BiA כתב:פספסתי שקנית פס5, תתחדש גלאס!
ואני מבלת"ק, אבל למקרה שלא היה:This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
סלחו לי, הלכתי לאסוף את הביצה שלי מהרצפה.
BiA כתב:פספסתי שקנית פס5, תתחדש גלאס!
ואני מבלת"ק, אבל למקרה שלא היה:This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
glass man כתב:טוב, רשמי השני שקל שלי מהפס5 עד כמה שהם שווים משהו
אני אוהב את הקונסולה הזו. זו העניין העיקרי, שיפור ענק מהפס4 בכל פרמטר, למשל SF5 אתה מתחיל לשחק תוך פחות מדקה שבפס4 זמני הטעינה ההתחלתיים לקחו מעל 2 דקות בכל הפעלה. ההורדות מרגישות מהירות הרבה יותר והכל נטען סופר מהר, זה כזה QOL אי אפשר להדגיש את זה מספיק,גם אם בזמן הקרוב אשחק בעיקר משחקי PS4
זה עושה הרבה יותר חשק לשחק בהם.
השלט החדש: התרשמתי ממנו יותר ממה שחשבתי,זה מרשים. אתה הולך נגיד על חול בים, והתחושה אכן מזכירה קצת את התחושה של הליכה על חול אתה מושך חבל, וזה מרגיש קצת כמו משיכת חבל,זה כמובן לא איזו מהפכה בגיימינג, אבל אני כן רוצה את זה במשחקי סינגל מהיום וכן מחכה נגיד לראות מה משחקים אקסקלוסיבים כמו Rַַ&C יעשו עם זה, כי זה אכן שואב אותך לסיטואציה ואתה כן מרגיש יותר בתוך המשחק ויותר בסיטואציה, שלא לדבר על זה שנגיד לגיימרים עיוורים זה בטח גיים צ'ינג'ר של ממש
לגמרי מעניין אותי איך ימשיכו לנצל את זה, זה לגמרי מהדברים האלה שאתה צריך להרגיש בעצמך כדי שירד לך האסימון שזה באמת משהו משפיע.
מעבר לזה, הפס5 עדיין נראת לי מכוערת, אני מעמיד אותה, אבל היא עדיין לא אסתטית במיוחד אם כי פחות ענקית ממה שדמיינתי.מה שבאמת מעצבן אותי בעיצוב של הפס5
זה כמה החלק השחור האמצעי שלה glossy ומתלכלך תוך שניות באבק וזה פשוט מחרפן אותי כי כמובן אם אני אנקה את זה באובססביות אני עלול לשרוט את החלק הזה.
מה עוד? אה הרעש, טוב הפס5 לפחות כרגע הרבה הרבה הרבה יותר שקטה מהפס4. כאילו היא לא שקטה ברמה שאתה חושב שהיא בכלל לא שם או משהו אבל יש לה רעש נורמלי של מכשיר אלקטורני שפועל כמו איזה רעש של מקרר שקט נורמלי אני יודע? לא משהו שמציק ומוציא מהאווירה כמו הפס4.
נראה איך זה יהיה חצי שנה מהיום.. אבל בנתיים מרוצה, במיוחד שהפעלתי משחקים שאת הפס4 היו שולחים לחלל ופה בנתיים שקט
לפי דעתי גם אם אתם משחקים בעיקר פס4 זה עדיין שווה לשדרג בשביל כל השיפורי חיים האלה לבד.
bling כתב:glass man כתב:טוב, רשמי השני שקל שלי מהפס5 עד כמה שהם שווים משהו
אני אוהב את הקונסולה הזו. זו העניין העיקרי, שיפור ענק מהפס4 בכל פרמטר, למשל SF5 אתה מתחיל לשחק תוך פחות מדקה שבפס4 זמני הטעינה ההתחלתיים לקחו מעל 2 דקות בכל הפעלה. ההורדות מרגישות מהירות הרבה יותר והכל נטען סופר מהר, זה כזה QOL אי אפשר להדגיש את זה מספיק,גם אם בזמן הקרוב אשחק בעיקר משחקי PS4
זה עושה הרבה יותר חשק לשחק בהם.
השלט החדש: התרשמתי ממנו יותר ממה שחשבתי,זה מרשים. אתה הולך נגיד על חול בים, והתחושה אכן מזכירה קצת את התחושה של הליכה על חול אתה מושך חבל, וזה מרגיש קצת כמו משיכת חבל,זה כמובן לא איזו מהפכה בגיימינג, אבל אני כן רוצה את זה במשחקי סינגל מהיום וכן מחכה נגיד לראות מה משחקים אקסקלוסיבים כמו Rַַ&C יעשו עם זה, כי זה אכן שואב אותך לסיטואציה ואתה כן מרגיש יותר בתוך המשחק ויותר בסיטואציה, שלא לדבר על זה שנגיד לגיימרים עיוורים זה בטח גיים צ'ינג'ר של ממש
לגמרי מעניין אותי איך ימשיכו לנצל את זה, זה לגמרי מהדברים האלה שאתה צריך להרגיש בעצמך כדי שירד לך האסימון שזה באמת משהו משפיע.
מעבר לזה, הפס5 עדיין נראת לי מכוערת, אני מעמיד אותה, אבל היא עדיין לא אסתטית במיוחד אם כי פחות ענקית ממה שדמיינתי.מה שבאמת מעצבן אותי בעיצוב של הפס5
זה כמה החלק השחור האמצעי שלה glossy ומתלכלך תוך שניות באבק וזה פשוט מחרפן אותי כי כמובן אם אני אנקה את זה באובססביות אני עלול לשרוט את החלק הזה.
מה עוד? אה הרעש, טוב הפס5 לפחות כרגע הרבה הרבה הרבה יותר שקטה מהפס4. כאילו היא לא שקטה ברמה שאתה חושב שהיא בכלל לא שם או משהו אבל יש לה רעש נורמלי של מכשיר אלקטורני שפועל כמו איזה רעש של מקרר שקט נורמלי אני יודע? לא משהו שמציק ומוציא מהאווירה כמו הפס4.
נראה איך זה יהיה חצי שנה מהיום.. אבל בנתיים מרוצה, במיוחד שהפעלתי משחקים שאת הפס4 היו שולחים לחלל ופה בנתיים שקט
לפי דעתי גם אם אתם משחקים בעיקר פס4 זה עדיין שווה לשדרג בשביל כל השיפורי חיים האלה לבד.
למי שמשחק אונליין השיפורים האלה באמת משמעותיים מאוד. עבורי פחות. הרעש של הפס4 אף פעם לא הפריע לי משום מה, חייב לציין שפוסט כזה ואחרים ברוח הזו ששטפו את הרשת בעת קבלת הקונסולה הם עוד דוגמא לכך שבניגוד להייפ, זו בערך ההשקה הכי underwhelming בהיסטוריה (ביחס עם ה XSX כמובן), זה רשמים של דור חדש? בנאדם יכל לשדרג מעבד וזיכרון במחשב שלו ולתת את אותם רשמים מינוס השלט.
אני באמת לא מבין את ההיסטריה של כולם כלפי הפס5, למה כולם באובססיה למצוא אחת ולשלם מחיר מופקע לספסרים, אין שם כרגע שום דבר מיוחד למי שבא מהפס4 ובטח למי שבא מהפרו.
DrKeo כתב:לי יש קטלוג אחורי של דור שלם ולא הייתה לי קונסולה ״קור״ בסלון מאז 2013 אז אני חושב שאני מקרה קצת שונה. וחיץ מזה, קניתי את הפס5 במחיר הרשמי של 2000₪, לא נכנעתי לספסרים
אגב, ההתלבטות שלי עם RE8, היא לא תהיה קיימת יותר עוד שנתיים או שלוש. זאת התלבטות שקיימת רק כי היום הפס5 והמחשב שלי בכוח מאוד דומה. עוד שנתיים בטח יהיה לי כרטיס סדרה 4000 וזה יהיה מדכא לשחק משחקי צד ג׳ על הפס5 כשבגרסת הPC משחקים יהיו על גבול ה-RT המלא. אבל בנתיים, כל עוד משוואת הכוח די דומה, אני בהחלט קונה לפס5.
לצערי עם המיקום של המחשב בדירה הנוכחית שלי זה פשוט בלתי אפשרי לחבר את המחשב לטלביזיה, הוא נמצא בקומה אחרת.
glass man כתב:תכלס כן המארזים של המחשבי גיימינג של היום ממש יפים עם כל האורות האלה זה כבר לא מה שהיה פעם ואם אשתך רגילה שאתה חי עם מסך מחשב CRT באמצע הסלון או משהו אז היא בטח אפילו מעריכה את השדרוג
לא יודע לאסקין יש דברים שבתאוריה דווקא הייתי רוצה לשחק במסך מחשב והם לא תחרותיים כמו baldur's gate 3 או כל מיני ניהול של 4X4 הם מרגישים לי יותר אימרסיבים מול מסך מחשב כי גם יותר קל לקרוא את הפונט שלהם במסך מחשב וכייף לשתות קפה תוך כדי המשחקים האלה וזה נוח מול שולחן מחשב...
אבל כמו שאני מכיר אותך אתה לא מתקרב למשחקים כאלה מימלא אז הם לא בשיקול שלך
DrKeo כתב:לאסקין, אפשר לעשות ויכוח של שעות מה עדיף, 27" ממרחק של 30 ס"מ או 65" ממרחק 3 מטרים. אבל הסיבה שאני משחק משחקים כמו OW על המחשב היא שזה פשוט נוח יותר לשחק משחקים כאלה מול המחשב. TLOU2 אני בהחלט מעדיף על הספה עם שלט וסראונד, אבל אלה שני עולמות אחרים. אין ספק שFPS תחרותי אני אשחק מול שולחן עם עכבר ומקלדת ומסך צמוד לפרצוף, זה לא עניין של 3 הריגות יותר או פחות, זה עניין של SETUP נוח לתחרותיות. ובכלליות עכבר ומקלדת בסלון זה לא נוח, לא משנה מה ה-SETUP שלך, לפחות אני לא מצאתי בחיים דרך לשחק בסלון עם עכבר ומקלדת בצורה שאפילו מזכירה SETUP נוח.
idan כתב:DrKeo כתב:לאסקין, אפשר לעשות ויכוח של שעות מה עדיף, 27" ממרחק של 30 ס"מ או 65" ממרחק 3 מטרים. אבל הסיבה שאני משחק משחקים כמו OW על המחשב היא שזה פשוט נוח יותר לשחק משחקים כאלה מול המחשב. TLOU2 אני בהחלט מעדיף על הספה עם שלט וסראונד, אבל אלה שני עולמות אחרים. אין ספק שFPS תחרותי אני אשחק מול שולחן עם עכבר ומקלדת ומסך צמוד לפרצוף, זה לא עניין של 3 הריגות יותר או פחות, זה עניין של SETUP נוח לתחרותיות. ובכלליות עכבר ומקלדת בסלון זה לא נוח, לא משנה מה ה-SETUP שלך, לפחות אני לא מצאתי בחיים דרך לשחק בסלון עם עכבר ומקלדת בצורה שאפילו מזכירה SETUP נוח.
כמובן שעדיף 65, אבל ממרחק של מטר וחצי:)
BiA כתב:אין לי מושג איך אנשים חוזרים לפליית'רו נוסף ש
ל כל דבר שהוא לא RPG (וגם זה ממש תלוי)
BiA כתב:אין לי מושג איך אנשים חוזרים לפליית'רו נוסף של כל דבר שהוא לא RPG (וגם זה ממש תלוי)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 41 אורחים