נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אוגוסט 2013, 09:36

Nucleus_Dawn כתב:
כמו שאמרתי, שיחקתי רק בגירסאת הניסיון של דיאבלו 3, ככה שאני לא ממש מצליח להסביר מה היה שם פחות טוב (ויכול להיות שבהמשך המשחק, זה משתפר). אני יכול רק להגיד שגם במקרה של טורצ'לייט 2 וגם במקרה של בורדרלנדס 2, כל פריט חדש (בטח ובטח במקרה של הקופסאות המיוחדות בבורדלנדס 2) הרגיש כמו אירוע.
בדיאבלו 3, זה הרגיש מאוד סתמי והידיעה שאם אני רוצה את הנשקים הטובים ביותר, אני צריך לשחק מאות שעות (כי הם דאגו שאחוזי הנפילה של נשקים אלו יהיו מגוחכים), או לקנות בכסף אמיתי במכירה פומבית, מוציא את כל החשק. אני יודע שאין לי ממש טעם לשחק, כי בשביל למצוא משהו שווה, אני צריך ללכת לשחק בגירסאת המשחק של הבורסה.

אני לא מבין כל כך את הטענה שלך. מה זה משהו שווה? אתה באמת חושב ששחקן ממוצע בדיאבלו רץ לחנות לרכוש את הנשקים שלו בזהב (אף אחד לא קונה ביורו, לא צריך להגזים) מהשנייה הראשונה במשחק? הניחוש שלי אם להסתמך על ה-100 שעות שלי במשחק היא לא. אני טרחתי להיכנס לחנות הוירטואלית רק בשביל למכור חפצים כדי להרוויח כסף ובשביל לרכוש רק בסיבוב החמישי לערך במשחק כי רציתי להתקדם כמה שיותר מהר מhell ל-inferno. אז הטענה שהחנות הרסה את המשחק היא לא רצינית. אין שום הכרח להשתמש בחנות, היא בהחלט מהווה קיצור דרך אבל הכל תלוי בך. מצד שני רוב החפצים שרצים שם מיועדים לרמות 60+ כך שגם ככה זה פחות רלוונטי לשחקנים עד שהם מגיעים לאזור hell ומעלה. הייתה באמת בימים הראשונים של דיאבלו מדרגה עצומה החל מact 2 של inferno שלא אפשרה לאנשים להתבסס על החפצים שהם מצאו בכוחות עצמם עד אז במשחק כך שהדבר הביא אותם לרכוש חפצים בזהב (לא בכסף אמיתי) בסכומים של עשרות מיליונים וזה יצר תעשייה שלמה של חפצים. אבל זה תוקן לטוב ולרע באחד הפאטצ'ים הראשונים עם הורדת רמת הקושי של אקט 2. אני לא יודע מה אחוזי הdrop השונים אבל אני יכל להגיד שמלבד legendery חפצים זמינים גם בrare וגם magical ואת כולם אתה תרצה לבחון (זה כל היופי במשחק, legendery בדרך כלל פחות מוצלחים אף מהם). כך שהטענה שהdrop הוא זניח לא רצינית לטעמי. במיוחד שמדובר במשחק שמבוסס כל כולו על חפצים בשביל הסטטיסטיקות השונות של הדמות, ולא על סקילים שבחרת. זה בערך מה שאתה עושה רוב הזמן, בוחן את החפצים שנושרים.

אני לא יודע באיזה גרסה של דיאבלו שיחקת (נשמע באחת מוזרה מאוד אם הרגשת שאין שום ערך לחפצים שנושרים), אבל מומלץ לנסות להשיג עותק מחבר ולשחק ולהבין שכל מה שרשמת אין לו כל אחיזה במציאות.
מילא אם היית אומר, אני מעדיף את האופן שבדומה לדיאבלו 2 טורצ'לייט בנוי על היכולות של הדמות ולא החפצים. ועדיין לא הבנתי מה יותר טוב בבורדלנדס 2 על פני דיאבלו 3 בכל הקשור לחפצים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 03:27

הלוט בדיאבלו 3 דפוק לגמרי. אי אפשר להתקדם במשחק עם לוט שאתה מקבל ככה במשחק החל מנקודה מסויימת (החל מתחילת HELL פחות או יותר). הלוט שם מוחלש בכוונה בשביל שתקנה באוקשן האוס. זה לאו דווקא לשלוח אותך לבזבז כסף אמיתי, אני למשל הגעתי לאקט 3 באינפרנו על האוקשן האוס הרגיל בזהב ובלי כסף אמיתי אבל הייתי חייב לקנות באוקשן האוס.

קשה לי לחשוב על מערכת של דיאבלו 3 שהיא לא שבורה אבל מערכת הLOOT היא אולי הכי בולטת, אין מה לאסוף לוט בכלל החל מHELL חוץ מאשר בשביל למכור אותו באוקשן האוס לשחקנים ברמות נמוכות יותר בכדי שתאסוף כמה מליונים ותקנה ציוד מספיק טוב לעבור לאקט הבא. אז באקט הבא תקבל ציוד טוב יותר (שלא תוכל להשתמש בו כי הוא לא חזק מספיק לאותו אקט וממילא יש לך דברים טובים יותר ממנו מהאוקשן האוס) וגם אותו תמכור ותשתמש בכסף הזה בשביל לקנות ציוד טוב יותר ולעבור עוד אקט וכך הלאה. בעצם לוט בדיאבלו 3 החל מנקודה מסויימת נועד אך ורק לערך הכספי שלו באוקשן הוס. רציתי המשך לדיאבלו 2 וקבלתי סימולטור EBAY.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 15:09

סדרת הGPU החדשה של ATI, שם קוד הוואי, הולכת לצאת בסוף אוקטובר. השמועות אומרות שהכרטיס הכי חזק בסדרה (אני משער 9970HD?) יעלה 600$ ואמור להתחרות בצורה כלשהי בTITAN של NVIDIA. לי זה נשמע תמוהה, הייתי מאוד שמח אם הם היו מצליחים להתחרות ב780GTX שהוא בעצם TITAN מוחלש.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 23 אוגוסט 2013, 16:16

DrKeo כתב:הלוט בדיאבלו 3 דפוק לגמרי. אי אפשר להתקדם במשחק עם לוט שאתה מקבל ככה במשחק החל מנקודה מסויימת (החל מתחילת HELL פחות או יותר). הלוט שם מוחלש בכוונה בשביל שתקנה באוקשן האוס. זה לאו דווקא לשלוח אותך לבזבז כסף אמיתי, אני למשל הגעתי לאקט 3 באינפרנו על האוקשן האוס הרגיל בזהב ובלי כסף אמיתי אבל הייתי חייב לקנות באוקשן האוס.

קשה לי לחשוב על מערכת של דיאבלו 3 שהיא לא שבורה אבל מערכת הLOOT היא אולי הכי בולטת, אין מה לאסוף לוט בכלל החל מHELL חוץ מאשר בשביל למכור אותו באוקשן האוס לשחקנים ברמות נמוכות יותר בכדי שתאסוף כמה מליונים ותקנה ציוד מספיק טוב לעבור לאקט הבא. אז באקט הבא תקבל ציוד טוב יותר (שלא תוכל להשתמש בו כי הוא לא חזק מספיק לאותו אקט וממילא יש לך דברים טובים יותר ממנו מהאוקשן האוס) וגם אותו תמכור ותשתמש בכסף הזה בשביל לקנות ציוד טוב יותר ולעבור עוד אקט וכך הלאה. בעצם לוט בדיאבלו 3 החל מנקודה מסויימת נועד אך ורק לערך הכספי שלו באוקשן הוס. רציתי המשך לדיאבלו 2 וקבלתי סימולטור EBAY.

יש חוסר הגיון במה שאתה מאחר והloot בחנות מגיע משחקנים אחרים שכן מצאו אותו במשחק. החפצים השונים מגיעים בדרך כלל כמי שמתאימים למגוון של רמות, ברור שיותר הגיוני שבתור רמה 20 אתה תמצא חפץ שרמה 20 הוא הסף העליון שלו שיהיה כמובן פחות טוב מנשק שרמה 20 הוא הסף התחתון שלו שמשהו מצא בlevel גבוה משלך. אבל שוב, יש עובדות, העובדות ביציאה היו שהloot מעולה ומספיק עד act 2 בinferno, עובדה זה מה שאנשים עשו. אחר כך גם העניין הזה תוקן. אם אתה רוצה להקל על עצמך תקנה בחנות מאנשים חפצים שהם השיגו ברמות גבוהות יותר, לא רוצה? תיעזר בloot שיש במשחק. אפשרי גם ככה וגם ככה.

ועדיין לא הבנתי מה יותר טוב בloot בבורדלנדס ומה הקשר לtorchligth.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2013, 03:41

לא בשביל להיכנס לויכוח אבל רק רוצה לציין שאין קשר בין הLOOT שנופל לך במשחק והLOOT שאנשים מוכרים במכירות הפומביות. לא חסר LOOT שלא מתאים לדמות שלך שהיה נופל בדיאבלו 2. למצוא SET שלם בדיאבלו 2 היה חתיכת הישג של DEDICATION למשחק.

אין לי באמת מושג איך נפילות הLOOT של דיאבלו 3 אבל אני נוטה לסמוך על נדב שעד כמה שאני זוכר שיחק ברמה היסטרית בדיאבלו 2 ( אני שיחקתי הרבה מעבר ל300-400 שעות ב2).
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 23 אוגוסט 2013, 21:45

Death_119 כתב:יש חוסר הגיון במה שאתה מאחר והloot בחנות מגיע משחקנים אחרים שכן מצאו אותו במשחק. החפצים השונים מגיעים בדרך כלל כמי שמתאימים למגוון של רמות, ברור שיותר הגיוני שבתור רמה 20 אתה תמצא חפץ שרמה 20 הוא הסף העליון שלו שיהיה כמובן פחות טוב מנשק שרמה 20 הוא הסף התחתון שלו שמשהו מצא בlevel גבוה משלך. אבל שוב, יש עובדות, העובדות ביציאה היו שהloot מעולה ומספיק עד act 2 בinferno, עובדה זה מה שאנשים עשו. אחר כך גם העניין הזה תוקן. אם אתה רוצה להקל על עצמך תקנה בחנות מאנשים חפצים שהם השיגו ברמות גבוהות יותר, לא רוצה? תיעזר בloot שיש במשחק. אפשרי גם ככה וגם ככה.

ועדיין לא הבנתי מה יותר טוב בloot בבורדלנדס ומה הקשר לtorchligth.

כשאתה באקט 3 בHELL אתה קונה לוט שמוכרים שחקנים מאקט 1 של אינפרנו. ככה זה עובד, אתה מוצא לוט ואתה שם אותו באוקשן האוס ואנשים שנמצאים שני אקטים מתחתך (זה בערך היחס, לרוב לוט של שני אקטים מעליך הוא האפקטיבי לאקט שלך) קונים אותו ממך. אתה מרוויח ככה הרבה זהב ואז אתה קונה לעצמך חפצים שאנשים שנמצאים שני אקטים מעליך שמו. ברגע שאתה מתחיל להגיע לטופ, כלומר לקראת סוף אקט 2 באינפרנו, זה מתחיל להתכנס ופשוט צריך להתחיל למצא דברים מאוד מאוד נדירים כדי לשרוד. כדי לסיים אקט 3 באינפרנו אתה צריך ציוד ממש ממש טוב. כלומר או שתשחק המון פעמים את אקט 2-3 ובמקרה יפול עליך לוט מספיק טוב כדי שתוכל להמשיך או שלחילופין יפולו לך מספיק דברים לא רעים שתמכור באוקשן האוס ותעשה מספיק כסף כדי להמשיך.

עם איך שזה עובד בקטע של אקט 3 ו-4 של אינפרנו אין לי בעיה כי זאת הרבה הכי גבוהה של המשחק (בלי המודיפיירים של ה1 עד 10 כמובן) ושם מן הסתם צריך להיות לך קשה בצורה בלתי רגילה. מה שאני כן יכול להגיד הוא שהמשחק שבור עד אקט 3 של HELL, שבור לגמרי מבחינת LOOT. ברמת NORAML שהיא גם הרמה היחידה שפתוחה כשאתה מתחיל לשחק לראשונה המשחק קל בצורה מחרידה, כדי לגמור את דיאבלו בפעם הראשונה אפשר פשוט לרוץ קדימה ולהכות בכל מה שאתה רואה וזהו, זה משחק קל ומפגר בNORMAL. ברגע שמתחילים לעלות ברמות זה לאט לאט משתפר. הבעיה מגיעה ברגע שמגיעים לקיר, תחילת אקט 3 בHELL. אז מגיע הזבל האמיתי של הסדרה. אי אפשר, פשוט אי אפשר לשחק את החלק הזה של המשחק בלי האוקשן האוס. בלתי אפשרי, אם אין לך אוקשן האוס, אתה לא תגיע לעולם לאקט 3 באינפרנו, אולי אם תשחק מאות על מאות של שעות.

אני חושב שאתה לא מכיר בבעיה הזאת משתי סיבות. הראשונה היא שעדין לא הגעת בדיאבלו לקיר. השניה היא שירון כל הזמן מביא לך לוט מהדמויות דרגה 60 שלו שהוא משחק באינפרנו וירון בהחלט משתעשע באוקשן האוס. מה לעשות, דיאבלו 3 עוצב כדי שתקנה ותמכור באוקשן האוס, זה חלק אנטגראלי מהמשחק. אני הייתי משחק שעתיים בדיאבלו ואז הייתי עוד חצי שעה באוקשן האוס כל היום. הוא פשוט מעוצב ככה בשביל שאקטיוויז'ן תעשה יותר כסף, זה הכל. משחק שבור מהבסיס עם מערכת LOOT שבורה מהבסיס, מערכת עליה בדרגות שבורה מהבסיס והמון בעיות מסביב כולל העלילה הכי גרועה בהסטוריה של בליזארד. כמובן שהוא עם פוליש מטורף ואני לא אתכחש שזה סינגל מהנה למדי לעשות פעם אחת לבד ואולי שוב עם חברים, אבל כמשחק בליזארד? המשחק בליזארד הכי שבור והכי פחות טוב בהפרש ענק. אם זה היה משחק של חברה אחרת? אז בטח, אבל מאחר וזה דיאבלו וזאת בליזארד אני רואה אותו כמשחק כושל. הכל יחסי.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2013, 19:03

DrKeo כתב:כשאתה באקט 3 בHELL אתה קונה לוט שמוכרים שחקנים מאקט 1 של אינפרנו. ככה זה עובד, אתה מוצא לוט ואתה שם אותו באוקשן האוס ואנשים שנמצאים שני אקטים מתחתך (זה בערך היחס, לרוב לוט של שני אקטים מעליך הוא האפקטיבי לאקט שלך) קונים אותו ממך. אתה מרוויח ככה הרבה זהב ואז אתה קונה לעצמך חפצים שאנשים שנמצאים שני אקטים מעליך שמו. ברגע שאתה מתחיל להגיע לטופ, כלומר לקראת סוף אקט 2 באינפרנו, זה מתחיל להתכנס ופשוט צריך להתחיל למצא דברים מאוד מאוד נדירים כדי לשרוד. כדי לסיים אקט 3 באינפרנו אתה צריך ציוד ממש ממש טוב. כלומר או שתשחק המון פעמים את אקט 2-3 ובמקרה יפול עליך לוט מספיק טוב כדי שתוכל להמשיך או שלחילופין יפולו לך מספיק דברים לא רעים שתמכור באוקשן האוס ותעשה מספיק כסף כדי להמשיך.

עם איך שזה עובד בקטע של אקט 3 ו-4 של אינפרנו אין לי בעיה כי זאת הרבה הכי גבוהה של המשחק (בלי המודיפיירים של ה1 עד 10 כמובן) ושם מן הסתם צריך להיות לך קשה בצורה בלתי רגילה. מה שאני כן יכול להגיד הוא שהמשחק שבור עד אקט 3 של HELL, שבור לגמרי מבחינת LOOT. ברמת NORAML שהיא גם הרמה היחידה שפתוחה כשאתה מתחיל לשחק לראשונה המשחק קל בצורה מחרידה, כדי לגמור את דיאבלו בפעם הראשונה אפשר פשוט לרוץ קדימה ולהכות בכל מה שאתה רואה וזהו, זה משחק קל ומפגר בNORMAL. ברגע שמתחילים לעלות ברמות זה לאט לאט משתפר. הבעיה מגיעה ברגע שמגיעים לקיר, תחילת אקט 3 בHELL. אז מגיע הזבל האמיתי של הסדרה. אי אפשר, פשוט אי אפשר לשחק את החלק הזה של המשחק בלי האוקשן האוס. בלתי אפשרי, אם אין לך אוקשן האוס, אתה לא תגיע לעולם לאקט 3 באינפרנו, אולי אם תשחק מאות על מאות של שעות.

אני חושב שאתה לא מכיר בבעיה הזאת משתי סיבות. הראשונה היא שעדין לא הגעת בדיאבלו לקיר. השניה היא שירון כל הזמן מביא לך לוט מהדמויות דרגה 60 שלו שהוא משחק באינפרנו וירון בהחלט משתעשע באוקשן האוס. מה לעשות, דיאבלו 3 עוצב כדי שתקנה ותמכור באוקשן האוס, זה חלק אנטגראלי מהמשחק. אני הייתי משחק שעתיים בדיאבלו ואז הייתי עוד חצי שעה באוקשן האוס כל היום. הוא פשוט מעוצב ככה בשביל שאקטיוויז'ן תעשה יותר כסף, זה הכל. משחק שבור מהבסיס עם מערכת LOOT שבורה מהבסיס, מערכת עליה בדרגות שבורה מהבסיס והמון בעיות מסביב כולל העלילה הכי גרועה בהסטוריה של בליזארד. כמובן שהוא עם פוליש מטורף ואני לא אתכחש שזה סינגל מהנה למדי לעשות פעם אחת לבד ואולי שוב עם חברים, אבל כמשחק בליזארד? המשחק בליזארד הכי שבור והכי פחות טוב בהפרש ענק. אם זה היה משחק של חברה אחרת? אז בטח, אבל מאחר וזה דיאבלו וזאת בליזארד אני רואה אותו כמשחק כושל. הכל יחסי.

אתה לא צודק, אנשים הגיעו בכוחות עצמם לact 2 בInferno. אין בעיה לעבור את hell עם החפצים הקיימים. נכון, זה יותר קשה, אבל לא קרוב ללא אפשרי. ואתה נותן לירון המון קרדיט, קרה אולי פעמיים שהוא נתן לי ציוד, לא צריך להגזים. דרך אגב, אני באקט 3 עם הבארברי בhell, לטענתך הגעתי לקיר :D.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2013, 12:58

ואף אחד מעולם לא נתן לך ציוד ומעולם לא היית באוקשן האוס? אני בספק או ששינו לגמרי את האיזון של המשחק בכמעט שנה שלא שחקתי בו.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2013, 13:01

DrKeo כתב:ואף אחד מעולם לא נתן לך ציוד ומעולם לא היית באוקשן האוס? אני בספק או ששינו לגמרי את האיזון של המשחק בכמעט שנה שלא שחקתי בו.

ברור שכן, אני עושה את זה כל הזמן מאז שאני בhell, אבל לא בגלל שלא יכלתי לסיים את המשחק אחרת, פשוט כי זה הרבה יותר נחמד לשלש את היכולות שלך בלי השקעה.
הנה מצאתי:
Hitting the Wall
In Diablo 3, the vast majority of players hit this between Act 3 of Hell mode and Act 2 of Inferno mode, depending on skill and class. No matter how good you are, players step into Act 3 of Inferno mode for the first time and suddenly realize that they need a ton of gear if they want to progress (or at least not get consistently 1-shotted if they are playing as a glass cannon).
They log onto the auction house and see that if they want to get the caliber of gear so they can play through Act 2 without skipping champion packs they are going to need millions of gold.
They either quit in frustration at this point or attempt to farm gold to buy some of the equipment, a practice which they inevitably realize is futile and then those players then quit the game.
This corresponds to the sharp drop in players we saw after most players reached Inferno mode and the continual decline in players after they gave up on farming.

עכשיו אני נזכר, כולם למעט Demon hunter נתקעים בinferno באקט 2 (אני זוכר לא מעט דיונים בגיימר על grinding אימתני שאנשים עשו בact 1 באינפרנו רק כדי לרכוש את החפצים שהם צריכים בעשרות מיליונים). ועם tanks כמו בארבארי ומונק אולי אפילו לפני כן. אבל עדיין זה באמת קורה רק בinferno וזה תוקן. זו גם רמת קושי חדשה שלא הייתה במשחק בעבר אז אפשר להבין בעיות של איזונים בנושא.
דרך אגב, אם היית בא ואומר - "אני חושב שדיאבלו 3 הוא משחק פחות טוב מ-2 בגלל ששם העיקר זה חפצים ולא היכולות של הדמות" הייתי מסכים בפה מלא. אין ספק שמדובר במשחק טוב פחות מקודמיו ובאמת אחד החלשים של בליזארד. אבל לבוא ולרדת על המשחק כאילו החפצים בו לא איכותיים, יש בעיה של drop ועוד להגיד שהמצב טוב יותר בשני משחקים אחרים שאחד מהם מאוד שונה בקונספט שלו זה לא נכון לטעמי.

לפחות על כל מגרעותיו לדיאבלו יש חברה רצינית מאחוריו, בליזארד יודעת להקשיב ללקוחות שלה ולשנות לא מעט משחקים גם אחרי ששוחררו. והרמות הנוספות מעבר לרמה 60, הורדת רמת הקושי (לבכיינים מאיתנו) ועוד המון טוויקים אחרים מלמדים שעם כל מגרעותיו עדיין מדובר במשחק שהוא הטופ של הז'אנר שלו.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 13:24

Death_119 כתב:

לפחות על כל מגרעותיו לדיאבלו יש חברה רצינית מאחוריו, בליזארד יודעת להקשיב ללקוחות שלה ולשנות לא מעט משחקים גם אחרי ששוחררו. והרמות הנוספות מעבר לרמה 60, הורדת רמת הקושי (לבכיינים מאיתנו) ועוד המון טוויקים אחרים מלמדים שעם כל מגרעותיו עדיין מדובר במשחק שהוא הטופ של הז'אנר שלו.

אני גם חושב שהוא בטופ של הז'אנר. לדעתי, הוא בטופ 3 בקלות. אני פשוט חושב שהוא במקום השלישי, אחרי בורדרלנדס 2 וטורצ'לייט 2.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2013, 13:25

Nucleus_Dawn כתב:
אני גם חושב שהוא בטופ של הז'אנר. לדעתי, הוא בטופ 3 בקלות. אני פשוט חושב שהוא במקום השלישי, אחרי בורדרלנדס 2 וטורצ'לייט 2.

עדיין לא כל כך מובן לי איך אתה משווה את טורצ'לייט לדיאבלו ובורדלנדס. מדובר בשני משחקים שונים מהותית שאי אפשר להשוות. אני גם לא כל כך מבין איך אתה שופט משחק בלי ששיחקת בו (אם שיחקת בדמו שכולל למעשה 10% מהאקט הראשון אתה לא באמת יכל לחוות דעה על המשחק, דיאבלו הוא משחק שגם אחרי שסיימת אותו אתה עדיין לא מסוגל לחוות עליו דעה, רק כשהגעת לסוף Hell כשאתה כבר מתקרב לcap של 60 אתה מבין את כלל המכניקות ומה דמויות מציעות לך במשחק ואיך עובדים האיזונים של הdrops וכאשר כל הכלכלה נפתחת בפניך בשווקים אז אפשר לחרוץ).

דרך אגב, אני כן מסוגל לחרוץ בהחלטיות ברורה שדיאבלו 3 מתעלה על Borderlands 2 בכל דבר וזה לא חוכמה כשרואים מי החברה שעומדת מאחוריו. Torchligth 2 הוא משחק אחר לגמרי שאפשר להשוות לדיאבלו 2 וגם שם הוא לא מחדש כלום מלבד תוספת של pets אבל נופל בכל הקשור לרמת ההפקה, הסטטיסטיקות ולloot שהוא ביזיון שם. הוא בכלל לא בליגה של הגדולים וככזה הוא נמכר ככה.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 24 אוגוסט 2013, 13:30, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 13:29

Death_119 כתב:עדיין לא כל כך מובן לי איך אתה משווה את טורצ'לייט לדיאבלו ובורדלנדס. מדובר בשני משחקים שונים מהותית שאי אפשר להשוות. אני גם לא כל כך מבין איך אתה שופט משחק בלי ששיחקת בו.

משחקים שונים מהותית, מאותו הז'אנר. זה כמו שאפשר להשוות בין HL והיילו, למרות שהם שונים מהותית. קל מאוד להשוות משחקים מאותו ז'אנר. למה אתה חושב שזה בלתי אפשרי?

איך שכל אחד שופט משחק בלי שהוא שיחק בו. יש יותר מדרך אחת להכיר משחק ובהחלט אפשר לשפוט אותו לפני שמשחקים בו (ככה אנחנו יודעים לקנות משחקים טובים ולא לקנות משחקים גרועים, עוד לפני ששיחקנו בהם).
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2013, 13:34

Nucleus_Dawn כתב:
משחקים שונים מהותית, מאותו הז'אנר. זה כמו שאפשר להשוות בין HL והיילו, למרות שהם שונים מהותית. קל מאוד להשוות משחקים מאותו ז'אנר. למה אתה חושב שזה בלתי אפשרי?

איך שכל אחד שופט משחק בלי שהוא שיחק בו. יש יותר מדרך אחת להכיר משחק ובהחלט אפשר לשפוט אותו לפני שמשחקים בו (ככה אנחנו יודעים לקנות משחקים טובים ולא לקנות משחקים גרועים, עוד לפני ששיחקנו בהם).

כי אתה עושה דברים שונים במשחקים. את HL והיילו אתה יכל להשוות מאחר והגיימפליי זהה. בשניהם אתה הולך מנקודה א לב' ויורה. בBorderlands 2 ודיאבלו 3 אתה מוכוון במציאת חפצים לקידום הדמות שלך. בTorchligth אתה מוכוון בבחירת היכולת הנכונה מי שעלית רמה. הכלכלה בדיאבלו 3 היא שונה, היא בנויה על עבודה מול נפח ושוזר אבני חן בצורה אינטנסיבית כאשר כל רמה חדשה מעניקה לך perks חדשים מול הנפח ושוזר אבני החן, בגלל שהמשחק מבוסס חפצים. בtorchligth למרות שהוא ירש מדיאבלו 2 את הבחור שמוכר חפצים ואת זה שמתעסק באבני חן זה שונה מהותית. צורת המשחק בtorchligth היא שונה, אין שום צורך לחזור ולבקר בעיר לעומת דיאבלו 3 שמחייב אותך להשתמש בtown portals כל שנייה כדי לפרוק ציוד, לשדרג ולחזור. בTorchligth הייתי שולח את החתול שלי רק להחליף את הציוד בשיקויים כי גם ככה אין מה לעשות עם הציוד במשחק.

ואם תבחר להשוות את Bordlerands 2 לדיאבלו 3 זה אפילו לא כוחות. בדיאבלו יש הרבה יותר סוגי חפצים, אתה מסוגל לקנפג את יכולות הדמות שלך לרמת הסטטיסטיקה האחרונה, יש merceneries, יש הרבה יותר שידרוגים שאפשר לרכוש בעיר ומכריחים אותך לשחק במשחק שוב ושוב, בעוד שבBorderlands בסיבוב אחד אתה יכל לרכוש את כלל השדרוגים. אין יכולות בBorderlands 2 מלבד יכולת בודדת פר קלאס, בדיאבלו יש עשרות רבות לכל דמות. בדיאבלו 3 יש הבדל בין הקלאסים השונים, בבורדלנדס כלום לא מורגש כמעט. יש מגוון הרבה יותר גדול ביריבים מולך בדיאבלו והם שונים מהותית אחד מהשני, לelites יש יכולות נוספות מעצם היותם ברמת קושי יותר גבוהה. חלק מהdrop בBorderlands הוא תלוי מפתחות שחולקו כאקט שיווקי בלבד בימיו הראשונים של המשחק, המשחק נראה טוב יותר מבורדלנדס 2 משמעותית, הפס קול מוצלח פי כמה, הבוסים טובים הרבה יותר, העלילה רחבת יריעה וכתובה הרבה, הרבה יותר טוב, הסירטוני מעבר בדיאבלו הם שם דבר, דיאבלו מכריח אותך לחזור לשחק, בורדרלנדס לא. ואני יכל למצוא עוד אלף ואחד דברים.
נערך לאחרונה על ידי Death_119 ב 24 אוגוסט 2013, 13:42, נערך פעם 1 בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 13:41

Death_119 כתב:כי אתה עושה דברים שונים במשחקים. את HL והיילו אתה יכל להשוות מאחר והגיימפליי זהה. בשניהם אתה הולך מנקודה א לב' ויורה. בBorderlands 2 ודיאבלו 3 אתה מוכוון במציאת חפצים לקידום הדמות שלך. בTorchligth אתה מוכוון בבחירת היכולת הנכונה מי שעלית רמה. הכלכלה בדיאבלו 3 היא שונה, היא בנויה על עבודה מול נפח ושוזר אבני חן בצורה אינטנסיבית כאשר כל רמה חדשה מעניקה לך perks חדשים מול הנפח ושוזר אבני החן, בגלל שהמשחק מבוסס חפצים. בtorchligth למרות שהוא ירש מדיאבלו 2 את הבחור שמוכר חפצים ואת זה שמתעסק באבני חן זה שונה מהותית. צורת המשחק בtorchligth היא שונה, אין שום צורך לחזור ולבקר בעיר לעומת דיאבלו 3 שמחייב אותך להשתמש בtown portals כל שנייה כדי לפרוק ציוד, לשדרג ולחזור.

זה שיש הבדלים בין משחקים באותו הז'אנר, לא אומר שאי אפשר להשוות ביניהם.
יש המון הבדלים בין היילו וHL. באחד אתה צריך לבחור שני נשקים שישארו איתך ובאחר יש לך את כל הנשקים.
באחד המגן שלך נטען ובאחר המגן והבריאות שלך נטענים רק מחבילות בריאות.
באחד אתה אוסף תחמושת מנשקים שנפלו ובאחר אתה יכול לאסוף תחמושת גם ממקומות אחרים.
באחד יש סרטי מעבר. באחר אין.
באחד יש 30 שניות של אותה פעולה כיפית. באחר יש גיוון ובכל קטע אתה עושה משהו אחר.
באחד אתה עובר לגוף שלישי כשאתה נכנס לרכב. באחר לא.

ההבדלים לא מונעים השוואה. משחקים לא צריכים להיות זהים, כדי להשוות ביניהם. הגישה שונה של טורצ'לייט 2, למול זו של דיאבלו 3, לא הופכת את המשחקים לבלתי ניתנים להשוואה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 24 אוגוסט 2013, 13:43

Nucleus_Dawn כתב:
זה שיש הבדלים בין משחקים באותו הז'אנר, לא אומר שאי אפשר להשוות ביניהם.
יש המון הבדלים בין היילו וHL. באחד אתה צריך לבחור שני נשקים שישארו איתך ובאחר יש לך את כל הנשקים.
באחד המגן שלך נטען ובאחר המגן והבריאות שלך נטענים רק מחבילות בריאות.
באחד אתה אוסף תחמושת מנשקים שנפלו ובאחר אתה יכול לאסוף תחמושת גם ממקומות אחרים.
באחד יש סרטי מעבר. באחר אין.
באחד יש 30 שניות של אותה פעולה כיפית. באחר יש גיוון ובכל קטע אתה עושה משהו אחר.
באחד אתה עובר לגוף שלישי כשאתה נכנס לרכב. באחר לא.

ההבדלים לא מונעים השוואה. משחקים לא צריכים להיות זהים, כדי להשוות ביניהם. הגישה שונה של טורצ'לייט 2, למול זו של דיאבלו 3, לא הופכת את המשחקים לבלתי ניתנים להשוואה.

ניסיתי להסביר, אם אתה לא מבין מה אני אגיד. טוב שוויתרת על דיאבלו, ככה לא תתאכזב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 13:46

Death_119 כתב:ניסיתי להסביר, אם אתה לא מבין מה אני אגיד. טוב שוויתרת על דיאבלו, ככה לא תתאכזב.

הסברת הבדלים. לא הסברת למה ההבדלים האלו לא מאפשרים לבצע השוואה.

אני עוד אשחק בדיאבלו 3. אני פשוט מחכה שהמחיר שלו יירד למשהו בסביבות ה20 דולר. עם משחקים של בליזארד זה פשוט לוקח שנים.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 24 אוגוסט 2013, 22:08

Death_119 כתב:ברור שכן, אני עושה את זה כל הזמן מאז שאני בhell, אבל לא בגלל שלא יכלתי לסיים את המשחק אחרת, פשוט כי זה הרבה יותר נחמד לשלש את היכולות שלך בלי השקעה.
הנה מצאתי:
Hitting the Wall
In Diablo 3, the vast majority of players hit this between Act 3 of Hell mode and Act 2 of Inferno mode, depending on skill and class. No matter how good you are, players step into Act 3 of Inferno mode for the first time and suddenly realize that they need a ton of gear if they want to progress (or at least not get consistently 1-shotted if they are playing as a glass cannon).
They log onto the auction house and see that if they want to get the caliber of gear so they can play through Act 2 without skipping champion packs they are going to need millions of gold.
They either quit in frustration at this point or attempt to farm gold to buy some of the equipment, a practice which they inevitably realize is futile and then those players then quit the game.
This corresponds to the sharp drop in players we saw after most players reached Inferno mode and the continual decline in players after they gave up on farming.

עכשיו אני נזכר, כולם למעט Demon hunter נתקעים בinferno באקט 2 (אני זוכר לא מעט דיונים בגיימר על grinding אימתני שאנשים עשו בact 1 באינפרנו רק כדי לרכוש את החפצים שהם צריכים בעשרות מיליונים). ועם tanks כמו בארבארי ומונק אולי אפילו לפני כן. אבל עדיין זה באמת קורה רק בinferno וזה תוקן. זו גם רמת קושי חדשה שלא הייתה במשחק בעבר אז אפשר להבין בעיות של איזונים בנושא.
דרך אגב, אם היית בא ואומר - "אני חושב שדיאבלו 3 הוא משחק פחות טוב מ-2 בגלל ששם העיקר זה חפצים ולא היכולות של הדמות" הייתי מסכים בפה מלא. אין ספק שמדובר במשחק טוב פחות מקודמיו ובאמת אחד החלשים של בליזארד. אבל לבוא ולרדת על המשחק כאילו החפצים בו לא איכותיים, יש בעיה של drop ועוד להגיד שהמצב טוב יותר בשני משחקים אחרים שאחד מהם מאוד שונה בקונספט שלו זה לא נכון לטעמי.

נו יופי, אז לא סתרת את מה שאמרתי, רק חזקת. אני ניסיתי להיות "טהור", שנאתי את הרעיון של האוקשן האוס. אבל בHELL זה הפך לחוסר ברירה, אי אפשר לסיים את HELL בלי אוקשן האוס או מאות שעות של גיימפליי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2013, 14:14

אבל לא נאמר שכן עשו טוויקים משמעותיים למשחק שמאפשרים לשחק בלי חפצים מהאוקשן האוס?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 14:22

swiss-the-engine כתב:אבל לא נאמר שכן עשו טוויקים משמעותיים למשחק שמאפשרים לשחק בלי חפצים מהאוקשן האוס?

אם אני לא טועה, הטוויקים האלו נעשו לגירסאת הקונסולות, כי שם אין אוקשן האוס.
זה קצת עצוב שגירסאת הקונסולה של משחק בליזארד הולכת להיות עליונה על גירסאת הPC.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2013, 14:24

Nucleus_Dawn כתב:
אם אני לא טועה, הטוויקים האלו נעשו לגירסאת הקונסולות, כי שם אין אוקשן האוס.
זה קצת עצוב שגירסאת הקונסולה של משחק בליזארד הולכת להיות עליונה על גירסאת הPC.

קשה לי להאמין... לא זוכר מי אל מישהו מאוד בכיר מהצוות אמר באיזה ראיון או משהו כזה שהקטע של החפצים והאוקשן האוס שברו את המשחק.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 14:26

swiss-the-engine כתב:קשה לי להאמין... לא זוכר מי אל מישהו מאוד בכיר מהצוות אמר באיזה ראיון או משהו כזה שהקטע של החפצים והאוקשן האוס שברו את המשחק.

קשה לך להאמין שמה?

כן. גם אני זוכר את זה. לבנות את המשחק שלך סביב סימולטור איביי זה רעיון עסקי מבריק. זה פשוט יוצר משחק פחות טוב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2013, 14:30

להאמין שהטוויקים נעשו רק לגרסאות הקונסולה.
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 14:36

swiss-the-engine כתב:להאמין שהטוויקים נעשו רק לגרסאות הקונסולה.

גם הקטע שלא צריך להיות אונליין זה רק לגירסאת הקונסולות.
אם יהיה פאטצ' שישווה את שתי הגירסאות בתחום הזה, זה יהיה אדיר.

---

יש סרטון של איזה אלף גיימפליי עם פרשנות של סטארבאונד:

רואים את כל מערכת הקווסטים שהם הכניסו, שעוזרת למי שרוצה להבין את המכאניקות הבסיסיות של המשחק.
ברבע שעה הראשונה יש בעיות סאונד מעצבנות. לאחר מכן, הן נפתרות.

רואים שם גם את מערכת הטיסה בחלל. רואים כמה וכמה סוגים שונים של יצורים, עם סוגים שונים של מתקפות (ציפורים שיורות בועות חומצה שנדבקות לאדמה ומתפוצצות במגע, חרקים שיוצרים סביבם שדה של גז רעיל).
המשחק נראה מדהים. הוא צריך להיות בבטא כבר!!!
נערך לאחרונה על ידי Nucleus_Dawn ב 25 אוגוסט 2013, 04:33, נערך 3 פעמים בסך הכל.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2013, 14:42

Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 15:03

swiss-the-engine כתב:http://www.pcgamer.com/2013/03/29/diablo-3-auction-house-jay-wilson/

תודה.

טוב לדעת שהם מודעים לכך שכל מערכת הLOOT במשחק שבורה. נראה אם הם באמת יתקנו אותה, או שחליפות מלמעלה ידאגו שהחנות תמשיך להיות חובה.
תמונה

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 18 אורחים