הדבר היחיד שאני אולי מעט מופתע ממנו לטובה זו הכמות הרבה של ההתקפות המיוחדות או הקסומות השונות שהראו בהדגמה, אבל כמובן שצריך לשחק כדי באמת לדעת עד כמה הם שינו את הדברים ושמו דגש על כך.
הם שמרו את מערכת הקרב המהירה של DS3 לכל הפחות (שהיה הכי מהיר מכל משחקי סולס), אולי זה אפילו נראה מעט מהיר עוד יותר. המבוכים הגדולים והקטנים נראים כמו דארק סולס קלאסי, רק עם קפיצה, אבל נראה שזה משמעותי - כמו בסקירו יש כאן שכבה נוספת של תנועה בתוך השלב. כך גם נראה קרב הבוס בסוף נגד הדמי גוד שאני כמובן לא יכול לחכות ולשחק בו...
ומעבר לדארק סולס של המשחק יש את העולם הפתוח. האם באמת למדנו כאן משהו? לא באמת, זו בדיוק ההדגמה שהעיתונאים ראו לפני חודשיים וחצי ככה שהכל כבר היה ידוע למי שהתענין (הזימון של הסוס, הקפיצה הכפולה שלו, הדרקון שתוקף ברנדומליות בשטח הפתוח וכו').
אז זה נראה טוב, נראה טוב מאוד. בכל הקשור למבוכים ולכל הגיימפלי שיתקיים שם אין לי טיפה של ספק - זו FS וזה בגדול דארק סולס. נשארתי עם השאלה שהייתי איתה לפני, עד כמה מרכזי העולם הפתוח שבאמצע ועד כמה מוצלח יהיה השילוב בין האלמנטים החדשים האלו לישנים.
מה אגיד, אם זה יעבוד זה עשוי להיות ה-משחק של FS מאז דארק סולס 1. אם לא, לפחות נקבל פה דארק סולס 4 עם כמה פינות לא אפויות.