Nucleus_Dawn כתב:וואו... מייקרוסופט לקחו כל פיסת מידע שיצרה פרסום שלילי והפכו אותה על הראש.
כל הכבוד להם. הם הצליחו לשנות כל כך הרבה, בזמן כל כך קצר.
אם הם יציגו כמה משחקים טובים נוספים בגיימסקום, הם בטח יהפכו גם את כל שטויות ה"מייקרוסופט מתרכזת רק בטלויזיה וספורט" על הראש.
עכשיו, החסרון היחיד שלהם הוא המחיר ולדעתי הקינקט החדשה מספיקה להרבה אנשים, בשביל להצדיק את ההבדל הזה.
העזיבה של דון מאטריק עשתה להם כל כך הרבה טוב.
DrKeo כתב:כל המהפך כיוון שלהם פלוס זה שהיום הONE היא מקום כל כך הרבה יותר אטרקטיבי לאינדי מאשר הפס4 וזה שמיקרוסופט הכריזה על הרבה יותר משחקים מאשר סוני ויש להם מערכת הפעלה מתקדמת יותר אמורים בתאוריה להלהיב את הגיימרים, ביחוד שמאז E3 יש לסוני אך ורק חדשות רעות (אונליין עולה כסף, 40% מהזיכרון מוקדש למערכת הפעלה). אבל משום מה הווייבים הרעים על מיקרוסופט ממשיכי והטובים על סוני גם, לא ברור לי למה עדין יש שליליות כל כך גדולה למיקרוסופט היום אולי חוץ מאשר המחיר.
DrKeo כתב:כל המהפך כיוון שלהם פלוס זה שהיום הONE היא מקום כל כך הרבה יותר אטרקטיבי לאינדי מאשר הפס4 וזה שמיקרוסופט הכריזה על הרבה יותר משחקים מאשר סוני ויש להם מערכת הפעלה מתקדמת יותר אמורים בתאוריה להלהיב את הגיימרים, ביחוד שמאז E3 יש לסוני אך ורק חדשות רעות (אונליין עולה כסף, 40% מהזיכרון מוקדש למערכת הפעלה). אבל משום מה הווייבים הרעים על מיקרוסופט ממשיכי והטובים על סוני גם, לא ברור לי למה עדין יש שליליות כל כך גדולה למיקרוסופט היום אולי חוץ מאשר המחיר.
שהיום הONE היא מקום כל כך הרבה יותר אטרקטיבי לאינדי מאשר הפס4
Kazz כתב:
what?
מצחיק, כשאני העלתי את הבעיה אם הקינקט תיפול ותשבר כולם נפנפו את הסיטיואציה אבל זו הייתה אחת הסיבות לשינוי במיקרוסופט. ושוב, כמו כל שינוי מדיניות אני תוהה מה יהיה בעתיד. מי יודע איזו החלטות תלושות הם יקבעו בעתיד? מי יודע אם הם יהפכו את ההחלטות האלה? יש שיגידו שכל השינויים האלה מראים חוסר בעמוד שדרה וחוסר בחזון אמיתי כשהם מזגזגים ככה. מי שם שחשב שלכפות את חיבורה של הקינקט בתפקוד הקונסולה זה רעיון טוב ושלאף אחד לא תהיה בעיה איתו? זה כאילו מיקרוסופט באו להוציא את הקונסולה הכי אנטי-צרכנית שעושה טוב רק לכיסים שלהם וקיוו שאף אחד לא ישים לב, שלאף אחד לא יהיה אכפת, שלא תהיה מחאה, שהתדמית שלהם לא תספוג מכה, שהפס4 לא תתחזק וכו'.
ההסבר היחיד שיהיה הגיוני מבחינת מיקרוסופט זה שהם באמת ניסו לעשות קונסולה כזו ולקחו בחשבון את המחאות וחשבו שאם הם בסוף יישארו עם סעיף אחד שיישאר כמתוכנן אז זה צעד קדימה בשבילם. רק שכל הסעיפים כשלו. הדבר היחיד שנשאר זה מינוי הגולד שיותר ויותר דברים מצריכים אותו. אם יש אפיק שלילי שעובד להם אז זה זה.
איזו מיקרוסופט זו תהיה בדבר הבא שנשמע על הקונסולה?
swym כתב:שים לב שהאמירה מתייחסת (כנראה) יותר לקינקט 1 ולא לקינקט 2, מאחר ובקינקט 2 כבר אפשר להשתמש במקביל לשלט הרגיל ולכן לא קיימת יותר הבעיה של הפידבק המיידי שנותנת לך לחיצה על כפתור.
Swiss כתב:תשמע אני שונא סרבול...
bling כתב:
למה? מאותה סיבה שגם אתה היית אמור לאמר שחד משמעית הפס4 עדיפה אבל משום מה אתה לא עושה את זה- כי היא זולה במאה דולר ולא מגיעה עם תוסף לא רצוי ולא רק שהיא זולה יותר אלא גם חזקה יותר (לא משנה עד כמה ההפרש יהיה משמעותי),וגם יש לה פוטנציאל לשחרר יותר זיכרון בעתיד ממייק' שממש תכננה קונסולה שלמה סביב ה 3 GB,בנוסף לזה ל MS יש עדיין טונה של דברים מאחורי paywall עם אונליין הרבה פחות אטרקטיבי מהפלוס מבחינת הטבות לשחקני הסינגל פלייר,ובפס4 אם אתה לא שחקן מולטי תחרותי(וגם פה יש עדיין F2P אם בא לך) לגמרי אפשר להסתדר בלי הפלוס,אז למה בכלל להעדיף את ה ONE? כי ההשקה שלה קצת פחות גרועה משל הפס4?
הרציונאל הסביר אומר שהפס4 עסקה יותר טובה לגיימר הארדקור הממוצע,הרי ברור שסוני גם תחזור למשחק בשלב מסויים מבחינת בלעדיים ואף אחד לא חושב שעדיפה קונסולה אחת שמציעה חבילה פחות אטרקטיבית רק בגלל שיש לה עוד משחק שניים שרחוקים מלהיות קילרים בהשקה.
כמובן שאם עוד שנתיים MS תפציץ בתחום ולסוני יהיה ליינאפ הרבה פחות טוב אז אולי אפשר יהיה לשקול אם הליינאפ הטוב יותר של מייק שווה את ה 100 דולר הפרש והפחות כח,אם הם יורידו מחיר וישוו לסוני וגם ישמרו על ליינאפ טוב יותר בהפרש משמעותי אז בכלל לא תהיה התלבטות והקונסולה שלהם תהיה העדיפה,אבל כרגע? אם כבר חייבים לקנות קונסולה בהשקה (הרי אמרתי ששתיהן ממש לא אטרקטיביות ועדיף להשאר השנה עם הדור הקודם) אז ברור שהפס4 עדיין עדיפה בהפרש משמעותי.
DrKeo כתב:פשוט מאוד כי המשחקים של הONE כרגע נראים טובים ורבים יותר והמערכת הפעלה נראת טובה יותר וכך גם השלט (למרות שהביקורות על זה של הפס4 כל כך טובות שאולי כשאני אנסה אותו אני אשנה את דעתי). אני לא שואל למה להעדיף את X או להעדיף את Y, זאת דיעה אישית של שחקנים ומה הם מעדיפים. אני שואל למה יש באינטרנט שנאה מבעבעת לONE כיום אחרי שמיקריסופט נתנתה לגיימרים את כל מה שהם בקשו. זה נראה כאילו כל דבר שרק התלוננו עליו על הONE תוקן ועדין ממש שונאים אותה ולא ממש ברור לי למה, זה הכל.
קאז, היום הONE היא ערכת פיתוח בפני עצמה, בשביל מפתח אינדי זה יקום אחר לגמרי מכל דבר שיצא אי פעם, זה כמו לפתח לPC. מאז שכבר לא צריך מפיצה אז מיקרוסופט השוותה את השדה משחק עם סוני ובזה שכל ONE היא גם ערכת פיתוח הם עשו ONE UP אדיר מול סוני בשביל האינדים.
Kazz כתב:כן, שכחתי לרגע מעניין הדבקיט. אם כי עדיין אין לנו פרטים מלאים על ההפצה העצמית. יכול עדיין להיות שהמשחקים האלה מוגבלים ל3GB כמו ה apps.
Fanta כתב:למה יש שנאה? כי זה גיימרים
והם עם בכיין שאוהב לבכות ולהוציא את העצבים שלו על משהו
הם אוהבים לחוש את עצמם גיבורים על כלום, זה הסיבה למה
יש את הסרטון הזה שהביאו מה מייקרוסופט צריכה לעשות כדאי שהמצב ישתנה
להוסיף ציצים, וככה יפתרו את כל הבעיה
אין מה לעשות, אנשים אוהבים לחוש שנאה כי אנשים אוהבים לחוש מעל ועיילאים וכו
Kazz כתב:ל5 עד כמה שאני יודע.
Kazz כתב:סוני התייחסה למשחקים בהפצה עצמית כמשחקים 'רגילים' בכל דבר. אין סיבה לחשוב שיש עליהם מגבלות מיוחדות. וכבר היינו שומעים מהמפתחים אם היו מגבלות כאלה. מיקרוסופט לא הציעו הפצה עצמית בכלל ולאחר לחץ שינו את דעתם, למרות שהמדיניות החדשה לגבי ההפצה העצמית לא פורטה.
אני יכול להבין ללמה סוני לא תגיב על איך הזכרון בקונסולה מפוצל. אבל באמת נראה לך שמשחקים בהפצה עצמית מוגבלים ל3GB וסוני לא תגיד את זה בהקדם האפשרי? כי אם זה נכון אז הם ייקבלו באקלאש גדול על זה והם פשוט יירו לעצמם ברגל. לפי כל מה שידוע לנו, אני לא רואה שום מצב שבה יש הגבלה כזו.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 8 אורחים