bling כתב:נו לפחות פה בסוף הבנת למה התכוונתי וקלטת בדיעבד שזה לא היה לעניין לרדת על הדעה שלי, אולי זה גם יקרה עם הדעה שלי על יוביסופט ועל איך שהיתה באותה התקופה ובאותן השנים לעומת איך שהיא בשנתיים האחרונות גם אם אתה לא מסכים. אני אופטימי
swym כתב:בדיוק בגלל שאני קולט מה אתה אומר/מתרץ זה מצחיק אפילו ביום שאחרי. זה לא המרמור הכללי, אלא בגלל הכמיהה לימים טובים יותר - שמסתבר שבהם התלוננת בדיוק על אותו הדבר + אפילו הבלבול של כן CGI / לא CGI על משחק דור הבא. זה הכי בומר שיש.
swym כתב:בלינג, בדיוק בגלל שאני קולט מה אתה אומר/מתרץ זה מצחיק אפילו ביום שאחרי. זה לא הקטע של המרמור הכללי, אלא דווקא בגלל הכמיהה לימים טובים יותר - שמסתבר שבהם התלוננת בדיוק על אותו הדבר + אפילו הבלבול של כן CGI / לא CGI על משחק דור הבא נשאר עקבי אצלך.
זה הכי בומר שיש.
DrKeo כתב:
אני לא מבין, בן אדם לא יכול לשנות את הדיעה שלו אחרי כמעט עשור? ב-2012-13 עוד האמנו לסרטוני בולשיט של יוביסופט, ב-2021 כבר לא. גם אני התלהבתי מהמסיבה של יובי ב-2012 ו-2013, הדמו של הדווייג'ן הפיל אותי לרצפה, כנ"ל של WD. ב-2021 כשיובי מראה לי סרטון שמכיל אפס גיימפליי וכתוב עליו משהו בסגנון של "in engine" וכל המטרה שלו זה לעשות לי WOW של דור הבא, ברור שאני אקח את זה עם אלף גרגרי מלח להתחשב בהסטוריה שלהם. בכלליות אתה לא בדיוק רואה את האינטרנט נמס מהדמו הזה של אוואטר למרות שבתאוריה הוא היה אמור להנמס, כי הוא נראה מדהים, וזה כי אנשים כיום כבר מאומנים שהמשחק שהמשחק כנראה לא יראה ככה, אם זה כי זה "in engine" שבמנועים של היום זאת כבר מילה נרדפת ל-CGI ואם זה בגלל הרקורד של UBI.
swym כתב:DrKeo כתב:
אני לא מבין, בן אדם לא יכול לשנות את הדיעה שלו אחרי כמעט עשור? ב-2012-13 עוד האמנו לסרטוני בולשיט של יוביסופט, ב-2021 כבר לא. גם אני התלהבתי מהמסיבה של יובי ב-2012 ו-2013, הדמו של הדווייג'ן הפיל אותי לרצפה, כנ"ל של WD. ב-2021 כשיובי מראה לי סרטון שמכיל אפס גיימפליי וכתוב עליו משהו בסגנון של "in engine" וכל המטרה שלו זה לעשות לי WOW של דור הבא, ברור שאני אקח את זה עם אלף גרגרי מלח להתחשב בהסטוריה שלהם. בכלליות אתה לא בדיוק רואה את האינטרנט נמס מהדמו הזה של אוואטר למרות שבתאוריה הוא היה אמור להנמס, כי הוא נראה מדהים, וזה כי אנשים כיום כבר מאומנים שהמשחק שהמשחק כנראה לא יראה ככה, אם זה כי זה "in engine" שבמנועים של היום זאת כבר מילה נרדפת ל-CGI ואם זה בגלל הרקורד של UBI.
זו בדיוק הנקודה שלי וכתבתי אותה במפורש קודם: מסיבת העיתונאים של יובי לא השתנתה מאז 2013, זה פשוט בלינג (כמו כולנו) שהפך ליותר סקפטי לגביהם.
אבל משום מה הוא המשיך להתעקש שמסיבת העיתונאים של יוביסופט פעם היתה מתת האל לאנושות. מילא אם באמת הוא היה חושב ככה בזמנו - אבל כשהסתבר לו שבאותה מסיבת העיתונאים בדיוק הוא עדיין שנא את כל הטריילרים למעט בלבול CGI במקרה של הטריילר האחרון, זה הופך למחזה מרהיב של זריקת כל הכשלים הלוגים על הקיר כדי לגלות מה נדבק.
הרי מה לא היה לנו כאן? האשמה בהתאמצות יתר, פניה לצד ג', ניסיון הסטת השער למסיבת העיתונאים של מיקרוסופט, ואפילו תיעול והעלאה באוב של רונן. הרי פעמיים כבר עברתי הלאה בדיון הזה, אבל בלינג ממשיך להתפלש בזה תוך זריקת עוד האשמות וזה כל כך מצחיק שכבר אי אפשר להישאר אדיש.
bling כתב:מסכים אתכם. אחרי צפייה חוזרת זה כן נראה אפשרי יותר אבל יש סימני שאלה כמו שקיאו אומר כי בכל זאת זה עדיין רמה מעל כל מה שראינו (אולי חוץ מהיילבלייד 2 אם משווים ל in engine?) וזה עדיין תחת טייטל in engine ויוביסופט.
DrKeo כתב:לא יודע, ב-2013 הראו כמה משחקים שנראו ממש מעניינים, AC4 היה היילייט די גדול של הסדרה, ריימן לג'נדס נראה מעולה, סאות' פארק מקל האמת היה מסובב ראשים בזמנו, נחשף the crew שהיה קונספט שנראה מעניין ב2013, הראו שוב את WD שהיה כותר מצופה מאוד לדור הבא וקנחו בתצוגה פשוט מטורפת של הדוויז'ן שהפילה את כולם לרצפה (ובדיעבד הייתה מזוייפת). ב-2013 בתצוגה של יובי ראינו כמה וכמה משחקים עם המון הייפ סביבם וקבלנו טעימות מהדור הבא שפוצצו לאנשים את השכל. ומה ראינו השנה? תצוגה חלשה בטרוף, אף משחק מעניין וטריילר in engine של אוואטר, אפילו לא גיימפליי. אני חושב שאובייקטיבית התצוגה של 2013 הייתה משמעותית יותר טובה, בטח כשמוסיפים את התבלין תמימות שלנו כשעוד האמנו לדמואים טכנים שלהם.
swiss-the-engine כתב:די נו הוא (הלבלייד2) לא יראה ככה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים