Laskin כתב:חחח אחרי איזה 6 שנים המשחק יורד ל-42 דולר במבצע… אני כל כך הייתי רוצה להיות נינטנדו
DrKeo כתב:לדעתי פריים 1 היה משחק טוב מפריים 2, ביחוד ביחס לתקופה שהוא יצא, אבל זה כבר עניין של דיעה. בסופו של יום חלק מהטרוף של פריים 1 היה אפקט ה-ואו, זה לא היה סביר שהדבר הזה בכלל פועל על קונסולה ועוד ב-60FPS. זה היה החזרה הגדולה של מטרויד אחרי שנים של העדרות, מעבר לתלת מימד שנטען שהוא יהרוג את הפרנצ'ייז (שלא נדבר את כל הבלגן של הגוף הראשון שהלך בזמנו), גרפיקה מדהימה ברמת הלא סביר שרצה ב-60FPS נעול בשילוב עם אומנות מטורפת ומשחק פשוט מדהים. פריים 1 היה משחק מושלם, פשוט מושלם, והוא נלחם נגד כל הסיכויים בכל קטגוריה אפשרית. אולי פריים 2 טוב בכמעט כל קטגוריה (האמת שאני לא מת על העולם האפל) אבל אצלי בספר הוא הרגיש ביחס למקורי כ"אנצ'רטד 3" לעומת "אנצ'רטד 2". כלומר יש מצב בהחלט שפריים 2 טוב יותר, אבל הוא היה סוג של עוד מאותו דבר.
עריכה:
וכן, כמו שאינטר אמר, העולם האפל לא היה בשבילי. אני מת על האוירה במטרויד, אבל העולם האפל היה סוג של דבר שרציתי להמנע ממנו לאורך כל המשחק ולהגיע למקום שאתה רוצה לעוף ממנו זה לא אלמנט חיובי במשחק לדעתי.
BiA כתב:איזה באסה שלנינטנדו אין עצבים ל-BC. ממש הייתי שמח לשחק במטרויד פיוז'ן או אפילו SR לפני דרד. סיימתי רק את סופר ואת זירו מישן.
Having now entered its fifth year, the Nintendo Switch console is doing great business and the company isn't in a rush to introduce new hardware to the market, according to Nintendo of America president Doug Bowser.
kririn כתב:נינטנדו מכרה כניראה כבר 85 מיליון סוויץ
במצב כזה אם יהיה פרו ,יותר הגיוני סוויץ 1.5
כמו הgbc ,שלא כל המשחקים יתמכו בסוויץ
אני לא רואה הגיון כלכלי בסוויץ פרו רגילה
kririn כתב:אני עדין חושב שכדי להם לחכות ולהוציא סוויץ 2 עוד שנתים
הסוויץ מוכרת מצוין כרגע ,וזה למרות מחסור בצד ראשון גדולים השנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 27 אורחים