המנהלים: bozeman, erezronen, swym, omerkot
DrKeo כתב:יש! חיכיתי לזה ממש. הטלביזיה המושלמת, היא קיימת ויוצאת ב2021!
עכשיו אני רק מחזיק אצבעות שבשנה הבאה 77 יעלה כמו 65 ו-88 יעלה כמו 77
omerkot כתב:אני אופטימי. מסתבר שהרסיבר תומך רק בHDMI 1.4 וזה אומר גם שאין HDR... את זה אני לא יכול לבלוע...
Laskin כתב:סדרת G, כרגע לפחות, זה פשוט לשלם עוד איזה 4 אלף רק על עיצוב, זה הדבר הכי מטופש שיכול להיות בעיניי... הייתי בשנייה מוכן לשלם 4000 שקל פחות אם היו עושים את הטלויזיה פחות יפה אבל באותה איכות בדיוק![]()
וכן, הייתי הולך בוודאות על ה-83 אינץ׳...
Laskin כתב:לא הייתי משלם גם 500 ש"ח על הבדל בעיצוב
Laskin כתב:עזוב שישי שחור, שהיה בערך 4 חודשים אחרי ההשקה (בארץ), זו לא הדוגמא הנכונה אלא המחיר ה"רשמי" או פשוט ביום רגיל.
כרגע בZAP הכי זול שאני רואה זה בערך 19 אלף. אבל בהשקה - זה היה 24 אלף.
עם פאנל חדש אני צופה שהמחיר יתרחק עוד יותר מדגמי ה-C.
מן הסתם עם הזמן המחיר ירד... אז כן, בטח זה יגיע גם כן ל-24 בערך אחרי כמה חודשים בבלאק פריידיי.
חוץ מזה, אחרי הקורונה והחובות שלנו - אני לא הייתי שולל את הגדלת המיסוי על מוצרי חשמל
Uncle Pey'j כתב:תמיד איכות תמונה על פני מסך גדול יותר,תמיד.
LG הייתה סטטית לגמרי עם הפאנלים שלה בשנים האחרונות,השיפורים היו בעיקר מכיוון ה-OS ועיבוד התמונה שלה,הגיע הזמן לפאנל חדש,בייחוד עכשיו כשטלוויזיות מיני-לד מתחילות להיכנס חזק יותר גם לשוק הביניים.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:תמיד איכות תמונה על פני מסך גדול יותר,תמיד.
LG הייתה סטטית לגמרי עם הפאנלים שלה בשנים האחרונות,השיפורים היו בעיקר מכיוון ה-OS ועיבוד התמונה שלה,הגיע הזמן לפאנל חדש,בייחוד עכשיו כשטלוויזיות מיני-לד מתחילות להיכנס חזק יותר גם לשוק הביניים.
זה לא אותו פאנל שהם מוכרים לפנסוניק כבר איזה שנתיים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 5 אורחים