נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: נושא מכירות התוכנה והחומרה העולמיות

הודעהעל ידי DrKeo » 15 יולי 2021, 17:52

גלאס, kena הפיל אנשים לרצפה בתערוכות האחרונות, הויכוח העיקרי עליו היה האם הוא נראה דור הבא אמיתי או רק ״פס4 מחוזק״. ו-DQ11? אני בחיים לא שמעתי על מישהו מדבר עליו כמשחק מרשים בשום סטנדרט של הפס4.

זה ויכוח עקר, כמו עם ריטרנאל, אבל אני די בטוח שאתה לא רק לבד בדיעה הזאת בווקסלים אלה גם ביחס לרוב האנושות.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 יולי 2021, 18:06

glass man כתב:שקרים, הוא לא נראה כמו פס3. עד שהסדרה שלי נראת cutting edge אני לא אשוויץ בזה? חה. משחק יפה לתפארת. אני לא אבגוד בסדרה שלי ואגיד שKENA נראה יותר יפה, במיוחד לא שזה שקר גמור מארץ השקרים. יכולתי להביא מקורות של איינסידרים שמרוב שDQ11 היה יקר סקוור+סוני+אקאירה טוראימה+היוצרים שלו הביאו כסף לממן אותו אבל לא מנצחים ככה דיונים, זה לא משהו שיגרום לך להגיד "וואלה גלאס, עכשיו ששיכנעת אותי שהושקע פה תקציב מטורף, פתאום הוא יפה בעיני"

לא יפה בעיניך זכותך המלאה, אבל זה כנראה בגלל שאתה שונא את האמנות של אקאירה טוריאמה או שאתה שונא דרגון בול או משהו, כי זה באמת באמת לא הגיוני להגיד שהמשחק לא gorgeous בגרפיקה.

לא נורא נסכים שלא להסכים לאסקין אנחנו רגילים לזה :)

שנייה, אתה כינית את הגרפיקה של המשחק הזה cutting edge?
אם כך - מדוע FF15 שיצא מאותה חברה באותו דור - נראה 8 דורות מעליו? תן לי אלמנט אחד ויחיד במשחק הזה שהוא cutting edge. אחד!!! כי כל מה שתביא לי לא מתקרב למליון דברים אחרים שהיו באותו דור על אותו מכשיר. אבל יאללה, אמתין.
כמו כן, מת על האמנות שלו.מאוד אוהב דרגון בול וכרונו טריגר אחד האהובים עליי בכל הזמנים.
ני נו קוני על הפס3 למשל - היה יפה מאוד לזמנו, והוא נראה לדעתי אפילו קצת יותר טוב מדרגון קווסט על הפס4, בהרבה מובנים (שוב - סביבות, אנימציות, עיצוב…)
כמשחק ״סל שיידינג״ הוא מנצח את דרגון קווסט 11 גם כן, כי דרגון קווסט לא באמת נראה כמו ציור, הפ לא הלכו עד הסוף עפ הסל שיידינג ולכן בכלל לא יודע אם הייתי מחשיב אותו ככזה, כמו גם את משחקי טלטייל או בורדרלנדס. הם אמנם משתמשים בשיטה הזו אבל הם לא ״טהורים״ כמו ני נו קוני או ווינד ווייקר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 15 יולי 2021, 18:50

Laskin כתב:
glass man כתב:שקרים, הוא לא נראה כמו פס3. עד שהסדרה שלי נראת cutting edge אני לא אשוויץ בזה? חה. משחק יפה לתפארת. אני לא אבגוד בסדרה שלי ואגיד שKENA נראה יותר יפה, במיוחד לא שזה שקר גמור מארץ השקרים. יכולתי להביא מקורות של איינסידרים שמרוב שDQ11 היה יקר סקוור+סוני+אקאירה טוראימה+היוצרים שלו הביאו כסף לממן אותו אבל לא מנצחים ככה דיונים, זה לא משהו שיגרום לך להגיד "וואלה גלאס, עכשיו ששיכנעת אותי שהושקע פה תקציב מטורף, פתאום הוא יפה בעיני"

לא יפה בעיניך זכותך המלאה, אבל זה כנראה בגלל שאתה שונא את האמנות של אקאירה טוריאמה או שאתה שונא דרגון בול או משהו, כי זה באמת באמת לא הגיוני להגיד שהמשחק לא gorgeous בגרפיקה.

לא נורא נסכים שלא להסכים לאסקין אנחנו רגילים לזה :)

שנייה, אתה כינית את הגרפיקה של המשחק הזה cutting edge?
אם כך - מדוע FF15 שיצא מאותה חברה באותו דור - נראים 8 דורות מעליו? תן לי אלמנט אחד ויחיד במשחק הזה שהוא cutting edge. אחד!!! כי כל מה שתביא לי לא מתקרב למליון דברים אחרים שהיו באותו דור על אותו מכשיר. אבל יאללה, אמתין.
כמו כן, מת על האמנות שלו, ני נו קוני על הפס3 למשל - היה יפה מאוד לזמנו, והוא נראה לדעתי אפילו קצת יותר טוב מדרגון קווסט על הפס4, בהרבה מובנים (שוב - סביבות, אנימציות, עיצוב…)
כמשחק ״סל שיידינג״ הוא מנצח את דרגון קווסט 11 גם כן, כי דרגון קווסט לא באמת נראה כמו ציור, הפ לא הלכו עד הסוף עפ הסל שיידינג ולכן בכלל לא יודע אם הייתי מחשיב אותו ככזה, כמו גם את משחקי טלטייל או בורדרלנדס. הם אמנם משתמשים בשיטה הזו אבל הם לא ״טהורים״ כמו ני נו קוני או ווינד ווייקר.

אבל לאסקין אני הסכמתי איתך שDQ11 לא סל שיידינג טהור כמוהם/ וגם אני לא אוהב את הבחירה הזו הם פשעו כאן, ואני מקווה שהם יקחו את הביקורת ללב עם DQ12.
מפה ולהגיד שני נו קוני יותר יפה? כאילו בחייאת לאסקין, לני נו קוני יש World Map של משחק SNES האזורים שוממים מצמחייה הרזולוציה תקועה ב720P ולא משנה כמה תשפר את זה ברימאסטרים האיכות של הנכסים הגרפיים היא נמוכה ועלובה.

אני פשוט לא יודע איך להוכיח לך שDQ11 הוא cutting edge כי אני מרגיש שזה כמו שתגיד לי "תוכיח לי שקר בחורף וחם בקיץ" העיינים שלך אמורות לעשות את העבודה הזו.
אני בהייפ מטורף על פפ16. למה אתה לא שומע אותי יוצא בהצהרות הזויות שהגרפיקה שלו היא cutting edge ? כי אני יודע שהוא באמת ובתמים נראה כמו משחק PS3.

באמת חבל לי שאתה לא גר פה באחד מהיישובים של הסביבה כי הייתי מזמין אותך לראות את המשחק על הC1 שלי שתגיע, כשאני בוחר מה להראות לך עכשיו כדי להרשים אותך אני צריך לעשות עבודת נמלים למצוא לך קישורים לסצנות הכי מהממות של המשחק לנופים הכי מחרפנים שיש ולהתפלל שיוטיוב לא יהרוס הכל.

אני לא יודע, איך זה שפאקינג DF אמרו שהוא ליטרלי: release. It's a highly successful conversion of Unreal Engine 4-powered game that even challenged the GPU power of the PlayStation 4, והוא פאקינג רץ על 900P.

למה אתה לא יכול פשוט להגיד "וואלה, אני לא מתחבר אבל כן הם שיחקו אותה והוא ממש יפה" אני אשכרה מביא לך את זה הכי קרוב לאמפירי שאפשר אבל הבנתי שאנחנו לא נסכים, כי אמרת כבר לפני כמה עמודים שלא איכפת לך בכלל כמה המשחק מתקדם אובייקטיבית אלא רק מה שמוצא חן בעיניך :)

נ.ב נדב,יש הסכמה כללית עולמית כמעט, שDQ11 הוא המשחק הכי יפה על הסוויץ, במיוחד אחרי שבניגוד למכשף 3, ודום, הוא הצליח להיפגע פחות מהשנמוך כי המראה הסמי מצויר שלו, שמר עליו קצת יותר. באמת שההצהרה הזו היא כמעט מדעית, אבל לא משנה מה אני אביא אתה תגיד שBOTW ממשיך יותר.וזה עוד הגרסה הנכה, בגרסה המקורית הוא שובר שיאים של יופי שכן עומדים עם KENA ראש בראש.

מימלא אם הייתי לוקח את הדיון הזה למחוזות הרונניזציה, אבל באמת שלמרות הפאנבויות שלי, אני מתאפק ויוצא מגדר ככל יכולתי להיות אובייקטיבי ככל האפשר, זו פשוט האמת שהפעם DQ ניצח את כולם.

,

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2021, 09:56

אוקיי עכשיו כבר בכלל התנתקת מהמציאות… פפ16 נראה פי אלף יותר יפה מdq11, ושניהם רצים על אותה קונסולה. אין אלמנט אחד שהוא cutting edge בdq11 והסיבה היחידה שאתה לא נותן לי אפילו אלמנט אחד כזה היא שאתה יודע את זה גם בעצמך, זה כבר מתחיל להרגיש כמו הטרלה… ושוב - אין קשר בין זה שdq11 רץ גרוע על הפס4, זה רק עוד כשלון של הצוות הטכני, הרי יש משחקים שרתים מעולה על המכשיר, ברזולוציה גבוהה יותר ונראים באמת 2 דורות מעליו, כך שלא רק עיצובית dq כשלון - הוא גם כזה טכנית.

אבל בסדר, תמשיך עם השטויות שלך, אתה כזה אדג׳י שונה ומיוחד שאתה אוהב משהו שנחשב פה נישתי, הבנו… אבל ההגנה שלך על גרפיקה של משחק די מכוער ומאוד נחות טכנית הופכת אותך שוב לבדיחה. וזה כל מה שאגיב על זה כאן כי זה לא מתאים לנושא והטרלה הזו תופסת סתם עמודים.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 16 יולי 2021, 10:30

Laskin כתב:אני מאוד אוהב סל שיידינג, אבל אין פה שום דבר מתקדם, ויש משחקי סל שיידינג יפים בהרבה ממנו שהגיעו לסוויץ', כמו נארוטו, ני נו קוני 2 או גילטי גיר...

אני בשוק שיש פה דיון של שלושה עמודים על זה...
אם כבר נארוטו, DQ11 הוא יותר ב ballpark הויזואלי של משחקי הנארוטו של יוביסופט מה-360. זה לחלוטין משחק דור קודם-קודם.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2021, 10:33

לול כולם פה צריכים רופא עינים זה כבר לא בריא.
נ.ב לאסקין, להגיד לכל מי שלא מסכים איתך שזו הטרלה זה כל כך לא לרמה שלך, אבל חפיף שיהיה גם לזה התרגלתי כבר איבד מהאימפקט.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2021, 10:40

אתה פשוט לא יודע להודות אף פעם בטעויות, אתה נתפס לאיזו עמדת ״הוט טייק״ ולא משחרר ו״משליך״ וממציא תירוצים ללמה אנחנו חושבים ככה ולא כמוך, אולי אנחנו לא אוהבים סל שיידינג, אולי לא את האמן, אולי לא מבינים… ואז כשמבקשים דוגמאות למשהו ספציפי אתה ״לא לא לא, אתם גם ככה לא תסכימו איתי בחיים כי *אתם* המוזרים כאן. כולכם! זה לא אני היחיד, זה כולם חוץ ממני!״
וכן, זה מתחיל להראות כמו הטרלה

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2021, 10:41

swym כתב:
Laskin כתב:אני מאוד אוהב סל שיידינג, אבל אין פה שום דבר מתקדם, ויש משחקי סל שיידינג יפים בהרבה ממנו שהגיעו לסוויץ', כמו נארוטו, ני נו קוני 2 או גילטי גיר...

אם כבר נארוטו, DQ11 הוא יותר ב ballpark הויזואלי של משחקי הנארוטו של יוביסופט מה-360. זה לחלוטין משחק דור קודם-קודם.

מה זאת אומרת אתה בהלם שיש על זה 3 עמודים הפורום הזה של אבא שלך ולא ידענו? מישהו מחפש את האישור שלך?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2021, 10:41

swym כתב:

מה זאת אומרת אתה בהלם שיש על זה 3 עמודים הפורום הזה של אבא שלך ולא ידענו? מישהו מחפש את האישור שלך?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2021, 10:51

Laskin כתב:אתה פשוט לא יודע להודות אף פעם בטעויות, אתה נתפס לאיזו עמדת ״הוט טייק״ ולא משחרר ו״משליך״ וממציא תירוצים ללמה אנחנו חושבים ככה ולא כמוך, אולי אנחנו לא אוהבים סל שיידינג, אולי לא את האמן, אולי לא מבינים… ואז כשמבקשים דוגמאות למשהו ספציפי אתה ״לא לא לא, אתם גם ככה לא תסכימו איתי בחיים כי *אתם* המוזרים כאן. כולכם! זה לא אני היחיד, זה כולם חוץ ממני!״
וכן, זה מתחיל להראות כמו הטרלה

ההבדל לאסקין, שאתה מביא טייק שהוא באמת הזוי כמו WIND WAKER יותר מרשים. אני אף פעם לא קורא לך טרול כי אני יודע שיש שם אדם אמיתי מאחורי המסך שקורא את מה שאני כותב ואני גם לא חושב שאתה אומר את זה מתוך הטרלה, אני מאמין לך שזה מה שאתה חושב.

זה ההבדל בינינו שאתה אוהב להמשיך דיונים דיונים עד שלא מתאים לך ואז פתאום הצד השני הופך למטריל? אני ממש לא הולך לעשות דרמה מהויכוח הזה אתה יודע שאני מחבב אותך ושאני אוהב לדון איתך אין פה שום דבר אישי אבל אני מוכיח לך שוב ושוב ושוב שהמשחק יותר מתקדם טכנית, ובמקום להגיד "גלאס בוא נסכים שלא להסכים"
אתה בוחר להמשיך את הדיון ואז אתה גם יוצא עלי שאני "מטריל"

לדבריו של סווים אני בכלל לא מתייחס הבן אדם קלולס גמור והיה נחשב ליצן בכל פורום על רמה.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 16 יולי 2021, 11:15

אנחנו דיברנו על משחקי סל שיידינג, שם התחיל הדיון, ואתה התעקשת להביא את dq11 כמשחק הסל שיידינג הכי יפה אי פעם, וכמשחק סל שיידינג - ווינד ווייקר באמת יפה יותר. הוא לא יותר מתקדם גרפית (אם כי שוב - אנימציות כמה וכמה רמות מעל מה שיש בdq) אבל הוא כן נראה יפה יותר לעין *כמשחק סל שיידינג*.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 16 יולי 2021, 11:19

פסדר נסכים שלא להסכים ונדפדף את זה כבר? גם ככה אתה תבלע רוק ב2025 :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 יולי 2021, 12:31

NPD יוני:
- הקונסולה הכי מוכרת היא הסוויטצ׳, מקום שני אקסבוקס, מקום שלישי פס5.
- הכי מוכרת בדולרים - XSX/S.
- שיא מכירות לאקסבוקס בחודש יוני, שבר את השיא הקודם מיוני 2011.
- המשחק הכי מוכר - R&C. שיא של הסדרה, מכר יותר מפי 2 מהמשחק של 2016.
- הפס5 עדין הקונסולה הביתית הכי מוכרת בתקופה של 8 חודשים ראשונים למרות שהיא מקום שלישי החודש.
- טוני הוק קפץ ממקום 53 ל17 בזכות גרסת סוויטצ׳.
- מריו גולף שוגר למקום ה3, המכירות הכי טובות של הסדרה אי פעם.
- Sea of Thieves נכנס לטופ 20 שוב בזכות הDLC שודדי הקריבים. המשחק כבר בן יותר מ-3.
- re8 מקום שני במכירות לסה״כ המכירות ב2021. Cod ראשון.
הטופ 10:
- r&c
- cod
- מריו גולף
- mlb
- scarlet nexus
- RE8
- מריו קארט
- מיינקראפט
- מיילס מורלס
- mk11

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 18 יולי 2021, 14:45

אני אפילו לא יודע אם אני צריך להתרשם מR&C כי ממה שהבנתי הוא קיבל spike למכירות שלו בגלל מלאי חדש של PS5 והוא הגיע עם באנדל של לא מעט מהן :) הכי מרשים אותי פה זה מריו קארט כאילו... אי פעם יהיה בכלל מריו קארט 9 עם מכירות כאלה? :) הדבר הזה לא מפסיק למכור.

עוד משהו מעניין שלא דיברנו עליו סייברפאנק 2077 כובש את הטבלה של הPS4 ביוני ברגע שהוא חוזר לPSN, הוא המשחק סייברפאנק 2077 הוא למעשה המשחק הכי מוכר בחודש יוני לפס4, למרות האזהרות של סוני :) אפשר רק לדמיין איזה להיט מטורף סייברפאנק 2077 היה הופך להיות אם ההשקה שלו לא היתה כזו מחורבנת.
https://gamerant.com/cyberpunk-2077-ps4-sales/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 יולי 2021, 15:54

glass man כתב:אני אפילו לא יודע אם אני צריך להתרשם מR&C כי ממה שהבנתי הוא קיבל spike למכירות שלו בגלל מלאי חדש של PS5 והוא הגיע עם באנדל של לא מעט מהן :) הכי מרשים אותי פה זה מריו קארט כאילו... אי פעם יהיה בכלל מריו קארט 9 עם מכירות כאלה? :) הדבר הזה לא מפסיק למכור.

עוד משהו מעניין שלא דיברנו עליו סייברפאנק 2077 כובש את הטבלה של הPS4 ביוני ברגע שהוא חוזר לPSN, הוא המשחק סייברפאנק 2077 הוא למעשה המשחק הכי מוכר בחודש יוני לפס4, למרות האזהרות של סוני :) אפשר רק לדמיין איזה להיט מטורף סייברפאנק 2077 היה הופך להיות אם ההשקה שלו לא היתה כזו מחורבנת.
https://gamerant.com/cyberpunk-2077-ps4-sales/

כן, האמת שזאת רשימה של הגרסאות הפיזיות בלבד כך שמשחק שנמצא בבאנדל מן הסתם יטוס לשמיים כשכולם קונים היום משחקים דיגיטלית ונכפה עליהם עותק פיזי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 יולי 2021, 18:50

MK11 חצה את קו ה-12 מליון יחידות.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 26 יולי 2021, 19:24

בעולם מושלם לפחות חצי מה12 מליון הזה היו מעוניינים בonline play :)

אבל הישג מדהים פשוט מדהים וכייף לראות את הז'אנר פופולארי ככה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2021, 12:05

Death Stranding מכר 5 מליון עותקים. אני משער שעד סוף חייו, אם נחשיב גם את גרסת הבמאי המתקרבת, הוא בטח יצליח לשפשף את ה-7 מליון עותקים. יפה לקוג׳ימה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 יולי 2021, 12:38

כן זה ממש יפה, כאילו משחק גרנדיוזי ומצופה כמו פפ7 ריימיק גם יושב על 5M לא רע בכלל.DS אולי לא הפך לhousehold name כמו MGS, GOW וכו' אבל אני מקווה שזה יעודד את קוג'ימה וריידוס להמשיך לעבוד ביחד. החזון של משחק האימה המקורי בינהם צריך לקרות! :-)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2021, 13:44

הנתון של 5 מליון של FF7:R היה לפני שנה, כשהמשחק היה רק בן 4 חודשים בערך... לא שאני חושב שהוא איזה 10 מליון אבל סביר שהם מכרו כבר יותר, בטח מאז שיצאה גם גירסת הPS5, וצריך לזכור שהמשחק לא יצא למחשב עדיין, להפך מDS, ולמשחק הזה יש פוטנציאל לא קטן בכלל על המחשב.

בכל אופן כל הכבוד לקוג'ימה... אני ממש לא נמשך למשחק הזה ואשחק בו רק אם אקבל אותו בחינם מתישהו אבל שמח שהסטודיו שלו הוציא להיט על הפעם הראשונה :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 יולי 2021, 14:30

אני גם מאמין שהוא יעשה יותר אבל לא בהרבה תן לו ככה עוד 1M על הפיסי ועוד איזה 300 אלף בפס5 יו. אני חושב שהפרק השני הוא זה שיתפוצץ בפופלאריות
בגלל שלפי סקוור הוא יהיה Open world של ממש, ואני מאמין שהם יעשו Recap למי שירצה להתחיל מהפרק השני ככה שזה לא יהיה מאסט :)

אבל מי ידע יש מצב שהוא יתפוצץ על הPC הרבה מעבר לציפיות :)

כן, גם אני לא מעוניין בDS כי יש לי הרגשה שזה משחק שהוא רומן בין קוג'ימה למעריצים המושבעים שלו (נדב, קליימן?) לטעמי זה עדיין נראה יותר מדי סימולטור הליכה וכמו שזה משעמם אותי באינדים זה ישעמם גם בקוג'ימה. אבל כל הכבוד לו, הוא הוכיח שהוא יכול למכור גם קרח לאסקימוסים או למכור לך את הנעל שאתה לובש או משהו :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 יולי 2021, 15:34

רק מליון על הפיסי? אני חושב שאתה מזלזל במספר האנשים שרוצים לשחק בו ואין להם קונסולה של סוני… בטח בשנה האחרונה מכר עוד מליון על הפס5, על המחשב, כשיצא, אני מתאר לעצמי שימכור לפחות 2 מליון בחודשים הראשונים, ואחרי מבצעים ולאורך זמן גם 3 ויותר מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 יולי 2021, 15:54

glass man כתב:אני גם מאמין שהוא יעשה יותר אבל לא בהרבה תן לו ככה עוד 1M על הפיסי ועוד איזה 300 אלף בפס5 יו. אני חושב שהפרק השני הוא זה שיתפוצץ בפופלאריות
בגלל שלפי סקוור הוא יהיה Open world של ממש, ואני מאמין שהם יעשו Recap למי שירצה להתחיל מהפרק השני ככה שזה לא יהיה מאסט :)

כן, גם אני לא מעוניין בDS כי יש לי הרגשה שזה משחק שהוא רומן בין קוג'ימה למעריצים המושבעים שלו (נדב, קליימן?) לטעמי זה עדיין נראה יותר מדי סימולטור הליכה וכמו שזה משעמם אותי באינדים זה ישעמם גם בקוג'ימה. אבל כל הכבוד לו, הוא הוכיח שהוא יכול למכור גם קרח לאסקימוסים או למכור לך את הנעל שאתה לובש או משהו :)

קליימן לא אהב אותו, השתעמם. אני ואינטר בעקר החובבים של DS פה. אלוהים, למה יש כל כך הרבה משחקים שראשי התיבות שלהם זה DS?

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 יולי 2021, 16:13

DrKeo כתב:
glass man כתב:אני גם מאמין שהוא יעשה יותר אבל לא בהרבה תן לו ככה עוד 1M על הפיסי ועוד איזה 300 אלף בפס5 יו. אני חושב שהפרק השני הוא זה שיתפוצץ בפופלאריות

קליימן לא אהב אותו, השתעמם. אני ואינטר בעקר החובבים של DS פה. אלוהים, למה יש כל כך הרבה משחקים שראשי התיבות שלהם זה DS?

וזה רק קצה הקרחון!

מה עם...

Advance Wars: Dual Strike

SHIN MEGAMI TENSEI: DEVIL SURVIVOR

אני יכול להמשיך אבל אני חושב שהנקודה ברורה :)
טוב, לאינטר תמיד היתה חיבה יתרה למשחקים אקזוטים :) הייתי צריך לזכור שלקליימן לא יהיה כוח לחרא הזה :-)
אני רוצה רק לחוות את הסיפור, אוף.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 27 יולי 2021, 16:20

Laskin כתב:רק מליון על הפיסי? אני חושב שאתה מזלזל במספר האנשים שרוצים לשחק בו ואין להם קונסולה של סוני… בטח בשנה האחרונה מכר עוד מליון על הפס5, על המחשב, כשיצא, אני מתאר לעצמי שימכור לפחות 2 מליון בחודשים הראשונים, ואחרי מבצעים ולאורך זמן גם 3 ויותר מזה.

שמע לאסקין, פרסונה 4 עשה על הPC בסביבות המליון, לא רואה סיבה למה פפ7 יעקוף אותו, אמנם פפ7 קלאסיקה ענקית והכל אבל זה בערך הליימיט של האנשים שאוהבים JRPG על הPC אם בא לך לפתוח על זה התערבות אני אשמח 8-) ההימור שלי הוא ששחקני PC ששרופים על פפ7 לא חיכו לפיסי פשוט קנו אותו על הPS4.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 39 אורחים