נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 14:44

15 שנים? לך תשווה שלב שקיים בGT4 שיצא לפני 15 שנים לבין אותו שלב ב-GT SPORTS וכנ"ל על אוטו שקיים בשניהם. ההבדל הוא קולוסאלי. אם הם רוצים לעשות משחק פס5 אמיתי, GT7 הוא המון עבודה. אם הם רוצים פורט של משחק פס4, וואללה, חבל.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 14:56

הכוונה ממשחק למשחק לא ממשחק של לפני 15 שנים לעומת היום.
אנחנו הגענו כבר לשלב בו באמת אין שום סיבה לעבוד על המודלים שוב, והפיזיקה מאוד מאוד ריאליסטית... אין שום סיבה לעבוד על הכל מחדש. מניח שיש שדרוגים למנוע, וכמובן תאורה חדשה כי כרגע המצב באמת כך שזה מה שמונע ממנו להראות פוטוריאליסטי לחלוטין, והשלבים עצמם צריכים מתיחה וזו עבודה, אבל אין שום סיבה לצפות להרבה מעבר במשחק הבא, ומאחר והקודם גם ככה לא כונה 7, זה מאפשר להם להוציא משחק המשך למשחק מהפס3, ואף אחד לדעתי לא יתלונן יותר מדי.
זה לא יהיה פורט ולא ירגיש כמו פורט כי כל התפריטים, האתגרים והרשיונות וכו׳ יקבלו גם כן תוכן חדש לחלוטין, וזמני הטעינה לבד יכולים להפוך את כך החוויה על הראש (שוב, זה באמת סיוט עד היום), אבל להערכתי עיקר העבודה של פוליפוני זה המודלים של המכוניות והפיזיקה, ואין להם סיבה אמיתית לעשות את זה מחדש כמו שאמרתי.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 11 יוני 2020, 14:57

היסטורית משחקי GT השתמשו במודלים של מכוניות ממשחקים קודמים, גם במעברים בין דורות. זה שמדובר במשחק פס5 לא אומר שהם צריכים לבנות את כל המכוניות מחדש, הרי מדובר במשחק ריאליסטי זה לא שיש כאן עניין של סגנון אומנותי, למבורגיני נראית כמו למבורגיני. אני די בטוח שהמודלים הגם ככה מאוד ריאלסטים של GT SPORT הם next gen ready וישמשו אותם כבסיס למשחק הבא, מה שאמור בתאוריה לחסוך להם קצת עבודה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 15:11

GT אכן מחזר מודלים, וזה היה מביך ברמות אחרות. המודלים הממוחזרים נראו כמו אשפה טוטאלית, כמו רימאסטר של משחק דור קודם. נכון שככל שאנחנו עולים בדורות ההפרש קטן, אבל עדין אף אחד פה לא היה רוצה לראות מודל של פס4 במשחק פס5 אלה אם יש להם איזה מודל מיוחד ל-gallery mode או picture mode שהוא ברמה הרבה יותר גבוהה ממה שהמשחק מצליח להתמודד איתו ולכן יכול להיות המודל של הדור הבא כי הפס5 כן תוכל להתמודד איתו.

מסלולים זה אפילו יותר קיצוני. מסלולים הם לא מכוניות, עם מכוניות עוד אפשר אולי להתחמק עם פורט ישיר כי הן ברמה גבוהה על הפס4, אבל עם המסלולים ממש אי אפשר לעשות פורטים.

אם כל מה שפליפוני צריכים לעשות ל-GT7 זאת שכבת צבע על גבי GT SPORTS, שיתנו לבלופויינט לעשות את זה וזהו, הם כנראה יעיפו פרוייקט כזה תוך שנה.

בו נגיד את זה ככה, לדעתי זאת בערך פעם שלישית שאנחנו מנהלים את הויכוח הזה והוא התחיל עוד עם GT5 וממשיך עכשיו ל-GT7 (שהוא טכנית GT8). כל פעם אתה חושב שהפעם זאת הפעם, דווקא עכשיו פליפוני יצליחו לעשות משחק GT מהר כי X מוכן או Y מוכן מהדור הקודם. לא, פליפוני לא עובדים ככה, קצב העבודה שלהם רק יורד ויורד, כל דור הם מצליחים לעשות פחות תוכן ביותר זמן מהדור הקודם.

אז אלה אם מדובר באיזה HD פורט עם פיצ'רים חדשים של המנוע, אני לא רואה את GT7 באמת יוצא לפני סוף 2021 אם לא מאוחר יותר. האמת שיכול להיות שבגלל שספורטס הוא משחק GAAS, יכול להיות שהם פשוט שדרגו את המנוע והם ישר יוציאו אותו לפס5, גרסה יותר מושקעת למה שבאנג'י עושים עם דסטיני 2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 15:16

כן, כשמחזרו מודלים ברזולוציית 360p ל-1080 - זה היה נראה לא משהו בלשון המעטה. זה לא המצב כיום. המודלים נראים מעולה ולא תשים לב לשום שינוי אם יעבדו עליהן מחדש.
זה לא יהיה רק שכבת צבע, אני אומר רק שהשלב הזה בפיתוח כבר מוכן להם. וכמו שאמרתי המסלולים כן צריכים מתיחה.
הם צריכים לייצר תוכן חדש. וזה לדעתי לוקח לפוליפוני הרבה פחות זמן מאשר העבודה הסיזיפית של מידות כל בורג ובורג שכבר עשו.
לכן יספיקו 3 שנות פיתוח להערכתי כדי להביא משחק חדש, ואתה תראה... הוא יגיע וכנראה בהשקה, ויתקבל הרבה יותר טוב מהמשחק הקודם, כי הוא פחות יתמקד בתחרויות אונליין (או יותר נכון - יתמקד יותר בתוכן סינגל)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 15:23

Laskin כתב:כן, כשמחזרו מודלים ברזולוציית 360p ל-1080 - זה היה נראה לא משהו בלשון המעטה. זה לא המצב כיום. המודלים נראים מעולה ולא תשים לב לשום שינוי אם יעבדו עליהן מחדש.
זה לא יהיה רק שכבת צבע, אני אומר רק שהשלב הזה בפיתוח כבר מוכן להם. וכמו שאמרתי המסלולים כן צריכים מתיחה.
הם צריכים לייצר תוכן חדש. וזה לדעתי לוקח לפוליפוני הרבה פחות זמן מאשר העבודה הסיזיפית של מידות כל בורג ובורג שכבר עשו.
לכן יספיקו 3 שנות פיתוח להערכתי כדי להביא משחק חדש, ואתה תראה... הוא יגיע וכנראה בהשקה, ויתקבל הרבה יותר טוב מהמשחק הקודם, כי הוא פחות יתמקד בתחרויות אונליין (או יותר נכון - יתמקד יותר בתוכן סינגל)

אמרת את זה על GT5, GT6 ו-GT7 (סופרטס), טעית בכולם :)

אני לגמרי זוכר את זה, בהיר כמו אתמול, איך ימאוצ'י אמר ש-GT7 (שבסוף הפך לספורטס) יצא "עוד שנה או שנתיים" ב-2013, ראינו איך זה תורגם למשחק עם כמות תוכן של פרולוג שיצא בסוף ב-2017. אני זוכר איך הייתה אמורה להיות לספורטס בטא ב-2016 ובסוף היא בוטלה "כדי שהמשחק לא ידחה ל-2017", ואז בסוף המשחק יצא ממילא בסוף 2017. אני גם זוכר שהיית לגמרי בטוח ש-GT7, משחק מלא שהוא לא פרולוג, יצא עוד ב-2015. אולי רק עכשיו, אחרי 7 שנים של פיתוח, ספורטס הגיע לסטטוס של משחק GT מלא.

יש שלושה דברים שהם בטוחים, מוות, מיסים והחוסר יכולת של פליפוני להוציא משחק בטווח זמן סביר. בקיצור, GT7 מלא ב2020 זאת פנטזיה, גג סוג של פרולוג או שדרוג גרפי לספורטס כי זה GAAS שימשיך לפס5.

עריכה:
הנה מ2014, אותו ויכוח על GT7, חשבת שהוא יצא ב2015 ובוסף יצא רבע משחק ב2017. ואפילו יש שם דיבור שלי על זה שאני לא מאמין שהדמו של U4 בזמן אמיתי ובאמת הסתבר בסוף שהוא מרונדר מראש :)
viewtopic.php?f=1&t=661&p=32138&hilit=Gt7#p32138

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 16:15

אין מה להשוות בין חוסר היכולת של פוליפוני בדור הנכחי לעומת הקודמים... דור קודם הם הוציאו 3 משחקים, בדור הנכחי אחד והוא היה מוטה לגמרי לכיוון מולטי, קשה לי להאמין שסוני לא איימה עליהם שזה לא יחזור שוב, בטח אחרי שהם העיפו את החבר׳ה, של דרייבקלאב מכל המדרגות אחרי כשלון אחד.
אולי סוני רוצים להמשיך ככה אבל אני בספק גדול, סוני רוצים לפתוח את הדור כמו שצריך, והם יביאו את GT7 בהשקה או בסמוך לה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 17:08

אגב, עם הקורונה וכל מה שקורה בעולם לא אתפלא אם הם לא יתחייבו בכלל על מה משחק השקה ומה יגיע ב-2021... זה די בלתי אפשרי להתחייב על משחק השקה אם הוא צריך עוד חצי שנה של פיתוח בכל הכח, כרגע.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 17:26

בתכלס קשה להתווכח עם קיאו אחרי שהביא את הפלאשבק המתועד לדיון בזמנו בנושא. כבר 6 שנים לפחות מאז לאסקין אופטימי יתר על המידה הכל הנוגע למשחקי GT (ובכלל P:), אין מצב שנראה משחק GT לפני 2021 אלא אם כן הם מפתחים סוג של בדיחה סטייל GT ספורט משודרג וכאלה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 11 יוני 2020, 17:41

ראצ'ט חדש בדרך אני מניח:
תמונה
שרייר הסיר את הטוויט ואמר ב-ERA שהוא פשוט ענה לשאלה של חבר ולא התכוון שהציוץ יתחיל להתגלגל (קצת מוזר,כאילו,הוא לא יודע שעוקבים אחרי כל פיפס שהוא אומר? בייחוד עכשיו?).

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 17:45

לאאאאא...

סתם, לא כזה נורא אבל ממש קיוויתי שהם יהיו בכל הכח על ספיידרמן כדי שיגיע מוקדם.
ראצ׳ט די נכשל בדור הזה וכבר לא כל כך אכפת לי מהסדרה, אבל עדיין - ממש אהבתי אותם בתקופת הפס3, אז מקווה שיעשו משהו שיפוצץ ראשים, גם אם קשה לי להאמין שזה מה שיהיה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 17:46

Uncle Pey'j כתב:ראצ'ט חדש בדרך אני מניח:
תמונה
שרייר הסיר את הטוויט ואמר ב-ERA שהוא פשוט ענה לשאלה של חבר ולא התכוון שהציוץ יתחיל להתגלגל (קצת מוזר,כאילו,הוא לא יודע שעוקבים אחרי כל פיפס שהוא אומר? בייחוד עכשיו?).

יפה אני דווקא מבסוט, ספיידי זה משחק מסיבי ומושקע יותר שירוויח מזמן פיתוח ארוך יותר. ראצ'ט משחק פשוט יותר שקל להוציא ממנו תוצאות מדהימות מבחינה ויזואלית גם בתחילת הדור, זה יהיה תענוג לראות איך המראה פיקסר נראה על דור חדש.

לאסקין מאיזו בחינה נכשל? זה המשחק ראצ'ט הכי נמכר בסדרה עד היום אז איך זה בדיוק כישלון. גם הציונים מצויינים היו.

matangt6
Trainee

הודעהעל ידי matangt6 » 11 יוני 2020, 17:53

bling כתב:
תמונה

יפה אני דווקא מבסוט, ספיידי זה משחק מסיבי ומושקע יותר שירוויח מזמן פיתוח ארוך יותר. ראצ'ט משחק פשוט יותר שקל להוציא ממנו תוצאות מדהימות מבחינה ויזואלית גם בתחילת הדור, זה יהיה תענוג לראות איך המראה פיקסר נראה על דור חדש.

לאסקין מאיזו בחינה נכשל? זה המשחק ראצ'ט הכי נמכר בסדרה עד היום אז איך זה בדיוק כישלון. גם הציונים מצויינים היו.

הוא לא נכשל בתור משחק שמכר הרבה אבל כן בתור משחק ראטצ'ט ולקנק. המשחק כל כך ניסה לגרום לסרט להיראות יותר טוב ממה שהוא שהם בעצם גרמו לראטצט להיות מיועד לקהל שהמשחק הראשון לא היה מיועד לו. המשחק היה יפה גראפית והמשחקיות הייתה טובה אבל הצורה שהם שיחזרו את הסיפור של המשחק הראשון היה MEH בהחלט. אם המשחק החדש הוא רימייק של המשחק השני (או של השלישי) אני הייתי רוצה לראות את המשחק בטון של המשחקים הקלאסיים שלא מנסים לגרום לסרט סביר מינוס להיראות טוב...

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 11 יוני 2020, 18:16

מישהו אמר ראצ'ט חדש? מקווה שלא איזה מיני משחקון כמו שהם כבר עשו בעבר...

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 18:32

matangt6 כתב:
bling כתב:
תמונה

הוא לא נכשל בתור משחק שמכר הרבה אבל כן בתור משחק ראטצ'ט ולקנק. המשחק כל כך ניסה לגרום לסרט להיראות יותר טוב ממה שהוא שהם בעצם גרמו לראטצט להיות מיועד לקהל שהמשחק הראשון לא היה מיועד לו. המשחק היה יפה גראפית והמשחקיות הייתה טובה אבל הצורה שהם שיחזרו את הסיפור של המשחק הראשון היה MEH בהחלט. אם המשחק החדש הוא רימייק של המשחק השני (או של השלישי) אני הייתי רוצה לראות את המשחק בטון של המשחקים הקלאסיים שלא מנסים לגרום לסרט סביר מינוס להיראות טוב...

אין לי ניסיון עשיר בסדרה, אני יודע שמאוד נהניתי מהמשחק כחבילה בפני עצמה מבלי להשוות לראשון, גם הסיפור וההומור חמודים בסכ"ה, אין בקטע של הסיפור ציפיות בכלל מבחינתי העיקר שיהיה חמוד ומעורר לפעמים חיוך וזה עשה את העבודה.

נראה שגם הביקורות ודעת הקהל בכלליות תומכת בזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 18:33

אולי רזיסטנס 4? :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 18:37

המשחק לפס4 היה סוגשל רימייק ואף אחד לא באמת היה צריך את זה רק שנים בודדות אחרי המשחק המקורי שיצאו לו הרבה המשכים... בנוסף, יש לו לדעתי את הממוצע הכי נמוך מכל המשחקים בסדרה ובדור הנכחי - אני לפחות הרגשתי שאני משחק במשהו שהגיימפליי שלו פשוט מדי. בקיצור זה לגמרי היה משחק דרג ב׳ ביחס לAAA שציפיתי מסוני בדור הזה, אני ממש מקווה שהמשחק הבא יהיה ריבוט.

אם זה לא יהיה ריבוט אז אני אשמח אם זה יהיה רזיסטנס חדש, למרות שלא אהבתי שום משחק בסדרה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 18:57

היו כמה וכמה משחקים במותג שהרימייק עבר מבחינת ציונים, אתה יכול לאמר אולי שהם לא מאוד ראשיים אבל גם הרימייק הוא בסוף רימייק ולא משחק ראשי חדש ובתור רימייק הוא עשה עבודה טובה מאוד.

אני לא חושב שריאלי לצפות בדור הזה ובדור הבא שראצ'ט יהיה הפקה של סופר AAA, אין לזה הרבה הצדקה מחוץ לנינטנדו, לא סתם הרימייק נמכר ב 40$ ולא במחיר מלא, גם לסוני זה ברור שזה לא כלכלי לפתח פלטפורמר שיהיה AAA גדול.

עדיין אפשר לצפות מראצ'ט חדש לגרפיקה מטורפת וכבר זה שווה אז כן הגיימפליי והמורכבות של הכל עדיין יהיו יחסית פשוטים, לא חושב שאפשר לצפות לאיזו הפקת ענק עם עולם פתוח והמון סוגי גיימפליי כמו מריו, אבל יש גם כיף בפשטות ה OLD SCHOOL הזה והמשחק גם בטח יתומחר בהתאם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 19:00

תשמע, אין ספק שבשביל משחק השקה זה יכול להספיק, הרי סוני הביאו לנו את פאקינג קנאק... אה רגע, פאק...
ומה אם זה יהיה ראצ׳ט וקנאק?!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 19:23

אז האינטרנט יתמוטט ורק בשביל הצחוקים שווה :D

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 19:42

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 19:53

Years away?!

אז אולי כן נקבל GOW2 היום? לפחות ברמת הכרזה.

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 11 יוני 2020, 20:08

bling כתב:Years away?!

אם נלך לפי השמועות שרצות בשנה האחרונה, סוני צריכה להחזיר עוד כמה שעות על:

- רימייק לדמון סולס
- פיינל פנטסי חדש
- סיילנט היל חדש
- גראן טוריזמו חדש
- הורייזן חדש
- ראצ'ט וקלנק חדש
- גוד אוף וור חדש
- אנצ'רטד חדש שיפותח ע"י סטודיו חדש

פספסתי משהו?

עזוב שטויות, אף אחד לא באמת יודע מה הולך להיות. לכולם יש ניחושים מושכלים/פחות מושכלים, זה הכל.
יכול מאוד להיות שחלק מה"דליפות" האלה יתממשו ויכול להיות שרובן המוחלט לא. (אפשר לקרוא לזה דליפות אם פשוט מפיצים שמועות על כל אופציה אפשרית?)
מה שאנחנו כן יודעים זה שמדובר בתצוגת תכלית ל PS5 שמקבילה לבמה של E3. אתה לא צריך לדעת יותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 יוני 2020, 20:17

dean כתב:
bling כתב:Years away?!

אם נלך לפי השמועות שרצות בשנה האחרונה, סוני צריכה להחזיר עוד כמה שעות על:

- רימייק לדמון סולס
- פיינל פנטסי חדש
- סיילנט היל חדש
- גראן טוריזמו חדש
- הורייזן חדש
- ראצ'ט וקלנק חדש
- גוד אוף וור חדש
- אנצ'רטד חדש שיפותח ע"י סטודיו חדש

פספסתי משהו?

עזוב שטויות, אף אחד לא באמת יודע מה הולך להיות. לכולם יש ניחושים מושכלים/פחות מושכלים, זה הכל.
יכול מאוד להיות שחלק מה"דליפות" האלה יתממשו ויכול להיות שרובן המוחלט לא. (אפשר לקרוא לזה דליפות אם פשוט מפיצים שמועות על כל אופציה אפשרית?)
מה שאנחנו כן יודעים זה שמדובר בתצוגת תכלית ל PS5 שמקבילה לבמה של E3. אתה לא צריך לדעת יותר מזה.

זה לא סתם E3, זה E3 אחרי שהם לא הכריזו על משחק חדש כמעט 3 שנים. יש להם מלא במחסנית.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 11 יוני 2020, 20:27

הפעם אני מוכן להודות, שאם WILD לא מופיע - הוא בוטל :)
גם AGENT ;)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 30 אורחים