Laskin כתב:כן, הקורונה היא מה שדחף אותי עכשיו לחפש מפלגה אחראית יותר תקציבית... עכשיו רק צריך למצוא אחת כזו. ולא, לצעוק מהאופוזיציה ״אני הייתי עושה אחרת!״ לא נחשב. כבר שמענו על מר איפה הכסף וחבריו. הלוואי וגדעון סער יציג מדיניות כלכלית של צמצום *רציני* של ההוצאות, ויבטיח לבטל פנסיות תקציביות, אבל אני לא מאמין שזה יקרה.
באמת שאין לי מושג איך כל מפלגה אחרת הייתה מנהלת את זה. אני גם אדם שלא ממש מוצא למי להצביע, אז זה לא שיש לי מפלגה שאני בא ואומר ״אם רק X היה ראש ממשלה אז היה נהדר פה״. אבל אני לא בטוח מה הטיעון? שזה חרא אבל זה מה שיש? לא יודע, אני לא בטוח שזה מה שיש. כלומר הבן אדפ שפך מעל למאה מליארד וניהל כל מהלך ומהלך בצורה הכי גרועה שיש, מה הסיכוי שמישהו היה מנהל את זה יותר גרוע? כלומר אם פרץ היה ראש הממשלה ושופך 100+ מליארד בלי שום אחריות או הגיון, היית מתנפל לו על הצוואר ומשתמש במילים כמו בולשביק

ואתה יודע מה? אולי היו צריכים להוציא את הסכומים האלה, אולי זה היה נחוץ. אבל למה לפזר אותו בצורה כל כך רנדומלית ורעה? שום דבר שעושים לא מרגיש כמו החלטה מקצועית שעשו כי צריך לעשות. הכסף נשפך כי צעקו עליהם לשפוך, הם לא חשבו לשניה כמה צריך לשפוך, איפה ואיך. ראבק, כ״ץ העלה אתר להצעות איפה לשפוך את המליארדים! כלומר הבן אדם פריחה שנפל עליה 100 מליארד ואין לה מושג מה לעשות איתם, העיקר לבזבז כי יש לחץ ואפילו אין לו מושג איך ועל מה. יופי שהוא לא הדביק שטרות של 100 לרקדנית בטן וזהו.
וזה ככה בכל תחום. פותחים 9 קניונים כפיילוט, חצי מדינה מסתערת (כי פתחו רק פאקינג 9 קניונים ויש פה 10 מליון אנשים) ואז נכנסים להסטריה אחרי 24 כי אכשהו לא צפו את זה. פאק, כמו ילדים מפגרים חסרי כל יכולת, עמוד שדרה או שכל. החלטות נעשות על פי קבוצות לחץ, על פי מה ״שנראה טוב״ או מספק איזו קבוצה פוליטת. איך אפשר לתפקד ככה במגיפה? המגיפה הזאת חשפה את כל המנהגי הדמיקולו שנאלצו אשכרה להתמודד עם משבר בפעם הראשונה בחיים שלהם.
We're just normal men. We're just innocent men