Laskin כתב:הפיתוח של GTA 6 בטוח נמצא כבר לפחות חצי עשור בפיתוח כלשהו, פשוט עדיין לא מחממים את המנועים שלו, בטח מתכננים את מבנה העיר/ערים שיהיו, את כל הדמויות וכו', אבל טכנית הם ממתינים לרגע הנכון, וכשGTA5 יהיה בירידה הם ייכנסו לפיתוח חזק יותר.
אני מסכים שזה מוזר מאוד שלא היו הרחבות רציניות עבורו, היו מליון תוספות ומסלולים בחינם אבל שום דבר באמת רציני ומושקע כמו הבלדה של טוני וכד'.
ואני כידוע מאוד שמח שעשו את RDR2... ועכשיו נקבל GTA6 בלעדי לגמרי לדור הזה.
אני לא חושב שזה המצב. הסיבה שמשחק כמו GTA עולה כל כך הרבה כסף לפתח זה בעיקר העלויות השוטפות של הסטודיו, דברים כמו שכר העובדים, שכירות, מיסים, חשבונות וכו׳. רוקסטאר כך או כך משלמת את כל זה, עלויות הפיתוח ממילא קיימות כל יום שעובר, אז אנשים ברוקסטאר לא יושבים ומחטטים באף בזמן שV מכניס להם מליארד דולר בשנה (וכן, זה אשכרה מה שGTAV הכניס ב2020, מליארד).
אם רוקסטאר רוצים לשים את GTaV כפרה חולבת בצד ולא לגעת בפרנצ׳ייז עד שהוא דועך, אז כנראה שהם מפתחים משחק או משחקים אחרים בנתיים. אולי GTA6 על אש קטנה עם 40 עובדים כבר שנים בגלל זה, מי יודע, אין לי שמץ מה הולך שם. אולי בדור הזה הם יחליטו לעשות הרבה משחקים קטנים יותר שוב ונראה במקום את בולי 2, מנהאנט 3 ומקס פיין 4. הכל אפשרי. אבל אם רוקסטאר יחכו שGTAV יגסוס, 6 יצא כמה שנים טובות אחרי שGTAV כבר יהיה באפר כי אף אחד לא מפליץ GTA6 תוך שנה וחצי ככה מתוך הכובע כמו קוסם. בניגוד ללא מעט משחקים, GTA זה משחק שדורש הליך פיתוח מאוד מסיבי אחרי הפרי-פרודקשן כי הוא מפלצת תוכן.
והיי, גם אם 6 יצא עוד שנתיים וחצי, הייתה ל5 ריצה מטורפת של עשור ומן הסתם כל השחקנים האלה יעברו ל6 (וישלמו עליו 60$ מלאים בעידן הרבה יותר דיגיטלי ורווחי מ2013) שבטח יעבור אופטמיזציה מכל הנסיון על 5 לסחוט משחקנים אפילו יותר כסף.
ואני בכלל כן חושב שהם צריכים להתיחס לזה כמו WOW. כלומר לעשות מנוע דור הבא, לעשות לGTAV פורט אליו עם שדרוגים נדרשים, כמו רימאסטר אבל רק לתוכן של העיר (כלומר לא להתעסק עכשיו בסינגל של 5), ואז לבנות את GTA6 על גביו כסוג של מסת אדמה ענקית חדשה שיהיה בה כל מה שאנחנו מצפים מGTA6. כלומר כמעט כמו GTA6 שהדביקו לו גרסה משודרגת של המפה של 5 בצד מערב. בצורה שכזאת אני חושב שהם יצליחו להמיר המון משתמשי GTA5 ל6 ממש מהר מה שיביא רווחים אדירים ממש מהר.
We're just normal men. We're just innocent men