נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוגוסט 2013, 22:32

DrKeo כתב:שולט מבחינת הפורמט החדש, מן הסתם הDVD הוא עדין תחרות גדולה אבל הבלוריי עדין מחזיק כמעט חצי מהשוק וזה לא כולל למשל את המשחקים של הONE, הפס3 והפס4 שמוכרים במליארדים. זה גרף של עד תחילת שנה שעברה, אם אני זוכר נכון הבלוריי עומד היום על בערך 40%:
תמונה

הסיבה לקפיצות האלה היא שאנשים לא בדיוק הארד קור במיוחד קונים DVD והם קונים אותם לאורך כל השנה בזמן שהקפיצות בחלק שוק של הבלוריי הן יציאות של סרטים גדולים שאותם קונים אנשים שקצת יותר מבינים עניין ולכן כשיוצא למשל איירונמן 3 לבלוריי אתה רואה קפיצה אדירה בחלק שוק של הבלוריי, כשכל הקהל הקורי יותר מסתער על בלוריי שרק יצא.

הו... תודה. עם הנתונים האלה, נראה שההחלטה של סוני בהחלט היה נכונה.

משחקים של הONE והPS4 מוכרים במליארדים? מרשים, בהתחשב בזה שאפילו אחד לא יצא עדיין. :twisted:
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 11 אוגוסט 2013, 22:34

אתה חושב כשמגדירים ציפיות לכמה המשחק ימכור זה לא חקוק שזה אומר שהמשחק\הפורט יהיה רווחי?

ראינו במקרים של הווי יו כמו עם מאס אפקט 3 ואחרים שיצאו לווי יו חודשים אחרי שהם יצאו לפלטפורמות אחרות שאנשים מפילים את האשמה על האיחור ועל כך שאין לצפות שאנשים יקנו משחקים שיוצאים באיחור למרות שאני די משוכנע של EA הייתה ציפייה ריאלית (למרות שגם לגבי אי אפשר להיות בטוח ב100%) לכמה המשחק יעשה\צריך לעשות בהתחשב בכל הגורמים, ושעדיין הגרסה לא עמדה בה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוגוסט 2013, 22:41

Kazz כתב:אתה חושב כשמגדירים ציפיות לכמה המשחק ימכור זה לא חקוק שזה אומר שהמשחק\הפורט יהיה רווחי?

ראינו במקרים של הווי יו כמו עם מאס אפקט 3 ואחרים שיצאו לווי יו חודשים אחרי שהם יצאו לפלטפורמות אחרות שאנשים מפילים את האשמה על האיחור ועל כך שאין לצפות שאנשים יקנו משחקים שיוצאים באיחור למרות שאני די משוכנע של EA הייתה ציפייה ריאלית (למרות שגם לגבי אי אפשר להיות בטוח ב100%) לכמה המשחק יעשה\צריך לעשות בהתחשב בכל הגורמים, ושעדיין הגרסה לא עמדה בה.

במקרה של ME3 לWIIU, המשחק לא מכר טוב, כי אין לאנשים WIIU והמשחקים מוכרים ממש גרוע. זה שהם הוציאו משחק שכל מי שרצה, פחות או יותר, כבר שיחק בו, גם השפיע, אבל כל משחק שיוצא לWIIU הוא DOA, ככה שזה לא מבחן לשום דבר.

לעומת זאת, משחקים כמו ביושוק, שיצאו שנה אחרי לPS3, הם דוגמא טובה לכמה שהוצאה מאוחרת פוגעת במשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2013, 22:42

Nucleus_Dawn כתב:
הו... תודה. עם הנתונים האלה, נראה שההחלטה של סוני בהחלט היה נכונה.

משחקים של הONE והPS4 מוכרים במליארדים? מרשים, בהתחשב בזה שאפילו אחד לא יצא עדיין. :twisted:

אתה יודע מה הכוונה, שנינו יודעים שב7 שנים של הקונסולות האלה רק COD יעשה איזה 150 מליון עותקים :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוגוסט 2013, 22:46

DrKeo כתב:אתה יודע מה הכוונה, שנינו יודעים שב7 שנים של הקונסולות האלה רק COD יעשה איזה 150 מליון עותקים :)

חחח כן.
למרות שאני מקווה שיהיה איזה COD חדש, שיחליף/יצטרף אליו. יכול להיות שזה יהיה טיטאנפול. צריך קצת תחרות לכותר המוכר ביותר בתעשייה. זה יעשה לכולנו טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 11 אוגוסט 2013, 23:06

Nucleus_Dawn כתב:
חחח כן.
למרות שאני מקווה שיהיה איזה COD חדש, שיחליף/יצטרף אליו. יכול להיות שזה יהיה טיטאנפול. צריך קצת תחרות לכותר המוכר ביותר בתעשייה. זה יעשה לכולנו טוב.

אם כבר בנושא, אקטיוויז'ן אמרה בפגישת משקיעים שההזמנות מראש של GHOST בירידה לעומת BLOPS 2. אולי COD מתחיל ירידה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 11 אוגוסט 2013, 23:07

DrKeo כתב:אם כבר בנושא, אקטיוויז'ן אמרה בפגישת משקיעים שההזמנות מראש של GHOST בירידה לעומת BLOPS 2. אולי COD מתחיל ירידה.

אני חושב שהם גם אמרו שהסיבה לכך היא המעבר לדור החדש וזה שיש אנשים שעדין לא החליטו איפה הם ישחקו אותו.
מצד שני, BLOPS 2 גם מכר קצת פחות מMW3, אם אני לא טועה, אז יכול להיות שזו פשוט מגמת ירידה וBF יהפוך לשוטר הכי גדול בשכונה.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 13 אוגוסט 2013, 10:40

עוד הצלחה מצויינת למשחק מחשב בלעדי וצנוע:

Chivalry: Medieval Warfare מכר 1.2 מליון עותקים ב9 חודשים.

תמונה

http://www.chivalrythegame.com/blog/archives/1882

וזה לא כולל את יולי בו המשחק שיחק תפקיד במכירת הקיץ בסטים.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 16 אוגוסט 2013, 18:38

NPD יולי יצא אתמול ואיתו הבשורה על שיא שלילי חדש במכירות הווי יו. בסביבות ה 29K יחידות חומרה.

מיינקראפט - 260K
TLOU -170K

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 אוגוסט 2013, 11:03

Kazz כתב:NPD יולי יצא אתמול ואיתו הבשורה על שיא שלילי חדש במכירות הווי יו. בסביבות ה 29K יחידות חומרה.

מיינקראפט - 260K
TLOU -170K

והתעשייה עצמה ממשיכה לצלול,עוד ירידה של 20 אחוז,ה 360 מוכרת הכי הרבה עם מספר עלוב של 107K שזו ירידה של יותר מ 47 אחוז.
ה WIIU בכלל במצב של מוות קליני,בחיים לא ראיתי קונסולה מתרסקת כל כך מהר,גם הדרימקאסט בשלב הזה לא היתה במצב כל כך מדאיג.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 אוגוסט 2013, 12:19

Kazz כתב:NPD יולי יצא אתמול ואיתו הבשורה על שיא שלילי חדש במכירות הווי יו. בסביבות ה 29K יחידות חומרה.

מיינקראפט - 260K
TLOU -170K

ידענו כבר שהWIIU קטסטרופה, נינטנדו אמרה שהם מכרו 60,000 יחידות עולמית בחודש באפריל עד יוני, לא ממש ראיתי סיבה שזה יפסיק והנתון הזה אומר שזה ממשיך. יכול להיות שזאת הקונסולה הכי נכשלת אי פעם מארבעת הגדולות אולי חוץ מאשר הוירטואל בוי? הם בטח מתים למספרים של גיימקיוב עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2013, 00:40

DrKeo כתב:ידענו כבר שהWIIU קטסטרופה, נינטנדו אמרה שהם מכרו 60,000 יחידות עולמית בחודש באפריל עד יוני, לא ממש ראיתי סיבה שזה יפסיק והנתון הזה אומר שזה ממשיך. יכול להיות שזאת הקונסולה הכי נכשלת אי פעם מארבעת הגדולות אולי חוץ מאשר הוירטואל בוי? הם בטח מתים למספרים של גיימקיוב עכשיו.

היא בטח הכי נכשלת של נינטנדו מאז ה N64,הנה גרף שמציג את התפקוד של הקונסולות האחרונות של נינטנדו בשנה הראשונה כולל העדכון של יולי:
תמונה

כן,מספרי גיימקיוב זו אכן פנטזיה רחוקה רחוקה...
ומה לעזאזל יצא ל N64 בנובמבר ודצמבר שהמספרים שלו קפצו בכזו צורה אסטרונומית? רק בגלל דידיקונג? :shock:
זה נראה מעבר לקפיצה הרגילה של עונת החגים,הקיוב לא קפצה בצורה כזו ויצא לה עוד מטרויד פריים.

שים לב בגרף לאיזור שבו נינטנדו חתכה במחיר עם קונסולות שלא התרוממו אצלה,בדר"כ היא לא מבזבזת זמן,רק עם ה WiiU היא עדיין לא טרחה לעשות זאת,כנראה כי היא אכן מפסידה על כל יחידה יותר מדי בשלב זה והיא לא מאמינה שלחתוך את המחיר יעזור,בעיקר כי אין תוכנה ראויה שתדחוף מכירות.

הליינאפ של התוכנה כ"כ בולט לרעה עם ה WiiU,פשוט מביך איך כל הקונסולות של נינטנדו פשוט מחסלות אותה בשנה הראשונה שלהן עם טונות של משחקי AAA מצוינים,הקיוב והN64 עם שנה ראשונה מדהימה של ליינאפ.
אני באמת לא מבין איך קטסטרופה כזו קרתה,האם יותר קשה לפתח ל HD מאשר לפתח משחקי 3D לראשונה עם ה N64? איך נינטנדו פישלה ככה?
גם היה לה דור שלם להתכונן לזה וללמוד בעקבות הקשיים של כמעט כל החברות היפניות (וגם חלק מהמערביות) עם ה HD והם ככה משיקים? רק על זה איוואטה היה צריך להתפטר.

אם הבנתי גם נכון אפילו הגיימקיוב הכושלת ירדה לראשונה מ 30K רק ב 2007,ה WiiU שברה פה את כל השיאים כשהיא הצליחה לעשות זאת על השנה הראשונה ביולי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 01:41

הN64 עוד סבירה, היא גם עברה את ה30 מליון (הקיוב עשתה רק 24 מליון). ואו, תראה את השנה הראשונה של הN64, כל כך הרבה מהפכות בעולם המשחקים בשנה אחת, כל כך הרבה משחקים שעצבו דורות של גיימפליי, מעולם הFPS (טורוק המציא את השליטת אנלוג הכפול, גולדן איי הגדיר מחדש את המולטי פלייר והמציא את הFPS מבוסס משימות ולא "חיפוש מפתחות"), עולם התלת מימד בכלליות (מריו 64 היה חתיכת מגטון לעולם התלת מימד שהמציא גם את השליטה מודרנית במצלמה וגם את השליטה המודרנית היחסית למצלמה של הדמות במשחקי גוף שלישי), WAVE RACE היה משחק מירוץ מסוג שמעולם לא נעשה ואי אפשר היה לעשות בדו מימד ועוד כמה משחקים שפשוט היו הקרם של הקרם של התעשיה, גם גרפית וגם מבחינת גיימפליי. פאק, מה קרה לנינטנדו? מה לעזאזל קרה???

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 אוגוסט 2013, 20:41

DrKeo כתב:הN64 עוד סבירה, היא גם עברה את ה30 מליון (הקיוב עשתה רק 24 מליון). ואו, תראה את השנה הראשונה של הN64, כל כך הרבה מהפכות בעולם המשחקים בשנה אחת, כל כך הרבה משחקים שעצבו דורות של גיימפליי, מעולם הFPS (טורוק המציא את השליטת אנלוג הכפול, גולדן איי הגדיר מחדש את המולטי פלייר והמציא את הFPS מבוסס משימות ולא "חיפוש מפתחות"), עולם התלת מימד בכלליות (מריו 64 היה חתיכת מגטון לעולם התלת מימד שהמציא גם את השליטה מודרנית במצלמה וגם את השליטה המודרנית היחסית למצלמה של הדמות במשחקי גוף שלישי), WAVE RACE היה משחק מירוץ מסוג שמעולם לא נעשה ואי אפשר היה לעשות בדו מימד ועוד כמה משחקים שפשוט היו הקרם של הקרם של התעשיה, גם גרפית וגם מבחינת גיימפליי. פאק, מה קרה לנינטנדו? מה לעזאזל קרה???

יש מצב שהשנה הראשונה שלה N64 יותר טובה מכל קונסולה בהסטוריה,לא רק נינטנדו,אבל גם הגיימקיוב לא היתה פראיירית,כולה יצא לך לשחק מרגע ההשקה שלה בכותרים כמו- rogue leader אולי משחק ההשקה הכי מרשים טכנית שאי פעם יצא ביחס לזמנו,סופר סמאש חדש שנחשב לאחד האדירים בסדרה,מותג חדש של נינטנדו בדמות פיקמין,הרימייק הכי טוב בכל הזמנים עם רזידנט איוול הראשון,eternal darkness שגם היה אדיר ומרענן מאוד בז'אנר עם מד האי שפיות שלו,סטאר פוקס חדש,מריו אמיתי חדש (נכון שלא נחשב לאחד הטובים בסדרה אבל לפחות היה שאפתני ומושקע בניגוד לפורט המשודרג מה 3DS שיוצא השנה ל WIIU),אנימל קרוסינג,רזידנט איוול 0 ולקינוח אולי משחק הדור או לפחות אחד ממשחקי הדור -מטרויד פריים,זה פסיכי לחלוטין!

הרבה פעמים לנינטנדו יש נטייה להביא שנה ראשונה מפוצצת ואז להכניס את הקונסולות שלה לתקופת יובש אחרי ששחררה את כל ה LOAD שלה,אולי עם ה WIIU והשנה הראשונה המעליבה שלו זה ישתלם בהמשך באספקה שוטפת וסדירה של משחקים טובים לאורך כל הדור?
אני בספק,במיוחד שראינו שמלבד פיקמין 3 עד עכשיו מה שיצא אלו הפקות ברמה די נמוכה,איך אפשר להשוות לעושר והגיוון של משחקי נינטנדו בקונסולות הקודמות?
היום זה נראה עסק ציני לחלוטין,מריו דו מימד ממוחזר,מריו תלת מימד עם השקעה מינמלית,דונקי קונג חדש וחסר השקעה,פיקמין 3 דווקא עושה רושם טוב אבל שוב,הוא לא חדשני במיוחד או מרענן ביחס לקודמיו,אני בטוח שגם מריו קארט וסמאש לא יעשו את האימפקט שעשו בעבר,הם יהיו סבבה אבל הם משחקים שכיף שיש לך כחלק מליינאפ של משחקי AAA מעולים ומגוונים כמו שהיה לנינטנדו בעבר,לא כמנה העיקרית והיחידה,אין ספק שיש פה ירידה חדה באיכות של נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 17:14

bling כתב:
יש מצב שהשנה הראשונה שלה N64 יותר טובה מכל קונסולה בהסטוריה,לא רק נינטנדו,אבל גם הגיימקיוב לא היתה פראיירית,כולה יצא לך לשחק מרגע ההשקה שלה בכותרים כמו- rogue leader אולי משחק ההשקה הכי מרשים טכנית שאי פעם יצא ביחס לזמנו,סופר סמאש חדש שנחשב לאחד האדירים בסדרה,מותג חדש של נינטנדו בדמות פיקמין,הרימייק הכי טוב בכל הזמנים עם רזידנט איוול הראשון,eternal darkness שגם היה אדיר ומרענן מאוד בז'אנר עם מד האי שפיות שלו,סטאר פוקס חדש,מריו אמיתי חדש (נכון שלא נחשב לאחד הטובים בסדרה אבל לפחות היה שאפתני ומושקע בניגוד לפורט המשודרג מה 3DS שיוצא השנה ל WIIU),אנימל קרוסינג,רזידנט איוול 0 ולקינוח אולי משחק הדור או לפחות אחד ממשחקי הדור -מטרויד פריים,זה פסיכי לחלוטין!

הרבה פעמים לנינטנדו יש נטייה להביא שנה ראשונה מפוצצת ואז להכניס את הקונסולות שלה לתקופת יובש אחרי ששחררה את כל ה LOAD שלה,אולי עם ה WIIU והשנה הראשונה המעליבה שלו זה ישתלם בהמשך באספקה שוטפת וסדירה של משחקים טובים לאורך כל הדור?
אני בספק,במיוחד שראינו שמלבד פיקמין 3 עד עכשיו מה שיצא אלו הפקות ברמה די נמוכה,איך אפשר להשוות לעושר והגיוון של משחקי נינטנדו בקונסולות הקודמות?
היום זה נראה עסק ציני לחלוטין,מריו דו מימד ממוחזר,מריו תלת מימד עם השקעה מינמלית,דונקי קונג חדש וחסר השקעה,פיקמין 3 דווקא עושה רושם טוב אבל שוב,הוא לא חדשני במיוחד או מרענן ביחס לקודמיו,אני בטוח שגם מריו קארט וסמאש לא יעשו את האימפקט שעשו בעבר,הם יהיו סבבה אבל הם משחקים שכיף שיש לך כחלק מליינאפ של משחקי AAA מעולים ומגוונים כמו שהיה לנינטנדו בעבר,לא כמנה העיקרית והיחידה,אין ספק שיש פה ירידה חדה באיכות של נינטנדו.

אצלי בספר נינטנדו נסגרה עם הגיימקיוב. היא עדין הוציאה איכות פה ושם אבל אם לפני 10 שנים הם יכלו להוציא את הקונסולה הכי טובה בשוק, היום הם אפילו לא מסוגלים להתחרות במקום השלישי. אפילו אם ה״ממתקים״ מחכים בשנה השלישית והרביעית של הקונסולה, העובדה שהם מיצרים מכשירי דור קודם, אף אחד לא באמת יסתכל לכיוון שלהם כשהדור הבא יהיה כבר בין שנתיים. תסתכל על מטרויד פריים למשל. הפסגה הגרפית של הfps בזמנו, גיימפליי פשוט מטורף, אוירה אדירה של בידוד ולפעמים גובלת באימה. איך נינטנדו תעשה את זה היום? איזה כלים יש לה? קונסולת דור קודם וחברות פיתוח שמנסות להתאמץ להזכר איך עושים כותר aaa וגם אלה שכן עושות מפתחות משחקים עם גיימפליי של שנת 98?

אני מצטער אבל נינטנדו מתה. לפני 10 שנים עוד קניתי קונסולה שלהם כקונסולה הראשית שלי, היום אני אפילו לא קונה את הקונסולה שלהם נקודה.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 17 אוגוסט 2013, 21:31

"
אצלי בספר נינטנדו נסגרה עם הגיימקיוב. היא עדין הוציאה איכות פה ושם אבל אם לפני 10 שנים הם יכלו להוציא את הקונסולה הכי טובה בשוק, היום הם אפילו לא מסוגלים להתחרות במקום השלישי. אפילו אם ה״ממתקים״ מחכים בשנה השלישית והרביעית של הקונסולה, העובדה שהם מיצרים מכשירי דור קודם, אף אחד לא באמת יסתכל לכיוון שלהם כשהדור הבא יהיה כבר בין שנתיים. תסתכל על מטרויד פריים למשל. הפסגה הגרפית של הfps בזמנו, גיימפליי פשוט מטורף, אוירה אדירה של בידוד ולפעמים גובלת באימה. איך נינטנדו תעשה את זה היום? איזה כלים יש לה? קונסולת דור קודם וחברות פיתוח שמנסות להתאמץ להזכר איך עושים כותר aaa וגם אלה שכן עושות מפתחות משחקים עם גיימפליי של שנת 98?

אני מצטער אבל נינטנדו מתה. לפני 10 שנים עוד קניתי קונסולה שלהם כקונסולה הראשית שלי, היום אני אפילו לא קונה את הקונסולה שלהם נקודה."

אתה מסתכל בעיקר על הגרפיקה
אפשר לעשות משחק מצוין גם על חומרה נחותה מאוד יחסית למתחרות
רק תיראה משחקים כמו זלדה SS או מאריו גלקסי 2

הבעיה שלWIIU אין כרגע משחק באמת גדול ,מאריו 2D ופיקמין 3 נחמדים מאוד ,אבל לא יותר מזה
אין כרגע "מאריו64 " של הדור הזה ,לא בגלל החומרה ,בגלל הצוותי פיתוח

הWII האורגינלי יצא עם זלדה TP ,אומנם פותח במקור לקיוב ,אבל משחק מאוד גדול
הWIIU יצא בלי אף משחק בילעדי גדול ,והרבה מולטיפלטפורם שיצאו למתחרות לפני
זה שהחומרה מיושנת ,כמובן לא עזר

אבל הWII יצא בערך באותה התקופה של הPS3 והמריאה לשחקים מבחינת מכירות
נינטנדו פשוט יצא עם הWIIU ,שלא היתה באמת מוכנה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 אוגוסט 2013, 22:46

kririn כתב:"

אני מצטער אבל נינטנדו מתה. לפני 10 שנים עוד קניתי קונסולה שלהם כקונסולה הראשית שלי, היום אני אפילו לא קונה את הקונסולה שלהם נקודה."

אתה מסתכל בעיקר על הגרפיקה
אפשר לעשות משחק מצוין גם על חומרה נחותה מאוד יחסית למתחרות
רק תיראה משחקים כמו זלדה SS או מאריו גלקסי 2

הבעיה שלWIIU אין כרגע משחק באמת גדול ,מאריו 2D ופיקמין 3 נחמדים מאוד ,אבל לא יותר מזה
אין כרגע "מאריו64 " של הדור הזה ,לא בגלל החומרה ,בגלל הצוותי פיתוח

הWII האורגינלי יצא עם זלדה TP ,אומנם פותח במקור לקיוב ,אבל משחק מאוד גדול
הWIIU יצא בלי אף משחק בילעדי גדול ,והרבה מולטיפלטפורם שיצאו למתחרות לפני
זה שהחומרה מיושנת ,כמובן לא עזר

אבל הWII יצא בערך באותה התקופה של הPS3 והמריאה לשחקים מבחינת מכירות
נינטנדו פשוט יצא עם הWIIU ,שלא היתה באמת מוכנה

שבע שנים ואפילו לא שבעה משחקי aaa. אם היית אוסף את הקרם של הקרם של מה שנינטנדו הוציאה ב7 שנים האחרונות היית מקבל בערך שנה של הקיוב או הn64. נינטנדו מתה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 11:45

DrKeo כתב:שבע שנים ואפילו לא שבעה משחקי aaa. אם היית אוסף את הקרם של הקרם של מה שנינטנדו הוציאה ב7 שנים האחרונות היית מקבל בערך שנה של הקיוב או הn64. נינטנדו מתה.

שמע,אין ספק שיש משהו במה שאתה אומר אבל אי אפשר להכריז שנינטנדו מתה כשרק לפני 10 דקות היא הצליחה לעצור את הנשימה לכל התעשייה כשהוציאה את הפלטפורמר התלת מימד הכי טוב בכל הזמנים על חומרה כל כך נחותה,אפילו אינטר האלטיסט אמר שזה משחק אדיר וזה ברור שהוא יכנס להרבה רשימות של אנשים כאחד מהמשחקים הטובים של הדור הזה ככה שאין ספק שיש שם עדיין כישרון ברמות הכי גבוהות ולכן מוקדם מדי נראה לי להכריז על מותה.
גם הזלדות על ה Wii זכו לביקורות טובות למרות שאני מסכים שהן לא יצרו הייפ ורעש כמו מריו גלאקסי או משחקי זלדה בעבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 12:34

bling כתב:
שמע,אין ספק שיש משהו במה שאתה אומר אבל אי אפשר להכריז שנינטנדו מתה כשרק לפני 10 דקות היא הצליחה לעצור את הנשימה לכל התעשייה כשהוציאה את הפלטפורמר התלת מימד הכי טוב בכל הזמנים על חומרה כל כך נחותה,אפילו אינטר האלטיסט אמר שזה משחק אדיר וזה ברור שהוא יכנס להרבה רשימות של אנשים כאחד מהמשחקים הטובים של הדור הזה ככה שאין ספק שיש שם עדיין כישרון ברמות הכי גבוהות ולכן מוקדם מדי נראה לי להכריז על מותה.
גם הזלדות על ה Wii זכו לביקורות טובות למרות שאני מסכים שהן לא יצרו הייפ ורעש כמו מריו גלאקסי או משחקי זלדה בעבר.

מתה מהבחינה שלפני 10 שנים לבד היא יכלה להחזיק לבד את הקונסולה הכי טובה בשוק והיום היא לא מסוגלת לשחרר משחק AAA גדול ומושך בשנה. מתה במובן מטפורי, אני בטוח שהיא מסוגלת להוציא מריו גלקסי פעם באיזה 3 שנים אבל זה עצוב שזה כל מה שהיא מצליחה, אפילו זלדה זה כבר לא מה שהיה ואם מריו התלת מימדי הוא סימן נראה שגם מריו לא. אם נינטנדו רוצה לעשות קמבאק לגיימר הקורי, הם צריכים עוד 4 שנים או אפילו 3 שנים להוציא קונסולה בכוח המקסימאלי שאפשר לעשות במחיר סביר ב2016 ובדרך ל2016 לקנות ולפתוח עוד בתי פיתוח, לנסות לעשות פרנצ'ייזים חדשים ולנסות לרענן את הישנים שלה. כל דבר אחר לא יעזור. בתקופת הN64 היה לה את RARE שעשתה איזה 10 משחקי AAA מטורפים וכל משחק מנינטנדו לא רק שהיה משחק AAA מטורף אלה היה חדשני ודחף את התלת מימד שהיה די טרי קדימה. בתקופת הקיוב היה לה הרבה חברות שעבדו בשבילה כמו קאפקום (החמישית בלעדיים שלה שהפכו בסוף לארבעה אבל עדין) או F5 או סיליקון נייטס. עכשיו כבר אין לה את זה יותר מדי וגם כשחברת צד ג' עושה בשבילה משהו כמו פלטיניום, אלה יותר משחקים זולים יותר ולא בדיוק הפקות AAA גדולות כי החברות האלה משקשקות מלהשקיע כסף אמיתי במשחק לקונסולה של נינטנדו.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 אוגוסט 2013, 21:15

אבל כשהיא תוציא את הקונסולה החזקה ב 2016 היא מקסימום תקבל כמה פורטים משודרגים של ONE ו PS4,אף אחד לא הולך להביא לה בלעדיים שינצלו את החומרה ואני לא חושב שלנינטנדו יש את המותגים למשוך את הקהל הקורי שכבר יהיה מושקע ומסופק מה ONE וה PS4,ואז ב 2018 שוב סוני ו MS (בתקווה) יוציאו קונסולות חזקות ממנה בהרבה וכך המעגל ימשך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 14:08

bling כתב:אבל כשהיא תוציא את הקונסולה החזקה ב 2016 היא מקסימום תקבל כמה פורטים משודרגים של ONE ו PS4,אף אחד לא הולך להביא לה בלעדיים שינצלו את החומרה ואני לא חושב שלנינטנדו יש את המותגים למשוך את הקהל הקורי שכבר יהיה מושקע ומסופק מה ONE וה PS4,ואז ב 2018 שוב סוני ו MS (בתקווה) יוציאו קונסולות חזקות ממנה בהרבה וכך המעגל ימשך.

סוני ומיקרוסופט (לפחות ככה אני מקווה) כבר הבינו מהמכירות הבזיוניות של הקונסולות והתוכנה שלהן בשנתיים האחרונות שדור של 8 שנים כבר אי אפשר לעשות. כלומר אם הן רציניות, הדור הבא צריך להיות ב2018. נינטנדו צריכה להיות מתואמת עם זה, להוציא קונסולה בכוח מקביל להן, לעבוד קשה כדי לקבל 100% ממה שצד ג' מביא לסוני ומיקרוסופט ולחזק את בתי הפיתוח הפנימיים שלהן. כשנינטנדו עושה מריו, זלדה, מטרויד ועוד כמה פרנצ'ייזי צד כמו שצריך יחד עם כל משחקי צד ג', היא יכולה להתחרות בסוני ומיקרוסופט כמו שצריך. כן, היא לא תהיה 100+ מליון יחידות כמו הWII אבל זה היה מקרה חד פעמי לגמרי. גם בN64 שעשה איזה 34 מליון יחידות ובקיוב שעשתה בערך 24 מליון יחידות נינטנדו הייתה מאוד רווחית ויש לה פוטנציאל גבוה מזה אם היא תעשה קונסולה רצינית שתקבל את כל צד ג' (כי לN64 ולקיוב היו בעיות צד ג' די רציניות). בסופו של דבר אין שום סיבה שמריו, SSB, מטרויד, זלדה, דונקי קונג ועוד פרנצ'ייזים גדולים שיש להם עם הפקת AAA אמיתית ואיכות טכנית שנמצאת בטופ של הטופ לא תתחרה בבלעדיים של סוני ומיקרוסופט, אפילו תעבור אותן. אין שום סיבה שקונסולה של נינטנדו לא תהיה הקונסולה היחידה שגיימר קונה בדור, נינטנדו גורמת לזה שזה יהיה בלתי אפשרי כרגע אבל אם הם יקחו את עצמם בידיים הם בהחלט יכולים.

בקיצור, הם צריכים To get their shit together.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 אוגוסט 2013, 23:04

לא יודע למה אתה חושב שהמכירות פר יחידה שיש בשנתיים אולי שלוש האחרונות הם אינדיקציה על הרווחיות שסוני ומיק' מוציאות מעסקי הקונסולה שלהם.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 אוגוסט 2013, 15:17

סרני וקארמק כבר אמרו שהדור החדש יהיה ארוך לפחות כמו זה של הנוכחי אם לא יותר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 אוגוסט 2013, 15:22

swiss-the-engine כתב:לא יודע למה אתה חושב שהמכירות פר יחידה שיש בשנתיים אולי שלוש האחרונות הם אינדיקציה על הרווחיות שסוני ומיק' מוציאות מעסקי הקונסולה שלהם.

הרווחים של מיקרוסופט היו בירידה, הקינקט הקפיצה אותם חזק אבל בשנה ומשהו האחרונות הם עברו לרווחים מינמאלים או הפסדים ברוב הרבעונים. אם אתה חושב שלמכור 100,000 יחידות כקונסולה הכי מוכרת באותו חודש זה יותר טוב מפתטי אז לבריאות.

קאז, אם הדור הזה יהיה ארוך כמו הקודם ועוד הקונסולות האלה חלשות משמעותית מהדור הקודם (ביחס לPC וללוח הזמנים) אז באמת שיהיה לסוני ומיקרוסופט בהצלחה אם הן חושבות שהן הולכות למשוך את הקונסולות האלה עד פאקינג 2021+.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 19 אוגוסט 2013, 00:37

DrKeo כתב:הרווחים של מיקרוסופט היו בירידה, הקינקט הקפיצה אותם חזק אבל בשנה ומשהו האחרונות הם עברו לרווחים מינמאלים או הפסדים ברוב הרבעונים. אם אתה חושב שלמכור 100,000 יחידות כקונסולה הכי מוכרת באותו חודש זה יותר טוב מפתטי אז לבריאות.

קאז, אם הדור הזה יהיה ארוך כמו הקודם ועוד הקונסולות האלה חלשות משמעותית מהדור הקודם (ביחס לPC וללוח הזמנים) אז באמת שיהיה לסוני ומיקרוסופט בהצלחה אם הן חושבות שהן הולכות למשוך את הקונסולות האלה עד פאקינג 2021+.

אני חושב שאתה סתם טועה. זה לא צריך לעניין אף אחד אם אנחנו מדברים על 10K או 100K או 1000K קונסולות בחודש.... מה שמעניין הוא הרווחיות ועד כמה שאני יודע מיק' היא חברה מסועפת שלא בהכרח כל כך נוח להבין מה ריווחי לה ומה לא אבל אני מאוד מאוד בטוח שהמחלקה של אקס בוקס רק עושה יותר ויותר כסף ככל שעובר הזמן וזה ממש לא "רק" בגלל הקינקט.

אולי אתה חושב שהכי כדאי זה להראות לעולם כמה שיש לך גדול ולמכור מיליוניי יחידות בהפסד והוצאות של מיליונים על גבי מיליונים בR&D.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 35 אורחים