכימה שאני אשחק בו כשהיא נוכחת, כי להסתכל עליו מכניס אותה לדיכאון עמוק. ואני יכול להבין אותה.

ולסיום, גרפיקה. ובכן, יש למשחק גרפיקה! והיא אחלה! אמנם לא בהיתי בשלוליות או עשיתי השוואה אחד לאחד מול סרטונים קודמים, אבל אני לא מזהה כאן איזה דאונגרייד לעומת מה שהציגו בעבר. המשחק הזה נראה מעולה. אז נכון ש-God of War יותר מרשים ממנו (בזכות סגנון גרפי יותר מוקצן), ושיש גבול למה אפשר לעשות בעולם שמטבעו צריך להיות מדכא וכבד ברמה הגרפית, אבל השורה התחתונה שהמשחק הזה נראה מצויין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 10:25

תודה על הרשמים ארז!
קצת שאלות:
1. על איזו רמה אתה משחק? קראתי אתמול שיש אופציה ממש להגדיר מעבר לרמת הקושי (או שזו רמת קושי מיוחדת) את כמות הציוד והנשק שתמצא, כמה פגיעה אלי, באיזו קלות יגלו אותך וכד'... ממש עם סליידר כזה. זה נמצא בגירסא שאתה משחק?
2. איך הAI ברמה ששיחקת? אני מדבר כמובן רק על הקטע הזה ולא הAI של הדמויות שעוזרות לך... למרות שזה קצת יותר מעניין אבל אסור לך לדבר על זה :)
3. המשחק מתקרב להיות סינמטי כמו בקטע הגיימפליי הראשון שראינו ממנו (אם אתה זוכר... זה הקטע בחושך, שהיא מתחבאת מתחת למכונית, בין היתר)?
4. האם מתת הרבה פעמים בינתיים, והאם יש טעינות ארוכות אחרי מוות?
5. אם כבר טכני - אז שמת לב לירידות פריימים במשחק שלך בינתיים?

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 יוני 2020, 10:41

Laskin כתב:תודה על הרשמים ארז!
קצת שאלות:
1. על איזו רמה אתה משחק? קראתי אתמול שיש אופציה ממש להגדיר מעבר לרמת הקושי (או שזו רמת קושי מיוחדת) את כמות הציוד והנשק שתמצא, כמה פגיעה אלי, באיזו קלות יגלו אותך וכד'... ממש עם סליידר כזה. זה נמצא בגירסא שאתה משחק?
2. איך הAI ברמה ששיחקת? אני מדבר כמובן רק על הקטע הזה ולא הAI של הדמויות שעוזרות לך... למרות שזה קצת יותר מעניין אבל אסור לך לדבר על זה :)
3. המשחק מתקרב להיות סינמטי כמו בקטע הגיימפליי הראשון שראינו ממנו (אם אתה זוכר... זה הקטע בחושך, שהיא מתחבאת מתחת למכונית, בין היתר)?
4. האם מתת הרבה פעמים בינתיים, והאם יש טעינות ארוכות אחרי מוות?
5. אם כבר טכני - אז שמת לב לירידות פריימים במשחק שלך בינתיים?

1. אמממם נראה לי שאני משחק על Normal. לא זכור לי שביצעתי שינויים ספציפיים ברמת קושי (יכול להיות שאפשרי ולא חפרתי בתפריטים. אבדוק בפעם הבאה שאשחק אם זה קיים).

2. ה-AI סבבה. האויבים מאתגרים, במיוחד כשהם מגיעים בקבוצות גדולות.

3. כן. אבל כמובן שלא ב-100% מהקרבות.

4. מתתי המון פעמים. זמני הטעינה אחרי מוות מאוד מאוד מאוד קצרים, עניין של שניות בודדות, וגם מערכת ה-Checkpoint נהדרת: ברוב המקרים היא תחזיר אותך לנקודה ה"טובה" האחרונה שהיית בה (נניח מייד אחרי שהרגת איזה אוייב אבל לפני שנכנסת לברוך מול אויבים אחרים), עם אפשרות זריזה מאוד לחזור לתחילת ה-Encounter כולו ולנסות מהתחלה. זה אחלה, כי זה מאוד מוריד מהתסכול של המוות ודוחף אותי כל פעם מחדש לכיוון ה"עוד נסיון אחד ודי" גם כשמדובר באמצע הלילה וזו כבר הפעם העשירית שחבורת ה-stalkers שמסתתרת בבניין המשרדים הצליחה לעשות עליי אמבוש ולהרוג אותי (סיפור אמיתי שקרה אתמול ב-2 בלילה).

5. לא ברמה שממש הפריעה לי לשחק בשלב זה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 10:44

תענוג. נקודה מספר 4 במיוחד מעודדת אותי, כי אני מתייאש בקלות :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2020, 10:58

תודה ארז! מעניין מאוד.

מה בדיוק קורה בקטע שנוטי דוג מרשים לך לדבר עליו, זה קטע של קרב סטנדרטי?

איך האנימציות? שמתי לב שהם ברמה הכי גבוהה בתעשייה די בקלות אבל זה עדיין לא ברמה של הדמו E3 הראשון ממה שהתרשמתי בעיקר מבחינת הבעות הפנים המטורפות שהיו לאויבים באותו הדמו (במיוחד בולט בקטע של האיש על הגרזן שמלא בהבעות פנים מדהימות של זעם, כאב וכו׳)

בקשר לסגנון הגראפי גם DF נגעו בזה ואמרו שיותר קל לגרום למשחק כמו אנצ׳רטד 4 להראות נעים יותר לעין עם כל הצבעוניות שלו, כנראה שבאמת הסגנון הקודר והאפרורי פחות ״כיפי״ לעין לפעמים, אבל אם זה נראה ברמה של התצוגת E3 הראשונה אז לטעמי זה כנראה המשחק הכי מרשים על הפס4, ביחד עם RDR2 כנראה (כל אחד בתחומו). נצטרך לחכות ולראות :)

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 04 יוני 2020, 11:13

bling כתב:תודה ארז! מעניין מאוד.

מה בדיוק קורה בקטע שנוטי דוג מרשים לך לדבר עליו, זה קטע של קרב סטנדרטי?

איך האנימציות? שמתי לב שהם ברמה הכי גבוהה בתעשייה די בקלות אבל זה עדיין לא ברמה של הדמו E3 הראשון ממה שהתרשמתי בעיקר מבחינת הבעות הפנים המטורפות שהיו לאויבים באותו הדמו (במיוחד בולט בקטע של האיש על הגרזן שמלא בהבעות פנים מדהימות של זעם, כאב וכו׳)

בקשר לסגנון הגראפי גם DF נגעו בזה ואמרו שיותר קל לגרום למשחק כמו אנצ׳רטד 4 להראות נעים יותר לעין עם כל הצבעוניות שלו, כנראה שבאמת הסגנון הקודר והאפרורי פחות ״כיפי״ לעין לפעמים, אבל אם זה נראה ברמה של התצוגת E3 הראשונה אז לטעמי זה כנראה המשחק הכי מרשים על הפס4, ביחד עם RDR2 כנראה (כל אחד בתחומו). נצטרך לחכות ולראות :)

ה-Previews מתייחסים לשלב מהמשחק, של בערך שעתיים, שעיקרו "אלי צריכה להגיע מנקודה X לנקודה Y". בדרך יש כמה תתי-איזורים, כמה "איזורי חקירה" שקטים וכמה קרבות שונים. לא סיימתי את כל החלק שמותר לדבר עליו (מניח שאני בערך בחצי שלו) אז אולי יש עוד הפתעות בדרך.

האמת שבמהלך הקרבות עצמם אני פחות מצליח להתרכז באנימציות של אויבים ספציפיים (כי אני צריך לשמור על מודעות סביבתית ולוודא שלא עושים עליי אמבושים). אבל ההרגשה הכללית במהלך המשחק היא שהגרפיקה נמצאת בטופ של התעשייה, יחד עם God of War, RDR 2 ושות'. עושה רושם ששפכו על המשחק הזה מלאאאאאאא כסף וזה ניכר בערכי ההפקה הגבוהים, שמעטים המשחקים שמסוגלים להגיע אליהם.

Baba Yaga
Warrior

הודעהעל ידי Baba Yaga » 04 יוני 2020, 11:26

swym כתב:
avive כתב:

אני מופתע לטובה מהמסלולים שהמשחק מאפשר לי לבחור בתוך השלבים עצמם, עם חללים גדולים ומרווח פעולה יחסית גדול לבחור טקטיקות שונות. בהתחלה התעצבנתי מכמה שהדמויות מוגבלות, הstealth לא מפותח וה-melee מרגיש כאילו הוא לקח צעד אחורה מאנצ'רטד 3 - אבל ככל שהמשחק מתפתח מגוון הנשקים והציוד הופך את העסק למעניין יותר, והמרחבים הגדולים מרגישים הרבה פחות כמו המסלולים הצרים שאנצ'רטד מנתב אותך אליהם.

קצת איבדתי אותך פה, ND יודעים לתת אשליה של משחק פתוח בכל משחקי המסילה שלהם, לדעתי פה זה לא ממש הצליח להם, במיוחד לאור העובדה שאין לך יכולת לקפוץ, אני ממש הרגשתי את המסדרונות שהמשחק מוליך אותי בהם בעיר. בבניינים גדולים אין את התחושה הזו כי יש לך את האפשרות להיכנס ולצאת ממספר מקומות בדרך כלל ואז יש לך גם הרבה אפשרויות לגשת לאויבים.
המשחק אכן משתפר ככל שהארסנל שלך מתפתח ונותך לך יותר אופציות לגשת לאויבים, ועדיין קצת מוזר לי שאתה לו מתחבר לחלק הסיפורי של המשחק, בסופו של יום זה החלק הכי חזק שלו.

erezronen כתב:טוב, הצלחתי להגיע סוף סוף לחלק ב-Last of Us Part II שמותר לי לדבר עליו. אז יאללה, בואו נשפוך קצת רשמים. אני שם הכל תחת תווית ספוילרים לא כי אני חושב שאני הולך להרוס משהו (כך או כך אסור לי לכתוב על הסיפור אלא רק על הגיימפליי), אלא כדי להגן על חברי הפורום שלא מעונינים להחשף לאף פרט של המשחק, אם כאלה קיימים.

ארז אתה יכול להעריך איך הוא ירגיש על הסלים מבחינה טכנית?
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 11:51

אביב, איך אפשר להעריך דבר כזה? יכול להיות שהורידו את רמת הפירוט, או רק רזולוציה או שניהם, אי אפשר לנחש בלי לנסות ולראות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 יוני 2020, 13:02

אם אני זוכר נכון ההבדל היחיד בין גרסת הסלים לפרו ב-U4 זאת הרזולוציה, 1080p מול 1440p. גם TLOU2 הוא 1440p אז אני מנחש שהסלים זהה רק ב-1080p. אבל נחכה ונראה מה DF יגידו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 04 יוני 2020, 13:10

כן,ההבדל היחיד בין פס4 לפרו במשחקים של ND מהדור הזה הוא רק הרזולוציה,וזה משהו שחוזר בכל פעם בוידאו של DF. האקסטרה היחיד חוץ מרזולוציה היה עם TLOU שכלל גם הצללה טובה יותר.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 04 יוני 2020, 17:06

avive כתב:
swym כתב: אני מופתע לטובה מהמסלולים שהמשחק מאפשר לי לבחור בתוך השלבים עצמם, עם חללים גדולים ומרווח פעולה יחסית גדול לבחור טקטיקות שונות. בהתחלה התעצבנתי מכמה שהדמויות מוגבלות, הstealth לא מפותח וה-melee מרגיש כאילו הוא לקח צעד אחורה מאנצ'רטד 3 - אבל ככל שהמשחק מתפתח מגוון הנשקים והציוד הופך את העסק למעניין יותר, והמרחבים הגדולים מרגישים הרבה פחות כמו המסלולים הצרים שאנצ'רטד מנתב אותך אליהם.

קצת איבדתי אותך פה, ND יודעים לתת אשליה של משחק פתוח בכל משחקי המסילה שלהם, לדעתי פה זה לא ממש הצליח להם, במיוחד לאור העובדה שאין לך יכולת לקפוץ, אני ממש הרגשתי את המסדרונות שהמשחק מוליך אותי בהם בעיר. בבניינים גדולים אין את התחושה הזו כי יש לך את האפשרות להיכנס ולצאת ממספר מקומות בדרך כלל ואז יש לך גם הרבה אפשרויות לגשת לאויבים.
המשחק אכן משתפר ככל שהארסנל שלך מתפתח ונותך לך יותר אופציות לגשת לאויבים, ועדיין קצת מוזר לי שאתה לו מתחבר לחלק הסיפורי של המשחק, בסופו של יום זה החלק הכי חזק שלו.

הם יודעים לתת אשליה? במשחקי אנצ'רטד מספיקה הסטייה הכי קטנה מהמסלול שמנסים למשוך אותך לתוכו בשביל לראות את האיש מאחורי הוילון שמפעיל את כל העסק (או לקבל מסך game over כי לא הלכת בדיוק למקום שהיית צריך להגיע אליו). אבל בTLOU אלו בדיוק הבניינים הגדולים (או מרחב בעיירה שכולל כמה וכמה בניינים כאלו) שמאפשרים לך לבחור בין הרבה מסלולים שכל אחד מהם יקח אותך לכיוון קצת שונה (ויצא לי כבר לעשות פעם אחת restart encounter ולשחק אותו בצורה שונה לחלוטין). במקומות כאלו זה לא רק מרגיש כמו אשליה של סביבה פתוחה, אלא באמת יש לך סביבה פתוחה.

בכל מקרה אני עדיין לא סגור לגבי הסיפור כי אני באמצע העלילה. אבל הכתיבה היא ככה-ככה, וזה בעיקר delivery מצויין של כל הדמויות (והאנימציות) שמשדרג אותה משמעותית. כשקוראים למשל את כל הטקסטים שמפוזרים שמים יותר לב לרמת הכתיבה בפועל.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 04 יוני 2020, 17:12

ארז, אם אתה יכול לענות:
ה'אשליה' הזו שאתה מדבר עליה, היא בסגנון שלבי הג'יפ בU4 ובTLL, בהם תמיד היה נתיב אחד וברור להמשיך בו אבל מסביב באמת שלב פתוח יחסית עם תוכן צד לחקור ולראות, או שלבים בסגנון היותר לינארי של ND שהם יותר 'מסדרונות', אבל העיצוב הויזואלי נותן הרגשה כאילו מסביב המסדרון חי?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 05 יוני 2020, 09:19

אני משחק כרגע ב3 משחקים עיקרים

1- beyond two soule
זה משחק שישב בספריה שלי כבר תקופה
וקיבלתי בחינם מהמנוי לps פלוס

זה מיסוג המשחקים שיש דברים מוגבלים לבחור בהם
ולפי זה זה משנה את העלילה
ובגדול כמו משחקי fmv משנות ה90 , שיש qte לעבור מכשולים
רק שבמשחק הזה ההפקה הרבה יותר גדולה , הגרפיקה מפוליגנים
בשיא האיכות
הדיבוב ברמה גבוה וכו וכו

מה שמציק לי במשחק הזה , שזה מרגיש כאילו בנו אותו לvr
עם זיהוי תנועה
אין לי מושג עם זה אפשרות בכלל , גם ככה אין לי קסדה
אבל חלק מזוויות המצלמה , וחלק מהשליטה גורמות לי חוסר נוחות
זה מסוג המשחקים שלקבל סיפור שלם צריך לשחק בו כמה פעמים
כי החלטות שונות משנות את העלילה
אני ירוץ אליו רק ריצה אחת ואת יתר הסיפורים יראה ביוטיוב
כי הוא לא נוח לי לשחק

משחק שני זה פוקימון חרב
כמו שכבר אמרתי זה פוקימון בגרפיקה ps2
בhd
רק שיפרו כמה דברים שיהיה נוח יותר לשחק , מי שמצפה ליותר משנה כניראה יהיה מאוכזב
מי שאוהב פוקימון סטנדרטי, חרב ומגן זה הגירסאות הכי טובות עכשיו
אני לא הולך לקנות את הdlc הרחבה
רק רוצה להגיע לסוף המשחק וזה כיף כמישחק פוקימון
אבל אני כן חושב שבסוויץ יכלו לעשות הרבה הרבה יותר
לדוגמה אנימציות באיכות הסדרה המצוירת
וסרטוני מעבר באיכות הסדרה המצוירת
ובכללי גרפיקה באיכות הסדרה המצוירת

נו טוב זה מה שיש

משחק שלישי שאני משחק זה moter
שזה rpg שיצא לפמיקום
מצאתי תרגום לאנגלית, וזה משחק מאוד מאוד מוזר

סמל אישי של המשתמש
erezronen
Warrior

הודעהעל ידי erezronen » 06 יוני 2020, 18:15

Stick כתב:ארז, אם אתה יכול לענות:
ה'אשליה' הזו שאתה מדבר עליה, היא בסגנון שלבי הג'יפ בU4 ובTLL, בהם תמיד היה נתיב אחד וברור להמשיך בו אבל מסביב באמת שלב פתוח יחסית עם תוכן צד לחקור ולראות, או שלבים בסגנון היותר לינארי של ND שהם יותר 'מסדרונות', אבל העיצוב הויזואלי נותן הרגשה כאילו מסביב המסדרון חי?

השלב הספציפי שמותר לי לדבר עליו מרגיש בערך באמצע הסקאלה. הוא לא מרגיש כמו מסדרון בכלל (למרות שההתקדמות בו היא די ליניארית), ויש בו לא מעט קרבות באיזורים גדולים שמאפשרים לבחור הרבה נתיבי התקדמות שונים. מצד שני, הוא לא מתקרב לגודל של שלבי הג׳יפ.

חלק גדול מההבדל טמון בזה שהשלב מחולק למעשה להרבה תתי-איזורים, שמופרדים זה מזה בשערים חד כיוניים (זאת אומרת שברגע שעברתי חלק מסויים לא אוכל לחזור לעשות Backtracking),לעומת שלבי הג׳יפ הנ״ל שהם סוג של ״עולמון פתוח״ שאפשר להסתובב בו באיזה סדר שרוצים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 יוני 2020, 18:22

עברתי היום חלק בbeyond two soule
שהיה די מפחיד
עשיתי איזה בדיקה לראות עם המשחק תוכנן במקור לvr
מה שגיליתי שזה משחק שפותח בכלל לps3 ויצא בps3
ומאוחר יותר יצא PC וps4

אני מנחש שהיה אפשרות לשלטי זיהוי תנועה בגרסת הps3
כי הרבה מהשליטה מרגישה כאילו לקחו משחק wii אורגינלית
ודחפו לגימפאד סטנדרטי, חוץ מהטיפה זיהוי תנועה שיש לדול שוק 4

יתר הדברים הפקה סאונד גרפיקה וכו ניראים בטופ
בגרסת הps4 לפחות זה ניראה כמו משחק ps4 מושקע מאוד
פשוט אני מרגיש שאני צריך שלטי זיהוי תנועה להרגיש נוח בזה
אבל זה לא אפשרות , לפחות לא בps4

בכל מקרה החלק המפחיד היה החלק הטוב במשחק עד עכשיו

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 יוני 2020, 19:22

למישהו יצא לשחק ב-Valorant?

הוא נראה ממש נחמד ובא לי לנסות אותו, כל הסיפור מסביב לקליינט האנטי צ'יט שלהם קצת מפוקפק. האם באמת יש מקום לחשש?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 06 יוני 2020, 19:27

לא הייתי חושש בהיבטי קליינט האנטי צ'יט שלהם, אבל אישית לא נהנתי ממנו בכלל. שיחקתי כמה סיבובים ומחקתי את המשחק.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

MGS FREAK
Veteran

הודעהעל ידי MGS FREAK » 06 יוני 2020, 20:10

גם אני לא בטוח שהוא כוס התה שלי אם להסתמך על כישורי הקאונטר סטרייק הנוראיים שלי, אבל כל עוד אין סיכוי שביום פקודה המחשב שלי יעבור לשליטה סינית לא יזיק לנסות אותו בעצמי :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 06 יוני 2020, 22:44

טוב הבנתי למה יש שליטה מוזרה בבbeyond two soule
מסתבר שבמקור היתה אפליקציה לסמארטפון
ואפשר היה לשחק עם מסך מגע
לא יודע עם זה זמין לps4

בגדול אפשר לשחק רק עם סמארטפון
או שילוב של שני שחקנים אחד דול שוק שני סמארטפון
או 2 דול שוק

אני פשוט משחק בסינגל עם דול שוק 4

בקיצור אין תמיכה בvr
ואין תמיכה בשלטי move
כן לפחות בps3 יש תמיכה במסך מגע

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 09 יוני 2020, 12:50

דום אטרנל על Ultra-Violence אחד המשחקים האינטנסיביים!
עם הדאבל ג'אמפ, דאבל ד'ודג והמיט הוק (התוספת הכי משמעותית במשחק) הקרבות הופכים למבחן אקרובטי לא פחות מאשר מבחן FPS , ובשביל לשרוד קרבות אתה חייב להיות בתנועה מתמדת ולהשתמש בכל הארסנל שלך, להחליף נשקים ולהשתמש בכלים בהתאם לסיטואציה שמשתנה מרגע לרגע. יעני בשביל משחק שנראה כיאוטי לחלוטין הוא די טקטי. מעבר לזה ש super shotgun+Flaming Hook אחד הנשקים המספקים, יש בו גם יותר עומק ממה שנראה לעין, אתה יכול להשתמש בו בשביל קפיצות מומנטום ובשביל לשנות פוזיציה בקרב (אתה גם יכול להשתמש בו בשביל לדלג על שלבים) לא רק בשביל לצמצם מרחק ולירות באוייבים מטווח אפס, הוא עובד טוב במיוחד עם השידרוגים שנותנים לך תנועה חופשית באוויר והאטת זמן ושאתה משלב אותם ביחד אפשר לעשות דברים יפים לאללה.

יש במשחק הרבה יותר סביבות מגוונות ביחס לדום 2016, אבל רובן נראות כמו שלבים ממנוע או מפות מולטיפלייר רנדומליות. הכל צבעוני יותר, גם חלק מהאוייבים שחזרו מהמשחק הראשון ונראים פחות מאיימים/מזוויעים ובכלל הראשון משחק יותר אווירתי עם אלמנטים של אימה ועמוד שדרה עיצובי הרבה יותר מובהק, אבל האמת שכל זה לא כ"כ משנה לי בתמונה הגדולה, גם לא הסיפור או הפאזלים הלא הנחוצים, הגיימפלי פשוט היה ממש טוב עבורי וגרם לי להינות ממנו הרבה יותר מהמשחק הראשון. אחלה משחק אקשן.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים