נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2013, 11:53

EA, "החברה הגרועה באמריקה" הכניסה לתוקף נוהל חדש באוריג'ן.
הנוהל החדש, שכרגע נכון רק למשחקים של EA, מגדיר איך ומתי אפשר להחזיר משחקים דיגיטליים:

you can return game downloads for full refunds within 24 hours of the first time you launch the game, within seven days from when you purchase it, or within the first seven days after the game's release if you pre-ordered. Whichever happens first.

כלומר, אפשר להחזיר משחק 24 שעות אחרי שהפעלתם אותו (לנסות משחק ולהחזיר אותו), שבעה ימים לאחר הרכישה (אם הוא לא הופעל), או שבעה ימים לאחר שהמשחק שוחרר, במקרה של הזמנה מוקדמת. הראשון מבין השלושה, כמובן.

מדובר, כנראה, בדבר היחיד שבו אוריג'ן יותר טוב מסטים. נקווה שהפופולאריות של השירות של EA תספיק, בשביל ללחוץ על VALVE (וכמובן, על המפיצות האחרות באוריג'ן) ליישם נהלים דומים.
מניסיוני האישי, בכל פעם שרציתי החזר על משחק, קיבלתי אחד, בגלל הבנה מצד שירות הלקוחות של VALVE (פעם אחת, בגלל שקישור למבצע הביא אותי לעמוד המוצר הלא נכון ורכשתי אותו, בלי לשים לב ופעם אחרת, בגלל סיבה דומה שאני לא זוכר), אבל זה בהחלט עדיף שנוהל החזרת המשחקים הדיגיטליים יהיה מוגדר בצורה שקופה ולא יתבסס על הרצון הטוב של נציג שירות לקוחות רנדומלי.

למעוניינים, ממבו-ג'מבו חוקי:
Full game digital downloads (PC/Mac) published by “Electronic Arts” (collectively Electronic Arts Inc. if you reside in the United States, Canada or Japan and EA Swiss Sarl if you reside in any other country) and purchased on the Origin Store (Origin.com and purchases within the Origin gaming application) may be eligible for a refund if we receive your request within the earlier of: (i) seven (7) days from the date of purchase, (ii) seven (7) days from the game’s release date if you pre-ordered/pre-purchased or (iii) twenty-four (24) hours after the first time the game is launched or run. For full game digital downloads that are part of a bundle, the twenty-four (24) hour time period begins as soon as one game within the bundle is launched. Once a refund is issued, you will no longer have access to the game. To request a refund, visit your Order History and select the “Request a Refund” link next to any eligible product. Complete and submit the Refund Request Form. You will get a response within forty-eight (48) hours after your request is submitted and your refund within seven (7) to ten (10) days if you meet the Great Game Guarantee refund requirements.

● If you request a refund for a product that is part of a bundle or a product that comes with bonus content, your refund under this policy may include the entire bundle of products/content, and your access to all included products/content will be revoked. Please note that dual platform products (such as one product that, when purchased, is playable on both PC and Mac platforms) will be treated as bundled content. Before you submit your refund request for bundled products/content, you will be able to see an itemized list of content that must be canceled/refunded together. You may then complete the refund request and cancel all the associated content or you may withdraw your request.

● In rare instances, refunds may not be supported for products purchased during special Origin promotions. The promotional details will explicitly state if refunds are unsupported.

● Refunds may not be supported where Electronic Arts detects fraud or abuse of the refund process.

● Electronic Arts reserves the right to revise the Great Game Guarantee Policy at any time in its sole discretion. Any revisions to the Policy will be effective immediately for all subsequent purchases.

Return and Refund Policy for Third-party Games, Packaged Goods and Game Expansions/DLC/Add-Ons

● Purchases from the Origin Store for third-party games, packaged goods, game expansions, downloadable content, time cards, virtual currency and add-ons are not subject to the Great Game Guarantee. Please see the Terms of Sale and the Returns and Cancellations FAQ for further information regarding any potential returns and/or refunds for these items.

Returns and Refunds for Full Game Downloads Purchased from a Third-party Retail Store

● If you would like to return and/or request a refund for a full game download published by Electronic Arts but purchased from a third-party retail store, contact the retailer where you made the purchase to inquire about the retailer’s return or refund policies.

About Your Refund Under the Great Game Guarantee Refund Policy

● When we have received and processed your request for a refund, Electronic Arts will request the appropriate refund to the payment method used for the original order. All refunds are subject to the Terms of Sale and the Returns and Cancellations policy. View completed refunds by visiting My Cases. If your refund doesn’t appear on My Cases and the processing time for your payment method has passed, contact Origin Help.

● Please note that nonrefundable payment methods such as Boleto and SOFORT are not eligible for the Great Game Guarantee. We will inform you if your payment method is nonrefundable during checkout.

Other Refund Rights and Remedies

● The Great Game Guarantee is in addition to any rights you have regarding returns or refunds. Please see the Returns and Cancellations FAQ and the Terms of Sale for further information regarding your refund rights and remedies.
תמונה

Megalomaniac
Trainee

הודעהעל ידי Megalomaniac » 20 אוגוסט 2013, 14:03

The Division ייצא גם ל- PC.
http://gamex.co.il/news/2505

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 20 אוגוסט 2013, 17:56

Nucleus_Dawn כתב:EA, "החברה הגרועה באמריקה" הכניסה לתוקף נוהל חדש באוריג'ן.
הנוהל החדש, שכרגע נכון רק למשחקים של EA, מגדיר איך ומתי אפשר להחזיר משחקים דיגיטליים:

כלומר, אפשר להחזיר משחק 24 שעות אחרי שהפעלתם אותו (לנסות משחק ולהחזיר אותו), שבעה ימים לאחר הרכישה (אם הוא לא הופעל), או שבעה ימים לאחר שהמשחק שוחרר, במקרה של הזמנה מוקדמת. הראשון מבין השלושה, כמובן.

מדובר, כנראה, בדבר היחיד שבו אוריג'ן יותר טוב מסטים. נקווה שהפופולאריות של השירות של EA תספיק, בשביל ללחוץ על VALVE (וכמובן, על המפיצות האחרות באוריג'ן) ליישם נהלים דומים.
מניסיוני האישי, בכל פעם שרציתי החזר על משחק, קיבלתי אחד, בגלל הבנה מצד שירות הלקוחות של VALVE (פעם אחת, בגלל שקישור למבצע הביא אותי לעמוד המוצר הלא נכון ורכשתי אותו, בלי לשים לב ופעם אחרת, בגלל סיבה דומה שאני לא זוכר), אבל זה בהחלט עדיף שנוהל החזרת המשחקים הדיגיטליים יהיה מוגדר בצורה שקופה ולא יתבסס על הרצון הטוב של נציג שירות לקוחות רנדומלי.

למעוניינים, ממבו-ג'מבו חוקי:

מה יקרה אם לדוגמא אני אבקש להחזיר את BF3, או DS3 או כל משחק אחר מההאמבל באנדל?
(לא שאני מתכוון)
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 20 אוגוסט 2013, 18:20

ShiTDemoN כתב:מה יקרה אם לדוגמא אני אבקש להחזיר את BF3, או DS3 או כל משחק אחר מההאמבל באנדל?
(לא שאני מתכוון)

לא יודע למה שמישהו ירצה להחזיר משחק שהוא קיבל בתמורה לכך שהוא תרם כסף לצדקה, אבל מכיוון שקנית את המשחק מחנות ההאמבל, תפנה לחנות ההאמבל ותבקש מהם החזר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 אוגוסט 2013, 23:25

EA עם מהלך נהדר! הלוואי שסטים ילמדו מהם בעניין הזה.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 21 אוגוסט 2013, 04:14

Nucleus_Dawn כתב:
לא יודע למה שמישהו ירצה להחזיר משחק שהוא קיבל בתמורה לכך שהוא תרם כסף לצדקה, אבל מכיוון שקנית את המשחק מחנות ההאמבל, תפנה לחנות ההאמבל ותבקש מהם החזר.

לא הבנת את העיקרון. מה שהתכוונתי הוא שאדם שקנה משחק בהאמבל באנדל ירצה להחזיר אותו לאוריג'ין, הוא יקבל את המחיר המלא של המוצר? או שזה לא עובד על קודים שהופעלו באוריג'ין?

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 21 אוגוסט 2013, 09:12

ShiTDemoN כתב:לא הבנת את העיקרון. מה שהתכוונתי הוא שאדם שקנה משחק בהאמבל באנדל ירצה להחזיר אותו לאוריג'ין, הוא יקבל את המחיר המלא של המוצר? או שזה לא עובד על קודים שהופעלו באוריג'ין?

ברור שהוא לא יקבל את המחיר המלא. כשמקבלים החזר על משהו, זה רק על מה ששילמת.

בנוגע למקרה הספציפי של ההאמבל באנדל, זה בעייתי. יש לך קודים לסטים וקודים לאוריג'ן. אין ממש דרך לEA לדעת אם הפעלת קודים של סטים (אני מניח), ככה שאין דרך שאתה יכול להוכיח שאתה לא משתמש בקודים הללו ולכן, אין דרך לקבל החזר.
גם אם היתה דרך לקבל החזר, תצטרך להחזיר את כל המשחקים ולא רק אחד מהם.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 16:12

הרחבה ראשונה ואמיתית לXcom שמגיעה עוד שלושה חודשים:
http://kotaku.com/xcom-enemy-unknown-ge ... 1175378649
תמונה

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 21 אוגוסט 2013, 16:29

Nucleus_Dawn כתב:
ברור שהוא לא יקבל את המחיר המלא. כשמקבלים החזר על משהו, זה רק על מה ששילמת.

בנוגע למקרה הספציפי של ההאמבל באנדל, זה בעייתי. יש לך קודים לסטים וקודים לאוריג'ן. אין ממש דרך לEA לדעת אם הפעלת קודים של סטים (אני מניח), ככה שאין דרך שאתה יכול להוכיח שאתה לא משתמש בקודים הללו ולכן, אין דרך לקבל החזר.
גם אם היתה דרך לקבל החזר, תצטרך להחזיר את כל המשחקים ולא רק אחד מהם.

סבבה תודה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 אוגוסט 2013, 02:28

בצורה מפתיעה ההכרזה הכי גדולה של Gamescom הגיעה דווקא מבליזארד, הרחבה חדשה וצפויה לדיאבלו!!!!!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 21 אוגוסט 2013, 19:03

יאמי!
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 20:19

טריילר מטורף, אני לא מחכה למשחק הזה. סורי בליזארד, הצלחתם במשחק אחד להרוס מורשת של 16 שנים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 20:41

DrKeo כתב:טריילר מטורף, אני לא מחכה למשחק הזה. סורי בליזארד, הצלחתם במשחק אחד להרוס מורשת של 16 שנים.

הגזמת. דיאבלו 3 היה סבבה לגמרי. אני אשמח לשחק בהרחבה. דרך אגב זה לא טריילר, זה הפתיח.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 20:53

Death_119 כתב:הגזמת. דיאבלו 3 היה סבבה לגמרי. אני אשמח לשחק בהרחבה. דרך אגב זה לא טריילר, זה הפתיח.

אני בטוח אשחק במשחק אבל יש לי כרגע אפס התלהבות. מבחינתי הLORE של דיאבלו הלך לזבל עם דיאבלו 3 ואי אפשר להחזיר את זה חזרה, הגיימפליי הלך גם כן ואני משער שבהרחבה הוא יהיה זהה... לא יודע, יש לי אפס התלהבות מהמשחק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 אוגוסט 2013, 20:58

כל כך הזוי לי שעם כל הסרטונים האפלים טילים שלהם הם החליטו ללכת על סגנון אומנותי שמתקרב יותר לכיוון של WOW מאשר המשחקים המקוריים.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 אוגוסט 2013, 05:07

swiss-the-engine כתב:כל כך הזוי לי שעם כל הסרטונים האפלים טילים שלהם הם החליטו ללכת על סגנון אומנותי שמתקרב יותר לכיוון של WOW מאשר המשחקים המקוריים.

השניים הראשונים גורמים לך לרצות להתאבד כשאתה משחק בהם מרוב אווירה דיכאונית. דרך אגב, נדב. איזה פגיעה בLore? הם לא פגעו בדבר ממה שאני זוכר, ההפך. פתאום יש Lore. הרי עד הBook of cain כל מה שהלך במשחק זה בליל של שטויות, בגלל זה בליזארד עשו סדר שנתיים אחרי השני. והמשחק השלישי כמצופה מציית בדיוק לLore שהוא אמור לציית לו.

יש גם גיימפליי שנראה מעולה לטעמי, הקלאס החדש נראה מגניב (אוף, עכשיו אני רץ לשחק עוד סיבוב בדיאבלו 3 עם הבארברי שלי :D):
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 21 אוגוסט 2013, 21:21

משחק הקרבות-חלל של EVE לריפט שסובב ראשים בכל מקום שהוא הודגם הופך להיות משחק רשמי.

http://www.eurogamer.net/articles/2013- ... -announced

קילר-אפ לאוקולוס ריפט.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אוגוסט 2013, 21:26

Death_119 כתב:השניים הראשונים גורמים לך לרצות להתאבד כשאתה משחק בהם מרוב אווירה דיכאונית. דרך אגב, נדב. איזה פגיעה בLore? הם לא פגעו בדבר ממה שאני זוכר, ההפך. פתאום יש Lore. הרי עד הBook of cain כל מה שהלך במשחק זה בליל של שטויות, בגלל זה בליזארד עשו סדר שנתיים אחרי השני. והמשחק השלישי כמצופה מציית בדיוק לLore שהוא אמור לציית לו.

יש גם גיימפליי שנראה מעולה לטעמי, הקלאס החדש נראה מגניב (אוף, עכשיו אני רץ לשחק עוד סיבוב בדיאבלו 3 עם הבארברי שלי :D):

רצון להתאבד זה הסגנון של דיאבלו, מה לעשות. מי שאוהב את דיאבלו אוהב כנראה את הסגנון, מי שלא אז לא. אני מאוד אהבתי את דיאבלו, השני הוא אחד המשחקים האהובים עלי בהסטוריה והשלישי פשוט השמיד אותו.
אין לי בעיה שיש LORE אחורי, חלקים גדולים ממנו נובעים מתת סיפורים של דיאבלו 1 ו-2 וחבילות ההרחבה שלהן אבל דיאבלו 3 תפס את הסיפור מאותו LORE סבבה והמשיך אותו לזבל גמור וחסר ערך. עזוב את זה שהמשחק עצמו עם עלילה מזעזעת, הם סתם העמיסו אותו בדמויות וסיפורים לא מעניינים, דמויות גרועות, לקחו את המגניבות ואו הרגו אותן או הפכו אותן לגרועות וכך הלאה. דיאבלו 3 מרגיש כמו WOW, לא כמו דיאבלו וזה מכל הבחינות. זה היה פעם סיפור קטן שאפילו שהוא דבר על אפיות מטורפת של סוף העולם, בדרך כלל מתחילת המשחק ועד סופו הייתי בודד מול הרוע ונפגשת עם מעט מאוד דמויות ואלה שפגשת היו מלאות אוירה. הוא הרגיש כמו מקום מלוכלך, הוא הרגיש כאילו הוא היה משחקי הכס והפכו אותו לסיפורי נרניה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 21 אוגוסט 2013, 21:32

DrKeo כתב:רצון להתאבד זה הסגנון של דיאבלו, מה לעשות. מי שאוהב את דיאבלו אוהב כנראה את הסגנון, מי שלא אז לא. אני מאוד אהבתי את דיאבלו, השני הוא אחד המשחקים האהובים עלי בהסטוריה והשלישי פשוט השמיד אותו.
אין לי בעיה שיש LORE אחורי, חלקים גדולים ממנו נובעים מתת סיפורים של דיאבלו 1 ו-2 וחבילות ההרחבה שלהן אבל דיאבלו 3 תפס את הסיפור מאותו LORE סבבה והמשיך אותו לזבל גמור וחסר ערך. עזוב את זה שהמשחק עצמו עם עלילה מזעזעת, הם סתם העמיסו אותו בדמויות וסיפורים לא מעניינים, דמויות גרועות, לקחו את המגניבות ואו הרגו אותן או הפכו אותן לגרועות וכך הלאה. דיאבלו 3 מרגיש כמו WOW, לא כמו דיאבלו וזה מכל הבחינות. זה היה פעם סיפור קטן שאפילו שהוא דבר על אפיות מטורפת של סוף העולם, בדרך כלל מתחילת המשחק ועד סופו הייתי בודד מול הרוע ונפגשת עם מעט מאוד דמויות ואלה שפגשת היו מלאות אוירה. הוא הרגיש כמו מקום מלוכלך, הוא הרגיש כאילו הוא היה משחקי הכס והפכו אותו לסיפורי נרניה.

מאחר ואני עשיתי חוויה מתקנת ושיחקתי בשני וההרחבה שלו שנה שעברה תרם היציאה של השלישי לדעתי אתה נשען המון על חסד נעורים. אין עלילה בדיאבלו הראשון ובקושי יש משהו בשני (ביחס לראשון יש כי הוא בנה את כל הבסיס למאבק בין גן עדן לגיהינום בצורה שטחית אבל עדיין לא יותר מידי והמציא את שלושת האחים כולל מפיסטו בעל הפיגור השכלי). 3 הוא בהחלט מגוחך ברמת הדמויות והSetting נראה כמו לונפארק במיוחד החל מAct 2, אבל עדיין מדובר במשחק כיפי ולא קאוטי כמו השני שהיה פשוט זוועה עם עיצוב שלבים מבלבל ועודף מידע על המסך בחלק מהאזורים (במיוחד באקט 3 בג'ונגלים). מערכת הSkills באמת לוקה בחסר והלכה לכיוון שחקנים שלא אוהבים לעשות בחירות, אבל עדיין מדובר במשחק הטוב מסוגו בז'אנר והניהול של הLoot הוא פשוט נפלא. גם החנות היא גאונות לשמה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 אוגוסט 2013, 11:36

Death_119 כתב:מאחר ואני עשיתי חוויה מתקנת ושיחקתי בשני וההרחבה שלו שנה שעברה תרם היציאה של השלישי לדעתי אתה נשען המון על חסד נעורים. אין עלילה בדיאבלו הראשון ובקושי יש משהו בשני (ביחס לראשון יש כי הוא בנה את כל הבסיס למאבק בין גן עדן לגיהינום בצורה שטחית אבל עדיין לא יותר מידי והמציא את שלושת האחים כולל מפיסטו בעל הפיגור השכלי). 3 הוא בהחלט מגוחך ברמת הדמויות והSetting נראה כמו לונפארק במיוחד החל מAct 2, אבל עדיין מדובר במשחק כיפי ולא קאוטי כמו השני שהיה פשוט זוועה עם עיצוב שלבים מבלבל ועודף מידע על המסך בחלק מהאזורים (במיוחד באקט 3 בג'ונגלים). מערכת הSkills באמת לוקה בחסר והלכה לכיוון שחקנים שלא אוהבים לעשות בחירות, אבל עדיין מדובר במשחק הטוב מסוגו בז'אנר והניהול של הLoot הוא פשוט נפלא. גם החנות היא גאונות לשמה.

שחקת לראשונה בדיאבלו 2 באיחור של 12 שנים. מה לעשות, התיישן קצת ובזמנו היו סטנדרטים אחרים. כדי לעשות עלילה לדיאבלו 3 לא היו צריכים לעשות את הקלאסטר פאק שיש שם, כדי לעדכן את הגיימפליי לא היו צריכים להשמיד כל משמעות בעליה בדרגה או בבחירות סקילים ובטוח שלא היו צריכים פשוט להרוס את המשחק בשביל הrmah. אם תשווה את דיאבלו 3 לכל משחק לוט אחר בשנים האחרונות? בטח, הוא הכי טוב. אבל זה לא משחק דיאבלו, זה מרגיש כמו חיקוי דיאבלו של איזה חברה סינית שלא באמת יודעת מה זה דיאבלו וגם יש לזה סיבה, אפס מהצוות שעשה את שני הראשונים עבדו על דיאבלו 3. מה קורה כשאנשים של wow עושים דיאבלו? דיאבלו 3.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 12:16

DrKeo כתב:שחקת לראשונה בדיאבלו 2 באיחור של 12 שנים. מה לעשות, התיישן קצת ובזמנו היו סטנדרטים אחרים. כדי לעשות עלילה לדיאבלו 3 לא היו צריכים לעשות את הקלאסטר פאק שיש שם, כדי לעדכן את הגיימפליי לא היו צריכים להשמיד כל משמעות בעליה בדרגה או בבחירות סקילים ובטוח שלא היו צריכים פשוט להרוס את המשחק בשביל הrmah. אם תשווה את דיאבלו 3 לכל משחק לוט אחר בשנים האחרונות? בטח, הוא הכי טוב. אבל זה לא משחק דיאבלו, זה מרגיש כמו חיקוי דיאבלו של איזה חברה סינית שלא באמת יודעת מה זה דיאבלו וגם יש לזה סיבה, אפס מהצוות שעשה את שני הראשונים עבדו על דיאבלו 3. מה קורה כשאנשים של wow עושים דיאבלו? דיאבלו 3.

בדיאבלו 3 שיחקתי רק בגירסאת ניסיון, אבל גם בורדרלנדס 2 וגם טורצ'לייט 2 היו לוטרים טובים ממני, לפי דעתי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 אוגוסט 2013, 13:30

Nucleus_Dawn כתב:
בדיאבלו 3 שיחקתי רק בגירסאת ניסיון, אבל גם בורדרלנדס 2 וגם טורצ'לייט 2 היו לוטרים טובים ממני, לפי דעתי.

טורצ'לייט 2 הוא הקטסטרופה הכי גדולה שראיתי בחיי בכל הקשור לloot שום דבר בסטטיסטיקות של החפצים לא ברור אין מסכם נוח כמו בדיאבלו, הכל שם זה מאוד הקשה עלי כשחקן עד כדי שפשוט וויתרתי לבדוק חפצים במשחק כמעט לחלוטין. הייתי לוקח חפצים שונים עם DPS גבוה יותר לעומת אחר ועדיין הנזק היה יוצא יותר נמוך, הכל שם הזוי. ובמה בדיוק borderlands מתעלה על דיאבלו? הוא העתיק הכל ממנו. למען האמת הוא תקוע בדיאבלו 2 שם כל אחד צריך לריב על הloot.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 22 אוגוסט 2013, 14:16

Death_119 כתב:טורצ'לייט 2 הוא הקטסטרופה הכי גדולה שראיתי בחיי בכל הקשור לloot שום דבר בסטטיסטיקות של החפצים לא ברור אין מסכם נוח כמו בדיאבלו, הכל שם זה מאוד הקשה עלי כשחקן עד כדי שפשוט וויתרתי לבדוק חפצים במשחק כמעט לחלוטין. הייתי לוקח חפצים שונים עם DPS גבוה יותר לעומת אחר ועדיין הנזק היה יוצא יותר נמוך, הכל שם הזוי. ובמה בדיוק borderlands מתעלה על דיאבלו? הוא העתיק הכל ממנו. למען האמת הוא תקוע בדיאבלו 2 שם כל אחד צריך לריב על הloot.

הDPS שמופיע בנשקים הוא באמת הבסיסי ולא כולל נזק מתמשך, או שינויים שקשורים לדמות שלך. אתה יכול לראות את הנתון "האמיתי" בArcane Statistics. הוא מצריך טיפה יותר חפירה בנתונים, בשביל להבין איזה נשק עדיף לך, אבל זה לא הבדל משמעותי וכל שאר האלמנטים במשחקים עדיפים על דיאבלו 3.

בורדלרנדס באמת מעתיק הכל מדיאבלו. הוא גם מעלה את הכל לרמה גבוהה יותר. בדיאבלו 3, דווקא הלכו אחורה וחירבנו את כל מערכת הLOOT במשחק עם המכירות הפומביות ובכלל, הוא מרגיש כמו סתם דיאבלו 2 מודרני, עם מערכת LOOT פחות טובה ומערכת התקדמות ברמות פחות טובה.
הצורך להלחם אחד בשני על LOOT הוא לא משהו פחות טוב או מיושן. זו סתם החלטה עיצובית, שנועדה לעודד קצת PVP משעשע בין חברים. זה שהקטע הזה נעשה בצורה מחורבנת במולטי של דיאבלו 2, לא אומר שאי אפשר לעשות את זה טוב. להגיד שזה לא טוב, יהיה כמו להגיד שזה שהשלבים מעוצבים ע"י אמנים ומעצבי שלבים, זה פחות טוב מזה שהשלבים רנדומליים. לכל גישה יש את היתרונות והחסרונות שלה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 22 אוגוסט 2013, 23:37

Nucleus_Dawn כתב:
הDPS שמופיע בנשקים הוא באמת הבסיסי ולא כולל נזק מתמשך, או שינויים שקשורים לדמות שלך. אתה יכול לראות את הנתון "האמיתי" בArcane Statistics. הוא מצריך טיפה יותר חפירה בנתונים, בשביל להבין איזה נשק עדיף לך, אבל זה לא הבדל משמעותי וכל שאר האלמנטים במשחקים עדיפים על דיאבלו 3.

בורדלרנדס באמת מעתיק הכל מדיאבלו. הוא גם מעלה את הכל לרמה גבוהה יותר. בדיאבלו 3, דווקא הלכו אחורה וחירבנו את כל מערכת הLOOT במשחק עם המכירות הפומביות ובכלל, הוא מרגיש כמו סתם דיאבלו 2 מודרני, עם מערכת LOOT פחות טובה ומערכת התקדמות ברמות פחות טובה.
הצורך להלחם אחד בשני על LOOT הוא לא משהו פחות טוב או מיושן. זו סתם החלטה עיצובית, שנועדה לעודד קצת PVP משעשע בין חברים. זה שהקטע הזה נעשה בצורה מחורבנת במולטי של דיאבלו 2, לא אומר שאי אפשר לעשות את זה טוב. להגיד שזה לא טוב, יהיה כמו להגיד שזה שהשלבים מעוצבים ע"י אמנים ומעצבי שלבים, זה פחות טוב מזה שהשלבים רנדומליים. לכל גישה יש את היתרונות והחסרונות שלה.

עדיין לא הסברת למה הloot יותר טוב בבורדלרנדס 2 לעומת דיאבלו וגם לא הבנתי מה הקשר בין החנות לloot. אתה לא חייב לקנות בחנות או למכור. אין שום קשר, מדובר ברגולציה לחנות שהיתה כבר קיימת ללא בקרה ויכולת למשיכת רווחים מצד בליזארד. לא קשור בכלל לעניין. אני לדוגמא לא טרחתי לקנות בחנות עד שהגעתי לרמה Hell עם הבארברי שלי שזה היה כבר איזה סיבוב חמישי במשחק (יש לי שתי דמויות). ההפך, אם כבר היא רק מעצימה את הLoot במשחק כי פתאום זה מרגש לנסות למכור חפץ נדיר שמצאת כדי לקחת את הכסף ולהשתמש בו בכלכלה הפנימית במשחק מול הblack smith או לחלופין לרכוש חפצים אחרים.

ואין שום יכולת בTorchligth להבין איזה חפץ טוב יותר מהאחר. הכל שם זה בלגאן אחד גדול, אין נדירות של חפצים, לא ברור מה הולך שם עם הצבעים, אין מסכמים של סטטיסטיקות כלום. אני אישית לא הצלחתי להבין וניסיתי המון. והדבר העצוב הוא שזה אפילו לא חשוב, אתה יכל לסיים את המשחק ללא שום התייחסות לחפצים וזה לא יפגע בך בדבר. הם לא העיקר כמו שעשו בדיאבלו 3 שהם קובעים למעשה את הסטטיסטיקות של הדמות ולא היכולות כמו שהיה ב-2. וזה לא מפתיע כי מדובר במשחק שהגיע מהיוצרים של דיאבלו 2. דיאבלו 2 הוא משחק שמעודד את השחקן לפתח את עץ הskills שלו בחכמה ופחות על בחירת הציוד לדמות. זה בדיוק ההבדלים בין דיאבלו 2 ל-3. בגלל זה אין צורך אמיתי בTorchligth לפתור את הבלגאן, כי אפשר להסתדר גם בלי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 23 אוגוסט 2013, 09:14

Death_119 כתב:עדיין לא הסברת למה הloot יותר טוב בבורדלרנדס 2 לעומת דיאבלו וגם לא הבנתי מה הקשר בין החנות לloot. אתה לא חייב לקנות בחנות או למכור. אין שום קשר, מדובר ברגולציה לחנות שהיתה כבר קיימת ללא בקרה ויכולת למשיכת רווחים מצד בליזארד. לא קשור בכלל לעניין. אני לדוגמא לא טרחתי לקנות בחנות עד שהגעתי לרמה Hell עם הבארברי שלי שזה היה כבר איזה סיבוב חמישי במשחק (יש לי שתי דמויות). ההפך, אם כבר היא רק מעצימה את הLoot במשחק כי פתאום זה מרגש לנסות למכור חפץ נדיר שמצאת כדי לקחת את הכסף ולהשתמש בו בכלכלה הפנימית במשחק מול הblack smith או לחלופין לרכוש חפצים אחרים.

ואין שום יכולת בTorchligth להבין איזה חפץ טוב יותר מהאחר. הכל שם זה בלגאן אחד גדול, אין נדירות של חפצים, לא ברור מה הולך שם עם הצבעים, אין מסכמים של סטטיסטיקות כלום. אני אישית לא הצלחתי להבין וניסיתי המון. והדבר העצוב הוא שזה אפילו לא חשוב, אתה יכל לסיים את המשחק ללא שום התייחסות לחפצים וזה לא יפגע בך בדבר. הם לא העיקר כמו שעשו בדיאבלו 3 שהם קובעים למעשה את הסטטיסטיקות של הדמות ולא היכולות כמו שהיה ב-2. וזה לא מפתיע כי מדובר במשחק שהגיע מהיוצרים של דיאבלו 2. דיאבלו 2 הוא משחק שמעודד את השחקן לפתח את עץ הskills שלו בחכמה ופחות על בחירת הציוד לדמות. זה בדיוק ההבדלים בין דיאבלו 2 ל-3. בגלל זה אין צורך אמיתי בTorchligth לפתור את הבלגאן, כי אפשר להסתדר גם בלי.

כמו שאמרתי, שיחקתי רק בגירסאת הניסיון של דיאבלו 3, ככה שאני לא ממש מצליח להסביר מה היה שם פחות טוב (ויכול להיות שבהמשך המשחק, זה משתפר). אני יכול רק להגיד שגם במקרה של טורצ'לייט 2 וגם במקרה של בורדרלנדס 2, כל פריט חדש (בטח ובטח במקרה של הקופסאות המיוחדות בבורדלנדס 2) הרגיש כמו אירוע.
בדיאבלו 3, זה הרגיש מאוד סתמי והידיעה שאם אני רוצה את הנשקים הטובים ביותר, אני צריך לשחק מאות שעות (כי הם דאגו שאחוזי הנפילה של נשקים אלו יהיו מגוחכים), או לקנות בכסף אמיתי במכירה פומבית, מוציא את כל החשק. אני יודע שאין לי ממש טעם לשחק, כי בשביל למצוא משהו שווה, אני צריך ללכת לשחק בגירסאת המשחק של הבורסה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 118 אורחים