PS4 | הנושא הרשמי 2

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

Re: PS4 | הנושא הרשמי 2

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 17:08

אבל הורייזון הוא מקרה ייחודי של משחק שצפוי לקבל את השידרוגים בזכות גרסאת המחשב,זה ממש לא משליך על הכלל,וזה יוסיף עוד יותר לבלבול של אנשים,כי עכשיו גרמת להם לחשוב שהם יכולים לצפות לרמה כזו גם ממשחקי פס4 אחרים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 17:48

גירס 5 יצר לך בלבול שכל משחק יקבל RT?
חלק יקבלו, אולי, והרוב לא :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 03 יוני 2020, 18:02

גירס 5 הופיע בוידאו של DF שהקהל יעד שלה יודע שזה לא טיפול שכל משחק יקבל,כאן מדובר באירוע חשיפה של הפס5 שסוני פירסמו גם בטלוויזיה וימשוך אליו הרבה אנשים שפשוט רוצים לראות את המשחקים החדשים של הפס5.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 יוני 2020, 18:06

Laskin כתב:בתור משהו של כמה שניות זה עובד... יכול להיות שזה חלק מטריילר ארוך יותר לאינטרנט, אבל זה נראה בסדר ומשדר אווירה.
גם לGOW עשו משהו כזה בזמנו

אה, הנה עלה ה״מלא״

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 04 יוני 2020, 17:03

רמה חדשה של שיעמום/תשומת לב או שיש צדק בדבריה?

האישה הזו טוענת שנוטי דוג גנבו את הקאבר שלה לשיר שאלי שרה בפרסומת CGI החדשה ששמו פה.

כנסו לציוץ ותשמעו את הגרסה שלה.

להזכיר לכולם, זה לא שיר שלה בכלל, האמן המקורי שמבצע את השיר כמובן קיבל תמלוגים והכל, היא בסכ״ה עוד אחת שעשתה קאבר לשיר הזה, אז בעצם היא טוענת שנוטי דוג עשו קאבר לקאבר שלה מבלי לתת לה קרדיט ותמלוגים? :mrgreen:

כאילו, היא סוג של nobody, זה לא איזה קאבר אייקוני שנהפך לשיר משל עצמו סטייל The man who sold the world של נירוונה, שגם אז, זה עדיין קאבר של קאבר אז כמה כבר זכויות יש על זה ואיך אפשר לזהות שהקאבר החדש גנב מקאבר אחר וממתי בכלל מתייחסים לגניבות בין קאברים הרי כל הקטע זה שכל אחד יכול לעשות כזה ולשיר איך שבא לו וכבר אין פה גניבה כי כל השיר זה ״גניבה״ מלחתכילה.

בקיצור, נשמעת לי בכיינית שמנסה לתפוס גל על המשחק כדי שיכירו אותה לרגע.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 04 יוני 2020, 17:06, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 04 יוני 2020, 17:05

שיהיה לה בהצלחה, אני שם את זה בקטגוריה של הילד שתבע את פורטנייט על ריקוד שהוא ״המציא״.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 יוני 2020, 23:17

אני עוקב בזהירות אחרי התגובות של מבקרים ל-TLOU2 בשבוע האחרון וכמובן שרובם לא אומרים הרבה אבל יש פה ושם כמה פטפטנים יחסית שאפשר ללמוד מהדברים שלהם את הכיוון (הצפוי) שהמשחק הזה הולך אליו,ביקורתית לפחות- נשמע שמדובר ביצירת מופת ואחד ממשחקי הדור. גם ג'ון מ-DF עשה טיז שהטכנולוגיה והארט מאחורי המשחק פשוט לא ייאמנים ושהחבר'ה בנוטי דוג קוסמים,ואני לא יכול להביא את הטוויט לפה,כי הוא הסיר אותו אחרי שהוא מאיזושהי סיבה הזויה קיבל מתקפה של מה שאני מניח היה פאנבויז של MS? לא יודע מה הלך שם,אבל אנשים מוזרים מאוד יש באינטרנט,גם כשנותנים להם חדשות טובות איכשהו הם מצליחים לעקם את זה.

והנה כתבה גדולה של GQ על מאחורי הקלעים של הפיתוח של TLOU2,ממה שהבנתי יש איזשהו ספויילר לייט בתחילת הכתבה אבל לא משהו רציני,בכל מקרה אני אשמור אותה לאחרי שאסיים לשחק:
https://www.gq-magazine.co.uk/culture/article/the-last-of-us-part-ii-neil-druckmann-interview

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 יוני 2020, 23:43

לא קראתי את הכתבה אבל ראיתי קטע ממנה שבו ניל דרוקמן אמר שהוא עדין לא החליט אם המשחק הבא שלו הוא TLOU 3 או IP חדש. אז אם תהיתם מה נוטידוג עושים עכשיו, זאת התשובה, או TLOU3 או IP חדש.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 09 יוני 2020, 23:59

הם חייבים IP חדש,די,ה-IP החדש האחרון של ND היה ב-2013. אני מבין את ההתלבטות של דרוקמן,TLOU יותר הבייבי שלו מכל אחד אחר בסטודיו הזה,העולם והדמויות באו ממנו (ממליץ לכולם לצפות בוידאו של GVMERS על TLOU הראשון בהזדמנות הזו) וקשה לשחרר מזה,והמחשבה להעביר את זה לצוות/סטודיו אחר זה בטח לא משהו שהוא מרגיש בנוח איתו אני מתאר לעצמי,אומנם בסופו של דבר ההחלטה לא באמת שלו אלא של סוני אבל אני בטוח שלדעה שלו יש משקל.
אני חושב שרוב הקהל של ND מסכים שהגיע הזמן לראות משהו חדש מהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2020, 07:45

השאלה היא האם יש צוות קטן יותר שכבר עובד על משהו... אם לא אז באסה, כי אז המשחק הבא של נוטי דוג יהיה ב-2024 או משהו. אז אני אשכנע את עצמי שיש להם משהו... ואני ממש ממש מקווה שזה יהיה IP חדש בעולם פנטזיה.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 יוני 2020, 13:23

אני יודע שבעבר הם עשו כאלה, אבל קצת קשה לדמיין את נוטי דוג של היום עושים משחק שהוא לא tps.
לקחת את זה לעולם מד"ב או פנטזיה אולי יהיה מספיק מרענן ומגוון, אבל הייתי רוצה לראות אותם עושים משהו אחר לגמרי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2020, 15:06

bling כתב:רמה חדשה של שיעמום/תשומת לב או שיש צדק בדבריה?

האישה הזו טוענת שנוטי דוג גנבו את הקאבר שלה לשיר שאלי שרה בפרסומת CGI החדשה ששמו פה.

כנסו לציוץ ותשמעו את הגרסה שלה.

להזכיר לכולם, זה לא שיר שלה בכלל, האמן המקורי שמבצע את השיר כמובן קיבל תמלוגים והכל, היא בסכ״ה עוד אחת שעשתה קאבר לשיר הזה, אז בעצם היא טוענת שנוטי דוג עשו קאבר לקאבר שלה מבלי לתת לה קרדיט ותמלוגים? :mrgreen:

כאילו, היא סוג של nobody, זה לא איזה קאבר אייקוני שנהפך לשיר משל עצמו סטייל The man who sold the world של נירוונה, שגם אז, זה עדיין קאבר של קאבר אז כמה כבר זכויות יש על זה ואיך אפשר לזהות שהקאבר החדש גנב מקאבר אחר וממתי בכלל מתייחסים לגניבות בין קאברים הרי כל הקטע זה שכל אחד יכול לעשות כזה ולשיר איך שבא לו וכבר אין פה גניבה כי כל השיר זה ״גניבה״ מלחתכילה.

בקיצור, נשמעת לי בכיינית שמנסה לתפוס גל על המשחק כדי שיכירו אותה לרגע.

הבחורה נצחה:

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 10 יוני 2020, 16:15

חחחחח *facepalm*

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 10 יוני 2020, 18:06

Uncle Pey'j כתב:אני עוקב בזהירות אחרי התגובות של מבקרים ל-TLOU2 בשבוע האחרון וכמובן שרובם לא אומרים הרבה אבל יש פה ושם כמה פטפטנים יחסית שאפשר ללמוד מהדברים שלהם את הכיוון (הצפוי) שהמשחק הזה הולך אליו,ביקורתית לפחות- נשמע שמדובר ביצירת מופת ואחד ממשחקי הדור. גם ג'ון מ-DF עשה טיז שהטכנולוגיה והארט מאחורי המשחק פשוט לא ייאמנים ושהחבר'ה בנוטי דוג קוסמים,ואני לא יכול להביא את הטוויט לפה,כי הוא הסיר אותו אחרי שהוא מאיזושהי סיבה הזויה קיבל מתקפה של מה שאני מניח היה פאנבויז של MS? לא יודע מה הלך שם,אבל אנשים מוזרים מאוד יש באינטרנט,גם כשנותנים להם חדשות טובות איכשהו הם מצליחים לעקם את זה.

והנה כתבה גדולה של GQ על מאחורי הקלעים של הפיתוח של TLOU2,ממה שהבנתי יש איזשהו ספויילר לייט בתחילת הכתבה אבל לא משהו רציני,בכל מקרה אני אשמור אותה לאחרי שאסיים לשחק:
https://www.gq-magazine.co.uk/culture/article/the-last-of-us-part-ii-neil-druckmann-interview

הדבר החדש היחיד שלמדתי מהכתבה היא שניל דרוקמן נולד ב"גדה המערבית", ושהכתב ממש נשמע פאנבוי שלו :).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 יוני 2020, 10:38

אם בא לכם להקשיב (אני רק הקשבתי, לא צפיתי) לביקורת שלא התלהבה כ''כ:

לדעתי אין שם ספוילרים בכלל מעבר לאמירות כלליות על הסיפור כמו ''יש הרבה חורים בעלילה'', בלי ירידה לפרטים. מומלץ.
?

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 12 יוני 2020, 11:42

אני לא אוהב את הביקורות של Skill Up- הוא יותר מדי חופר לטעמי וכשמקשיבים לדברים זה נראה שאין לו באמת מה להגיד,וכל משחק אצלו זה או הדבר הכי טוב אי פעם (אמר את זה על דסטיני 2 בהשקה אגב) או תועבה מוחלטת.
TLOU2 יושב כרגע על ממוצע 96 ב-MT ו-95 ב-OP עם כמעט 80 ביקורות,נראה שזה באמת המשחק הכי טוב של סוני בדור הזה,לפחות ביקורתית.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2020, 11:46

ממוצע ביקורות מטורף כצפוי.

אני דווקא זוכר כמה ביקורות טובות של SU אז זה די מאכזב שהוא לא אהב. מצד שני הוא לא בהכרח תורה מסיני כי באמת יש לו דעות תמוהות לעיתים כמו הקטע של דסטיני 2.

בכל אופן יש מיליון ביקורות של 10 אז דווקא מעניין לשמוע לפעמים דווקא את הזאת שלא עפה על המשחק (מפי מבקר נורמלי ושקול כמובן, לא ביקורות של טרול שרודף קליקים) ככה שאני מבין למה קליימן הביא את זה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 יוני 2020, 12:02

קודם כל - בלינג קלט את הראש. סבבה להביא 20 ביקורות שכולן אומרות ''יצירת מופת''. אני נוהג להקשיב לרוב גם לביקורות שלא אוהבות את המשחק (ככה אני עושה בכללי, עם כל מוצר שאני רוצה לרכוש), כדי לנסות לראות את התמונה המלאה ביותר.

דבר שני, אין לי אף מבקר שאני מסכים איתו כל הזמן. עם רובם אני לא מסכים אפילו 60% מהזמן. אז גם אם הוא אמר שדסטיני 2 הוא המשחק הכי טוב בעולם (הוא אמר את זה אגב גם על Death Stranding), זה לא אומר לי יותר מדי. זה בסדר אם לדעתך הוא חופר מדי ונראה שאין לו מה להגיד. אני יודע שגם כשאני לא מסכים איתו (שזה More often than not), אני מרגיש שהוא מעביר את הנקודות שלו בצורה מאוד ברורה ועניינית. ממש לא מדובר בכאן באיזה טרול אינטרנטי.

לסיום - הוא הוציא אתמול סרטון מקדים, עם הדעה שלו על TLOU הראשון. אחרי שהקשבתי לו, הבנתי שהוא בדיוק בראש שלי לגביו, ולכן התעניינתי לשמוע מה הוא חשב על השני. (אמ;לצ לסרטון על TLOU הראשון - הגיימפליי לא משהו, העלילה מצוינת ומשמעותית).
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2020, 12:32

טוב אם הוא לא אהב את הראשון אז אני בכל מקרה לא ממש מתואם איתו. מה שכן זה מאכזב שאני שומע אחוז נכבד של קולות שלא אהבו אלמנטים בסיפור, לא ברמה שזה כמובן סוף העולם כמו שהספוילרים כביכול רמזו אבל כן דברים שלא אהבו וזה משהו שלא היה נכון לגבי הראשון בשום צורה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 12 יוני 2020, 12:38

הוא לא אומר שהוא לא אהב את הראשון, הוא אומר שהוא מאוד אוהב אותו, למרות שהגיימפליי לא להיט. העלילה וכל מה שקורה ממש תוך כדי המסע (העברת הסיפור תוך כדי התנועה) מחזיקות אותו ממש גבוה. לטענתו (איתה אני מסכים), אם הראשון היה עם עלילה הרבה פחות טובה, כנראה שלא ממש היו מדברים עליו יותר.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2020, 13:13

אז נשמע שהבלעדי הטוב באמת היחיד לשיגור של הפס5 הוא מדהים :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 12 יוני 2020, 13:32

ממוצע מרשים. וזו גם יריית הפתיחה למסע התחמקות אלגנטית מספוילרים של שנה-שנתיים...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 12 יוני 2020, 14:22

Klayman כתב:הוא לא אומר שהוא לא אהב את הראשון, הוא אומר שהוא מאוד אוהב אותו, למרות שהגיימפליי לא להיט. העלילה וכל מה שקורה ממש תוך כדי המסע (העברת הסיפור תוך כדי התנועה) מחזיקות אותו ממש גבוה. לטענתו (איתה אני מסכים), אם הראשון היה עם עלילה הרבה פחות טובה, כנראה שלא ממש היו מדברים עליו יותר.

כן אבל הוא גם לא אהב את הגיימפליי ופה אני חלוק איתו מאוד כי לטעמי הגיימפליי שלו היה מהטובים בז'אנר לזמנו. האלימות והקרבות הרגישו לי יותר אינטנסיביים ומותחים מכל משחק אחר בערך.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 12 יוני 2020, 17:20

טוב, קניתי את TLOU 2, בסדר :).
האמת שאין לי לגביו אפילו חצי מההייפ שהיה לי לGOW לדוגמה, אבל דווקא העובדה שארז (כמו עוד כמה בעולם) רוקדים סביב פרטים שגורמים לזה להשמע קצת כמו מה שmgs 2 עשה בזמנו (כלומר לא שנשחק פתאום דמות אחרת, אבל נשמע שיש הפתעות משמעותיות), ולצד העובדה שהשקט של סוני בקשר לBC גורמת לי להרגיש שהם פשוט לא מחזיקים משהו מיוחד ביד, הביאו אותי לקנות אותו עכשיו ולשחק בו שבוע הבא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יוני 2020, 17:37

גם לי אין פה חצי מההייפ שהיה לי כלפי GOW.
אבל אני גם הרבה יותר לחוץ כבר לשחק בו ממה שאי פעם הייתי בכל משחק אחר, כי אני ממש מפחד מספוילרים.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 26 אורחים