glass man כתב:מטרויד היה רע כי הקונספט שלו היה רע משחק מולטיפלייר לסדרה שלא קשורה למולטיפלייר גם רטרו היתה עושה את זה רע.
Laskin כתב:כן קרירין, המשחק הראשון, שם זה היה "מצויין" לדעתך - מכר 2.5 מליון,
השלישי - שזה כבר "מיושן מדי" לדעתך - מכר בערך 8 מליון עותקים נכון לספטמבר האחרון, מאז יש מצב שהגיע כבר ל-10 מליון...
אז נראה לי שנינטנדו יכולים להתעלם לחלוטין מדעתך האישית על זוויות מצלמה, גרפיקה ובכלל, ולהתמקד במה שחשוב באמת - המכירות.
זו כנראה קנייה פשוט מעולה, שבטח תחזיר את עצמה בחודש הראשון של המשחק הבא שלהם, אם לא כבר מהמכירות של המשחק השלישי שממשיך למכור יפה.
kririn כתב:Laskin כתב:כן קרירין, המשחק הראשון, שם זה היה "מצויין" לדעתך - מכר 2.5 מליון,
השלישי - שזה כבר "מיושן מדי" לדעתך - מכר בערך 8 מליון עותקים נכון לספטמבר האחרון, מאז יש מצב שהגיע כבר ל-10 מליון...
אז נראה לי שנינטנדו יכולים להתעלם לחלוטין מדעתך האישית על זוויות מצלמה, גרפיקה ובכלל, ולהתמקד במה שחשוב באמת - המכירות.
זו כנראה קנייה פשוט מעולה, שבטח תחזיר את עצמה בחודש הראשון של המשחק הבא שלהם, אם לא כבר מהמכירות של המשחק השלישי שממשיך למכור יפה.
הקיוב נכשלה מאוד במכירות
הסוויץ מפציצה במכירות
עם אני לא טועה כבר עברה יותר מפי 3 את מכירות הקיוב
glass man כתב:לאסקין יחי ההבדל הקטן. GTA בא עם סינגל פלייר מושקע.
מונסטר האנטר התחיל להיות פופלארי על הPSP שם יפנים שיחקו אותו בCO OP מקומי כלומר הוא בנה את השם שלו מההתחלה על מולטי.
אין בעיה לעבור למולטיפלייר. יש בעיה לעשות משחק שהוא בעיקר מולטיפלייר על סדרה שידועה בעיקר על סינגל פלייר אחרי שנים של ציפיה לסינגל ולתקוע אותו על ה3DS שלא יכל לקדם את הסדרה בכלום וגם לא לעשות כבוד לקונספט.
נינטנדו הם דיקטטורים יד חופשית זה משהו שכמעט לא קיים אצלם והאף למעלה שיש להם על מפתחים מערביים זה ידוע ומפורסם במיוחד עם הצוות הזה.
glass man כתב:מה זאת אומרת הם אחראים על הקונספט? כל משחק של נינטנדו מקבל התערבות טוטאלית מנינטנדו יפן כולל קביעה של הז'אנר תקרא איך נינטנדו השתלטו להם על הפיתוח של לואיג'י 2.
המריו ארנבים של יוביסופט הוא מהיחידים שנינטנדו התחילו לתת לחברות אחרות יד חופשית.
לא היתה להם יד חופשית איזה מטרויד לפתח הם פיתחו מה שנינטנדו אמרו להם.
Uncle Pey'j כתב:glass man כתב:מה זאת אומרת הם אחראים על הקונספט? כל משחק של נינטנדו מקבל התערבות טוטאלית מנינטנדו יפן כולל קביעה של הז'אנר תקרא איך נינטנדו השתלטו להם על הפיתוח של לואיג'י 2.
המריו ארנבים של יוביסופט הוא מהיחידים שנינטנדו התחילו לתת לחברות אחרות יד חופשית.
לא היתה להם יד חופשית איזה מטרויד לפתח הם פיתחו מה שנינטנדו אמרו להם.
יש לך מקור לקביעה שלך שנינטנדו היא זו שפיתחה את מטרויד פריים פדריישן בפועל ולא,אתה יודע,המפתחת עצמה? נינטנדו יכולה לתת פידבק עד מחר,המפתחת בסוף היא זו שמבצעת,ואפילו אם הטענה שלך נכונה,את LM 1/2 הם פיתחו והם יצאו טוב (אני מאוד אהבתי את dark moon,מאוד,הוא לא משחק רע,המבנה שלו פשוט שונה מהראשון) אז מה? שם נינטנדו לא התערבה?
לפעמים ויכוח לשם ויכוח פשוט לא עובד גלאס.
Laskin כתב:לא הבנתי למה הגבת שוב אחרי שכבר הגבתי לך, רק הוספת עוד משפטים בסוף שלא ממש רלוונטיים לשום דבר... גם אנימל קרוסינג זה "גרפיקה מיושנת", זה נראה לך פקטור עבור נינטנדו בכלל? למה שזה יעניין אותם? מה שמעניין זה רק המכירות. והמכירות של לואיג'י האחרון פשט מטורפות ביחס למה שהוא וכמה שהוא עלה לפיתוח. גם רבע מהמכירות האלה היו הצלחה אדירה שתצדיק רכישה שלהם, ואני מניח שלא שילמו מליארדים עבורם... אז אתה סתם אומר פה בעצם "לדעתי לואיג'י היה משחק ממוצע", למי אכפת מה דעתך על המשחק? אובייקטיבית הוא הצלחה אדירה, ולכן החברה הזו חד משמעית רכישה כדאית.
DrKeo כתב:אינסיידר בEra שמתמחה בנבירה בfirmwares אומר לפי מה שהוא רואה בעדכונים האחרונים של הסוויטצ׳, תהיה קונסולת שדרוג שתומכת ב4K ועם מסך OLED. וכן, היא לא דוק בלבד, היא עדין סוויטצ׳ ניידת ודוק במקביל.
DrKeo כתב:גם השדרוג האחרון היה צ׳יפ זהה בהליך יצור קטן יותר. מי יודע, אולי זה פשוט X1 ב7nm.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 4 אורחים