תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 14:16

glass man כתב:לפחות זה מצחיק שלאסקין באנגלית עדיין נשמע .... לאסקין. אני כמובן מחרים את GOW2 ההשקה וקונה ב30 דולר.

שום דבר לא אומר שאתה תומך בישראל כמו לקנות את gow עם קופון!

bling כתב:קיאו חבל שקיבלת באן, עכשיו אני קולט שיש נושא קטן של ישראלים ב ERA שם הבחור הזה dude מתכתב בעברית עם עוד כמה ישראלים שמבכים את המצב במדינה ולאן המוסר שלנו התדרדר (כן כולם שמאלנים, מפתיע מאוד), נראה לי אם היית נכנס לשם ומגיב לחרטוטים שלו בעברית היה אפשר להתחמק מבאן וגם לא היתה קופצת עליך מאפיה שלמה של לוחמי SJW אמריקאים, או שבאמת המודרים היו עוברים על הנושא ומעבירים פסקאות שלמות לגוגל טרנסלייט כדי לזהות האם חטאת במילה הארוכה שלהם? אין מצב נכון? D:

https://www.resetera.com/threads/israel ... 019/page-2

ב-ERA מודרים לא באמת מסיירים בת׳רדים, נפתחים שם איזה 60 ת׳רדים בשעה. משתמשים מדווחים ומודרים בודקים ותהיה בטוח שהישראלים הפנאטים שם ידווחו עלי תוך שבריר שניה פלוס תרגום לאנגלית שבטח גם יהיה מעוות בכדי להביא אותה לבאן קבוע.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2021, 14:45

קיאו הוא מרתיח בנושא שקישרתי, מביא את הווידאו של הצלם של כאן שחוטף מכות מכמה מטומטמים ומדבר על "החולצות החומות מתהלכים ברחובות ומטילים טרור" יעני סוג של גרמניה נאצית ועוד מציין שאנחנו הרבה אחרי השלב של "התהליכים" וכל השמאלני מחמד שם מהנהנים, אפילו ישראלי אחד שם לא תוקע לו את כל הסרטוני מליציות ערביות שעשו פה פוגרומים, הבנאדם הזה בלתי נסבל עם החד צדדיות העיוורת שלו.

מצד שני אתה צודק שאיזה מניאק אחד ידווח עליך עם תרגום מוטה באנגלית למודר אז עדיף לא להכנס לזה, הכוח בצד שלהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 15:40

bling כתב:קיאו הוא מרתיח בנושא שקישרתי, מביא את הווידאו של הצלם של כאן שחוטף מכות מכמה מטומטמים ומדבר על "החולצות החומות מתהלכים ברחובות ומטילים טרור" יעני סוג של גרמניה נאצית ועוד מציין שאנחנו הרבה אחרי השלב של "התהליכים" וכל השמאלני מחמד שם מהנהנים, אפילו ישראלי אחד שם לא תוקע לו את כל הסרטוני מליציות ערביות שעשו פה פוגרומים, הבנאדם הזה בלתי נסבל עם החד צדדיות העיוורת שלו.

מצד שני אתה צודק שאיזה מניאק אחד ידווח עליך עם תרגום מוטה באנגלית למודר אז עדיף לא להכנס לזה, הכוח בצד שלהם.

קראת את הנושא הישראלי שם ורואים שהם פשוט מפחדים, אין חופש דיבור בERA. יש שם אחד שהלך לו הבית בנפילה ברמת גן אתמול והוא פאקינג מפחד לדבר על זה כי יאשימו אותו בboth sides. אתה קולט? אוסף דגנרטים שהבעיה הכי גדולה שלהם בחיים היא שבשלב 4 בריטרנל יש בעיות פריימים יטיפו ויתנו ban לאדם שהבית שלו הופצץ על ידי ארגון טרור לפני 24 שעות.

הישראלים והמערביים הנורמאלים מפחדים לדבר שם, האתר הזה לעולם לא ישתנה ואין שם חופש דיבור. זה קרב אבוד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 15:54

OOOOOMGGGG, פיר שניידר קרא את ההודעה שלי, לא הגיב אבל תראו מה קרה לעמוד הראשי של IGN:
תמונה

הדגל הפלסטיני ירד, ואו, לא האמנתי שזה יעזור. כלומר, אין לי מושג אם זה עזר או לא, אולי IGN ישראל פנו אליו או כל אדם אחר, אבל אני מעדיף לראות את זה כנצחון אישי שלי :!:

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 מאי 2021, 16:11

נראה לי שזה קרה אתמול או משהו, זוכר שראיתי איזה ציוץ של קולין על זה. אבל הכל עוזר :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 16:24

BiA כתב:נראה לי שזה קרה אתמול או משהו, זוכר שראיתי איזה ציוץ של קולין על זה. אבל הכל עוזר :)

אל תאמין לקולין, הוא מכסה את האמת, שאני לבדי הורדתי את דגל פלסטין מ-IGN. כל מידע, ידיעה או חדשה בנושא שלא נותנת לי קרדיט כנראה משקרת בבוטות.. 8-)

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 16 מאי 2021, 16:31

אני לא בטוח שזה בהכרח טוב יותר ברמה הסימבולית.. כשיש שם דגל פלסטין אתה לפחות יודע שזו אג'נדה פוליטית ומה זה מייצג.
כשיש שם צלב אדום ואופציה לתרום, לי לפחות זה נותן איזו קונוטציה של משבר טבע או משהו כזה שאנחנו כעולם מתגייסים לעזור לאנושות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 16:35

כשאין דגל זה אומר שיש לאזרחים בעזה משבר והם קוראים לאנשים לתרום לאגונים שעוזרים לאזרחים שם. כשיש דגל זה נטו להגיד הישראלים מוחצים את הפלסטינים ובבקשה בואו תתמכו בצד הנכון. לפחות ככה זה הרגיש. אני לא חושב שיש משהו רע בלארגן קמפיין תרומה לאזרחים, יש לקמפיין של IGN פחות ריח פוליטי עכשיו.

סמל אישי של המשתמש
bozeman
Veteran

הודעהעל ידי bozeman » 16 מאי 2021, 16:40

DrKeo כתב:
BiA כתב:נראה לי שזה קרה אתמול או משהו, זוכר שראיתי איזה ציוץ של קולין על זה. אבל הכל עוזר :)

אל תאמין לקולין, הוא מכסה את האמת, שאני לבדי הורדתי את דגל פלסטין מ-IGN. כל מידע, ידיעה או חדשה בנושא שלא נותנת לי קרדיט כנראה משקרת בבוטות.. 8-)

באיזה מקום בERA מלאך קוצץ כנפיים בגללך. (כמו כן - על זה תקבל שם באן לצמיתות, אם הוא לא הפך לכזה כבר מקודם)

בלי קשר - כל העמודים האחרונים דיכאו אותי מאוד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 17:25

אגב, אני גם רוצה לציין לטובה את ג׳יימס סטרנד ממיקרוסופט, אחד החבר׳ה הארדקור שלהם שעבד על דברים כמו BCPack, הSDK של הXSX וכו׳ שהוא באמת אש בטוויטר. הוא עושה לדברים בטוויטר לייק שיגרמו לERA ״לבטל״ את אקסבוקס תוך 3 דק׳.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2021, 18:11

DrKeo כתב:
bling כתב:קיאו הוא מרתיח בנושא שקישרתי, מביא את הווידאו של הצלם של כאן שחוטף מכות מכמה מטומטמים ומדבר על "החולצות החומות מתהלכים ברחובות ומטילים טרור" יעני סוג של גרמניה נאצית ועוד מציין שאנחנו הרבה אחרי השלב של "התהליכים" וכל השמאלני מחמד שם מהנהנים, אפילו ישראלי אחד שם לא תוקע לו את כל הסרטוני מליציות ערביות שעשו פה פוגרומים, הבנאדם הזה בלתי נסבל עם החד צדדיות העיוורת שלו.

קראת את הנושא הישראלי שם ורואים שהם פשוט מפחדים, אין חופש דיבור בERA. יש שם אחד שהלך לו הבית בנפילה ברמת גן אתמול והוא פאקינג מפחד לדבר על זה כי יאשימו אותו בboth sides. אתה קולט? אוסף דגנרטים שהבעיה הכי גדולה שלהם בחיים היא שבשלב 4 בריטרנל יש בעיות פריימים יטיפו ויתנו ban לאדם שהבית שלו הופצץ על ידי ארגון טרור לפני 24 שעות.

הישראלים והמערביים הנורמאלים מפחדים לדבר שם, האתר הזה לעולם לא ישתנה ואין שם חופש דיבור. זה קרב אבוד.

כן ראיתי את הפוסט הזה, למרות שהוא מאוד שמאל זה היה עצוב לקרוא, גם עוד ישראלי שם הביע תסכול דומה, אמר משהו בסגנון שבארץ אני נחשב לבוגד מתועב ופה אני צריך להוכיח כל הזמן שאני שייך לצד הטוב ואסור לי לאמר שום דבר שלילי על הצד הערבי אחרת אקבל באן או משהו בסגנון אני מדבר מהזיכרון כרגע :) אבל זה ממש עצוב ש ERA הוא מקום כל כך כל כך קיצוני שגם הצד השמאלי של המפה בארץ שבגדול מסכים כמעט עם כל הדעות והעקרונות שלהם, אשכרה פוחד להתבטא שם, כמובן שאם הם פוחדים אז לצד היותר ימין או שמאל מרכז אין בכלל סיכוי. הם הכי קיצוניים ופשיסטים שיש בצורת ההתנהלות שלהם.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מאי 2021, 19:24

כולם עכשיו בתעשייה בעליהום מטורף על קולין

https://twitter.com/notaxation/status/1 ... 82308?s=21

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מאי 2021, 19:42

לא הבנתי.. מה הוא אמר?

מה עם הקולנוע? גם שם כל התעשייה תופסת צד?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 19:55

אני לא מכיר אפילו בן אדם אחד שם :)

בקולנוע ראיתי רק את אוליביה וויילד אבל גם היא הביאה איזה ציטוט קצר בסטורי אחד כשכל השאר לא היה קשור לישראל. אבל אני בטח שיש לא מעט בwoke הוליווד, אני כנראה לא עוקב אחריהם כי הם מאוסים מדי ברמה היומית.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 16 מאי 2021, 20:03

אז מה היה עם קולין הזה לא הבנתי...
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 20:09

swiss-the-engine כתב:אז מה היה עם קולין הזה לא הבנתי...

הוא לשעבר מkinda funny, העיפו אותו משם כי הוא לא woke מספיק. היום הוא בקטע של עובדות ולא להכנע לתרבות הwokeness אז אפילו שלא עקבתי אחרי מה שהוא אמר השבוע, אני יכול לנחש שהוא היה חם מדי לישראלים, קר מדי לפלסטינים וירד על ה״עיתונאים״ כמו גרגר שברברו כמה בולטים שנכתבו על ידי החמאס.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מאי 2021, 20:51

הוא אפילו לא הביע את דעתו בשום מקום, רק ציין את הקטע המטופש של לקיחת צד כה בוטה בסכסוך מסובך ביותר

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 מאי 2021, 20:55

כן, זה די מצחיק. הוא לא לקח צד בכלל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2021, 21:02

Laskin כתב:כולם עכשיו בתעשייה בעליהום מטורף על קולין

https://twitter.com/notaxation/status/1 ... 82308?s=21

האנשים האלה שקולין אסף הם בכלל מוכרים למישהו או שאלו סתם חבר'ה רנדומליים מטוויטר? לא מזהה ממש אף אחד.

כמובן שההתבטאויות שלהם דוחות, קולין אפילו לא הביע עמדה נגד הפלסטינים או בעד ישראל, בסכ"ה אמר שכשהוא נכנס ל IGN לא בא לו לראות קמפיין פוליטי עם דגל של מדינה בבאנר הראשי, זה יכל להיות גם דגל ישראל תיאורתית באתר גיימינג שנוטה לצד "ימין" כביכול.

בסכה הוא נכנס לקרוא על משחקים וזה לא מתפקידה של IGN ועיתונות הגיימינג לסקר או לתפוס עמדה בדיונים כאלה באתרים עצמם (באופן פרטי כמו מה שעשה כתב גיימספוט שיחגגו חופשי) . על זה הוא מסתבר חלאה ותחתית החבית ובזבוז של חמצן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 מאי 2021, 21:14

אתה יכול להבין מזה שיש לרובם ״וי״ ליד השם שהם מוכרים

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 מאי 2021, 21:40

קולין אולי לא הביע עמדה אבל הוא לגמרי בעד ישראל, אני זוכר ציוץ תמיכה שלו בצהל באחד מהמבצעים שלנו ואמירה שהלוואי וישראל הייתה המדינה ה 51 של ארה״ב. אבל באקלים הנוכחי התומכים של ישראל הרבה יותר שקטים, הם יודעים שהכת של המטורללים תיכנס בהם בכל הכוח.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 מאי 2021, 21:48

וחשוב לציין שהפטרון שלו הגיע ל12k תומכים, הוא טוען שזה הפטרון גיימינג הכי גדול כיום. לא עשיתי לו פאקט צ׳קינג על זה :)

אה, קבלו את זה, לוחם הצדק החדש שלנו:

ומסתבר שגם גיים אינפורמר צייץ איזו שטות בנושא פלסטין וגם הם מחקו את הציוץ.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 מאי 2021, 21:52

DrKeo כתב:
glass man כתב:לפחות זה מצחיק שלאסקין באנגלית עדיין נשמע .... לאסקין. אני כמובן מחרים את GOW2 ההשקה וקונה ב30 דולר.

שום דבר לא אומר שאתה תומך בישראל כמו לקנות את gow עם קופון!

[quote="blin.

אז אני מבין שאתם נגד תגובה שלנו לאנטישמיות הזו... סבבה כל איש ושיקוליו אני אנסה להשפיע על אנשים בכל מקום שאני נמצא.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 מאי 2021, 21:57

DrKeo כתב:וחשוב לציין שהפטרון שלו הגיע ל12k תומכים, הוא טוען שזה הפטרון גיימינג הכי גדול כיום. לא עשיתי לו פאקט צ׳קינג על זה :)

אה, קבלו את זה, לוחם הצדק החדש שלנו:

ומסתבר שגם גיים אינפורמר צייץ איזו שטות בנושא פלסטין וגם הם מחקו את הציוץ.

איזה אידיוט, למד אתמול על הנושא והוא כבר מרגיש פלסטיני מלידה ממש שמוחה על כך שאתר גיימינג מסחרי החליט לנתק את עצמו מנושאים פוליטיים.

ועידן אני מודע לעמדות של קולין וכן ברור לי שגם הם מודעים ועדיין, אין להם זכות לקלל אותו ככה על העמדה שהביע שמדברת יותר על עקרונות סיקור/אתיקה של אתרי גיימינג ולא ישירות על הסכסוך הנוכחי (עזוב את זה שאפילו אם היה מביע עמדה שתומכת בישראל אין להם זכות לרדת ככה נמוך אבל פה אני כנראה כבר מצפה ליותר מדי)

Shlomix
Warrior

הודעהעל ידי Shlomix » 17 מאי 2021, 11:39

אני חושב שככל שהזמן יעבור נגלה שאנחנו בבעיה אמיתית והדברים האלו יביאו לשינוי אמיתי ביחס מדינות העולם לישראל.
בסופו של דבר, אי אפשר להסביר את המראות המזעזעים שיוצאים מעזה. זה לא בר השוואה בכלל למה שקורה בישראל.
איך עמית סגל אמר בהקשר אחר? אין סימטריה. מה שאנחנו עושים להם הרבה יותר גרוע ממה שהם עושים לנו, זה לא משנה שחמאס הוא הגורם לכך.
אני שמח שזה המצב, כן? מעדיף את זה על המצב ההפוך, מן הסתם.
עד שלא תהיה אסטרטגיה אחרת לטיפול במצב בעזה, זה מה שיהיה, ואני צופה שזה רק ילך ויחמיר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Baidu [Spider] ו־ 21 אורחים