Stick כתב:עקרונית הם פתרו את זה, אתה מוצא באיזשהו שלב את האפשרות לקנות אותן בזול מאוד ובצורה אינסופית בhub.
הבעיה היא שזה נמצא לדעתי בנקודה הרבה יותר מדי מאוחרת בשביל השדרוגים הבסיסיים האלו. אפשר להגיד שזה כדי לתת למי שחוקר מחוץ להתחלה את הגישה אליהם, כלומר מתכתב עם החופש, אבל גם כאן אתה צריך לחקור החוצה לכיוון אחד ספציפי (לפחות ככל הידוע לי), ועדיין צריך למצוא את זה, שכמו הרבה דברים במשחק הזה, אתה יכול באותה מידה בדיוק לא למצוא.
הם פשוט היו צריכים לתת לך את האופציה לקנות אותם בצורה הרבה יותר גמישה, אולי אפילו לחבר את זה ספציפית נטו להתקדמות ולא לחקירה. כמו שאתה אומר גם ככה האבנים מוגבלות בכוח אז זה לא שתהיה OP אם יהיו לך 11 נשקים שמשופרים ל+3.
להכל באלדן רינג יש פיתרון אלגנטי, פשוט צריך לחקור משימה סודית שמובילה למשימה צדדית שמביאה אותך למערה תת קרקעית נסתרת שבה יש בוס חבוי שמביא לך חפץ שמזמן לך רוח שפותחת לך שער שמוביל אותך לשלב שבו אם תקפוץ שלוש פעמים על סלע מסויים תפתח לך דלת שתביא לך חפץ שיפתור לך את הבעיה הזאת יופי!
מה שאני אוהב בזלדה הוא שאין שום דבר מסתורי באיך ששדרוגים עובדים, אף שחקן לא ישאר מאחור כי הוא לא חקר איזה מקום ספציפים בתנאים ספציפים. הוא פשוט מפוצץ בתוכן שאתה יכול למצא או לפספס, מלא מסתורין ודברים חד פעמיים שקורים רק במקום ספציפי בצורה ספציפית. הוא מלא במכניקות מגניבות שאולי תכיר ואולי לא, תגליות שאולי תגלה ואולי לא. באלדן רינג יש מסתורין על דברים שלא צריכים להיות בהם מסתורין. שדרוג של נשקים או עליה בדרגה הם לא דברים שצריך מסתורין סביבם, אלה סתם מכניקות בסיסיות שצריות להיות זמינות וברורות. המסתורין צריך להגיע מתגליות מגניבות בעולם, משלבי צד שאין לך מושג בכלל איך מצאת, מכל מני מכניקות מגניבות שאפשר לעשות ולא ידעת עליהן.
יש דברים שאם הם מסתורין זה נהדר ויש דברים שזה פשוט מעיק או גורם לשחקן לבזבז שעות. זלדה עושה את זה נהדר כי הוא עושה המון מהחלק הראשון וכמעט בכלל לא מהחלק השני. אלדן רינג מנסה להפוך את הכל למסתורין. כלומר, העובדה שעליה בדרגה מוחבאת מאחורי אירוע רנדומאלי בעולם היא פחות או יותר הדוגמה המושלמת למסתורין מיותר שרק גורם לתסכול. ואיכשהו אני השחקן הזה שטפש מספיק ליפול בכל הבעיות שיכולות להווצר מהמערכות שלהם. באמת שאלדן רינג, שהוא לא משחק מתוחכם במיוחד, גורם לי להרגיש קז׳ואלי, טפש ולא גיימר יותר מכל משחק אחר ששחקתי בשנים האחרונות. הוא פשוט גורם לי להרגיש מטומטם, כי אני מפספס שדרוגים של כל מני דברים שעושים את החיים קלים אקספוננציאלית ואני מוצא את עצמי הולך ראש בקיר כשאני לא באמת צריך. שחקתי בו כמה שעות טובות בלי לעלות דרגה, שחקתי בו כמעט 20 שעות עם נשק דרגה 2+ כשיכלתי בקלות להיות עם 7+. פאק, ניצחתי בוסים ממש קשים עם נשק +2, רק תחשוב כמה פחות נסיונות הייתי צריך עם חלק מהבוסים המתסכלים אם היה לי נשק של +7 במקום +2, זה מטורף.
וכן, אני מת על המשחק, ממש. אני רק מחכה לחזור הביתה לשחק בו שוב היום בערב. אבל הוא פאקינג מתסכל ולא כי הבוסים קשים, כי אני מגיע אליהם under powered בגלל שהמשחק מסתיר ממני דברים ואני איכשהו נופל בזה כמעט בכל קטגוריה אפשרית.
We're just normal men. We're just innocent men