Laskin כתב:גלאס - תזכיר לי רגע, מה היה לך בחלון ההשקה של הפס4? קילזון וKNACK? אז יש לך הפעם את DS וASTRO BOT, שניהם טובים יותר ואסטרו בחינם אז בכלל אין מה להשוות לKNACK הגרועאה, ויש גם את סאקבוי שגם הוא פי כמה יותר מקנאק.
אחר כך הגיע גם אינפמוס כמו שהגיע ראצ'ט.
מה היה לך בPS3? את רזיסטנס וGENJI הכושל...? מוטורסטורם? זה באמת נחשב עבורך "משחק AAA גדול בהשקה"?
נדב - מה קשור GT3? אולי אתה מתבלבל עם GT HD - פאקינג דמו... לדמו! (GT5 PROLOGUE)
אם הויכוח פה הוא על כמות ולא איכות, אז אפשר להחשיב גם כל מני בלעדיים זמניים ואינדיז, לא?
ומה זה QB? קוואנטום ברייק? הוא יצא ב-2016, 3 שנים אחרי שהקונסולה יצאה...
אתם כל הזמן מדברים גבוהה על ההשקות של מיקרוסופט וסוני, אבל זה קונצנזוס שהן כמעט תמיד ממש ממש מעפנות, ושהפעם ההשקה של סוני דווקא הייתה טובה יותר, מבחינת איכות. אתם מעדיפים כמות על איכות וזה יוכיח לכם שסוני "הוציאו מה שיכלו"? זה מגוחך.
Laskin כתב:אבל נדב - יש AAA איכותיים... יש לך את DS, יש לך את ראצ'ט, ויהיו לך את GOW והורייזון וGT, גם אם הם יגיעו אחרי שנה וחצי ולא בשנה הראשונה. וכן, לא מעניין אותי הגדרות AA/AAA אני מעדיף את ריטרנל על קילזון בכל יום, ואני משוכנע שכך גם רוב הפורום כאן, למשל.
העובדה שהם יוצאים גם לדור הקודם לא משנה באמת, כי הם הרבה הרבה יותר איכותיים ממה שהיה לך אי פעם בקונסולות של סוני בשנתיים הראשונות, אולי למעט MGS4 - משחק יחיד.
אני לא אומר שמה שקורה כרגע זה הסטנדרט, כל הקטע של קרוס ג'ן הוא חדש, ברור שזה חסר תקדים, אבל תשאל אותי אם אני מעדיף את זה על פני סתם גרפיקה מפוצצת וחרא של משחק שיזרקו עליי רק כדי להגיד שהשיקו עם משהו "דור הבא"? כן! חד משמעית כן.
אתה טוען שזה לא חייב להיות חרא של משחק וזה פשוט "במקרה יצא ככה" אבל העובדה היא שככה זה היה, כי סוני אף פעם לא נתנו לצוותים הגדולים שלהם לעשות משחק סופר מושקע להשקה, אף פעם!
"The primary reason for an ultra-fast SSD is that it gives the game designer freedom. Or to put that differently, with a HDD, the 20 seconds it takes to load a GB can sabotage the game the developer is trying to create"
- Mark Cerny
Laskin כתב:אז איזה משחק היה ברמה של GOW לPS4 ומתי?
אין לך דוגמאות כאלה עד אנצ'רטד 4, יש לך דוגמא אחת ויחידה דור קודם בPS3 עם MGS4 שהוא צד ג' אבל סבבה, נחשיב אותו...
המשחק עלה אולי חמישית ממה שעולה לפתח היום AAA גדול. אתה לא יכול להשוות עלויות בדור הPS3 לעומת הPS5.
אתה אומר שזה לא משנה מה אני מקבל אלא מה יכולתי לקבל, אבל הדוגמאות של מה שיכולתי לקבל לא מביאות לי רבע מההשקעה הדרושה כדי לקבל אותם היום.
אתה גם מצפה מחברות להוציא שוב גג משחק אחד בדור הנכחי, כדי שלדור הבא תהיה פתיחה יותר מפוצצת.
אני מעדיף לשחק ב-2 משחקי GOW בדור הזה, גם אם השני יצא לקראת סוף הדור וגם אם הוא יצא אחרי שהPS6 תהיה בשוק... אם ארצה - אשדרג כדי לשחק בו באיכות עוד יותר טובה, ואם לא אז אוכל לשחק בו ולקנות PS6 לקראת אמצע הדור כמו שאני תמיד עושה (הפעם בגלל מחסור בכרטיסי מסך למחשב אני לא חיכיתי)... ואגב - אתה חושב שאם GOW היה יוצא למשל רק לדור הבא אז הוא עדיין היה יוצא באותו תאריך שהוא יצא? סביר להניח שזה היה כולל הרבה יותר השקעה מהצוות ובמקום משחק של 2022 היה יוצא במקרה הטוב שנה וחצי מאוחר יותר... הנחה שגויה בעיניי, סביר להניח שכל המנוע היה צריך להתחדש משמעותית במקום להשתדרג קלות, כנ"ל הורייזון. וזהו, זה כל מה שהיית רואה מהם בדור הזה, מיד אחר כך - הם צריכים להתחיל לפתח לPS6 בבלעדיות.
Laskin כתב:ראצ׳ט על הפס5 מנצל את המכשיר טוב יותר מכל משחק בשנה הראשונה של סוני אי פעם.
Laskin כתב:בקיצור זה כבר די חוזר על עצמו, ביום שיצא משחק בלעדי לגמרי לדור חדש בשיגור או בשנה הראשונה בהיקף של 4-5 שנים של צוות ענק - תעדכן אותי. לדעתי אני לא אקבל עדכון אף פעם.
Laskin כתב:אתה שוב ושוב אומר שאמרת לי אבל כל מה שאמרת לי עלוב מאוד או לא נכון, מה הקרם של התעשייה בשנה הראשונה, מלבד mgs4 או היילו3 בדור הפס360? אמרת לי gt3 וqb שלא קשורים לזמנים שאנחנו מדברים עליהם, לא יודע אפ אתה בודק או סתם זורק…
ואתה אומר שאין בלעדי אחד לפס5 כשזה פשוט שקר מוחלט, אז שוב - אפשר לעצור את זה כאן ותעדכן אותי כשיצא משחק כזה, לא בדור הפס1/2, אלא מכאן והלאה, כשעלות של פיתוח משחקים כאלה היא הרבה מעל מאה מליון דולר. אתה לא תעדכן אותי כי זה בוודאות כמעט מוחלטת לא יקרה.
אתה כן תראה בדור הבא משחקים קטנים יותר מצוותים קטנים יותר, אתה לא תראה שום דבר שמתקרב לסקופ של הורייזון וGoW, אין שום סיכוי.
Laskin כתב:אני באמת לא מבין למה האורדר נחשב, אבל ראצ׳ט לא…
Laskin כתב:״התכוונו״ לא מעניין, הוא יצא שנתיים אחר כך... אנחנו מחשיבים עכשיו רצונות לכאורה? אוקיי, אז GT7 נחשב? גוסטווייר? דת׳לופ?
וראצ׳ט לא סותר. זה שהוא לא GoW זה נכון, אבל הוא בקלות מעבר לקילזון+אינפמוס סוג ב׳ בחלון השיגור.
Laskin כתב:מה, קילזון היה יותר מרשים ויותר ניצל את הPS4 מאשר ראצ'ט את הPS5?
Klayman כתב:הממוצע של דימון סולז מנופח. וזה אפילו לא הוט טייק
משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 7 אורחים