נושא הדור הבא

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

Re: נושא הדור הבא

הודעהעל ידי bling » 11 יוני 2020, 20:51

וואו כבר הולך להיות פה יום היסטורי אם ככה.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 11 יוני 2020, 21:22

לעולם לא אהיה מוכן להגיד ש Agent בוטל!
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 12 יוני 2020, 20:02

https://www.rddit.com/r/Stadia/comments ... _gameplay/

כנסו מהר לפני שיסירו
מישהו בגוגל/יוביסופט עשה טעות ושם את ״אלים ומפלצות״ שלהם בסטאדיה, והיו אנשים שהצליחו להקליט את מה ששיחקו בו
הוא משלב מאוד מוקדם לפי איך שזה נראה, והם העתיקו בצורה בוטה מאוד את מכניקת הטיפוס מזלדה האחרון.
כאילו, אין יותר העתקה מזה. מביך אפילו, למרות שזו מערכת מבורכת, אבל מינימום תשנו את האייקון הזה...
אולי זה עוד ישתנה בהמשך. בכל אופן המשחק נראה רע מאוד בשלב הזה, אבל זה בטח כמעט תמיד בשלב כל כך מוקדם.
פשוט לחשוב שהחצופים האלה דיברו על השקה שלו בינואר 2020 כשהכריזו עליו, כדי לעבוד על המשקיעים שלהם אני מניח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 12 יוני 2020, 22:08

טוב נו, לא הוגן לשפוט משחק שלא היה אמור להחשף
בכלל. אבל כן, כל הזמן אמרו שהוא חיקוי BOTW אז כנראה שהוא באמת כזה.
We're just normal men. We're just innocent men

dean
Trainee

הודעהעל ידי dean » 13 יוני 2020, 10:12

כמה נתונים מעניינים:

סרטון חשיפת ה PS5 ביוטיוב - 15 מיליון צפיות ביומיים 870k לייקים, 32k דיסלייקים ו 87k תגובות.
סרטון חשיפת ה XSX ביוטיוב - 12.3 מיליון צפיות ב 7 חודשים - 325K לייקים, 27 דיסלייקים ו 30k תגובות.

בנוסף, היחס בין כמות הצפיות לכמות הלייקים והתגובות בחשיפה של ה XSX די מוזר.
כנראה מיקרוסופט הריצה את הסרטון בתור פרסומת תקופה מסויימת בשביל לנפח את מספר הצפיות, טקטיקה ידועה.
לדעתי אם מיקרוסופט לא הייתה מריצה את הוידאו הזה, סביר להניח שהוא היה יושב על משהו כמו 6 מיליון צפיות עד היום. וזה עוד בנדיבות.

משום מה זה נדמה שבכל העולם למעט כמה פורומים ספציפים, לאף אחד לא אכפת מהמותג אקסבוקס.
סיכוי סביר בהחלט שהפער בין פלייסטיישן ואקסבוקס הולך לגדול אפילו עוד יותר בדור הזה.

שאפו לסוני שמצליחים להמשיך את המומנטום, ה PS5 הולכת לשבור שיאים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 13 יוני 2020, 10:59

אני חושב שמיקרוסופט הייתה יכולה להחזיר את המותג ליוקרה שלו אם היילו אינפיניט היה בלעדי לדור הבא ולא היה יוצא למחשב... יש המון מעריצי היילו בעולם ולדעתי המשחק הבא הולך להחזיר אותם לחזק לעולם שלהם, ולהביא עוד הרבה מעריצים חדשים.
הם פשוט לא צריכים לקנות את הקונסולה יותר, וכנראה שגם לא את היילו, הם פשוט יעשו מנוי וזה גם נחמד, אני פשוט עדיין לא בטוח כמה זה רווחי בלונג ראן.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יוני 2020, 11:54

Laskin כתב:אני חושב שמיקרוסופט הייתה יכולה להחזיר את המותג ליוקרה שלו אם היילו אינפיניט היה בלעדי לדור הבא ולא היה יוצא למחשב... יש המון מעריצי היילו בעולם ולדעתי המשחק הבא הולך להחזיר אותם לחזק לעולם שלהם, ולהביא עוד הרבה מעריצים חדשים.
הם פשוט לא צריכים לקנות את הקונסולה יותר, וכנראה שגם לא את היילו, הם פשוט יעשו מנוי וזה גם נחמד, אני פשוט עדיין לא בטוח כמה זה רווחי בלונג ראן.

אני חושב שמייק פשוט משחקת משחק אחר ממה שאנחנו רגילים הם מתכוננים ליום שהזרמת משחקים תהפוך לשוק משמעותי וקונסולות יהיו רק להארדקור

זה ברור שאמזון ואפל (ונטפליקס כמובן בשיתוף עם אמזון) ינסו להיכנס לשוק הזה גם

לדעתי מייק מנסה לצבור לקוחות עד העתיד הזה של הסטרימינג ולשמר את האקס בוקס הם כבר לא מנסים לנצח את הקרב עם סוני שאבוד להם מראש לדעתי.

כלומר הם היו מאוד שמחים לנצח והם ינסו אבל מבחינתם סוני היא עוד חברה שבטווח הארוך תשלם להם בשביל להשתמש בשירותי הענן שלהם ככה שגם אם הם יפסידו לסוני הם במצב win win

כי אם העתיד באמת הולך להיות שרוב השוק הקאזואלי הוא סטרימינג והקונסולות הן נישה אז מייקרוסופוט היא אחת מהחברות היחידות בעולם שיכולות לגרום לזה לעבוד טוב בסלון של כולנו :)

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 13 יוני 2020, 12:04

טום וורן מאשר שהדאשבורד של ה-XSX יהיה זהה פלוס מינוס למה שיש ב-XBO:

ג'ז קורדן הגיב לו ואמר שיש עדיין עדכונים גם לדאש הנוכחי בדרך.
לגבי הפס5,אומנם לא באמת ראינו משהו אבל לפחות לפי דליפת הפטנטים האחרונה נראה שה-UI הולך להיות מאוד דומה למה שיש כרגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2020, 13:10

הבמאי הטכני של DIRT5, רלוונטי לשתי הקונסולות (אפילו יותר לפס5 מאשר ה-XSX):
Q: What does Xbox Series X/next-generation development enable in current or future projects that you could not have achieved with the current generation of consoles?

A: There are loads of things for us to still explore in the new hardware but I’m most intrigued to see what we can do with the new SSD drive and the hardware decompression capabilities in the Xbox Velocity Architecture.

The drive is so fast that I can load data mid-frame, use it, consume it, unload and replace it with something else in the middle of a frame, treating GPU memory like a virtual disk. How much texture data can I now load?

I’m looking forward to pushing this as far as I can to see what kind of beautiful experiences we can deliver.

זה מכאן:

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 15 יוני 2020, 18:36

Laskin כתב:הם פשוט לא צריכים לקנות את הקונסולה יותר, וכנראה שגם לא את היילו, הם פשוט יעשו מנוי וזה גם נחמד, אני פשוט עדיין לא בטוח כמה זה רווחי בלונג ראן.

הם צריכים את הקונסולה בעיקר בשביל נוכחות רצינית בסלון הביתי, מה שמאפשר להם לנהל פלטפורמת הפצה שמכניסה להם המון כסף (צד ג' פחות סופרים את החנות שלהם על הPC).
אבל מודל של מנוי זה מאד רווחי בלונג ראן (תשאל את נטפליקס...) כי יותר קל פסיכולוגית להשאיר מנוי כזה פועל, ואין מניעה לשלב את זה עם הכנסות מאפיקים נוספים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2020, 19:16

כל תחום ומודל הרווחית שלו...בזמן שHBO מפיקים 6 עונות בהפקה די בינונית - רוקסטאר עושה רק משחק אחד. אני לא בטוח שזה בדיוק אותו דבר ושזה משתלם מאוד... גם צריך לקחת בחשבון שההכנסות שלהם מLIVE יורדות, ויש שרתים שצריך לתחזק, פאצ׳ים, התאמות, עדכונים... זה לא בדיוק כמו סדרות, ויכול להיות שההשקעה הגדולה שלהם במשחקים ורכישות של סטודיואים לא יהיו מאוד משתלמים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2020, 20:31

לאסקין, אל תשווה לסדרות כי אין לנו באמת נקודת השוואה פה, תשווה לגיימינג. אם נניח השירות ממריא ויהיו להם 40 מליון מנויים (לא בדיוק תלוש, הם כבר ב10 מליון), במחיר הנוכחי זה שווה ערך ללמכור 80 מליון עותקים של משחק צד א׳ ב-60$ בכל שנה. זאת הכנסה מטורפת, ואנחנו אפילו לא לוקחים בחשבון שהם כנראה יהפכו את גיימפאס לגיימפאס אולטימייט שכולל גיימפאס + לייב + XCloud שיעלה 15$ ולא 10$ בחודש וזה אפילו יותר. בקיצור, זה רווח מטורף אם מיקרוסופט תצליח במודל הזה. גם תחשוב על זה שכל מנוי חדש שנוסף, מעלה את הרווחים שלהם ומגדיל את התמריץ בלשקיע יותר במשחקים. כלומר אם יש לשירות 40 מליון מנויים, הוא מכניס למיקרוסופט פי 4 מ-10 מליון מנויים כי ההוצאה שלהם שטוחה וחא קשורה למספר המנויים.

זה סוגל של self feeding loop, ככל שיש יותר מנויים יש יותר תקציב, ככל שיש יותר תקציב יהיו בשירות יותר משחקים ומשחקים בתקציב גדול יותר מה שבתאוריה ימשוך יותר מנויים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2020, 20:41

אני לא העליתי את ההשוואה, הגבתי להערה של סווים על נטפליקס...
ואם אתה משווה לגיימינג אז תראה, נגיד ויהיו להם 40 מליון - כמה כל מנוי משלם? הם הרי מחלקים מנויים חודשיים בדולר על ימין ושמאל, אז ההנחה שכולם משלמים מחיר מלא לא ממש נכונה, ודבר נוסף - כמה הם משלמים עבור המשחקים שלהם שם? כמה שילמו לרןקסטאר עבור gta? כמה לאינדיז? כמה למשחקים אחרים? אנחנו לא יודעים את זה וצריך לקחת את זה בחשבון. עד שלא נדע יותר על ההוצאות - לא נוכל לדעת את התשובה, של אם ומתי זה יהיה רווחי וכמה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 יוני 2020, 21:23

גרסאות נקסט-ג'ן של DMC5 ו-RE7? כן,בבקשה. מאוד מקווה ל-DMC 5 SE עם ורג'יל! וכמובן,מקווה ל-Smart Delivery ב-XSX או לפחות מחיר מוזל משמעותית לבעלי גירסאות דור נוכחי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2020, 21:39

Laskin כתב:אני לא העליתי את ההשוואה, הגבתי להערה של סווים על נטפליקס...
ואם אתה משווה לגיימינג אז תראה, נגיד ויהיו להם 40 מליון - כמה כל מנוי משלם? הם הרי מחלקים מנויים חודשיים בדולר על ימין ושמאל, אז ההנחה שכולם משלמים מחיר מלא לא ממש נכונה, ודבר נוסף - כמה הם משלמים עבור המשחקים שלהם שם? כמה שילמו לרןקסטאר עבור gta? כמה לאינדיז? כמה למשחקים אחרים? אנחנו לא יודעים את זה וצריך לקחת את זה בחשבון. עד שלא נדע יותר על ההוצאות - לא נוכל לדעת את התשובה, של אם ומתי זה יהיה רווחי וכמה.

כל הקטע של הדולר הבודד הוא נסיון להגדיל את הבסיס משתמשים, זה לא ימשיך עוד הרבה זמן. כרגע גיימפאס זה לא לייב, אתה לא מוצא מנוי שנתי על ימין ועל שמאל ב35$, גיימפאס זה יקר. גם כשיש לך אנשים שמקבלים מנוי בדולר, זה חד פעמי ל2-3 חודשים ואז או שהם נעלמים או שהם נשארים. בנוסף אנחנו מדברים פה על 10$, אולטימייט הוא כבר 15$ וכשיהיה xcloud הוא יהפוך לאטרקציה לא קטנה לדעתי.

עכשיו בו נניח לרגע 10$ לחודש אפילו כשיש מבצעים מצד אחד ואולטימייט מצד שני. כשיש לך 40 מליון מנויים זה 4.8 מליארד דולר בשנה. אפילו אם תשקיע רק מליארד מזה בפיתוח משחקים וקנית בלעדיים, יהיה לך שירות איכותי ברמות הזויות. סוני למשל משקיעה במקרה הטוב 200 מליון דולר בשנה באולפני צד א׳, מליארד זה overkill ברמות אחרות.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 15 יוני 2020, 22:01

כשייחשף המחיר, אני צריך לזכור לשאול את לאסקין מה סף המכירות של ה XSX שאחריו הוא יהיה מוכן לקבל את זה שהזמינות במחשב משפיעה באופן זניח על מכירות הקונסולה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2020, 23:48

swym כתב:
Laskin כתב:הם פשוט לא צריכים לקנות את הקונסולה יותר, וכנראה שגם לא את היילו, הם פשוט יעשו מנוי וזה גם נחמד, אני פשוט עדיין לא בטוח כמה זה רווחי בלונג ראן.

הם צריכים את הקונסולה בעיקר בשביל נוכחות רצינית בסלון הביתי, מה שמאפשר להם לנהל פלטפורמת הפצה שמכניסה להם המון כסף (צד ג' פחות סופרים את החנות שלהם על הPC).
אבל מודל של מנוי זה מאד רווחי בלונג ראן (תשאל את נטפליקס...) כי יותר קל פסיכולוגית להשאיר מנוי כזה פועל, ואין מניעה לשלב את זה עם הכנסות מאפיקים נוספים.

זה מעבר לזה תוך פחות מעשור נטפליקס ואמזון יכנסו לשוק הזה במודל דומה למה שמייק עושה היום לפי דעתי זה בלתי נמנע.

יש לך רק 3 חברות בעולם שיש להן את התשתית להזרים משחקים ברמה נורמלית לכל העולם שזה גוגל מייקרוסופט ואמזון.

גוגל ראינו איך זה נגמר והם לא ידועים ככאלה שמנסים שוב אחרי כישלון.

זו הסיבה שמייק הפסיקה לראות בסוני תחרות .

אם מייק תשחק טוב בקלפים שלה תוך פחות מעשור היא בדרך להיות מעצמת גיימינג יותר ממה שכולנו חשבנו ובעצם להגשים את החזון של גייטס להיות בכל סלון אפשרי :)

וסוני? סוני יהיו סוג של שותפים.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 16 יוני 2020, 00:13

בסופו של יום,לשתיהן יש אסטרטגיות מאוד,מאוד דומות עם דגשים במקומות שונים-
מבחינתו של פיל ספנסר,אם התחברת לחשבון מייקרוסופט שלך מהקונסולה/מחשב (בתוך זה סטים או החנות שלהם),סוויץ' או טאבלט/סמארטפון דרך xCloud ורכשת איזה סקין או וואטאבר באחד מהמשחקים שלהם זה ניצחון קטן עבורו,שאין כרגע לסוני.
מבחינת סוני,וזה ברור לגמרי גם מהשפה העיצובית של הפס5 לעומת ה-XSX,הקונסולה היא לפני הכל-שם מרכז החוויה הולך להיות,שם רוב הגיימינג יעשה ושם הם ישפכו את התקציבים הכי גדולים שלהם והאמת? עד שלא תהיה פריסה רחבה של 5G ותשתיות פייבר בכיסוי עולמי גדול,הם ימשיכו לנצח ואני מאמין שאף אחד שם לא טיפש- הם יודעים לאן המגמה הולכת,הם גם משקיעים בהתאם דרך שותפויות אסטרטגיות עם MS לשימוש ב-Azure,הם ממשיכים לחזק את PS Now,אומנם בקצב איטי יחסית אבל העובדות בשטח כרגע הן שזה שירות הסטרימינג הכי גדול כשזה מגיע לגיימינג.
הגישה של שתיהן גם מאוד שונה כשזה מגיע לביזור של הפלטפורמה שלהם- מבחינת MS,היא מושקעת כמעט באותה מידה גם בחזית הקונסולה וגם בחזית הפיסי ומבחינת סוני הפיסי הוא מקפצה לתוספת נאה של צרכנים ליוזר בייס של הפס5- הם ישחררו כמה מהלהיטים שלהם שמיצו מזמן את פוטנציאל המכירות שלהם כמו הורייזון ויגרמו לשחקני פיסי הארדקור לרכוש פס5 כדי לשחק בהמשך,זו אחלה אסטרטגיה שעדיין מתאימה לצורת החשיבה של סוני שמקדשת את הקונסולה והאקסקלוסיביים שלה.
עד שאני לא אראה אקסקלוסיביים באמת מפוצצי מוח מ-MS,השוואה שאני נהנה לעשות ביני לבין עצמי היא שהתוכן של MS הוא כמו סרטי נטפליקס- הוא סבבה,הוא כיפי ועם ערכי הפקה סבירים אבל הוא מחוויר לעומת הפקות גרנדיוזיות שאפשר לקבל בקולנוע כמו Endgame או כל סרט בלוקבאסטר אחר,וזו סוני מבחינתי,ואני מניח שאיפשהו גם סוני עצמה כנראה חושבת בצורה דומה,אחרת הם היו פועלים לשלב את צד א' ב-PS Now בצורה הרבה יותר אגרסיבית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2020, 15:22

מיקרוסופט רואה דבר אחד מול העיניים, מספר מנויי GP. מבחינתם, אם הם מגיעים למספרים כמו 40-50 מליון מנויים, מה הם צריכים בכלל קונסולה? כלומר אם הקונסולה נדרשת בשביל להגיע למספרים האלה אז הם ימשיכו לתמוך בה כל עוד הם צריכים אותה, אבל החומרה עצמה פחות מעניינת אותם. אם הם יכולים לתחזק עשרות מליוני מנויים ל-GP, באמת שלא אמורה לעניין אותם חומרה יותר. זה צריך להיות 100% תוכן שרץ בכמה שיותר מקומות. כמובן שלסוני ונינטנדו אין שום אנטרס שGP ירוץ על הקונסולות שלהן, אבל בכל מקום אחר כנראה שזה כן יהיה דרך נייטיב (PC או קונסולת אקסבוקס) או ענן.

אגב, אדון זקן ארוך (ג'ייסון רונאלד, המארק סרני של MS) היה ב-UNLOCKED היום. עדין לא צפיתי, אבל הוא מצטרף אליהם בערך בנקודת ה-24 דק' לדבר על ה-XSX:

עריכה:
ראיתי חלק מזה, הוא מאשר שם שב-BC, כמו שהם העלו את הרזולוציה של RDR1 ל-4K על ה-X1X, ב-XSX יש להם שיטות חדשות לגרום למשחקים מסויימים לרוץ ב-60FPS למרות שהם במקור נבנו ל-30FPS. כלומר יש משחקי BC שירוצו ב-4K/60FPS עם HDR למרות שהם במקור 1080P/30FPS ללא HDR וללא התערבות מהמפתחת.

עריכה 2:
שמתי לב שהטאג IGN שלנו שבור ולא עובד, אז תוקן :)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 17 יוני 2020, 15:49

מעניין איך זה יעבוד. יש סיפור מצחיק על הפורט PC של דארק סולס 2, שהיה הפורט האמיתי הראשון שFS עשו כמו שצריך (את דארק סולס 1 הם עשו לאחר היציאה ובלי באמת לעשות משהו, וזה עד היום אחד מהפורטים הכי מזעזעים שנעשו אי פעם שרץ באופן נעול בהגדרות קונסולה כולל רזולוציה ונפילות FPS).
המשחק כמובן נבנה קודם כל לקונסולות, ורץ ב30FPS. כשFS עשו את הפורט הם באמת עשו עבודה לא רעה, הגדרות גרפיות חדשות, רזולוציה פתוחה, וכמובן 60FPS. הבעיה? הם לא שמו לב שבגלל קצב הפריימים הכפול הנשקים נשברים פי 2 יותר מהר!
כאילו, אני זוכר שהתחילו לשים לב לזה באינטרנט שנשקים נשברים מהר יותר בPC איכשהו, ואז כשגילו שזה קורה רק במצב 60FPS זה היה אדיר :). כמובן שזה תוקן מהר מאוד אחרי זה, אבל הנקודה היא שזה כן הצריך מגע אדם מצד FS כדי לעבוד. אני יודע על עוד דוגמאות של משחקי קונסולות שהפיזיקה שלהם או דברים כאלו מתחלילם להתחרבש כשמריצים אותם באימולטור בקצב פריימים גבוהה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2020, 16:30

Stick כתב:מעניין איך זה יעבוד. יש סיפור מצחיק על הפורט PC של דארק סולס 2, שהיה הפורט האמיתי הראשון שFS עשו כמו שצריך (את דארק סולס 1 הם עשו לאחר היציאה ובלי באמת לעשות משהו, וזה עד היום אחד מהפורטים הכי מזעזעים שנעשו אי פעם שרץ באופן נעול בהגדרות קונסולה כולל רזולוציה ונפילות FPS).
המשחק כמובן נבנה קודם כל לקונסולות, ורץ ב30FPS. כשFS עשו את הפורט הם באמת עשו עבודה לא רעה, הגדרות גרפיות חדשות, רזולוציה פתוחה, וכמובן 60FPS. הבעיה? הם לא שמו לב שבגלל קצב הפריימים הכפול הנשקים נשברים פי 2 יותר מהר!
כאילו, אני זוכר שהתחילו לשים לב לזה באינטרנט שנשקים נשברים מהר יותר בPC איכשהו, ואז כשגילו שזה קורה רק במצב 60FPS זה היה אדיר :). כמובן שזה תוקן מהר מאוד אחרי זה, אבל הנקודה היא שזה כן הצריך מגע אדם מצד FS כדי לעבוד. אני יודע על עוד דוגמאות של משחקי קונסולות שהפיזיקה שלהם או דברים כאלו מתחלילם להתחרבש כשמריצים אותם באימולטור בקצב פריימים גבוהה.

זה כמו המצב 4K של RDR, כלומר זה לא אוטומטי אלה מספר כותרים שיבחרו בקפידה. אני משער שהם בוחרים משחקים גדולים שהם חושבים שיהנו מזה ויהיו פופולרים, מישמים את השיטה שלהם ואז הצוות QA עושה טסטים. וכמו שאתה אומר, לא הכל יעבור כמו שצריך, אני משער שזאת הסיבה שמדובר במשהו לכותרים נבחרים ולא לכל רוחב המערכת כמו נניח הפתרון HDR שלהם.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 יוני 2020, 16:47

אני ממש מקווה שהשיטה שלהם לא כוללת איזשהו מנגנון החלקת תנועה שמוסיף פריימים באופן מלאכותי כמו מה שקיים בהרבה טלוויזיות ויוצר את המצב ״אופרת סבון״ הידוע לשמצה. לגבי הHDR,יש להם אומנם פיתרון ברמת המערכת כן,אבל הם עדיין צריכים אישור מהמפתחת כדי להטמיע אותו במשחק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2020, 16:51

Uncle Pey'j כתב:אני ממש מקווה שהשיטה שלהם לא כוללת איזשהו מנגנון החלקת תנועה שמוסיף פריימים באופן מלאכותי כמו מה שקיים בהרבה טלוויזיות ויוצר את המצב ״אופרת סבון״ הידוע לשמצה. לגבי הHDR,יש להם אומנם פיתרון ברמת המערכת כן,אבל הם עדיין צריכים אישור מהמפתחת כדי להטמיע אותו במשחק.

זה לא מנגנון החלקה, זה 60fps טבעי. כל השיטות אנטרפולציה האלה נוראיות :)

על פי מה שאני יודע הפיתרון hdr הוא ברמת הos ולא צריך כלום מהמשחק המקורי, לא אישור ולא עבודה טכנית.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 17 יוני 2020, 16:56

DrKeo כתב:
Uncle Pey'j כתב:אני ממש מקווה שהשיטה שלהם לא כוללת איזשהו מנגנון החלקת תנועה שמוסיף פריימים באופן מלאכותי כמו מה שקיים בהרבה טלוויזיות ויוצר את המצב ״אופרת סבון״ הידוע לשמצה. לגבי הHDR,יש להם אומנם פיתרון ברמת המערכת כן,אבל הם עדיין צריכים אישור מהמפתחת כדי להטמיע אותו במשחק.

זה לא מנגנון החלקה, זה 60fps טבעי. כל השיטות אנטרפולציה האלה נוראיות :)

על פי מה שאני יודע הפיתרון hdr הוא ברמת הos ולא צריך כלום מהמשחק המקורי, לא אישור ולא עבודה טכנית.

אני לא זוכר איפה קראתי את זה,אבל אני בטוח ב99% שדרוש אישור מהמפתחת עבור hdr,אני חושב שג׳ייסון דיבר באיזה פודקאסט (לא אנלוקד) על זה שהרבה מפתחות לא מוכנות שms תיגע בכלום כשזה מגיע לbc אפילו כשms הציעה לתקן כל מיני באגים במשחקי bc ולms אסור על פי חוזה,לעשות שום שינוי שישנה משהו במשחק אלא אם כן המפתחת נותנת את הסכמתה וזה כמובן כולל גם hdr.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יוני 2020, 16:59

זה נשמע מאוד מוזר. MS צריכה אישור לעשות x16 AF על הX1X? היא צריכה אישור לרזולוציה דינאמית גבוהה יותר או fps יציב? לא ממש. אז למה שהם יצטרכו לHDR?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 33 אורחים