נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי glass man » 13 יולי 2021, 21:06

DrKeo כתב:
glass man כתב:היופי של מהלך שחמט טוב זה שעוד לפני שהיריב שלך קלט מה עשית, אתה כבר ניצחת. ממה שבדקתי DQ11 על הסוויץ עשה 600 אלף ביפן. זה בערך מה שDQ12
יעשה על הסוויץ 2 במקרה הטוב. אני מזכיר לך שהסדרה הזו עושה 4.2M ביפן ולפעמים מעבר לזה לאיפה אתה חושב שילכו רוב המכירות? לפס5.
ואיזו קונסולה האנשים האלה יקנו כדי לשחק אותו? פס5.

תזכור שיש ביפן אנשים שכל מה שהם עושים זה לקנות קונסולה עם DQ ואז היא צוברת אבק שנים... אותם 3M יקפיצו את הPS5 מה9 מליון של הפס4 לעבר ה12M 13M שאני מדבר עליהם.

זה השני שקל שלי לפחתו.

אז מה ההימור שלך שDQ12 יקבל גרסה נכה לסוויץ כדי לא להפסיד את המכירות שם? :) אני לא יכול להגיד שזה הימור הזוי כי יש לזה תקדים בעבר עם ה3DS
אבל הפעם זה לא יקרה נדב, הפעם הם רוצים לעשות משחק שינצל את האמא של האנריל 5 תקרא על זה :) וסוני תרוויח פס5 חזק ביפן בגלל זה. תבדוק ותראה שהפס5 מוכר בצורה נאה ביפן, הרבה יותר טוב ממה שחשבנו.

ככה שגם אם הסוויץ 2 תקבל גרסה כמה ישחקו עליה? חצי מליון? כסף קטן.

בגלל שסוני איבדה איזה gravity rush אז כבר נאמר שהקרב אבוד ביפן? אני מזכיר לך שנוסף לDQ12 יש להם גם GOT 2 בקנה, ואני בטוח שמשחק ההמשך הולך להתפוצץ ביפן מרוב פופלאריות אחרי הGood word of mouth שהיה למשחק הראשון.

אבל למעשה סוני לא צריכה את זה היא פשוט ניצחה בגלל זה שDQ12 קיבל את הבית שלו עם הפס5.

תראה, אפשר לסכם את התאוריה שלך מסביב ל-DQ12 בצורה די פשוטה - אתה מת על סדרת DQ והפנטזיה שלך היא שהיא תהיה cutting edge טכנולוגי וגרפי. גם אני פאנבוי של כל מני סדרות שתקועות מאחור, בעיקר מנינטנדו, וגם אני כותב פה פוסטי פנטזיה על איך עם קצת DLSS ואבקות קסמים הסוויטצ׳ 2 תהיה באורך פלא סוג של מתחרה ישירה בכוח של הפס5. אבל ברור לשנינו שאנחנו חיים בעולמות פנטזיה. זה בהחלט יכול להתגשם, אבל זה כנראה לא מה שיקרה.

ספציפית בנוגע למכירות, שוב, אין פה באמת מצב שונה מדי מ-DQ11. הוא יצא 4 שנים אחרי הפס4, הוא יצא אליה כפלטפורמה מובילה וכמו שעידן אמר גרסת ה-3DS הייתה נפרדת ונכה. ועדין, עם כל הפרטים האלה, גרסת ה3DS עדין נצחה את הפס4. אז מה בדיוק שונה פה מהמצב של הסוויטצ׳ מול הפס5 בנניח 2023? הפס5 תהיה בשוק איזה 3 שנים, המשחק יוביל עליה וגרסת הסוויטצ׳ תהיה נכה בצורה כזו או אחרת (לאו דווקא גרסה נפרדת מגרסת הפס5 אבל מן הסתם יש הפרש כוח גדול בין הקונסולות כך שלפחות גרפית היא תהיה נחותה משמעותית). זה בול המצב של DQ11 ב-2017, אז מה בדיוק ההבדל? מה השחמט של סוני פה? אני לא ממש רואה הבדל בין 2017 וה-3DS מול הפס4 ו-2023 עם הפס5 והסוויטצ׳. ורוב הסיכויים שגרסת הסוויטצ׳ תהיה זהה לגרסת הפס5 חוץ מאשר הגרפיקה והסוויטצ׳ פופולרית מה-3DS ביפן, אז הייתי אומר שדווקא נראה שיש לסוויטצ׳ יתרון גדול על הפס5 לעומת ה-3DS מול הפס4.

אז אני לא בטוח איפה השחמט פה, סוני לא עשתה אפילו מהלך אחד לטובת יפן בדור החדש. להפך, אם כבר הם עשו מהלכים הפוכים. כמובן שהכל יכול להיות, אולי הפס5 תקרע את הפס4 ביפן ו-DQ12 ימכור עליה הרבה יותר טוב מהסוויטצ׳ וכו׳, אבל זה לא יקרה כי סוני עשתה מהלך כלשהו, כי היא לא עשתה אף מהלך לשיפור המעמד שלה ביפן בדור החדש.

idan כתב:אולי עם מספיק כישרון הוא ירוץ על שעון קסיו :idea:
אני אמנם לחלוטין לא מסכים איתך אבל חאלס בן אדם, זה לא קשור לבטן שלי, זה קשור לטיעון מוטעה ומטעה שלך. חשבת שזה אותו משחק, אז תיקנתי אותך. ביג פאקינג דיל.
אני לא לוקח את זה לשום כיוון של שום ויכוח, זה לא עד כדי כך מעניין אותי וכולה אמרתי שאני לא בטוח שהוא יגיע לסוויץ' ואולי יגיע לקונסלת נינטנדו חדשה יותר, לא התחייבתי במליארד אחוז ולא התאבדתי על זה, אחר כך גם העלתי את הסברה שאולי הוא כן יגיע לסוייץ' בגרסה אחרת, כמו עם DQ11 על ה3ds. כלומר, כך או כך, לחלוטין יכול להיות שאתה צודק. בסה"כ הייתה לי נקודה על הגרפיקה.

אבל אמרתי לך כבר שהכל סבבה, ירדתי מנושא ה-3DS ועכשיו אני משווה אותו לפס3 ולא פס2 בכדי שאף אחד פה לא יפגע. צדקת בנוגע לגרסת ה-3DS ואין לנו הוכחה מוצקה שהוא יכל באמת לרוץ על הפס2. סה״כ ניסיתי להבהיר ש-DQ11 הוא משחק מיושן גרפית, זה הכל ואני לא הולך להתחתן פה עם אף דימוי טפשי ששלפתי מהמותן. אז אם פס2 צורם לך אז נגיד פס3 (או סוויטצ׳ שהן בייסיקלי אותו דבר אצלי בספר, עם יתרונות לזו ויתרונות לזו תלוי החלק המדובר), הכל טוב.

כן, זה ברור שאני פאנבוי גמור על גבול האובססבי, אבל תסתכל על העבר, בעבר לא הפריע להם להכריז על זה שהם מפתחים לקונסולה חלשה שנים מראש... DQ11 אפילו היה המשחק הראשון שהוכרז לסוויץ שנים מראש.
הפעם לא שמענו כלום על סוויץ ונינטנדו רק על ניצול של אנריל 5 ו"משחק למבוגרים" וכו' נראה לי שמבוגרים אוהבים גרפיקה טובה, לא? 8-) כאילו יש סיכוי סביר שזה cutting edge.

אם תהיה גרסה נכה של הסוויץ ב2023 אז איפה הניצול של האנריל 5? כאילו אתה אומר לי ניצול של אנריל 5 אני חושב על כל הפייצ'רים הטובים האלה של אנריל 5, draw distance מטורף מרחבים עצומים יבשות ענקיות ברמה שגורמים לAC אודסי להראות כמו אי פצפון וכו'. :)

כאילו, כן אפשר לעשות לכל זה גרסה נכה לסוויץ אבל אז איך תנצל את האנריל 5? DQ11 הוא עדיין 1:1 על ה3DS והפס4 ואפילו יש בינהן Cross save אני מנסה להגיד שגרסת הסוויץ אם היא קיימת תקח את המשחק יותר מדי אחורה טכנית.

מה שאתה אומר הגיוני לי, רק אם סקוור סתם חירטטו ואין פה שום ניצול של האנריל 5 וזה סתם PR מצידם זה יכול להיות אבל אז לא ברור לי למה להבטיח דברים כאלה :)
הרי זה לא שאנשים מצפים מהמשחק הזה לנצל את האנריל 5 אני יוצא מהנחה שאם הם טרחו להגיד את זה, זה מה שהולך להיות, אני מניח שגם אם היתה גרסה נחותה בפיתוח, היה כבר מה להראות ממנו עד עכשיו :)

עדיין יכול שאתה צודק פה לגמרי ושאני אהיה זה שאוכל כובע ושאני ממש לא מחובר למציאות בגלל הפנטזיות שלי אבל זה יהיה ממש לא צפוי.ואם נאמר, שהסוויץ 2 הולכת להיות הרבה יותר קרובה לפס5 מהסוויץ (וזה יכול להיות לך תדע, במיוחד אם היא 2025) עדיין היא תגיע מאוחר מדי למגרש מכדי להיות הקונסולה הראשית זה השני שקל שלי. :)

גם מה שאתה אומר שטכנית כל DQ יכול לצאת על הפס2 עם שנמוכים הוא נכון בבסיס, אבל בטח תסכים שאם יהיה פה ניצול של האנריל 5 ברמות של הקואליציה אז זה יהיה המשחק הראשון בסדרה שלא יכול לצאת לפס2 גם עם כל השנמוכים שבעולם :)

ושוב הטענה המרכזית שלי שמאסת השחקנים הזו שתגיע לPS5 תרים את הפס5 ביפן, הרי הם לא יחכו לגרסת סוויץ 2.
נערך לאחרונה על ידי glass man ב 13 יולי 2021, 21:16, נערך פעם 1 בסך הכל.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יולי 2021, 21:08

idan כתב:חחח אבל זה בכלל לא צורם, אתה סתם מתעקש להפוך בכוח את הטיעון שלי לאיזה מאבק רגשי, לא רציונאלי, כאילו אני איזה פאנבוי של דרגון קווסט שיוצא להגנתו וזה קצת מגוחך, כי זה ממש לא המצב (דרגון קווסט זה הקטע של גלאס, אני פחות בעניין).
ואתה לא טענת שהוא יכול לרוץ על חומרה ששווה לפס2 באופן תיאורטי וגם לא באופן של דימויי, אתה טענת שזה המצב בפועל ולזה התייחסתי. אם אתה רוצה להתווכח על התיאוריה אז לא, גם בתיאוריה אני לא חושב שהוא יכול לרוץ על הפס2 או ה 3DS, אבל בכלל לא מופרך להניח שהוא כן יכול לרוץ על הפס3 בגרסה קצת פחות מושכת ויזואלית. אז הנה, אנחנו מסכימים, די לעשות לי פאסיב-אגרסיב פולני:)

כן האמת, אני חושב שאני היחיד פה בנתיים שהוא פאנט דרגון קווסט, הפורום פה הוא הרבה יותר פיינל פנטזי, לאסקין אתה, פייג' וכו' אבל זה יכול להתהפך בדור הזה בעזרת השם :)

אבל כבר אמרתי פה בעבר שאפילו יפני אמר לי שגם ביפן הייתי נחשב על גבול האובססבי אז לך תדע אם מישהו פה יגיע לרמות שלי :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 13 יולי 2021, 21:50

Laskin כתב:אינטואיציה נשית

תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 00:20

נדב, לאסקין: סלחו לי כמובן על ההצפה, מלא הודעות ברצף וזה :)

אבל בחיי תראו את זה

Game director Takeshi Uchikawa says DQXII is a very ambitious title that will be created on the new generation of consoles:

"The mission of this project is "to bring the new charm of Dragon Quest to customers all over the world." As Mr. Horii said, it is an ambitious title that incorporates various challenges suitable as Dragon Quest for the next generation. However, it is not trivial to change while preserving the tradition of titles with a history of 35 years. To accomplish this mission, we need more like-minded new "companies" than ever before."

Read more: https://www.tweaktown.com/news/79628/dr ... index.html

עדיין נשמע לכם כמו משחק סוויץ? כתוב לזה פס5 על המצח (עם פורט לSeries X אחרי 3 שנים)
וסוני יחגגו על זה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2021, 12:23

idan כתב:חחח אבל זה בכלל לא צורם, אתה סתם מתעקש להפוך בכוח את הטיעון שלי לאיזה מאבק רגשי, לא רציונאלי, כאילו אני איזה פאנבוי של דרגון קווסט שיוצא להגנתו וזה קצת מגוחך, כי זה ממש לא המצב (דרגון קווסט זה הקטע של גלאס, אני פחות בעניין).
ואתה לא טענת שהוא יכול לרוץ על חומרה ששווה לפס2 באופן תיאורטי וגם לא באופן של דימויי, אתה טענת שזה המצב בפועל ולזה התייחסתי. אם אתה רוצה להתווכח על התיאוריה אז לא, גם בתיאוריה אני לא חושב שהוא יכול לרוץ על הפס2 או ה 3DS, אבל בכלל לא מופרך להניח שהוא כן יכול לרוץ על הפס3 בגרסה קצת פחות מושכת ויזואלית. אז הנה, אנחנו מסכימים, די לעשות לי פאסיב-אגרסיב פולני:)

אני פולני, אני לא יכול שלא..

גלאס - הלוואי, באמת הלוואי וזה יהיה משחק דור הבא מפוצץ ראשים.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 12:51

נדב ולאסקין שהם יראו את הגרפיקה של DQ12:

תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2021, 13:11

גלאס כשחושפים את DQ12:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 13:34

LOL. נדב בטח גם אם המשחק יקרע את התחת לTLOU2 בגרפיקה אתה עדיין תגיד שהוא נראה כמו משחק PS4 דור ראשון :)
עד שעידן השיג שתודה שהמשחק נראה כמו משחק PS3 הנשמה יצאה לו :) (נראה PS4ָׂ והוא המשחק הכי יפה על הסוויץ זו עובדה)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2021, 13:39

glass man כתב:LOL. נדב בטח גם אם המשחק יקרע את התחת לTLOU2 בגרפיקה אתה עדיין תגיד שהוא נראה כמו משחק PS4 דור ראשון :)
עד שעידן השיג שתודה שהמשחק נראה כמו משחק PS3 הנשמה יצאה לו :) (נראה PS4ָׂ והוא המשחק הכי יפה על הסוויץ זו עובדה)

המשחק רץ על ״פס3״ (הסוויטצ׳) אבל הוא ממש לא נראה כמו משחק פס3. אם הוא היה יוצא בדור הפס3 הוא לא היה מרשים אף אחד.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 13:49

DrKeo כתב:
glass man כתב:LOL. נדב בטח גם אם המשחק יקרע את התחת לTLOU2 בגרפיקה אתה עדיין תגיד שהוא נראה כמו משחק PS4 דור ראשון :)

המשחק רץ על ״פס3״ (הסוויטצ׳) אבל הוא ממש לא נראה כמו משחק פס3. אם הוא היה יוצא בדור הפס3 הוא לא היה מרשים אף אחד.

נדב ראית את המשחק על הפס4/PC ? הוא משונמך על הסוויץ/XBOX Series X וכו' כולם חוץ מהפס4 והפיסי מריצים את גרסת הסוויץ זה נס שהמשחק הוא 30 FPS על הפס4 בכלל.

אתה מסתכל על הגרפיקה הזו זה נראה לך משהו שהפס3 יכל לעשות? אם הפס3 היה יכול לעשות את זה זה היה 60FPS בפס4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2021, 13:55

הרזולוצית טקסטורות גבוהה והמודלים חלקים כי הפס4 מאפשרת את זה, אבל המשחק ריקני מפירוט. הוא נראה כמו רימאסטר HD של משחק פס3. אני למשל חושב ש-BOTW גם נראה יותר טוב ממנו כשמסתכלים על סצנות של scale וזה גם משחק מסובך משמעותית מבחינת מערכות שזוללות CPU או זיכרון. אם BOTW היה מקבל גרסת פס4 עם טקסטורות חדות יותר ו-LOD פחות אגרסיבי, הוא כנראה היה משחק הרבה יותר מרשים מ-DQ11 על הפס4.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 14:05

DrKeo כתב:הרזולוצית טקסטורות גבוהה והמודלים חלקים כי הפס4 מאפשרת את זה, אבל המשחק ריקני מפירוט. הוא נראה כמו רימאסטר HD של משחק פס3.

אתה מתכוון שהוא לא נראה פס4 בשאפתנות שלו, מבחינת עולם פתוח, עולם מפוצץ בפרטים גרפים אינטרקטיביות חדשנית ברמה של BOTW וכאלה? אני מסכים איתך בנוגע לזה אבל זה בגלל שהוא חולק את הDNA שלו עם גרסת ה3DS הם אכן נזהרו לא לעשות פה דברים שה3DS לא יוכל לעשות בגרסה המוגבלת שלו. בגרסה היפנית אתה מסוגל אשכרה לקחת את הSAVE שלך מהפס4 להעביר אותה ל3DS דרך קוד וחוזר חלילה ולשחק בשניהן במקביל אז ברור שה3DS דפק פה את השאפתנות.

למשל במקום עולם פתוח ענקי כמו AC וGOT אתה מקבל עולם גדול שמחולק לאזורים ממש ממש קטנים שוב הכל באשמת ה3DS ובגלל זה אני שמח שDQ12 משתחרר מהסוויץ
(אולי) אבל בגרפיקה נטו?

ככה הוא היה כנראה נראה כמשחק PS3 וזו אפילו דוגמא מדהימה כי הבאתי את המפתחת של DQ8 במקרה.

אני רואה הבדל דורי ברור בינהם בגרפיקה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2021, 14:08

אתה לא צריך לרוץ למשחקים שונים, כי יש גרסה של DQ11 לסוויטצ׳ והיא לא בדיוק הופכת עולמות בכדי לרוץ ברזלווציה מאוד דומה לזאת של הפס4 אגב. קצת LOD יותר אגרסיבי, טקסטרות פחות חדות ופחות פוליגונים במודלים. אם המצב היה הפוך, כלומר המשחק היה יוצא קודם לסוויטצ׳, היית רואה ש-DQ11 לפס4 ליטרלי נראה כמו רימאסטר של המשחק סוויטצ׳.

כלומר, זה לא בדיוק שמיים וארץ ההבדל בין גרסת הסוויטצ׳ לפס4, הן מאוד דומות. זה לא דום או וולפנשטיין שירדו להפרש גרפי אדיר ועל הדרך ירדו מ-60 ל-30 וגם לרזולוציות בזויות לגמרי. DQ11 מחזיק מאוד יפה בסוויטצ׳ וההבדלים בינו לגרסת הפס4 הם לא בדיוק כמו בפורט הממוצע מהפס4 לסוויטצ׳ סטייל דום, וולפנשטיין או הוויצ׳ר 3.
תמונה

אבל כמובן אם DQ12 יהיה המשחק הזה שסוחט כל טיפה מהפס5 - אמן ואמן. הלוואי וזה יהיה המצב. אבל יש לי הרגשה שגם במקרה שלו הסוויטצ׳ היא בעדיפות עליונה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 14:22

מה נדב ? זה שמים וארץ לול תראה איך הצמחייה נראת על הסוויץ וככל שאתה מתקדם במשחק אתה מגיע לאזורים שהם הרבה יותר Eye Candy מהאזורים הראשונים האלה אני אשכרה, לא יודע איך הסוויץ התמודד עם חלק מהסצנות.

מרוב שהמשחק הזה יפה בPS4 הוא הדבר הראשון שאני הולך לשחק על הLG C1 שאני מביא זה יראה לא נורמלי. גם בגרסה הנחותה הזו זה המשחק הכי יפה על הסוויץ בפער,אתה תתקשה למצוא משחק יותר יפה גרפית על הסוויץ הוא נראה דור מעל כל דבר אחר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יולי 2021, 14:27

זה ממש לא שמיים וארץ, שמיים וארץ זה OUTER WORLDS או הוויצ'ר, זה ממש אותו משחק ברזולוציה נמוכה יותר ועל הגדרות רק טיפה יותר נמוכות

ואני אוסר עלייך לרכוש טלוויזיה כזו ולשים דווקא את המשחק הזה... אתה גם לא תעשה את זה, כמו שאתה לא באמת משחק בריטרנל למרות שטענת כל הזמן שזה החלום שלך ;)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 14:34

Laskin כתב:זה ממש לא שמיים וארץ, שיים וארץ זה OUTER WORLDS או הוויצ'ר, זה ממש אותו משחק ברזולוציה נמוכה יותר ועל הגדרות רק טיפה יותר נמוכות

ואני אוסר עלייך לרכוש טלוויזיה כזו ולשים דווקא את המשחק הזה... אתה גם לא תעשה את זה, כמו שאתה לא באמת משחק בריטרנל למרות שטענת כל הזמן שזה החלום שלך ;)

אין לי בעיה לצלם לך את שניהם שהם יהיו אצלי גם הC1 וגם ריטרנל עם הקדשה :)

נראה לי שפשוט אתם לא מעריכים קפיצה שהיא נעשת בסל שיידינג :) תכף תגידו שזה נראה כמו wind waker :)

אין בעיה לא לאהוב סל שיידינג/מראה מצויר וכו' אבל אני חושב שצריך להפריד בין טעם אישי לאשכרה גרפיקה מטורפת שרואים פה :) אבל נחכה לDQ12 ליישב את הויכוח.

נ.ב אני פשוט רוצה לחוות 'דברים כמו ריטרנל וR&C על טלווזיה נורמלית, נראה לי הזוי לשחק אותם על 1080P :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יולי 2021, 14:40

אני מאוד אוהב סל שיידינג, אבל אין פה שום דבר מתקדם, ויש משחקי סל שיידינג יפים בהרבה ממנו שהגיעו לסוויץ', כמו נארוטו, ני נו קוני 2 או גילטי גיר...
וכמובן - זלדה BOTW, שהוא לגמרי נחשב CEL SHADED והוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה מDQ11 גם על הPS4.
אגב, מבחינת אנימציה למשל - גם WIND WAKER לוקח את DQ11 בקלות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 14:45

Laskin כתב:אני מאוד אוהב סל שיידינג, אבל אין פה שום דבר מתקדם, ויש משחקי סל שיידינג יפים בהרבה ממנו שהגיעו לסוויץ', כמו נארוטו, ני נו קוני 2 או גילטי גיר...
וכמובן - זלדה BOTW, שהוא לגמרי נחשב CEL SHADED והוא הרבה הרבה הרבה יותר יפה מDQ11 גם על הPS4.
אגב, מבחינת אנימציה למשל - גם WIND WAKER לוקח את DQ11 בקלות.

תמונה

DQ11 מפרק כל משחק שאמרת לאסקין.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יולי 2021, 14:55

NOPE
נתחיל בזה שאמנם לא הוגן, אבל גילטי גיר החדש הוא הסל שיידינג הכי מדהים שיש... אבל זה משחק מכות, קל יותר להרשים בסל שיידינג מטורף.
נמשיך בזה שנארוטו נראה הרבה יותר טוב, אבל גם הוא לא משחק עולם פתוח של ממש, אז גם כן לא מאוד הוגן.
ני נו קוני 2 אשכרה נראה אותו דבר, גם בסגנון האמנותי...
ווינד ווייקר מאוד ישן, אבל האנימציות שלו כמו שכתבתי - כמה רמות מעל, וBOTW פשוט בטופ של הטופ של סל שיידינג עולם פתוח. כן, יש אלמנטים בהם DQXI לוקח אותו אבל סה"כ הרוב יגידו לך שזלדה יפה יותר, אין לי ספק לגבי זה, כי יש לו גם אנימציות טובות יותר וגם עולם מרשים בהרבה וגם גיוון גדול יותר ובכלל... לך תצפה בלינק רוכב על סוס בעולם לעומת הגיבור הזה של DQXI רוכב... DQ נראה כמו בדיחה לעומת BOTW.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 14 יולי 2021, 14:58

glass man כתב:נדב ולאסקין שהם יראו את הגרפיקה של DQ12:

תמונה

חח אחלה גיף :)
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 יולי 2021, 15:33

כן זה באמת אחלה גיף :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 יולי 2021, 15:41

Laskin כתב:NOPE
נתחיל בזה שאמנם לא הוגן, אבל גילטי גיר החדש הוא הסל שיידינג הכי מדהים שיש... אבל זה משחק מכות, קל יותר להרשים בסל שיידינג מטורף.
נמשיך בזה שנארוטו נראה הרבה יותר טוב, אבל גם הוא לא משחק עולם פתוח של ממש, אז גם כן לא מאוד הוגן.
ני נו קוני 2 אשכרה נראה אותו דבר, גם בסגנון האמנותי...
ווינד ווייקר מאוד ישן, אבל האנימציות שלו כמו שכתבתי - כמה רמות מעל, וBOTW פשוט בטופ של הטופ של סל שיידינג עולם פתוח. כן, יש אלמנטים בהם DQXI לוקח אותו אבל סה"כ הרוב יגידו לך שזלדה יפה יותר, אין לי ספק לגבי זה, כי יש לו גם אנימציות טובות יותר וגם עולם מרשים בהרבה וגם גיוון גדול יותר ובכלל... לך תצפה בלינק רוכב על סוס בעולם לעומת הגיבור הזה של DQXI רוכב... DQ נראה כמו בדיחה לעומת BOTW.

מה.... דבר ראשון לאסקין אתה מודה בעצמך שזה לא הוגן להשוות משחק מכות לRPG שמנסה לעשות עולם סמי פתוח.
מה יש לך בגילטי גיר 2 דמויות גג?

את WW במקרה סיימתי אז... כאילו... ממש לא? WW היה נראה מדהים ב2002 היום? תנסה לשחק בו ותראה כמה הוא בסיסי, כמה הגיאומטריה שלו בסיסית, איך אמרת פעם?
אפשר לראות את הפוליגונים? אז בול תקף על WW אתה משחק בגרסה המקורית שלו ששיחקתי, אתה אשכרה רואה את הפוליגונים, האנימציות מרשימות בבוסים.אבל במפלצת
אחת בDQ11 יש יותר אנימציות מרשימות מכל מה שיש בWW, זה מצחיק.

תנסה לעשות קרב בDQ11 בגרסה נורמלית ותעזוב את השלט ותשאיר את המפלצות לעשות את השטויות שלהן עם האנימציות שלהן יעוף לך המוח כמה אנימציות שונות ומדהימות יש לכל אחת כמה Labor of Love הושקע, בכל אחת זה מטורף יש כל כך הרבה יופי מרהיב שאתה מפספס כי אתה שופט ככה סתם מסרטונים דחוסים ביוטיוב.

אפילו לא ראית את היופי.

זלדה יותר יפה? נראה כמו הוריזון לעניים בגרפיקה. עכשיו חלילה לא לפגוע באף אחד, כן? אני באמת ובתמים חושב שbreath of the wild הוא מאסטרפיס גרפי שאין שני לו, בהתחשב בחומרה המקורית (WII U ) שהוא תוכנן אליה. אבל אנחנו עדיין מדברים לפי דעתי על ליגה אחרת בגרפיקה.
אפילו גרסת הסוויץ של DQ11 משפילה את BOTW.

יש לי חבר עם סוויץ שקנה בגללי את DQ11 ואני נשבע לך בכל מה שיקר לי שהוא חזר אלי ב"מה זה הגרפיקה הזו??" אי אפשר היה לפספס שהוא לא ראה דבר כזה על הסוויץ שלו עד אותו רגע.

לגבי הסוס.... עולם פתוח..... הסוס מאוד מרכזי בBOTW בתור מכניקה אז וואלה השקיעו בו ובאנימציות שלו, הוא ממש לא מרכזי בDQ11 וברור שהעולם בBOTW יהיה גדול יותר, הוא נראה פחות טוב והוא לא צריך להתחשב בגרסת 3DS שיש איתה Cross save

ושוב, זה לא שאני משתין על הצוות של זלדה, כי בעיני מדובר בצוות שהוא באמת באמת ברמה של נוטי דוג או יותר, היחיד אצל נינטנדו שנשאר כזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יולי 2021, 16:03

אז בעצם אתה מודה שלמרות שאמרת שDQ11 ״מפרק את כל המשחקים שציינת״ - זה לא באמת נכון כי גילוי גיר הרבה יותר יפה? אוקיי.

לגבי ווינד ווייקר - כתבתי לך ש אנימציות יותר יפות אז מה עכשיו פוליגונים? פשוט האנימציה בDQ11 ברמה מאוד נמוכה ובווינד ווייקר היא עדיין נחשבת מצויינת.

לגבי BOTW - הוא פשוט רמה מעל דרגון קווסט, שנראה פשוט נקי יותר, אבל זהו. זלדה האחרון מנצח בכל פרמטר גרפי בערך את דרגון קווסט 11, מן הסתם מלבד רזולוציה… מה לעשות, על הסוויץ׳ הכל מטושטש מאוד. אז צפה בזלדה רץ על המחשב בלי תוספות או מודים שמביאים אותו למשהו מדהים באמת גם על המחשב, ותשווה.

idan
Veteran

הודעהעל ידי idan » 14 יולי 2021, 16:25

קודם כל הפער בין גרסת הפס4 לסוויץ' של דרגון קווסט11 יותר משמעותית מאיך שהיא מוצגת כאן, השינויים כוללים הרבה יותר מרזולוצייה ואפשר לתת תמונות השוואה אחרות שממחישות את זה הרבה יותר טוב. הוא עדיין נראה יחסית סבבה על הסוויץ, אבל זה גם הרבה בגלל הסגנון האומנותי המצוייר שמצליח לשמור על הרבה יותר חן אחרי השינמוך מאשר משחקים ריאלסטיים יותר.

ו BOTW הרבה יותר יפה בעיני (גם WW בגרסת ה HD עם הבלום), אבל זה בעיקר עניין אומנותי. גם אנימציות זה לא משהו שקשור ל"כוח סוס". הוא גם נראה כמו משחק עם פי 10 יותר תקציב מדרגון קווסט. אבל אם מדברים על גרפיקה, מספיק להסתכל על המודלים בשביל לראות שדרגון קווסט11 "כבד" יותר. כלומר משחק דינמי כמו BOTW עם כל המערכות שלו והעולם הפתוח בחיים לא היה רץ על הסוויץ ברמה הגרפית של דרגון קווסט11. זה כמובן חסר כל משמעות במבחן העין בסופו של דבר, אבל בדיונים על איזה משחק "מתקדם" יותר גרפית אי אפשר להתעלם מזה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 יולי 2021, 16:33

לא באמת אכפת לי מי כבד יותר, זה אף פעם לא מעניין, רק מי נראה מרשים יותר כשמסתכלים עליו, מי משחק סל שיידינג מרשים יותר, במקרה הזה… וזה מכלול של דברים. וברור בעיניי שbotw מרשים יותר.

אבל גלאס גם חושב שריטרנל הרבה יותר מרשים מראצ׳ט, למשל, מה אני אגיד… כנראה עניין לאופטומטריסט ;)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 40 אורחים