Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Stick
Sage

Re: Assassin's Creed 4: Black Flag | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Stick » 14 יולי 2013, 11:56

AC3 באמת היה הכי "מוזר" בסדרה, והוא כן משחק טוב אבל האווירה שלו שונה משמעותית משל המשחקים האחרים. את האמת לאורך כל המשחק הרגשתי שדי נמאס למפתחים לעשות עוד משחק AC והם בכלל רצו לפתח משחק פיראטים (כמו 4, אבל הרגשתי את זה הרבה לפני שהוא הוכרז) או איזה משחק עולם פתוח ביערות בלי שום קשר למתנקשים, והם די נתקעו עם זה שבסוף היה צריך להפוך את זה לAC כי הרי פרנצ'יז חדש לא היה מוכר מיליונטלאפים יחידות.
בסופו של דבר AC3 נופל בין הכיסאות כי הוא גם לא AC מסורתי והוא גם לא שלם עם הנוסחא החדשה שהוא מנסה להביא, זה טוב שהם ניסו לשנות קצת מסדרת אציו (שהייתה הרבה יותר טובה, אבל רק בגלל שהיא הייתה סגורה על עצמה) שהתחילה להמאס אבל הם היו צריכים ללכת על זה עד הסוף ולא להשאיר משחק שלא יודע מה הוא.

AC4 מנסה לעשות את זה, וכמובן שכאדם שהמותג "AC" מתאר לו קודם כל את 1-2 זה נראה שוב קצת מוזר שבלאק פלאג הוא חלק מהסדרה בכלל אבל לפחות כאן נראה שהם לא מסתכלים לאחור והולכים על כל הקופה.
נערך לאחרונה על ידי Stick ב 01 אוקטובר 2013, 18:37, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 24 יולי 2013, 15:14

עוד סיור מודרך.

עריכה: זה סרטון שכבר צפיתי בו לפני כמה שבועות. לא יודע למה IGN העלו אותו כסרטון חדש. אבל מילא, הוא עדיין טוב, וכיף לצפות בו שוב.
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 יולי 2013, 22:07

רונן כתב:עוד סיור מודרך.

עריכה: זה סרטון שכבר צפיתי בו לפני כמה שבועות. לא יודע למה IGN העלו אותו כסרטון חדש. אבל מילא, הוא עדיין טוב, וכיף לצפות בו שוב.

טוב התרשמתי. אני אקנה את המשחק לPS4. אחרי שפיספסתי 2 משחקים בסדרה (רבולישנז ו3). התלהבתי מהעולם הפתוח וכו', נראה ממש כיף. :)
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 24 יולי 2013, 16:45

רונן כתב:עוד סיור מודרך.

זו אותה סביבה כמו מהסרטון מלפני שבועיים אבל זה גיימפליי חדש והוא עושה דברים אחרים ככה שטוב שהעלת אותו :)

נראה מעולה דרך אגב,אבל זה נראה שיש כל כך הרבה פעילויות ושטויות לעשות ונראה שהעולם כזה ענקי שקשה לי לראות אותם שומרים על רמת עניין גבוהה לאורך כל המשחק,לי לפחות נראה שדי מהר אני כבר אשתעמם,אבל זה באמת עושה רושם מצויין ואם יתקבל בצורה טובה יש מצב שזה ה AC הראשון שאקנה,מקסימום נרוץ את הקמפיין ועוד כמה משימות צדדיות,אין מצב שאני הולך לסרוק כל פעילות בעולם הפסיכי הזה :)

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 25 יולי 2013, 18:45

13 Minutes of Caribbean Open-World Gameplay | Assassin's Creed 4 Black Flag [UK]

תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 28 יולי 2013, 01:22

bozeman כתב:13 Minutes of Caribbean Open-World Gameplay | Assassin's Creed 4 Black Flag [UK]

רשמית אני הולך לקנות את המשחק הזה!! פשוט אדיר. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 30 יולי 2013, 20:07

מרשים. מרשים מאוד.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 13 אוגוסט 2013, 19:49

סרטון חדש:

הקטעים מתחת למים מהממים,הסביבה של הג'ונגלים גם יפהייפיה,הם בנו פה עולם פסיכי לחלוטין מבחינת ההיקף שבו והפעילויות שיש לעשות בו,הוא נכנס לאיזו עיר ספרדית שהיא חלק קטן מהעולם עצמו ונראה שהעיר עצמה יכולה לשמש כמשחק שלם,אותי אישית זה קצת מרתיע כל הגודל הזה עם מאות הקווסטים שיש שם,אבל עדיין יש סיכוי טוב שאקנה את המשחק ואשחק בעיקר את הקמפיין,הוא נראה ממש מבטיח ואף פעם לא שיחקתי בסדרה.

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 13 אוגוסט 2013, 21:57

bling כתב:סרטון חדש:

הקטעים מתחת למים מהממים,הסביבה של הג'ונגלים גם יפהייפיה,הם בנו פה עולם פסיכי לחלוטין מבחינת ההיקף שבו והפעילויות שיש לעשות בו,הוא נכנס לאיזו עיר ספרדית שהיא חלק קטן מהעולם עצמו ונראה שהעיר עצמה יכולה לשמש כמשחק שלם,אותי אישית זה קצת מרתיע כל הגודל הזה עם מאות הקווסטים שיש שם,אבל עדיין יש סיכוי טוב שאקנה את המשחק ואשחק בעיקר את הקמפיין,הוא נראה ממש מבטיח ואף פעם לא שיחקתי בסדרה.

אם לא שיחקת בסדרה אני ממש ממליץ לך לשחק בAC2 ובAC BROTHERHOOD. שני משחקים מאוד מעולים. בACR וAC3 לא שיחקתי ובAC1 לא ממש מומלץ כי הוא ישעמם אותך מהר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 06:16

להגיד את האמת המסוחה הכי גדולה שיש לי עם AC היא העלילה. הראשון הוא היחיד שגמרתי והיה לו נסיון לעלילה מאוד בומבסטית (אפילו שהיא הועברה בצורה נוראית ואיומה) ואם פספסתי פחות או יותר 4 משחקים באמצע, אני קצת מפחד מבחינה עלילתית. גרפית הוא מאוד לא מרשים אותי, נראה כמו משחק XBOX שרץ על PC או משהו כזה אבל הוא נראה כמו הAC המעניין הראשון מאז שנים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 13 אוגוסט 2013, 23:15

DrKeo כתב:להגיד את האמת המסוחה הכי גדולה שיש לי עם AC היא העלילה. הראשון הוא היחיד שגמרתי והיה לו נסיון לעלילה מאוד בומבסטית (אפילו שהיא הועברה בצורה נוראית ואיומה) ואם פספסתי פחות או יותר 4 משחקים באמצע, אני קצת מפחד מבחינה עלילתית. גרפית הוא מאוד לא מרשים אותי, נראה כמו משחק XBOX שרץ על PC או משהו כזה אבל הוא נראה כמו הAC המעניין הראשון מאז שנים.

אם אתה רוצה לחזור לסדרה, אבל אתה מבואס מהעלילה, כנראה שהמשחק הבא הוא המועמד הכי טוב לעניין, בכמה השנים הקרובות.
בAC3, פחות או יותר סגרו את כל סיפור המסגרת של כל המשחקים הקודמים (עם דזמונד) ונראה שהם מתחילים מחדש.
בעצם,
ספויילר: הצג
הם הצליחו להציל את העולם מאיזה אסון שהרס את הסיליוויזציה הקודמת, שיצרה התפוח הקסום שהיה במשחק הראשון ועכשיו המצב הוא שהם שיחררו איזו מודעות מאותה סיליווזיציה, שכנראה תשתלט על העולם או משהו ועדין יש את היריבות בין המנתקשים והטמפלרים.

בלי קשר לעלילה, שבערך מתחילה מחדש, המשחק הזה נראה ממש ממש טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 13 אוגוסט 2013, 23:27

אני לא מצליח להביא את עצמי בכלל לסיים/להמשיך את AC3.. אני משער שאני איפשהו באמצע..
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2013, 00:28

Klayman כתב:אני לא מצליח להביא את עצמי בכלל לסיים/להמשיך את AC3.. אני משער שאני איפשהו באמצע..

הוא די ברמה של AC הראשון, אבל מסיבות שונות.
בניגוד לראשון, יש המון מה לעשות וזה לא רק דמו טכנולוגי מאוד מוצלח. הבעיה היא שהדברים שיש לעשות, לא כאלה מהנים.
סתם דוגמא - שחרור מגדלים במשחקים הקודמים היה הרבה יותר מעניין. כל מגדל היה קצת שונה, מבחינת הטיפוס, אבל מעבר לזה, היה צריך למצוא את המפקד של המגדל וכל אחד מהם התנהג בצורה שונה. שחרור מגדלים ואזורים גם פתח את האפשרות לשדרג חנויות ובנקים באותו האזור, ככה שבאמת הרגשת שעשית משהו שונה.
הפעם, שחרור מבצרים די משעמם. כל פעם שצריך למצוא את המפקד, הוא פשוט שם. הם גם לא ממש משנים את איך שהמשחק מרגיש, כי בכל מקרה ממשיכים להסתובב שם חיילים שרודפים אחריך ואין בכלל אלמנט של השקעה ופיתוח הערים השונות.

כל הקטע של הספינות היה עשוי ממש טוב וחבל שלא היה יותר מזה. נראה שהמשחק הבא יתקן את הקטע הזה, לפחות. גם נראה שהעולם הרבה יותר אורגני ויש חיפושים אחר אוצרות, בכל מיני מקומות רנדומליים (ב3, אלו היו השלבים הכי טובים, למרות שהם היו קצת יותר מידי לינאריים, לטעמי).

נקווה שזה חלק ממחזוריות כלשהי, שהסדרה תכנס אליה. המשחק הבא יהיה נהדר, כמו השני. זה שאחריו יהיה שיא חדש לסדרה, כמו ברוטדרהוד, הבא יהיה קצת meh, אבל עדיין לא רע והבא אחריו שוב יהיה כמו הראשון ויסגור קצוות עלילתיים לא כל כך מעניינים, כדי לאפשר התחלה חדשה.

----

עוד סרטון משחקיות:

נראה פשוט טוב. נראה שכל האזורים מתחת למים ממש מגניבים. אני אוהב את הטוויסט של לקחת ממך את כל הנשקים ולדחוף אותך עוד לכיוון של התגנבות.
הוואנה, גורמת לי להתגעגע למשחקי הרנסנס של הסדרה. הבניינים הגבוהים היו כל כך חסרים בAC3. צריך עיר ענקית ומעניינת וזה תפקיד שלא בוסטון ולא ניו יורק הצעירות הצליחו למלא.
מאוד מגניב שבכל רגע אפשר לראות איים הרריים, מכוסים בג'ונגלים. זה גורם לעולם המשחק להראות הרבה יותר אורגני. האזורים בAC3 היו גדולים למדי, אבל תמיד הם הרגישו לי כמו אזורים במשחק מחשב, בגלל הloading היותר מדי שכיח. בסרטונים פה זה מרגיש הרבה יותר טוב.

שני הסרטונים האחרונים של המשחק ממש גרמו לי להתרגש מהמשחק, שעד עכשיו הייתי קצת אדיש כלפיו. זה הולך להיות הAC הראשון שלי לPC, אז גם אהנה משדרוג לא קטן לגרפיקה.

הוא כל הזמן אומר "next gen", אבל המשחק לא באמת נראה כמו משחק דור הבא. הוא נראה כמו משחק דור נוכחי, עם אחלה שיפורים לגירסאת הPC, אבל לא מעבר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוגוסט 2013, 16:56

ה Stealth עדיין לא נראה משהו.. המנגנונים נראים כמעט אותו הדבר כמו אלה בAC3, וזה לא סימן מעודד. לא הבנתי מה ''חדש'' בBlowpipe... הרי זה בדיוק כמו ה Crossbow שהיה לנו במשחקים הקודמים, כולל חץ הרעל הזה שהוא ירה שם.

וגם ממש אין לי מושג איפה התנהגות הStealth בקטע שהוא הורג את הבחור במשימת הצד, שכן הוא יורה באקדח לתוך חצר מלאה באנשים, ואז טוען שביצענו את החוזה מבלי להתגלות ולכן מגיע לנו בונוס של כסף?!?!
?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2013, 09:05

Klayman כתב:ה Stealth עדיין לא נראה משהו.. המנגנונים נראים כמעט אותו הדבר כמו אלה בAC3, וזה לא סימן מעודד. לא הבנתי מה ''חדש'' בBlowpipe... הרי זה בדיוק כמו ה Crossbow שהיה לנו במשחקים הקודמים, כולל חץ הרעל הזה שהוא ירה שם.

וגם ממש אין לי מושג איפה התנהגות הStealth בקטע שהוא הורג את הבחור במשימת הצד, שכן הוא יורה באקדח לתוך חצר מלאה באנשים, ואז טוען שביצענו את החוזה מבלי להתגלות ולכן מגיע לנו בונוס של כסף?!?!

זה stealth לייט, כמו בשאר הסדרה.
הבלואופייפ באמת לא מחדש שום דבר. הוא באמת נשק חדש, אבל הוא לא ממלא שום פונקציה חדשה. סתם PR talk.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוגוסט 2013, 17:10

לא יודע.. אולי זה Hitman Absolution ש''קלקל'' אותי... זאת גרסא עלובה מאוד לStealth, ואת הסיבות שאני לא ממש חוזר לAC3 בינתיים, שזרוע במטרות משניות של ''אל תתגלה'', אבל לא נותן לי את הכלים המתאימים לעשות זאת.
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 10:38

Klayman כתב:לא יודע.. אולי זה Hitman Absolution ש''קלקל'' אותי... זאת גרסא עלובה מאוד לStealth, ואת הסיבות שאני לא ממש חוזר לAC3 בינתיים, שזרוע במטרות משניות של ''אל תתגלה'', אבל לא נותן לי את הכלים המתאימים לעשות זאת.

מה שהיה אמור לקלקל אותך בהיטמן זה זה שכשאתה יוצא לרחוב יש מאות אנשים ולא 30 כמו בAC.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2013, 12:31

DrKeo כתב:מה שהיה אמור לקלקל אותך בהיטמן זה זה שכשאתה יוצא לרחוב יש מאות אנשים ולא 30 כמו בAC.

יש לא מעט שלבים בAC3, בעיקר בערים ובמשימה באבסטרגו, עם המון אנשים. מספיק להתחיל riot, ואפשר לאסוף בכיף המון אנשים, שילחמו נגד המון חיילים. אם תעשה את זה באיזור הנמל של ניו יורק, למשל, אפשר להגיע בקלות למאה דמויות על המסך.
זה לא כולל את המשימות במלחמת העצמאות' או המשימה הראשונה בתיאטרון, שבהן יש מאות דמויות על המסך.
ברור שכשאתה באיזה רחוב צדדי קטן, אין הרבה דמויות, אבל בנמלים, בשווקים וברחובות הראשיים, יש לעיתים קרובות יותר מ30 דמויות על המסך. אם מתחילים riot, מגיעים מהר מאוד למאה ובסצינות מיוחדות יש הרבה יותר מזה.

מספר הדמויות על המסך זה לא אחד הדברים שבהם AC3 מפגר בהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 18:02

Nucleus_Dawn כתב:
יש לא מעט שלבים בAC3, בעיקר בערים ובמשימה באבסטרגו, עם המון אנשים. מספיק להתחיל riot, ואפשר לאסוף בכיף המון אנשים, שילחמו נגד המון חיילים. אם תעשה את זה באיזור הנמל של ניו יורק, למשל, אפשר להגיע בקלות למאה דמויות על המסך.
זה לא כולל את המשימות במלחמת העצמאות' או המשימה הראשונה בתיאטרון, שבהן יש מאות דמויות על המסך.
ברור שכשאתה באיזה רחוב צדדי קטן, אין הרבה דמויות, אבל בנמלים, בשווקים וברחובות הראשיים, יש לעיתים קרובות יותר מ30 דמויות על המסך. אם מתחילים riot, מגיעים מהר מאוד למאה ובסצינות מיוחדות יש הרבה יותר מזה.

מספר הדמויות על המסך זה לא אחד הדברים שבהם AC3 מפגר בהם.

אני אתן לתמונות לדבר בשמי:
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 אוגוסט 2013, 19:46

אני משווה אותך בתמונה ומעלה (מתוך משמית RT ב-AC3, אתה לא אמור להיכנס לתוך ההמון הזה, אבל אתה בהחלט יכול...כנראה תמות מתי שהוא, תלוי כמה אתה טוב...)

תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 אוגוסט 2013, 20:08

עברתי את המשימה הזאת. תמות בכל מקרה. מתים שם על ימין ועל שמאל גם סתם, אם לא עושים מה שהמפקד שם צועק לך לעשות.

גם אין מה להשוות בכלל, כי לא מדובר באותו סוג משחק. השלבים של היטמן סגורים מאוד, לעומת AC (למרות שבAC3 באמת נתקלתי הרבה ב''קטעי זיכרון פגומים'' שחסמו אותי באמצע המשימה, למרות שרציתי לקצר/לזוז דרך מקום מסויים). AC3 הוא משחק לא טוב.
?

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 14 אוגוסט 2013, 20:23

במשימה הזאת הייתה צריך לרוץ במסתורים כשכל הכוחות הללו יורים עליך, ואם להיעלם ביער ולבוא מאחורה ולחסל את המפקד. עכשיו המפקד על איזה גבעה, ובאופן מוזר באחד הנסיונות לחסלו (אם אתה תוקף ישר ולא מצליך להתגנב, מייד מגיעים איזה 30 חיילים...ככה שלקח לי כמה וכמה פעמים) נפלתי מהגבעה לתוך ההמון... היה נחמד להיות מוקף בכ"כ אנשים, אבל נחשב מת באותו הרגע... למרות שזה לא סתם חיסול של המשחק, אלא החיילים ירו בי.
בכל מקרה התמונה היא למען כמות האנשים, לא להגיד אם המשחק טוב (אני נהינתי כנראה יותר מכם, כי יותר התעכבתי על החלק ההיסטורי והחיים והמבנים של התקופה...)

התמונה בצורה קצת יותר טובה:
http://yuiphone.com/wp-content/uploads/ ... 0x1080.png
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 14 אוגוסט 2013, 20:29

bozeman כתב:במשימה הזאת הייתה צריך לרוץ במסתורים כשכל הכוחות הללו יורים עליך, ואם להיעלם ביער ולבוא מאחורה ולחסל את המפקד. עכשיו המפקד על איזה גבעה, ובאופן מוזר באחד הנסיונות לחסלו (אם אתה תוקף ישר ולא מצליך להתגנב, מייד מגיעים איזה 30 חיילים...ככה שלקח לי כמה וכמה פעמים) נפלתי מהגבעה לתוך ההמון... היה נחמד להיות מוקף בכ"כ אנשים, אבל נחשב מת באותו הרגע... למרות שזה לא סתם חיסול של המשחק, אלא החיילים ירו בי.
בכל מקרה התמונה היא למען כמות האנשים, לא להגיד אם המשחק טוב (אני נהינתי כנראה יותר מכם, כי יותר התעכבתי על החלק ההיסטורי והחיים והמבנים של התקופה...)

התמונה בצורה קצת יותר טובה:
http://yuiphone.com/wp-content/uploads/ ... 0x1080.png

באמת לא התחברתי לתקופה, כמו במשחקים הקודמים. חסר בה משהו מהרומנטיות של הרנסנס, אני מניח. זה חלק מהסיבה שאני פחות מרוצה מהמשחק הזה.
אגב, זה שאני אומר שהמשחק ברמה של הראשון, זה לא בהכרח רע. גם מהראשון נהניתי יותר מרוב האנשים ואני לא מסכים עם קליימן בנוגע לזה שזה משחק רע.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 אוגוסט 2013, 20:42

bozeman כתב:אני משווה אותך בתמונה ומעלה (מתוך משמית RT ב-AC3, אתה לא אמור להיכנס לתוך ההמון הזה, אבל אתה בהחלט יכול...כנראה תמות מתי שהוא, תלוי כמה אתה טוב...)

תמונה

דבר ראשון אתה לא מעלה כי אין שם יותר אנשים, דבר שני הם אפילו אנטרקטיבים וזזים כל אחד אנדבדואלית? יש לך נגיד קישור לסרטון?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו־ 6 אורחים