תרבות גיימינג

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: תרבות גיימינג

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2021, 13:08

תתכוננו, אנחנו הולכים להיות הנבל בכמה משחקי וידאו עוד כמה שנים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2021, 14:23

או דני..
(תקראו את כל השרשור)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2021, 14:45

ראיתי בנושא הנ"ל גם ש IGN הוציאו תגובה משלהם למה שקרה ולמה הורידו את הקמפיין. את האמת הם יצאו מזה בצורה לא רעה שעכשיו מעצבנת את כל מי ששיבח אותם רק 5 דקות לפני על הצעד האמיץ.

אני שמח שמישהו בהנהלה הבכירה ניער אותם כמו שצריך, עכשיו אני מרגיש קצת פחות לוחמני כלפיהם (אולי אני נאיבי וכו' אבל מקבל את ההודאה בטעות ובזה שלא התכוונו להצטייר כמו שיצא להם)
קבצים מצורפים
Screenshot_2021-05-17-14-43-23-207_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2021-05-17-14-43-23-207_com.android.chrome.jpg (411.3 KiB) נצפה 4462 פעמים

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2021, 15:04

אגב גם IGN ישראל מחקו את הפוסט והגינוי שלהם (שנהיה די ויראלי והגיע לקוטאקו, ERA וכל המקומות עם השיט הפוליטי שלהם) כלפי הסניף האמריקאי. אין ספק שמשהו שם התרחש מאחורי הקלעים, מישהו בכיר יישר שם את ההדורים.

או שאולי ההודעה של קיאו למנכל יצר את כל תגובת השרשרת הזו, מי יודע :!:

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2021, 17:59

המצחיק הוא שעכשיו כל התקשורת גיימינג האמריקאית רואים את זה כעיתונאי IGN אמיצים שהתאגיד המרושע מחק להם את התמיכה בפלסטינים כי האילומינטי היהודי השפיע עליהם.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2021, 18:24

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2021, 20:02

מהסבטקסט של אלטנו מתפרש שאכן משתיקים אותם מלמעלה ומבקשים מהם לרדת מהנושא ולא להתבטא סביבו מעבר לתגובה הרשמית שכנראה הוכתבה להם שהבאתי.

אני אשמח שאוסף הכתבים הרופס מ IGN שאחראי על היוזמה הזו ושהשתיקו אותו ימרוד ויפרוש מהאתר, ככה יהיה לי נחמד יותר לצרוך את התוכן שלו שוב.

וה Jeff Grubb הזה מעיק בטירוף.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 17 מאי 2021, 20:07

יאללה, שיפרשו מIGN ויקימו משהו עצמאי כמו KF, מאחל להם להכשל וככה אוכל להמשיך לצפות בIGN בלי להרגיש מטונף אחר כך

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 מאי 2021, 21:36

אגב, שימו לב שאין מילה משרייר.

ואני ממשיך להעריץ את ג׳יימס סטרנד שעושה לייקים לדברים כאלה:

וגרג (אגב, לגמרי לגיטימי, אולי הדבר הלגיטימי הראשון שהוא עשה)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 17 מאי 2021, 22:36

DrKeo כתב:אגב, שימו לב שאין מילה משרייר.

ואני ממשיך להעריץ את ג׳יימס סטרנד שעושה לייקים לדברים כאלה:

וגרג (אגב, לגמרי לגיטימי, אולי הדבר הלגיטימי הראשון שהוא עשה)

שרייר אמנם לא מגן עלינו אבל בשתיקתו הוא לפחות גם לא מלכלך עלינו :)

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 17 מאי 2021, 22:59

ניחוש שלי שראיין מקאפרי בין הבודדים ב-IGN שהתנגד למה שהלך (ד"א, הוא אחד השנואים ב-era בגלל חיבתו לטסלה). הוא גם מתארח היום בפודקאסט של קולין.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 מאי 2021, 23:27

אממ אפשר לקבל עדכון לגבי מקור השנאה של ERA כלפי טסלה? אני מרגיש שיש לי נושא משותף איתם ומתחיל לגרד לי הגוף מזה.

קיאו מי זה ג'יימס סטרנד.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 03:54

bling כתב:אממ אפשר לקבל עדכון לגבי מקור השנאה של ERA כלפי טסלה? אני מרגיש שיש לי נושא משותף איתם ומתחיל לגרד לי הגוף מזה.

קיאו מי זה ג'יימס סטרנד.

הוא מהצוות של אקסבוקס, לא אדם סטנדרטי לעקוב אחריו, מתעסק באלגוריתמים של דחיסה וטקסטורות וכו׳. הוא יותר בתחום הפטישים שלי אבל עדין, איש תוכנה וחומרה סופר ראשי באקסבוקס (הוא למשל אחראי לאלג׳ דחיסה של Direct Storage שנקרא BCPack) שאתה מצפה שיתבייש ב״ימניותו״ ועדין, הוא חזק בטוויטר בקטע של אם אין לכם שמץ על הקונפליקט, תסתמו את הפה שלכם.

אגב, לפרק הזרמה של KF על ישראל/פלסטין/IGN יש 1000 לייקים ו-300+ דיסלייקים. ראיתי יותר מאחד מהחבר׳ה של KF מצייץ על זה, נראה שהם ממש שמים לב לזה. אז בגלל שהמספרים ממילא כל כך נמוכים, זאת ההזדמנות להכנס ולעשות דיסלייק ולהעביר לאיזה 5 חברים שיעשו גם כי אני חושב שלנו לבד יש את הכוח להביא שם איזה 100 דיסלייקים נוספים וממש להתחיל לאזן את זה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2021, 07:29

עשיתי דיסלייק :)

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 מאי 2021, 08:49

נראה לי רואים מאיזה אזור גאוגרפי הלייק/דיסלייק... לא יודע כמה זה משרת את המטרה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 מאי 2021, 08:51

עדיין עדיף שירגישו שעיצבנו כמה יהודים מאשר להשאיר את המצב בלא תגובה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2021, 10:09

אני אתן זווית שעוד לא ראיתי, כאן או בטוויטר:
לתעשיית הגיימינג היה "שק חבטות" בשם דונלד טראמפ ב-4 השנים האחרונות.
דרך הציוצים שלו ושאר הדברים שקרו בארה"ב - הם אותתו את הצדקנות החברתית שלהם ויכלו לדבר על כל ה"זוועות" החברתיות והפוליטיות שהיו שם ובעולם.
עכשיו ג'ו ביידן בשלטון, אז הם לא יכולים לדבר על "ילדים בכלובים" שאגב יש כעת מספר שיא שלהם, *הרבה* מעבר לתקופתו של טראמפ, או בכלל על מדיניות הגירה כי יש שם קרייסיס מטורף.
הם לא יכולים לדבר על הכלכלה שנמצאת בשפל חסר תקדים. הם לא יכולים לדבר על בזבוזי כספים של הממשל. הם לא יכולים לדבר על החומה בגבול הדרומי, כי ביידן בדיוק הכריז שהוא הולך להשלים כמה וכמה מיילים של גדר.
וכמובן שהם לא יכולים לדבר על התמיכה של נשיא ארה"ב בישראל, כי הוא דמוקרטי. רק תחשבו מה היה קורה לו טראמפ היה מביע תמיכה בנו בשלב הזה, ולא ביידן, איך גרג מילר ושות' היו אומרים שהנשיא שלהם תומך בחיסול שיטתי של מוסלמים וכו'... אני צנצנת אם לא היו עושים שעתיים של תכנית רק על זה.

אז כרגע אנחנו שק החבטות החדש... אנחנו כבר צריכים להיות רגילים לזה האמת :/

אגב, שרייר כן "הגיב" משהו... אבל כמובן שרק על עניין ההשתקה... בינתיים.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 12:12

swiss-the-engine כתב:נראה לי רואים מאיזה אזור גאוגרפי הלייק/דיסלייק... לא יודע כמה זה משרת את המטרה

הם טוענים שכל הדיסלייקים הם מעוקבים של קולין מורארטי, אז אני לא בטוח שהם רואים אבל גם אם כן, זה האופטיקה של סרטון מעפן שכזה שיש לו ערימות של דיסלייקים.

Laskin כתב:אני אתן זווית שעוד לא ראיתי, כאן או בטוויטר:
לתעשיית הגיימינג היה "שק חבטות" בשם דונלד טראמפ ב-4 השנים האחרונות.
דרך הציוצים שלו ושאר הדברים שקרו בארה"ב - הם אותתו את הצדקנות החברתית שלהם ויכלו לדבר על כל ה"זוועות" החברתיות והפוליטיות שהיו שם ובעולם.
עכשיו ג'ו ביידן בשלטון, אז הם לא יכולים לדבר על "ילדים בכלובים" שאגב יש כעת מספר שיא שלהם, *הרבה* מעבר לתקופתו של טראמפ, או בכלל על מדיניות הגירה כי יש שם קרייסיס מטורף.
הם לא יכולים לדבר על הכלכלה שנמצאת בשפל חסר תקדים. הם לא יכולים לדבר על בזבוזי כספים של הממשל. הם לא יכולים לדבר על החומה בגבול הדרומי, כי ביידן בדיוק הכריז שהוא הולך להשלים כמה וכמה מיילים של גדר.
וכמובן שהם לא יכולים לדבר על התמיכה של נשיא ארה"ב בישראל, כי הוא דמוקרטי. רק תחשבו מה היה קורה לו טראמפ היה מביע תמיכה בנו בשלב הזה, ולא ביידן, איך גרג מילר ושות' היו אומרים שהנשיא שלהם תומך בחיסול שיטתי של מוסלמים וכו'... אני צנצנת אם לא היו עושים שעתיים של תכנית רק על זה.

אז כרגע אנחנו שק החבטות החדש... אנחנו כבר צריכים להיות רגילים לזה האמת :/

אגב, שרייר כן "הגיב" משהו... אבל כמובן שרק על עניין ההשתקה... בינתיים.

אני לא חושב שזה זה. כל מה שהולך בתעשיה קרה בעקבות הפוסט של הבחור המוסלמי מגיימספוט ששכחתי את שמו, לא ראית אף outlet ואף עיתונאי גיימינג מפורסם מדבר בכלל על הקונפליקט עד הסרטון שלו. גם תראה שאצל כולם הסרטון שלו הוא הדבר הראשון ב-timeline שלהם שמתיחס למלחמה בעזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2021, 14:10

זה היה רק בגלל שהם בעצמם לא מבינים בסכסוך (לכאן או לכאן) מספיק כדי ליצור את הסרטון בעצמם, אז הבחור מגיימספוט עשה להם עבודה קלה והם רק היו צריכים לשתף, אבל תהיה בטוח שהם רק חיכו לקפוץ על איזה פוסט של מוסלמי בעניין.
הרבה זמן לא היו ל"עיתונאים" האלה נושאים בוערים לדבר עליהם מבחינה חברתית-פוליטית, הם חייבים את זה לרייטינג שלהם, VIRTUE SIGNALING זה כמו הדלק שלהם, בלעדיו הם נטו גיימרים, וזה אומר שהם לא מעורבים מספיק, ולא רגישים מספיק...
בכל אופן זה פחות רלוונטי איך זה התחיל, זה משנה שזה ממשיך ומתגלגל והם משתפים פעולה ומאז ממשיכים לשתף עוד ועוד פוסטים בנושא, וזה מספק את יצר האיתות שלהם, אחרי יובש מוחלט, למרות שאין שום יובש של חדשות, הם פשוט מתעלמים מכל מה שהם הפנו אליו זרקור ב-5 השנים האחרונות כי עכשיו הנציג שלהם בשלטון...
KF עשו פרק שלם על "תצביעו לביידן" לפני הבחירות, עכשיו הם לא יכולים להרשות לעצמם להודות בשום דבר שקשור אליו, ונושא ישראל-פלסטין הוא אחלה של היסח דעת.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 14:52

זה בעיקר כל השיט הזה של silence is violence מאז blm. הם מפחדים שאם הם לא יישרו קו, הם ״יבוטלו״.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 15:03

אתם מאמינים שברי לרסון נשארה בשקט כל השבוע?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 מאי 2021, 16:11

DrKeo כתב:זה בעיקר כל השיט הזה של silence is violence מאז blm. הם מפחדים שאם הם לא יישרו קו, הם ״יבוטלו״.

זה לא ממש חדש וכמו שאמרתי - יש מלא דברים בחדשות שהיו אומרים עליהם שזו אלימות לשתוק והם סותמים את הפה בקשר אליהם, כי ביידן ישירות אחראי להם, והם מצאו את היסח הדעת שהם צריכים לפני שיישאלו אותם למה הם בשקט כי כבר כמה חודשים שהם לא מדברים על שום דבר חברתי-פוליטי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 16:37

אתה ברצינות חושב שלגרג מילר משהו מהשיט הזה משנה? הבן אדם לא יודע מה זה פוליטיקה, הוא נלחץ לתוך זה בקטע של "אוי לא, אני אמריקאי לבן שלא יכול לשתוק על נושאים נורא חשובים שקל להבין אותם מסרטון יוטיוב של 13 דק'". חבר שלו מגיימספוט העלה סרטון אי צדק כלשהו, גרג ראה אותו והרגיש אשמה לבנה ומשם זה המשיך.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 מאי 2021, 18:31

גרג מילר אי פעם בכלל התבטא בנושאים פוליטיים לפני?

הבנאדם הזה הוא האמריקאי הקלאסי שעושים עליו מעברונים בתוכניות בידור זרות (או אמריקאיות) שמטרתן להראות עד כמה האמריקאי הממוצע סתום שלא מכיר שום דבר שחורג מהריבוע של ה 100 מיילס שהוא חי בו. יש מצב שפעם ראשונה בכלל שלמד שיש מושג כזה "פלסטיני".

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 מאי 2021, 18:38

כן, זה בדיוק העניין, שהבחור מ-gamespot עשה לכל התעשיה callout ומאותו רגע כל מי שלא הגיב הפך למשתף פעולה נאצי.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 20 אורחים