Kazz כתב:ניוקליס מלמד אותנו שפות. אחרי שהוא עיוות את משמעות המילה 'אצ'יבמנט' עכשיו הוא בא ללמד על תלונה מול קנטרנות. השגה שאני מסכים איתה = תלונה. השגה שאני לא מסכים איתה = קנטרנות. טוב לדעת. דבר אחד ברור: הקלטת משחקים מאחורי פייוול הוא משהו שמטיב רק למיקרוסופט ותואם את האינטרס שלהם לגבות כסף על כמה שיותר פיצ'רים שאפשר. אין שום דבר יוצא דופן שלא מאפשר את קיום הפיצ'ר גם למי שלא מנוי. עוד ברור שאפשרות הקלטה בלי צורך במינוי גולד הוא משהו שיעשה רק טוב לצרכנים ולמפתחים. עוד משהו שכנראה ברור: המתחרה הישירה מציעה הקלטות ארוכות יותר וללא עלות נוספת. עוד ברור: נוידיה תתחיל להציע אפשרות כזו קרוב ללא עלות נוספת.
סוויס, הלחץ על מיקרוסופט גבר ע"י הדיבורים בפומבי בשבח סוני ובגנות מיקרוסופט. המפתחים לא נקטו בגישת 'נשב בשקט ונעשה את המשחק רק לפלייסטיישן ולא נפצה את הפה'. הם עשו כמה דברים וטוב שכך. לדעתי כל מכלול הדברים האלה זירז את מיקרוסופט בשינוי הגישה. לא הייתי רוצה לחיות בעולם שבו כל מה שהם היו עושים זה לנשוך את השפתיים ולפתח את המשחק לאיפה שהם רוצים בלי להשמיע את קולם ולהגיד את דעתם.
אז עדין לא הבנת את המשמעות של שני המושגים האלו? חבל. חשבתי שהבנת הנקרא זה מאסט, לדעתך. כנראה שאתה שוב סותר את עצמך.
מי אמר שאני לא מסכים עם התלונה לגבי זה שמייקרוסופט שמים הרבה דברים מאחורי הפייוול של שירות הGOLD? העליתי את התלונה הזאת בעצמי מספר פעמים ואפילו אמרתי שאני חושב שהגישה של סוני לעניין עדיפה לי כצרכן ושאני מקווה שזה ייצור לחץ על מייקרוסופט לשנות את הנהלים שלהם.
קאז, אין שום דבר יוצא דופן, שלא מאפשר ללאמבורגיני לתת את כל המכוניות שלהם במחיר של שברולט ספארק. עכשיו לך לפורום מכוניות ותבכה על זה. תלעג להונדה על זה ותלמד אותם עסקים ושהם יכולים בכל מקרה להרוויח רק מחלקי חילוף.
להתראות.
לאסקין, הדוגמא של אפל לא מתאימה, כי אפל באמת שמים הרבה דברים מאחורי פייוול, רק שהם יכולים להסתיר את זה בחומרה חדשה. אם בעולם הקונסולות היו יוצאים מכשירים חדשים בכל שנה, אז היית רואה את זה קורה גם שם.
אני לא חושב שזה מרושע מצד מייקרוסופט ליצור נהלים שיאפשרו לה להרוויח כסף. אני מצפה שהיא תעשה את זה, כמו שאני מצפה מסוני לעשות את זה. מעבר לזה, מייקרוסופט לא לקחו שום דבר שניתן בחינם והפכו אותו למשהו בתשלום. הם הוסיפו דברים חדשים, שלא היו בעבר והם דורשים כסף עבורם.
אם המוצר שלהם ימצא חן בעיני, אקנה אותו. אם הוא ירגיש לי יקר מדי, לא אקנה אותו, עד שהוא יהיה מספיק זול. אפילו אתלונן על זה שבעבר הם סיפקו לי מוצרים עדיפים/במחירים עדיפים, אבל אני בטח לא אלך לבכות ולקנטר בכל בימה ציבורית באינטרנט, כי מעבר לעובדה שזה לא עוזר במאומה, זה סתם מזהם את הדיון הציבורי בנושא.
מייקרוסופט לא שינו את הנהלים שלהם בנוגע לתשלום על עדכונים בגלל שפיל פיש אמר שהם קקה-פיפי, כמו ילדה קטנה שלקחו לה את הסוכריה. הם בכלל לא התייחסו אליו, כי הוא מעלה את חוסר שביעות הרצון שלו, בצורה שלא שווה התייחסות.
הם שינו את הנהלים שלהם בגלל אנשים חכמים ומוכשרים כמו טים שייפר, שהעלו את התלונות שלהם בצורה בוגרת והגיונית ובגלל שפחות מפתחים עצמאיים פיתחו עבור הפלטפורמה שלהם, לעומת הפלטפורמה של התחרות.
זה כל ההבדל בין אנשים שמתלוננים ומוסיפים לדיון הציבורי בנושא ואנשים שבוכים שבר על כל דבר קטן ולא עושים שום דבר חוץ מללעוג למייקרוסופט על החלטות שלא מוצאות חן בעיניהם. צד אחד מאפשר למייקרוסופט לבצע שינויים והצד השני גורם להם להתחפר בעמדה שלהם עוד יותר ולא להתייחס גם לאלו שמעלים תלונות רלוונטיות.