glass man כתב:קרירין אתה מתעקש לעשות מלחמת כוחות בין הסאטורן לפס1 מה זה שייך? בשביל לממש פוטנציאל טכני של קונסולה אתה צריך הצדקה כלכלית.
באופן תיאורטי הנינטנדו 64 יכלה לעשות את המשחקי 3D הכי יפים של אותו הדור. הסאטורן את המשחקי 2D הכי יפים של אותו הדור והPS1
היתה איפשהו באמצע.
באופן מעשי הPS1 הצדיק הכי הרבה השקעה תקציבית. אני עד היום לא ראיתי שום משחק שמתקרב לרמה הקולנועית של Vagrant story לא בדור הפס1 לא בדור הפס2 1 (יש שיגידו גם לא בדור הפס3) ואין לו אפילו דיבוב, קוג'ימה מתוך הערצה למשחק אפילו נתן לMGS 5 את הsubtitle של Phanthom pain שמי שלא יודע, זה היה כותרת המשנה של vagrant story, והוא כמובן דיבר על ההערצה שלו למשחק.
אתה יכול לשאול שאלה יותר מעניינת, מי תרם הכי הרבה למדיום באותה התקופה? מי שיעבור על כל הראיונות מהשנים ההם יראה, שכל המפתחים הגדולים של תקופת הPS1 חשבו חד משמעית שזלדה Ocarina of time הוא משחק הדור, כולל המפתחים בסקוור.
אין שאלה שנינטנדו בצד א' היתה בליגה אחרת אבל זה לא שייך.
כל הדיון (לפחות מרגע שאני נכנסתי אליו) היה שאתה טענת שפפ7 פותח לנינטנדו 64 (שזה מיתוס) ושסוני קיבלה אותו במתנה (שזה מיתוס)
הטענה שלי היא שסוני עשתה מאמץ לקבל את הדברים שאתה מציג כאילו יד המקרה גלגלה אותם לסוני.
ועוד דבר קרירין, אני ממש לא מהאוהבים של פפ7 אבל מכאן ועד להגיד שפפ7 לא היה משחק מהפכני כשהוא היה הThe last of US של תקופתו ולהשוות אותו לגרנדיה... גם אני וגם אתה יודע שהוא היה משחק הרבה יותר חשוב עם הרבה יותר משיכה של קהל מגרנדיה. זה אפילו מצחיק להזכיר אותם באותו המשפט.
bling כתב:מה שכן הייתי מעדיף שחברה תשלוט על ידי זה שמייצרת גם ערך מוסף משל עצמה ולא רק קונה חברות גדולות שהיו מוציאות מולטיפלטפורם ועכשיו יהפכו לבלעדיים, שישתלטו על ידי הגדלת היצע המשחקים הקיים ולא רק שינוי הייעוד המקורי שלהם. אני מקווה שזה לפחות מה שיקרה אם כבר הולכים לכיוון כזה.
kririn כתב:בעניין pc ,אתה לא הבנתה אותי ,ב1997 מתי שff7 יצא ל pc
היו pc חזקים מהps1 והיו pc חלשים מהps1
להרבה מחשבים באותה תקופה לא היו מה שאז נקראה מאיץ גרפי
שזה מה שקדם לכרטיסי גרפיקה היום
המעבדים הראשים עצמם קיבלו יכולות חדשות
לדוגמה
MMX is a single instruction, multiple data (SIMD) instruction set designed by Intel, introduced in January 1997[1][2] with its P5-based Pentium line of microprocessors, designated as "Pentium with MMX Technology".[3] It developed out of a similar unit introduced on the Intel i860,[4] and earlier the Intel i750 video pixel processor. MMX is a processor supplementary capability that is supported on recent IA-32 processors by Intel and other vendors.
,כל העניין אז היה מבולגן מאוד
היום וכבר שנים יש לך סטנדרט ,אפילו כרטיסי מסך ob תומכים בdx
ותומכים בוולקן
יכול להיות שתקנה מחשב חלשלוש שלא יצליח להריץ הרבה משחקים
כי אין לו את הכח הנדרש ,אבל זה לא אותו הדבר כמו כרטיס של
Amd יריץ לך משחק א
כרטיס של הנווידה משחק ב
עם יש לך מעבד מלפני שנה אז הוא לא יריץ לך משחק ג וד
וכל המיליון שילובים שהיו אז
לכל יצרנית כרטיסי גרפיקה יחסית גדולה היה את המקביל שלה
Do
כרטיסי סאונד גם לא היו ob כמו היום וגם שם לא היה סטנדרט
מעבר לשוק הקטן לjrpg בpc ,זה גם הצריך התמחות גדולה בתחום
הרבה משחקים יצאו או רק לpc או רק לקונסולה כזאת או אחרת
idan כתב:kririn כתב:בעניין pc ,אתה לא הבנתה אותי ,ב1997 מתי שff7 יצא ל pc
היו pc חזקים מהps1 והיו pc חלשים מהps1
להרבה מחשבים באותה תקופה לא היו מה שאז נקראה מאיץ גרפי
שזה מה שקדם לכרטיסי גרפיקה היום
המעבדים הראשים עצמם קיבלו יכולות חדשות
לדוגמה
MMX is a single instruction, multiple data (SIMD) instruction set designed by Intel, introduced in January 1997[1][2] with its P5-based Pentium line of microprocessors, designated as "Pentium with MMX Technology".[3] It developed out of a similar unit introduced on the Intel i860,[4] and earlier the Intel i750 video pixel processor. MMX is a processor supplementary capability that is supported on recent IA-32 processors by Intel and other vendors.
,כל העניין אז היה מבולגן מאוד
היום וכבר שנים יש לך סטנדרט ,אפילו כרטיסי מסך ob תומכים בdx
ותומכים בוולקן
יכול להיות שתקנה מחשב חלשלוש שלא יצליח להריץ הרבה משחקים
כי אין לו את הכח הנדרש ,אבל זה לא אותו הדבר כמו כרטיס של
Amd יריץ לך משחק א
כרטיס של הנווידה משחק ב
עם יש לך מעבד מלפני שנה אז הוא לא יריץ לך משחק ג וד
וכל המיליון שילובים שהיו אז
לכל יצרנית כרטיסי גרפיקה יחסית גדולה היה את המקביל שלה
Do
כרטיסי סאונד גם לא היו ob כמו היום וגם שם לא היה סטנדרט
מעבר לשוק הקטן לjrpg בpc ,זה גם הצריך התמחות גדולה בתחום
הרבה משחקים יצאו או רק לpc או רק לקונסולה כזאת או אחרת
אתה צודק בקשר למאיץ גרפי..
אני הכרתי את פפ7 דרך הפורט של Eidos על המחשב, רק אחר כך קניתי פס1 ושיחקתי ב פפ8-9 ושאר המשחקים של סקוור.
אבל האמת שזה היה די סיוט, הדרישות מערכת של המשחק היה P133 ואיזה מאיץ גרפי כלשהו או לחלופין P166 בלי מאיץ גרפי. לי היה פנטיום Pentium 133 בלי מאיץ גרפי אבל גיליתי שהיה אפשר להוריד את הרזולוצייה מ 640p ל320p או משהו הזוי כזה, שאפילו לא ממלא את כל המסך, אבל היה עובד סבבה עד שהוא היה מגיע לסצינות "כבדות" שהיה לך קטע קישור cgi, בדר"כ כאלה עם אלמנטים בריל טיים, מה שהיה גורם למשחק לקרוס או לקבל מסך שחור והיית צריך לעשות ריסטרט למחשב. אבל הייתי כ"כ מאוהב במשחק אז שמרתי על עקביות והייתי מנסה שוב ושוב, מחזיק אצבעות, שומע את הכונן cd-rom עובד בכל הכוח, עד שלפעמים זה אשכרה היה עובד והמשחק היה מקרטע כל הדרך לסצינה הבאה והייתי מתקדם הלאה, וזה היה ממש סוג של הרגשת ניצחון
קצת הזוי.. אבל ככה חוויתי את המשחק הכי אהוב עלי בפעם הראשונה, עם רזולוצייה נמוכה ושוליים שחורים, הרבה חזרה לשמירות קודמות ואיתחולים מחדש.
גם באודיו (שהיה נחות מבגרסה של הפס1, אני חושב שהוא היה midi) היה דרוש איזה כרטיס או תקן ספציפי ואם לא היה לך אותו אז היית צריך להשתמש באיזה תוכנה או דרייבר של YAMAHA וזה היה מביא לך סאונד מאוד שונה. תקופה מוזרה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 33 אורחים