Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Kazz
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Kazz » 23 אוגוסט 2013, 23:31

במולטיפלייר של RYSE יש מיקרו-תשלומים שהם PAY 2 WIN מבחיל.

http://www.polygon.com/2013/8/23/465058 ... d-by-tiers

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 24 אוגוסט 2013, 00:29

למזלך בתור אחד שלא ישחק באקס בוקס לא תצתרך להרגיש בחילה בזמן משחק
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 אוגוסט 2013, 01:06

Kazz כתב:במולטיפלייר של RYSE יש מיקרו-תשלומים שהם PAY 2 WIN מבחיל.

MS הבטיחה גם שהמשחק ישאר הוגן אבל לאלה שירצו לעלות בצורה מהירה יצטרכו לשלם. כמו בNFS וFIFA. כל עוד המשחק הוגן,למה שזה יפריע לך?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 02:14

Kazz כתב:במולטיפלייר של RYSE יש מיקרו-תשלומים שהם PAY 2 WIN מבחיל.

נשמע כמו אחלה מערכת.
מזכירה את זו של ME3, שהמולטי שלו היה ממש כיפי. מכיוון שמודבר גם במולטי קו אופ ולא תחרותי, זה לא יוצר פערים לא הוגנים בין שחקנים.
הם אפילו מגבילים את היכולת של השחקנים לקנות שיריון ברמה גבוהה. צריך להגיע לרמה מסוימת, בשביל היכולת לקנות את השיריון של אותה רמה, ככה שלא יהיה אפשרי לדלג על הכל וקנות ישר את השיריון הכי טוב.

לא רואה שום בעיה במערכת. אם הביצוע יהיה כמו שהם מתארים אותו, היא תהייה נהדרת לאנשים שרוצים להתקדם ויש להם פחות זמן ולא תפריע לכל השאר, שלא מעוניינים בה.
כמו שכבר אמרו, הבחילה תחסך ממך, כי אתה לא הולך לקנות את הONE ולא התכוונת לקנות אותה גם שנים לפני שהיא הוכרזה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 אוגוסט 2013, 12:17

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוגוסט 2013, 17:36

הם אפילו מגבילים את היכולת של השחקנים לקנות שיריון ברמה גבוהה. צריך להגיע לרמה מסוימת, בשביל היכולת לקנות את השיריון של אותה רמה, ככה שלא יהיה אפשרי לדלג על הכל וקנות ישר את השיריון הכי טוב.

ההבדל עדיין גדול באותו tier. שנינו יכולים להתחיל לשחק, אתה יכול לקנות ישר את השריון הכי טוב לtier הזה ולהיות פי 2 יותר חזק ממני שלא משתמש בכסף אמיתי כדי לשדרג. זה שמדובר בקו-אופ כן עוזר קצת אבל אני לא יודע איך הניקוד במשחק עובד ואם הוא נוטה לטובת מי שיש לו את הציוד הכי טוב. ואם בעתיד הם יוסיפו מצבים תחרותיים, אז בכלל.

P2W זה זוועה. אם זה היה משחק פס4 הייתי אומר אותו הדבר. הבאתי את הידיעה וצירפתי את דעתי על P2W. זה בולט במיוחד בכך שהבחור מנסה להגיד שהם איזנו את זה וזה לא P2W אבל אז מתאר שאם אתה קונה אז אתה יכול להיות חזק יותר פי 2 מחברך באותו הtier. מעניין אותי כמה שנים ייקח למפיצות ולמפתחות הגדולות להבין איך עושים מיקרו-תשלומים כמו שצריך ואילו עוד מטעמים מחכים לו בזמן הקרוב כאשר יותר ויותר משחקים משלבים מיקרו-תשלומים (ועוד בנוסף על מחיר מלא של המשחק).

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 24 אוגוסט 2013, 18:10

הדירוגים הם לא סופיים

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 18:17

Kazz כתב:ההבדל עדיין גדול באותו tier. שנינו יכולים להתחיל לשחק, אתה יכול לקנות ישר את השריון הכי טוב לtier הזה ולהיות פי 2 יותר חזק ממני שלא משתמש בכסף אמיתי כדי לשדרג. זה שמדובר בקו-אופ כן עוזר קצת אבל אני לא יודע איך הניקוד במשחק עובד ואם הוא נוטה לטובת מי שיש לו את הציוד הכי טוב. ואם בעתיד הם יוסיפו מצבים תחרותיים, אז בכלל.

P2W זה זוועה. אם זה היה משחק פס4 הייתי אומר אותו הדבר. הבאתי את הידיעה וצירפתי את דעתי על P2W. זה בולט במיוחד בכך שהבחור מנסה להגיד שהם איזנו את זה וזה לא P2W אבל אז מתאר שאם אתה קונה אז אתה יכול להיות חזק יותר פי 2 מחברך באותו הtier. מעניין אותי כמה שנים ייקח למפיצות ולמפתחות הגדולות להבין איך עושים מיקרו-תשלומים כמו שצריך ואילו עוד מטעמים מחכים לו בזמן הקרוב כאשר יותר ויותר משחקים משלבים מיקרו-תשלומים (ועוד בנוסף על מחיר מלא של המשחק).

מפיצות ומפתחות כבר עושות מיקרו תשלומים כמו שצריך. הבעיה היא רק בקהל, שפוסל על הסף כל משחק שבו יש מיקרו תשלומים, בלי לבדוק ולהבין אם מדובר במערכת שפועלת באופן נצלני ומכוער ופוגעת במשחק (Candy crash), או במערכת שעובדת עם השחקן ולא פוגעת בחוויה של אף אחד (ME3, PvZ2 של EA).

זה שחבר שלך, שבחר לקנות ציוד, יותר חזק ממך, זה לא בעייתי. מי שמרוויח מזה הוא אתה. הוא עוזר לך. זו המשמעות של קו אופ. גם בכלל לא ברור שמדובר בP2W. עם כל ההגבלות שלהם למה אפשר לקנות ומתי, עדין יש צורך בהשקעת זמן וביכולת, בשביל לנצח.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוגוסט 2013, 20:13

תלוי. גם בקו-אופ עדיין יכול להיות דירוג בין המשתתפים ונתינת פרסים וקרדיטים לפי הביצועים. מי שמשלם בכסף על השריון הכי חזק בכל פעם שמתאפשר לו נמצא בפוזיציה הרבה יותר טובה ממי 'שרק' משחק בלי לשלם. זה לא אידאלי, גם לא במשחק קו-אופ. מזכיר קצת את הבעיה בMP של קוד ודומיו שמי שמוביל ומנצח מקבל יכולות מיוחדות ואייר סטרייק וכל הפרסים האלה שפוגעים באיזון.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2013, 04:31

Kazz כתב:תלוי. גם בקו-אופ עדיין יכול להיות דירוג בין המשתתפים ונתינת פרסים וקרדיטים לפי הביצועים. מי שמשלם בכסף על השריון הכי חזק בכל פעם שמתאפשר לו נמצא בפוזיציה הרבה יותר טובה ממי 'שרק' משחק בלי לשלם. זה לא אידאלי, גם לא במשחק קו-אופ. מזכיר קצת את הבעיה בMP של קוד ודומיו שמי שמוביל ומנצח מקבל יכולות מיוחדות ואייר סטרייק וכל הפרסים האלה שפוגעים באיזון.

אם זה מאוזן, אין עם זה בעיה. הבעיה היא לא שזה קיים. הבעיה היא חוסר איזון. זה עבד נהדר בME3, שהוא המשחק הכי דומה למקרה הזה.
זו לא מערכת שמכריחה אותך לשלם בשביל לקבל "נקודות אנרגיה" שמאפשרות לך לשחק. זו מערכת שדומה למה שראינו בME3, שהיה לו מולטי מצויין וכיפי. לא ראינו שום אינדיקציה לכך שתהייה בעיית איזון. בשביל לדעת אם זה המצב, נצטרך לחכות ולראות.

לצעוק "P2W!!!!" רק בגלל שיש מערכת מיקרו תשלומים במשחק, זה לא רציני וזה בטח לא מבוסס.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 24 אוגוסט 2013, 21:03

Balancing in the game isn't finished yet, but currently a character who has unlocked everything in a tier is about twice as powerful as one who hasn't locked anything, Olsen said.

אם זה לא P2W אז אני לא יודע מה כן. אנשים יוכלו לקנות חפצים ולמקסם כל tier ישר על ההתחלה וכך להשיג יתרון על האחרים. אולי בקו-אופ זה לא יפריע יותר מדי אבל זה עדיין P2W קלאסי. ואם לזה הם קוראים מאוזן ומיקרו-תשלומים שנעשים בצורה הגונה, אז אני חרד לראות את האימפלנציה במשחקים אחרים בשנים הקרובות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 22:02

Kazz כתב:אם זה לא P2W אז אני לא יודע מה כן. אנשים יוכלו לקנות חפצים ולמקסם כל tier ישר על ההתחלה וכך להשיג יתרון על האחרים. אולי בקו-אופ זה לא יפריע יותר מדי אבל זה עדיין P2W קלאסי. ואם לזה הם קוראים מאוזן ומיקרו-תשלומים שנעשים בצורה הגונה, אז אני חרד לראות את האימפלנציה במשחקים אחרים בשנים הקרובות.

אין קשר בין מה שהבאת פה, לחוסר איזון, או לP2W. אנשים יוכלו גם לשחק יותר ממך ולקנות את השיריון עם הזהב שהם הרוויחו במשחק עצמו וגם אז יהיה להם יתרון. זה שיש להם זמן, לא עושה את היתרון שלהם ליותר מוסרי, ממישהו שאין לו זמן, אבל יש לו כסף. מעבר לזה, גם מדובר על חבילות רנדומליות של ציוד (שוב - כמו בME3), ככה שאין באמת יכולת לקנות את הציוד הכי טוב בכסף.
אין לך מושג כמה צריך יכולת. אין לך מושג כמה האסטרטגיה חשובה. אין לך מושג כמה שיתוף פעולה חשוב. אין לך מושג אם האיזון טוב או לא. אתה סתם מניח שהוא לא טוב, כי מתחשק לך.
מעבר לזה, מכיוון שאין שמץ של בעיה בזה שמישהו משלם כדי לנצח את המחשב, כל התלונות שלך לא רלוונטיות. הוא לא משלם כדי לנצח שחקנים אחרים. הוא משלם כדי לנצח את המחשב ולעזור לשחקנים אחרים. שיהנה. הוא לא פוגע בהנאה של אף אחד אחר.

המערכת לא נשמעת רעה. היא נשמעת אחלה לגמרי.
מערכת דומה עבדה נהדר בME3. לא היתה איתה שום בעיה. היא לא יצרה חוסר איזון. היא לא פגעה בחוויית המשחק של אף אחד.

אתה צועק "אסון" בלי לנסות לרגע להבין מה המערכת עושה. התלונות שלך פשוט לא מבוססות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 22:52

THE CREW נראה קצת יותר מעניין:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
matangt8
Warrior

הודעהעל ידי matangt8 » 24 אוגוסט 2013, 23:08

Nucleus_Dawn כתב:THE CREW נראה קצת יותר מעניין:

לא יודע מה איתך,המשחק הזה עוד מלהיב אותי מאז הכרזה שלו ואני יעשה לו (רוב הסיכוים) PRE ORDER לPS4 שיהיה לי. :D
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 24 אוגוסט 2013, 23:24

matangt8 כתב:לא יודע מה איתך,המשחק הזה עוד מלהיב אותי מאז הכרזה שלו ואני יעשה לו (רוב הסיכוים) PRE ORDER לPS4 שיהיה לי. :D

אני לא מעריץ גדול של משחקי מירוצים. לרוב אני קונה 2-3 בדור ולא יותר.

אהבתי מאוד את הקטע של המשחק הקבוצתי. זה שחייב שרק אחד מהקבוצה שלך יעבור בצ'קפוניט וכאלה. זה ממש מגניב.
תמונה

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 25 אוגוסט 2013, 19:01

אפשרות לשלם כסף עבור קבלת יתרון במשחקיות על פני אדם שלא משלם = P2W. ואת זה רייז עושה. זה שאין מצב תחרותי אולי מעמעם את הבעיה אבל מבחינת ההגדרה זה P2W לכל דבר.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 19:05

Kazz כתב:אפשרות לשלם כסף עבור קבלת יתרון במשחקיות על פני אדם שלא משלם = P2W. ואת זה רייז עושה. זה שאין מצב תחרותי אולי מעמעם את הבעיה אבל מבחינת ההגדרה זה P2W לכל דבר.

F2P מאז ומתמיד עבד בשיטת זמן = כסף. וזה CO OP, לא תחרותי בין השחקנים, אז זה לא משנה מה יש או אין לשחקן אחר. זה כמו לקנות בדיאבלו חרב בRMAH, קנית אותה במקום לשחק שעות עד שהיא נפלה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2013, 20:20

Kazz כתב:אפשרות לשלם כסף עבור קבלת יתרון במשחקיות על פני אדם שלא משלם = P2W. ואת זה רייז עושה. זה שאין מצב תחרותי אולי מעמעם את הבעיה אבל מבחינת ההגדרה זה P2W לכל דבר.

אם ההגדרה שלך נכונה, כל משחק שאיננו F2P הוא משחק P2W, כי צריך לשלם 60$, כדי לשחק במשחק.

אין בעיה עקרונית עם P2W. זה אחלה לגמרי. כמו שנדב אמר, זמן=כסף ואין בעיה שמישהו שאין לו זמן, יחליט להשקיע כסף. זה רק מאפשר לאנשים נוספים לשחק במשחק שלך.
הבעיה היחידה נוצרת כאשר נוצר מצב של P2W שחקנים אחרים. במקרה של משחק קו אופ, כמו RYSE, אין בזה שום דבר שלילי. זה לא פוגע בחוויית המשחק של אף אחד.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 20:37

Nucleus_Dawn כתב:
אם ההגדרה שלך נכונה, כל משחק שאיננו F2P הוא משחק P2W, כי צריך לשלם 60$, כדי לשחק במשחק.

אין בעיה עקרונית עם P2W. זה אחלה לגמרי. כמו שנדב אמר, זמן=כסף ואין בעיה שמישהו שאין לו זמן, יחליט להשקיע כסף. זה רק מאפשר לאנשים נוספים לשחק במשחק שלך.
הבעיה היחידה נוצרת כאשר נוצר מצב של P2W שחקנים אחרים. במקרה של משחק קו אופ, כמו RYSE, אין בזה שום דבר שלילי. זה לא פוגע בחוויית המשחק של אף אחד.

כשזה משחק CO OP אם כבר זה רק עוזר, אם יש כמה חברים שמשחקים יחד שלאחד יש המון זמן והוא בדרגה גבוהה ולאחר אין והוא דרגה נמוכה בעזרת תשלום הם יכולים להשוות את המצב ולשחק יחד. לא שאי פעם הייתי משלם על משהו שאני יכול לקבל חינם בעזרת השקעה וזמן, לא שמשהו מהחברים שלי היה משלם אבל כשזה משחק CO OP זה ממש לא מפריע למשהו חוץ מאשר למשלם עצמו שאולי לא ירגיש את ההשג.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 אוגוסט 2013, 20:45

P2W יכול לקרות רק אם יש פריטים שמחזקים דמות של מישהו והמישהו הזה נכנס במאצ'מייקינג ביחד עם מישהו שאין לו את הפריטים הללו. מצב כזה גם יהיה אידיוטי במקרה והשקעה של זמן תיתן לאותו אדם את הEDGE הזה.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 20:51

swiss-the-engine כתב:P2W יכול לקרות רק אם יש פריטים שמחזקים דמות של מישהו והמישהו הזה נכנס במאצ'מייקינג ביחד עם מישהו שאין לו את הפריטים הללו. מצב כזה גם יהיה אידיוטי במקרה והשקעה של זמן תיתן לאותו אדם את הEDGE הזה.

למה זה יכול לקרות רק כשמשהו נכנס למשחק עם פריטים שאין לאחר? לא בדיוק הבנתי.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 25 אוגוסט 2013, 21:22

נקח משחק FFA.. אם בעזרת לשחק הרבה שעות ולעשות UNLOCK אתה יכול להתחיל עם משגר טילים ונגזים אפילו ונגיד שאתה משחק רק עם משגר טילים וכל השאר שאין להם את שעות המשחק שלך מתחילים עם רובה סער אז...
Benjamin Franklin

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 26 אוגוסט 2013, 05:45

זה לא בעיה של מיקרו-תשלומים אלא המחלה של מערכות אנלוק לנשקים במצבי מולטיפלייר.

..
איך מי שמשלם 60דולר משיג יתרון על מי שלא משלם? מי שלא משלם פשוט אין לנו את המשחק FFS. בניסוח אחר, כל מי שקונה את המשחק ב60דולר מתחיל בדיוק באותה נקודה ואין לו יתרון על חברו שגם שילם 60דולר. אתה בטוח שאתה יודע מה זה F2P ומה הכוונה כשאומרים על משחק F2P\שמכיל מיקרו-תשלומים שהוא P2W?

הבעיה היא לא שכסף=זמן, אלא מה שהכסף הזה נותן לך. משחק שמציע לרכוש יתרונות במשחקיות הוא משחק בו אדם שלא שיחק דקה יכול לשלם 5-10 דולר ולקבל יכולות ונשקים שאמורים להנתן על שעות משחק, וכך הוא משיג יתרון על מי שכמוהו רק התחיל לשחק ולא רכש כלום. ולזה קוראים pay to win.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 25 אוגוסט 2013, 22:03

Kazz כתב:זה לא בעיה של מיקרו-תשלומים אלא המחלה של מערכות אנלוק לנשקים במצבי מולטיפלייר.

..
איך מי שמשלם 60דולר משיג יתרון על מי שלא משלם? מי שלא משלם פשוט אין לנו את המשחק FFS. בניסוח אחר, כל מי שקונה את המשחק ב60דולר מתחיל בדיוק באותה נקודה ואין לו יתרון על חברו שגם שילם 60דולר. אתה בטוח שאתה יודע מה זה F2P ומה הכוונה כשאומרים על משחק F2P\שמכיל מיקרו-תשלומים שהוא P2W?

הבעיה היא לא שכסף=זמן, אלא מה שהכסף הזה נותן לך. משחק שמציע לרכוש יתרונות במשחקיות הוא משחק בו אדם שלא שיחק דקה יכול לשלם 5-10 דולר ולקבל יכולות ונשקים שאמורים להנתן על שעות משחק, וכך הוא משיג יתרון על מי שכמוהו רק התחיל לשחק ולא רכש כלום. ולזה קוראים pay to win.

מערכות אנלוק לנשקים במצבי מולטיפלייר זו לא מחלה. זו דרך ממש מצוינת לגרום למשחק להיות יותר מהנה. אם אתה לא אוהב מערכות כאלה, רק תדאג להתרחק מCS, כי ככל שאתה מצליח יותר בסיבוב הקודם, יש לך כסף שאיתו אתה יכול לקנות נשקים יותר טובים, בסיבוב הבא.

---

קניתי פיפ"א. יש לי את האפשרות לשחק בפיפ"א. אני ביתרון על כל אדם אחר, שלא קנה את פיפ"א. לי יש גישה ליכולת להתאמן במשחק. להם אין. ההגדרה שלך פשוט לא נכונה. היא רחבה מדי. זה הכל.

אין בעיה עם זה שהכסף משחרר משהו שאפשר לשחרר עם זמן והשקעה. זה אותו הדבר. אחד השקיע את הזמן שלו בעבודה. אחר השקיע את הזמן שלו במשחק. שניהם יכולים לקבל את אותו הדבר.
מכיוון שמדובר במשחק קו אופ, זה עוד יותר לא בעיה. זה לא פוגע לאף אחד בחווית המשחק. זה שחבר שלך שילם 5 דולר בשביל לקבל שיריון מגניב, זה יופי לו ויופי לך. הוא עוזר לך להצליח יותר במשחק וכך אתה משיג יותר כסף ומתקדם מהר יותר.

P2W זה בעייתי אך ורק במקרה של משחקים תחרותיים, או משתמשים בטריקים פסיכולוגיים שנמצאים במקומות אפורים בכל הנוגע למוסריות שלהם. RYSE הוא לא משחק תחרותי ואין לנו סיבה לחשוב כרגע שהוא ישתמש בטריקים פסיכולוגיים מלוכלכים. לכן, אין לנו סיבה לבקר את קיומם של מיקרו תשלומים במשחק.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אוגוסט 2013, 23:24

Kazz כתב:זה לא בעיה של מיקרו-תשלומים אלא המחלה של מערכות אנלוק לנשקים במצבי מולטיפלייר.

..

אבל רייז לא נותן לך את זה, הוא נותן לך כסף = זמן. כלומר או שתשחק, תעלה דרגות ותשיג נשקים או לחילופין אם אין לך זמן תשלם ותעלה דרגות ותשיג נשקים. המשלם והמשקיע זמן מגיעים לאותו מקום וזה בסדר גמור, ביחוד במשחק CO OP.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 38 אורחים