glass man כתב:שקרים, הוא לא נראה כמו פס3. עד שהסדרה שלי נראת cutting edge אני לא אשוויץ בזה? חה. משחק יפה לתפארת. אני לא אבגוד בסדרה שלי ואגיד שKENA נראה יותר יפה, במיוחד לא שזה שקר גמור מארץ השקרים. יכולתי להביא מקורות של איינסידרים שמרוב שDQ11 היה יקר סקוור+סוני+אקאירה טוראימה+היוצרים שלו הביאו כסף לממן אותו אבל לא מנצחים ככה דיונים, זה לא משהו שיגרום לך להגיד "וואלה גלאס, עכשיו ששיכנעת אותי שהושקע פה תקציב מטורף, פתאום הוא יפה בעיני"
לא יפה בעיניך זכותך המלאה, אבל זה כנראה בגלל שאתה שונא את האמנות של אקאירה טוריאמה או שאתה שונא דרגון בול או משהו, כי זה באמת באמת לא הגיוני להגיד שהמשחק לא gorgeous בגרפיקה.
לא נורא נסכים שלא להסכים לאסקין אנחנו רגילים לזה
Laskin כתב:glass man כתב:שקרים, הוא לא נראה כמו פס3. עד שהסדרה שלי נראת cutting edge אני לא אשוויץ בזה? חה. משחק יפה לתפארת. אני לא אבגוד בסדרה שלי ואגיד שKENA נראה יותר יפה, במיוחד לא שזה שקר גמור מארץ השקרים. יכולתי להביא מקורות של איינסידרים שמרוב שDQ11 היה יקר סקוור+סוני+אקאירה טוראימה+היוצרים שלו הביאו כסף לממן אותו אבל לא מנצחים ככה דיונים, זה לא משהו שיגרום לך להגיד "וואלה גלאס, עכשיו ששיכנעת אותי שהושקע פה תקציב מטורף, פתאום הוא יפה בעיני"
לא יפה בעיניך זכותך המלאה, אבל זה כנראה בגלל שאתה שונא את האמנות של אקאירה טוריאמה או שאתה שונא דרגון בול או משהו, כי זה באמת באמת לא הגיוני להגיד שהמשחק לא gorgeous בגרפיקה.
לא נורא נסכים שלא להסכים לאסקין אנחנו רגילים לזה
שנייה, אתה כינית את הגרפיקה של המשחק הזה cutting edge?
אם כך - מדוע FF15 שיצא מאותה חברה באותו דור - נראים 8 דורות מעליו? תן לי אלמנט אחד ויחיד במשחק הזה שהוא cutting edge. אחד!!! כי כל מה שתביא לי לא מתקרב למליון דברים אחרים שהיו באותו דור על אותו מכשיר. אבל יאללה, אמתין.
כמו כן, מת על האמנות שלו, ני נו קוני על הפס3 למשל - היה יפה מאוד לזמנו, והוא נראה לדעתי אפילו קצת יותר טוב מדרגון קווסט על הפס4, בהרבה מובנים (שוב - סביבות, אנימציות, עיצוב…)
כמשחק ״סל שיידינג״ הוא מנצח את דרגון קווסט 11 גם כן, כי דרגון קווסט לא באמת נראה כמו ציור, הפ לא הלכו עד הסוף עפ הסל שיידינג ולכן בכלל לא יודע אם הייתי מחשיב אותו ככזה, כמו גם את משחקי טלטייל או בורדרלנדס. הם אמנם משתמשים בשיטה הזו אבל הם לא ״טהורים״ כמו ני נו קוני או ווינד ווייקר.
Laskin כתב:אני מאוד אוהב סל שיידינג, אבל אין פה שום דבר מתקדם, ויש משחקי סל שיידינג יפים בהרבה ממנו שהגיעו לסוויץ', כמו נארוטו, ני נו קוני 2 או גילטי גיר...
swym כתב:Laskin כתב:אני מאוד אוהב סל שיידינג, אבל אין פה שום דבר מתקדם, ויש משחקי סל שיידינג יפים בהרבה ממנו שהגיעו לסוויץ', כמו נארוטו, ני נו קוני 2 או גילטי גיר...
אני בשוק שיש פה דיון של שלושה עמודים על זה...
אם כבר נארוטו, DQ11 הוא יותר ב ballpark הויזואלי של משחקי הנארוטו של יוביסופט מה-360. זה לחלוטין משחק דור קודם-קודם.
swym כתב:Laskin כתב:אני מאוד אוהב סל שיידינג, אבל אין פה שום דבר מתקדם, ויש משחקי סל שיידינג יפים בהרבה ממנו שהגיעו לסוויץ', כמו נארוטו, ני נו קוני 2 או גילטי גיר...
אני בשוק שיש פה דיון של שלושה עמודים על זה...
אם כבר נארוטו, DQ11 הוא יותר ב ballpark הויזואלי של משחקי הנארוטו של יוביסופט מה-360. זה לחלוטין משחק דור קודם-קודם.
Laskin כתב:אתה פשוט לא יודע להודות אף פעם בטעויות, אתה נתפס לאיזו עמדת ״הוט טייק״ ולא משחרר ו״משליך״ וממציא תירוצים ללמה אנחנו חושבים ככה ולא כמוך, אולי אנחנו לא אוהבים סל שיידינג, אולי לא את האמן, אולי לא מבינים… ואז כשמבקשים דוגמאות למשהו ספציפי אתה ״לא לא לא, אתם גם ככה לא תסכימו איתי בחיים כי *אתם* המוזרים כאן. כולכם! זה לא אני היחיד, זה כולם חוץ ממני!״
וכן, זה מתחיל להראות כמו הטרלה
glass man כתב:אני אפילו לא יודע אם אני צריך להתרשם מR&C כי ממה שהבנתי הוא קיבל spike למכירות שלו בגלל מלאי חדש של PS5 והוא הגיע עם באנדל של לא מעט מהןהכי מרשים אותי פה זה מריו קארט כאילו... אי פעם יהיה בכלל מריו קארט 9 עם מכירות כאלה?
הדבר הזה לא מפסיק למכור.
עוד משהו מעניין שלא דיברנו עליו סייברפאנק 2077 כובש את הטבלה של הPS4 ביוני ברגע שהוא חוזר לPSN, הוא המשחק סייברפאנק 2077 הוא למעשה המשחק הכי מוכר בחודש יוני לפס4, למרות האזהרות של סוניאפשר רק לדמיין איזה להיט מטורף סייברפאנק 2077 היה הופך להיות אם ההשקה שלו לא היתה כזו מחורבנת.
https://gamerant.com/cyberpunk-2077-ps4-sales/
glass man כתב:אני גם מאמין שהוא יעשה יותר אבל לא בהרבה תן לו ככה עוד 1M על הפיסי ועוד איזה 300 אלף בפס5 יו. אני חושב שהפרק השני הוא זה שיתפוצץ בפופלאריות
בגלל שלפי סקוור הוא יהיה Open world של ממש, ואני מאמין שהם יעשו Recap למי שירצה להתחיל מהפרק השני ככה שזה לא יהיה מאסט
אבל מי ידע יש מצב שהוא יתפוצץ על הPC הרבה מעבר לציפיות![]()
כן, גם אני לא מעוניין בDS כי יש לי הרגשה שזה משחק שהוא רומן בין קוג'ימה למעריצים המושבעים שלו (נדב, קליימן?) לטעמי זה עדיין נראה יותר מדי סימולטור הליכה וכמו שזה משעמם אותי באינדים זה ישעמם גם בקוג'ימה. אבל כל הכבוד לו, הוא הוכיח שהוא יכול למכור גם קרח לאסקימוסים או למכור לך את הנעל שאתה לובש או משהו
DrKeo כתב:glass man כתב:אני גם מאמין שהוא יעשה יותר אבל לא בהרבה תן לו ככה עוד 1M על הפיסי ועוד איזה 300 אלף בפס5 יו. אני חושב שהפרק השני הוא זה שיתפוצץ בפופלאריות
בגלל שלפי סקוור הוא יהיה Open world של ממש, ואני מאמין שהם יעשו Recap למי שירצה להתחיל מהפרק השני ככה שזה לא יהיה מאסט
אבל מי ידע יש מצב שהוא יתפוצץ על הPC הרבה מעבר לציפיות![]()
כן, גם אני לא מעוניין בDS כי יש לי הרגשה שזה משחק שהוא רומן בין קוג'ימה למעריצים המושבעים שלו (נדב, קליימן?) לטעמי זה עדיין נראה יותר מדי סימולטור הליכה וכמו שזה משעמם אותי באינדים זה ישעמם גם בקוג'ימה. אבל כל הכבוד לו, הוא הוכיח שהוא יכול למכור גם קרח לאסקימוסים או למכור לך את הנעל שאתה לובש או משהו
קליימן לא אהב אותו, השתעמם. אני ואינטר בעקר החובבים של DS פה. אלוהים, למה יש כל כך הרבה משחקים שראשי התיבות שלהם זה DS?
Laskin כתב:רק מליון על הפיסי? אני חושב שאתה מזלזל במספר האנשים שרוצים לשחק בו ואין להם קונסולה של סוני… בטח בשנה האחרונה מכר עוד מליון על הפס5, על המחשב, כשיצא, אני מתאר לעצמי שימכור לפחות 2 מליון בחודשים הראשונים, ואחרי מבצעים ולאורך זמן גם 3 ויותר מזה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים