Uncle Pey'j כתב:כשאתה אומר clean install,אתה מתכוון שניסית עם DDU? אם לא אז שווה מאוד לנסות,יכול לפתור לך את הבעיה.
חוץ מזה,תעיף מבט ב-blur busters בסקשן של gysnc כדי לראות אם ההגדרות שלך זהות לשלהם או שתשאל בפורומים שם,בטוח מישהו נתקל בזה.
Stick כתב:כן אני אעשה גם את זה, אבל סתם שאלה טכנית -
ה screen tearing לא אמורים באמת לקרות כשהFPS עוברים את הקצב הרענון של המסך? כי זה קרה לי באמת בפיפא קודם כל (שרץ באיזה 400 fps), אבל המקום שבו זה באמת הפריע לי ברמה שבה חיפשתי עכשיו את הפתרון זה ACV.
כלומר שיחקתי בבורדרלס ולא במסך מלא, אבל מסתבר שיש באג במשחק המבוגבג הזה שנפתר במסך מלא... בכל מקרה אני נאבק בכלל להריץ אותו ב60fps, שזה קצת רחוק מה144 של המסך שלי.
בלי קשר החוויה עכשיו הרבה יותר חלקה, וגם הירידות מ60 עד 45 פחות מורגשות, והכל באמת בדיוק כמו שאני זוכר לפני הדרייבר.
כנראה שבכלל גם בבורדרלס הgsync לא באמת עבד לי בחודש האחרון וסתם הscreen tearing לא קרו מאיזו סיבת צד ג' מוזרה.
Uncle Pey'j כתב:נכון,ההגדרה הנכונה של Gysnc יכולה להיות מבלבלת משהו,בנוסף תבדוק אופציה ליישם את ההמלצה שלהם לקבוע Frame cap של כמה פריימים פחות ממה שהמסך שלך מסוגל לו,אתה כמובן לא תבחין בהבדל,אבל במשחקים קלילים שיוכלו להגיע לתקרה הזו תוכל לצמצמם את הסיכוי ל-tear אם הם יעברו את הגבול העליון של מה שהמסך שלך מסוגל לו.
avive כתב:Uncle Pey'j כתב:נכון,ההגדרה הנכונה של Gysnc יכולה להיות מבלבלת משהו,בנוסף תבדוק אופציה ליישם את ההמלצה שלהם לקבוע Frame cap של כמה פריימים פחות ממה שהמסך שלך מסוגל לו,אתה כמובן לא תבחין בהבדל,אבל במשחקים קלילים שיוכלו להגיע לתקרה הזו תוכל לצמצמם את הסיכוי ל-tear אם הם יעברו את הגבול העליון של מה שהמסך שלך מסוגל לו.
הטריק הזה נכון גם במסכים "טיפשים", כמו טלוויזיות?
Uncle Pey'j כתב:אתה סטודנט? ה-workload שלך בתואר הוא כנראה הרבה מתחת לסף של מה שיוגדר כמאתגר עבור המעבד הזה..אני הסתדרתי יופי עם לפטופ עם מעבד הרבה יותר חלש מזה בלימודים שלי ולא נתקלתי בשום בעיה.
לגבי גיימינג? צריך לראות בנצ'מארקים,אני חושב שזה שמדובר בדגם עם סיומת KF מעבר לזה שלא קיים בו iGPU יש מצב שהתדר שלו גם נמוך יותר,אבל אני לא בטוח.
לגבי האם שווה להשקיע את ההפרש ב-3070?לדעתי כן.

avive כתב:מעניין לכמה 399 דולר יתורגם בסופו של יום.
Shlomix כתב:התייעצות דחופה.
יש את המבצע הזה על ה-10700KF i7 באמזון, יוצא כ-1200 ש"ח עד הבית.
https://www.amazon.com/Intel-i7-10700KF ... PDKIKX0DER
התכנון המקורי שלי היה ללכת על רייזן 5800X, אבל הוא עולה 2200 ש"ח בארץ, כנראה בחו"ל טיפה פחות.
השאלה היא אם שווה ללכת על ה-10700KF ובהפרש לקנות כרטיס 3070 במקום 3060ti.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 15 אורחים