Laskin כתב:נדב - בדיוק אמרת את זה, הם רצו אבל קיבלו רגליים קרות. מה שקובע זה הרצון או הרגליים הקרות? ברור שמה שקרה זה מה שמעניין ולא מה היה יכול להיות ביקום מקביל בו לא אכפת לחברה כמה המשחקים שלה מוכרים בהשקה![]()
רגליים קרות -> ג'ים ראיין הוא דון מטריק. כסף כסף כסף מידי, שום חזון, שום רצון לשפר את המותג, שום רצון לקדם את הפלטפורמה, 100% הסתמכות על השם פלייסטיישן. זה משחק מסוכן, מה שנקרא "סוני השחצנית".
Laskin כתב:בכל אופן אני חוזר ואומר שזה דיון שלא ייגמר, אתם חושבים שזה מחובר למציאות להוציא עבור 10 או 20 מליון מכשירים משחק בהשקעה של איזה חצי מליארד דולר בבלעדיות מוחלטת, אני חושב שאתם מנותקים מהמציאות וזה לא יקרה בחיים. כל הדוגמאות שהבאתם לא מתקרבות להיקף ההפקה של GoW או הורייזון, משחקים של עשרות רבות של שעות בעולמות ענקיים… מה שכן הבאתם לי זה משחקים שלא עבדו עליהם יותר מדי זמן, ולכן הם גם יצאו כמו שיצאו - משחקי 75, הפעם אשכרה קיבלנו משחקים סופר איכותיים, גם אם הם לא פוצצו לכם באופן אישי את המח - את התעשייה הם כן הרשימו מספיק, או לפחות ראצ׳ט כן, גם דימון סולס קיבל שבחים רבים, גם ריטרנל לפי גלאס הוא פאר היצירה והדבר הכי מושלם שהוא אי פעם ראה… (אבל פה אני מסכים איתכם דווקא, שהוא לא הכי מרשים… ועדיין - הרבה יותר מרשים מהרבה משחקי השקה אחרים של סוני בדורות קודמים, ובוודאי הרבה יותר איכותי מהזבלונים שזרקו עלינו.
1) אתה ממש אבל ממש מגזים פה לכל הכיוונים. GOW לא עולה חצי מליארד דולר, WTF, הוא גם לא עולה חצי מזה. מאיפה הבאת את זה? ולמה להוציא אותו לקונסולה של 10-20 מליון מכשירים? 20 מליון מכשירים זה הworse case scenario, אם המכירות של הפס5 יתחילו לדרדר עד ש-GOW יצא. אתה סתם מנסה לגרום לזה להשמע הזוי, אז חתכת את בסיס המשתמשים בחצי ושלשת את עלות ההפקה של GOW כדי שזה ישב עם מה שאתה כותב.
2) אתה ממשיך לעשות "לסקין-וושינג" להסטוריה של הגיימינג. כל קונסולה בהסטוריה קבלה AAA מושקעים בשנתיים הראשונות שלה ואלה שלא זה היה בגלל חוסר יכולת של מחזיקת הפלטפורמה.
3) איכות משחקי ההשקה של הפס5 ממש אבל ממש לא נחה על תקציב. גם DS וגם ריטרנל הם משחקים דלי תקציב, הם יותר בסדר גודל של KNACK מאשר קילזון או אינפמס מבחינת ה-SCOPE. אנחנו מדברים פה על משחק AA ומשחק שהוא רימייק למשחק AA מ-2009.
אתה ממשיך להתבלבל בין ציונים לבין הפקות AAA מושקעות, האורדר היה הפקת AAA פי כמה יותר מושקעת מכל בלעדי שיש לפס5 כרגע. הייתי גם משווה אותו לבלעדיים צד א' עתידיים, אבל פשוט לא קיימים כאלה כרגע.