ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 19:27

טוב, עכשיו שיש לSMT5 תאריך יציאה אני מביא סוויץ בנובמבר אם אני אצליח להשיג פרו אז זה יהיה פרו לא יצליח יהיה לייט, הפס5 הולך לצבור כל כך הרבה אבק השנה.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 יוני 2021, 19:28

Fatal Frame 5! וואו,הנה פורט Wii U שלא חשבתי שאראה על הסוויץ',הוא בהחלט הסתמך על הגיימפאד,יהיה מעניין לראות איך יהיה על הסוויץ'.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 19:33

אדוונס וורז זהו, הסוויץ זה גן העדן של השחקני טקטיקה.

תודה נינטנדו!

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 15 יוני 2021, 19:37

יאללה BOTW2.

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 15 יוני 2021, 19:39

2022. נראה... כמו BOTW, האמת.

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 15 יוני 2021, 19:40

מבחינתי לפחות זו הייתה התצוגה הכי טובה השנה,אבל E3 השנה באופן כללי הייתה מאוד מאוד חלשה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 19:40

כן נראה כמו DLC לBOTW אבל הוא אמר שעכשיו אפשר לחקור גם את השמים, כאילו אז יש 2 מפות?

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 15 יוני 2021, 19:59

לא ראיתי ,הראה יותר מאוחר
אני רק זוכר כמה אנשים פה דיברו על הסוויץ פרו
ולפחות בינתים אין שום דיבורים על זה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 20:02

קרירין אתה מתחיל להישמע כמו המכחישי קורונה עם ההכחשת פרו הזו.
אני מהמר שבמקסימום הם רוצים את הפרו קרוב יותר להשקה של פוקימון כי הוא ממש יתן בוסט למשחק, והפוקימון יתן בוסט למכירות של הפרו עצמו.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 15 יוני 2021, 20:14, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 20:05

glass man כתב:כן נראה כמו DLC לBOTW אבל הוא אמר שעכשיו אפשר לחקור גם את השמים, כאילו אז יש 2 מפות?

לדעתי הם עושים שינוי טוטאלי למפה הקודמת (משהו סטייל מה שבליזארד עשו ל-WOW עם קטקליזם) ומוסיפים על גביה עוד אזורים תת קרקעיים (על פי הטריילר הראשון) ואזורים בשמיים (על פי הטריילר השני). כלומר הם עובדים על זה כבר 4 שנים אז אני משער שזה לא הרחבה מסכנה, אבל בהחלט יש ווייבים של "עוד מאותו דבר".
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 20:19

DrKeo כתב:
glass man כתב:כן נראה כמו DLC לBOTW אבל הוא אמר שעכשיו אפשר לחקור גם את השמים, כאילו אז יש 2 מפות?

לדעתי הם עושים שינוי טוטאלי למפה הקודמת (משהו סטייל מה שבליזארד עשו ל-WOW עם קטקליזם) ומוסיפים על גביה עוד אזורים תת קרקעיים (על פי הטריילר הראשון) ואזורים בשמיים (על פי הטריילר השני). כלומר הם עובדים על זה כבר 4 שנים אז אני משער שזה לא הרחבה מסכנה, אבל בהחלט יש ווייבים של "עוד מאותו דבר".

כן, אני אומר את זה כי מתי שאתה לא משנה את הסטייל הגרפי יותר מדי, אז המשחק מתחיל להיראות אותו דבר, המשחקי זלדה בדרך כלל נראים משחקים שונים לגמרי גם על אותה פלטפורמה מהרוב שהסגנון הגרפי נראה שונה... כאילו, אני מתכוון לזה שהם לא מדגישים את האפלה מספיק, גם אם זה היה נראה בדיוק אותו דבר אבל אפל יותר זה היה נותן וויב שונה לגרפיקה, פה עדיין ראינו שמים בהירים והכל נראה דומה.

מה שכן, אם הם משתמשים בכל הזמן הזה בשביל להרחיב את המפה פי 10 עם 10 יותר אזורים וכל אזור פשוט content-packed פי מאה מהקודם אז זה יכול להיות שווה את הmore of the same שבעולם :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יוני 2021, 20:46

glass man כתב:
DrKeo כתב:

כן, אני אומר את זה כי מתי שאתה לא משנה את הסטייל הגרפי יותר מדי, אז המשחק מתחיל להיראות אותו דבר, המשחקי זלדה בדרך כלל נראים משחקים שונים לגמרי גם על אותה פלטפורמה מהרוב שהסגנון הגרפי נראה שונה... כאילו, אני מתכוון לזה שהם לא מדגישים את האפלה מספיק, גם אם זה היה נראה בדיוק אותו דבר אבל אפל יותר זה היה נותן וויב שונה לגרפיקה, פה עדיין ראינו שמים בהירים והכל נראה דומה.

מה שכן, אם הם משתמשים בכל הזמן הזה בשביל להרחיב את המפה פי 10 עם 10 יותר אזורים וכל אזור פשוט content-packed פי מאה מהקודם אז זה יכול להיות שווה את הmore of the same שבעולם :)

מונולית' של זינובלייד הפכו לכלבות "בניית עולם" של הצוות זלדה. לקראת BOTW2 מונולית' שכרו ערימות של עובדים כי הפרוייקט הזה שתה אותם. כלומר כנראה שיש פה יותר מסת אדמה חדשה מאשר המפה המקורית. אז לפחות בנפח של המשחק, אני מרגיש די בטוח שזאת הולכת להיות מפלצת. בנוגע לאפלה, המזג אויר והמחזור שמש דינמים כך שזה פחות מעניין מה קורה ב-OVERWORLD. כלומר זה ככה בכל משחק זלדה, גם MM על ה-N64 שהיה בו מזג אויר ומחזור יום ולילה. מה שבאמת חשוב בנוגע לאפלה הוא הסיפור, הקווסטים והצינוקים. אני משער שנצטרך לחכות ולראות, אבל מהמעט סינמטיקס שראינו בטריילר הקודם וגם בזה, נראה שהם אכן הולכים לכיוון אפל יותר.

מה שהכי מעניין אותי הוא לאיפה הגיימפליי/עיצוב הולך. נראה שהם הולכים לכיוון יותר וורטיקלי, כלומר לינק יכול כמעט לעוף או לפחות מקבל יכולות עליה לגובה משמעותיות וכמובן שיש לו עוד מהמשחק המקורי את היכולת ליפול ולצנוח (או לעשות סנובורד :)). אני רק מקווה שמבחינת עיצוב הם באמת ילכו יותר בכיוון הצינוקים המושקעים של המשחקים הקודמים ושבצד הגיימפליי הם יפתרו את הבעיות במערכת קרב ובמערכת נשקים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יוני 2021, 21:01

עוד לא קראתי אתכם… הרגע ראיתי את התצוגה
זלדה נראה מדהים.
כן, כבר 4 דורות שזלדה זה לא שיא הטכנולוגיה, אבל עם אמנות כזו אני סולח. כיף תמיד וצמרמורת כשאני רואה חשיפה של זלדה חדש.
אגב, אני לגמרי קונה את הגיים אנד וואץ׳ הזה. כמה יעלה? זה מלאי מוגבל מאוד?

גם מטרויד נראה כמו משחק מושלם לשירותים :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יוני 2021, 21:22

שמע לאסקין... אלא אם כן אתה בחושך בשירותים...אז זה לא משחק לשירותים ...האור יהרוס את כל האווירה המטראוידית.

ואני כבר רואה שאתה זומם לעשות קופה יפה על הגיים אנד וואץ הזה בעתיד על חשבון איזה מעריץ נינטנדו מטורף :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יוני 2021, 00:21

DrKeo כתב:
glass man כתב:
DrKeo כתב:

מונולית' של זינובלייד הפכו לכלבות "בניית עולם" של הצוות זלדה. לקראת BOTW2 מונולית' שכרו ערימות של עובדים כי הפרוייקט הזה שתה אותם. כלומר כנראה שיש פה יותר מסת אדמה חדשה מאשר המפה המקורית. אז לפחות בנפח של המשחק, אני מרגיש די בטוח שזאת הולכת להיות מפלצת. בנוגע לאפלה, המזג אויר והמחזור שמש דינמים כך שזה פחות מעניין מה קורה ב-OVERWORLD. כלומר זה ככה בכל משחק זלדה, גם MM על ה-N64 שהיה בו מזג אויר ומחזור יום ולילה. מה שבאמת חשוב בנוגע לאפלה הוא הסיפור, הקווסטים והצינוקים. אני משער שנצטרך לחכות ולראות, אבל מהמעט סינמטיקס שראינו בטריילר הקודם וגם בזה, נראה שהם אכן הולכים לכיוון אפל יותר.

מה שהכי מעניין אותי הוא לאיפה הגיימפליי/עיצוב הולך. נראה שהם הולכים לכיוון יותר וורטיקלי, כלומר לינק יכול כמעט לעוף או לפחות מקבל יכולות עליה לגובה משמעותיות וכמובן שיש לו עוד מהמשחק המקורי את היכולת ליפול ולצנוח (או לעשות סנובורד :)). אני רק מקווה שמבחינת עיצוב הם באמת ילכו יותר בכיוון הצינוקים המושקעים של המשחקים הקודמים ושבצד הגיימפליי הם יפתרו את הבעיות במערכת קרב ובמערכת נשקים.

ממה ששמעתי הנשקים נשברים ממש מהר בBOTW ואם יש משהו שאני שונא במשחקים זה הweapon durability אני לא מצליח לחשוב על משחק אחד שלא היה משתפר ב180 מעלות אם לא היו מעיפים ממנו את הweapon durability אבל ממה ששמעתי פה זה מעצבן באופן חריג.

וכן אני מסכים על המחזור יום לילה וזה אין בעיה, אבל כאילו שיהיה וויב גם יותר אפל מפלצות יותר אפלות וכו' אני לפחות הייתי שמח אם היה הכיוון הזה, כאילו לא להיות Edgy מתוך דווקא, אבל רק שישקף קצת את האפלה הסיפורית והקווסטים :)

עוד וורטקליות זה תמיד טוב, וורטקליות תמיד עושה טוב :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 01:59

היו המון סטרימים שמרחבים על ההכרזות, חלקם יותר מ30 דק':
מריו פארטי:

מריו גולף:

מטרויד Dread:

Shin Megami Tensei V:

וואריו וור:

No More Heroes 3:

Advance Wars 1+2: Re-Boot Camp

סמל אישי של המשתמש
BiA
Veteran

הודעהעל ידי BiA » 16 יוני 2021, 02:36

הדבר שהפריע לי יותר מהנשקים השבירים והגשם ב-BOTW הוא הקבוצות של ה-mobs שעושות spawn כל כמה מטרים, זה ממש הוריד מהכיף של החקירה. רוב הזמן פשוט רצתי והתעלמתי מהן כי כבר לא היה לי עצבים להילחם או לבזבז נשק (והאמת שלא סיימתי את המשחק עדיין, יש לי עוד 2 דיווין ביסטס ואיזה 20 מקדשים).

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 16 יוני 2021, 07:35

זלדה נראה מושלם, אבל אני לא באמת יכול להיות מסופק מהטיזר הצנוע הזה.. ציפיתי למשהו הרבה יותר בשרני, אבל מסתבר שיש להם עוד הרבה עבודה להשלים. אם הצוות של זלדה רק "מכוון" ל 2022 כמו שאונומה אמר אז זה בקלות גם יכול להיות משחק של 2023. מעבר לזה מטרויד5 נראה טוב, לא מדהים (יש בו משהו קצת גנרי) אבל חוץ מזה לא היה משהו חדש מעניין במיוחד, נינטנדו ממשיכה להיות מקור לאכזבה מתמשכת עבורי. הם שוחים בכסף, שיזרקו איזה עצם אינעל דינק..
נערך לאחרונה על ידי idan ב 16 יוני 2021, 07:40, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יוני 2021, 07:40

glass man כתב:שמע לאסקין... אלא אם כן אתה בחושך בשירותים...אז זה לא משחק לשירותים ...האור יהרוס את כל האווירה המטראוידית.

אם יש משהו במטרויד הזה שלא משתווה לקלאסיקות - זה האווירה.
אין פה שום דבר באמת אפל וכל הכיוון האמנותי של הנוסע השמיני שהיה פעם - לגמרי נעלם מהמשחק החדש.
יש פה את הקטע המותח של משהו שרודף אחריך ואין לך דרך להרוג ביריות, תחושת לחץ כזו, אבל אווירה שמצריכה חושך ממש ממש לא ראיתי בקטעים ששיחררו.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יוני 2021, 10:37

כן צודק, האווירה החייזרית כאילו עפה מהחלון. נראה סטרילי כאילו אתה משחק במעבדה ולא באיזה כוכב לכת קריפי.
אני גם לא אוהב את החליפה הזו.

אבל עדיין מטרויד אני לא יכול לדמיין מישהו משחק אותם באור יום :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 14:42

Laskin כתב:
glass man כתב:שמע לאסקין... אלא אם כן אתה בחושך בשירותים...אז זה לא משחק לשירותים ...האור יהרוס את כל האווירה המטראוידית.

אין פה שום דבר באמת אפל וכל הכיוון האמנותי של הנוסע השמיני שהיה פעם - לגמרי נעלם מהמשחק החדש.
יש פה את הקטע המותח של משהו שרודף אחריך ואין לך דרך להרוג ביריות, תחושת לחץ כזו, אבל אווירה שמצריכה חושך ממש ממש לא ראיתי בקטעים ששיחררו.

זה לא רק הוא, זה הלך לאיבוד כבר במטרויד פיוז'ן וב-zero mission. לא היה כמו ולא יהיה כמו סופר מטרויד. כלומר חוץ מאשר פריים 1, הוא באמת סוג של שלמות. אין דבר כזה משחקי וידאו מושלמים, חוץ מאשר מטרוייד פריים 1 :)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 16 יוני 2021, 14:49

DrKeo כתב:
Laskin כתב:

זה לא רק הוא, זה הלך לאיבוד כבר במטרויד פיוז'ן וב-zero mission. לא היה כמו ולא יהיה כמו סופר מטרויד. כלומר חוץ מאשר פריים 1, הוא באמת סוג של שלמות. אין דבר כזה משחקי וידאו מושלמים, חוץ מאשר מטרוייד פריים 1 :)

פריים 2 לטעמי היה הכי טוב בסדרה
פריים 1 פרץ גבולות ,אבל שטח המשחק היה קטן
בפריים 2 הם לקחו מה שהיה טוב בפריים 1 ,ושיפרו מאוד והוסיפו דברים

3 כבר היה פחות קור ,כניראה ניסו לפנות לקהל בwii
M למרות שהרבה שונים היה חביב ,אבל לא מה שמצופה מהסדרה
היו 2 מטרואיד 2d לgba שהיו מאוד טובים
לds היה 2 משחקי מטרואיד ,אחד בסגנון פריים ואחד מכוון למולטיפליר
לא שיחקתי במולטיפליר, אבל הזה בסגנון פריים היה בסדר
אבל היה שנמוך מאוד גדול ,כמו שיעשו פריים לn64

ככה שאני חושב שהמשחק מטרואיד הטוב ביותר
היה מטרואיד 2 ,והוא יצא במקור בתקופת הקיוב
אני לא יודע עם כל כך בא לי על פריים 4 בסוויץ
היתי מעדיף לחכות כמה שנים שיצא על הסוויץ 2

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 16 יוני 2021, 14:55

הבעיה בפריים 2 היא העולם האפל. פשוט לא כיף ויותר מדי back and forth.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 14:55

לדעתי פריים 1 היה משחק טוב מפריים 2, ביחוד ביחס לתקופה שהוא יצא, אבל זה כבר עניין של דיעה. בסופו של יום חלק מהטרוף של פריים 1 היה אפקט ה-ואו, זה לא היה סביר שהדבר הזה בכלל פועל על קונסולה ועוד ב-60FPS. זה היה החזרה הגדולה של מטרויד אחרי שנים של העדרות, מעבר לתלת מימד שנטען שהוא יהרוג את הפרנצ'ייז (שלא נדבר את כל הבלגן של הגוף הראשון שהלך בזמנו), גרפיקה מדהימה ברמת הלא סביר שרצה ב-60FPS נעול בשילוב עם אומנות מטורפת ומשחק פשוט מדהים. פריים 1 היה משחק מושלם, פשוט מושלם, והוא נלחם נגד כל הסיכויים בכל קטגוריה אפשרית. אולי פריים 2 טוב בכמעט כל קטגוריה (האמת שאני לא מת על העולם האפל) אבל אצלי בספר הוא הרגיש ביחס למקורי כ"אנצ'רטד 3" לעומת "אנצ'רטד 2". כלומר יש מצב בהחלט שפריים 2 טוב יותר, אבל הוא היה סוג של עוד מאותו דבר.

עריכה:
וכן, כמו שאינטר אמר, העולם האפל לא היה בשבילי. אני מת על האוירה במטרויד, אבל העולם האפל היה סוג של דבר שרציתי להמנע ממנו לאורך כל המשחק ולהגיע למקום שאתה רוצה לעוף ממנו זה לא אלמנט חיובי במשחק לדעתי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 יוני 2021, 15:45

יש מבצעים עכשיו בחנות של נינטנדו, BOTW הוא 42$, כנ"ל פיקמין 3, זינובלייד, פייר אמבלם ופייפר מריו. יש גם את מריו והארנבונים ב-10$ ו-NBA2K21 ב-4.5$.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 25 אורחים