Klayman כתב:הייתי מהראשונים שהתקינו את אחת הגרסאות הכי מוקדמות של WINDOWS 10 בזמנו, על המחשב הראשי שלי, והיו לי ממש כמעט 0 בעיות. אז ה 10.5 הזה? מתקין DAY ONE.
Laskin כתב:כן, גם אני קפצתי מ-8 ל-10, אבל כרגע אלא אם זה יפתור לי בעיות של HDR למשל (שיש לי, לפעמים אני מעביר לערוץ המחשב בטלויזיה ופתאום אין HDR ואני צריך לכבות ולהדליק אותו בהגדרות בחלונות) אז אני אחכה עם השדרוג קצת, ואולי עד המחשב הבא.
רגע, מתי זה יוצא בכלל?
Uncle Pey'j כתב:יש מצב שהפיסי שלי אשכרה לא יכול להריץ Win11 בגלל הדרישת TPM המגוחכת הזו של MS,פשוט אין מצב שהם לא חוזרים בהם,הם מנטרלים ה-מ-ו-ן משתמשי דסקטופ,כמות די מגוחכת האמת,מלשדרג ,בערך כל מי שאין לו לוח מהשנתיים האחרונות.
במקרה שלי,אני חושב שהלוח שלי כן תומך ב-TPM לפחות לפי האתר של אסוס,אבל זה בטוח לא TPM 2.0,אני מניח שה-TPM גם לא פועל בביוס אז אני אנסה להפעיל אותו היום ולהריץ שוב את הבדיקת תאימות של MS.
DrKeo כתב:חלונות 8 היה כל כך נוראי שזנקתי על 10 בשניה שהוא היה זמין ולא הסתכלתי יותר לאחור.
Uncle Pey'j כתב:ראיתי את הרשימה,זה עדיין לא הגיוני- מה ש-MS בעצם אומרים זה שאנשים עם i7 7700k ו-Z270,שנחשב עד היום מעבד סביר+,לא יכולים להריץ Win11,זה מגוחך.
בכל מקרה נראה שיהיה ניתן לעקוף את השטות הזו,כי הבדיקה לא מתבצעת בכל boot אלא רק בהתקנה, ואני גם מעריך ש-MS תחזור בה מהטמטום הזה.
DrKeo כתב:8 היה מאוד נורא, בעיקר כי מיקרוסופט חשבה שזה הגיוני למכור למחשבים מערכת לטאבלטים.
DrKeo כתב:הראשונות לתפוס מקום בפס יצור 3nm של TSMC הן אפל ו… אינטל. מעניין.
Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:הראשונות לתפוס מקום בפס יצור 3nm של TSMC הן אפל ו… אינטל. מעניין.
לא מאוד מפתיע אם מדברים על אפל,היא בערך הלקוחה הכי חשובה של TSMC מבחינת היקפי הזמנות והיא תמיד הייתה הראשונה לתפוס את קויי הייצור הכי חדשים,זה גם מתחבר עם הדיווחים שהבכורה של הליך הייצור הזה תהיה עם הM2 באייפד פרו והמקבוק אייר הבאים ב2022.
לגבי אינטל,באמת קצת מפתיע,אני תוהה אם לא מדובר בכלל בGPU שלהם.
DrKeo כתב:Uncle Pey'j כתב:DrKeo כתב:הראשונות לתפוס מקום בפס יצור 3nm של TSMC הן אפל ו… אינטל. מעניין.
לא מאוד מפתיע אם מדברים על אפל,היא בערך הלקוחה הכי חשובה של TSMC מבחינת היקפי הזמנות והיא תמיד הייתה הראשונה לתפוס את קויי הייצור הכי חדשים,זה גם מתחבר עם הדיווחים שהבכורה של הליך הייצור הזה תהיה עם הM2 באייפד פרו והמקבוק אייר הבאים ב2022.
לגבי אינטל,באמת קצת מפתיע,אני תוהה אם לא מדובר בכלל בGPU שלהם.
ההפתעה לא הייתה אפל, היא היית אינטל שנשברת והולכת לפאונדרי חיצוני
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Majestic-12 [Bot] ו־ 36 אורחים