DrKeo כתב:שני הטעונים זהים לגמרי, שדדו את הגיימרי קור ועבדו עליהם בעיניים עם הכרזות מפוצצות של "יש לנו 8GB זיכרון, זה סופר מחשב!" ובסוף זה יותר קרוב ל4GB. אם הניסוח מפריע לך אז אתה יכול לנסח את זה אחרת בראש אבל הכוונה מובנת לך. בדיוק כמו שזאת הייתה זכותה של נינטנדו למכור ב250$ חומרה של 100$ וליצור קונסולה שתביא משחקים נחותים יותר ממה שקונסולה של 250$ אמורה להביא כך זאת זכותה של מיקרוסופט למכור חומרה יקרה יותר ולהשתמש בה לדברים שהם לא משחקים וכך ליצור קונסולה שתביא משחקים נחותים יותר ממה שקונסולה של 500$ אמורה להביא. זה שמדובר בזכותן המלאה לא אומר שלא דופקים את הגיימר הקורי אם זה בעלות (אם התאוריה שלך נכונה ואם המערכת הפעלה הייתה קלה הם פשוט היו שמים פחות זיכרון) או אם זה בביצועים (אם התאוריה שלך לא נכונה והם כן היו משאירים 8GB למשחקים וכך היה לקונסולה יותר משאבים למשחקים). אתה בסדר גמור עם מה שמיקרוסופט וסוני עושות, אני בלינג לא, זה הכל.
עכשיו הפסקת להתלונן והתחלת לבכות.
אף אחד לא שדד אותך, בדיוק כמו שנינטנדו לא שדדו אותך. הם לא הכריחו אותך לשלם שקל. אתה זה שבוחר אם לשלם עבור המוצר שלהם כסף.
לא שדדו את גיימרי הקור, כי לא לקחו להם שום דבר שהיה ברשותם. כן סיפקו להם קפיצה מפחות מחצי GB בדור הנוכחי, ל5-5.5GB בדור הבא עבור משחקים. בנוסף, סיפקו להם מערכת הפעלה שעושה הרבה יותר מעשו מערכות הפעלה בקונסולות של הדור הנוכחי.
האם מערכת ההפעלה לא מעניינת לך את הטוסיק? רלוונטי. אתה מוזמן להדליק את מצב ה"הדלק במשחק" ולשחק כאילו מדובר בPS2.
מה שסוני ומייקרוסופט עשו זה להיות שקופות יותר ממה שהן חייבות. הן יכלו להגיד לנו שיש 8GB של זכרון במערכת שלהם, להציג מה המערכת שלהם עושה ולסיים בזה. במקום זה, הם הלכו ופירטו כמה זכרון מוקצה לכל פעילות של המערכת וזו שקיפות שלא זכינו לה בדורות קודמים.
בזכות השקיפות הזאת, אתה יודע שאתה משלם 399$ אך ורק על הפיטצ'רים שבהם החלטת שתשתמש מבעוד מועד ולכן המכשיר שברשותך ינצל רק 5-5.5 GB של זכרון (לפחות בתחילת הדור).
ההשוואה לנינטנדו לא ממש ברורה. כלומר, ברור שזכותם לדרוש כמה כסף שמתחשק להם וברור שגם הם לא דפקו אף גיימר. הם פשוט הציעו מוצר שמשך הרבה פחות גיימרים. הם החליטו להפסיק לייצר מכשירים, עבור האנשים שעבורם הם ייצרו מכשירים עד הדור שלפני הנוכחי. שיהיה. good on them. הם בטח לא דפקו אותי, או אותך. רק הציעו מוצר שנתקע במקום, שלא מעניין אותנו (דפקו אותי - בכיינות. מוצר שנתקע במקום - תלונה).
האם זה שהשדרוג לRAM בקונסולות הדור הבא לא מספק אותך, אומר שהציעו לך מוצר שנתקע במקום? ברור שלא. מדובר בשדרוג משמעותי מאוד בכמות הRAM שיש למפתחים לעבוד איתו.
האם השדרוג הזה שווה תשלום של 400-500 דולר? בחירה שלך לעשות, כצרכן. להגיד שמישהו שדד אותך ממשהו שמעולם לא היה שלך ומעולם לא היתה לך זכות עליו, זו בכיינות.
לא, נדב. לא מגיע לך מערכת הפעלה קלילה ורזה וש99% מהRAM במערכת ילך לפיטצ'רים שמעניינים אותך. כשאתה טוען שזה מגיע לך, שזה היה ברשותך ושזה נלקח ממך באלימות, אתה בוכה. כשאתה אומר שאתה מאוכזב מכך שזה לא המצב ואתה חושב שסוני ומייקרוסופט טעו בתעדוף שלהן, אתה מתלונן ועם זה אין שום בעיה.
---
בלי קשר לזה, אתה באמת מצפה שהמשחקים הדיגיטליים יעבדו כמו בסטים? אני הבנתי שהמצב יהיה הרבה יותר טוב, מבחינת עצירת המשחק ומעבר למשחקים אחרים.
כלומר, זה צריך לעבוד כמו בטלפונים חכמים, לא כמו בסטים. הכל אמור להיות מיידי. אחרת, השיפור ממש זניח, לדעתי.