PS4 | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

Re: PS4 | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 08 ספטמבר 2013, 17:46

Laskin כתב:לפס3? נראה לך שאם TLG ייצא מתישהו - זה יהיה לפס3?

מכיוון שהדבר האחרון ששמענו על המשחק הוא שהוא לא ייצא לדור הבא, אלא עדין בפיתוח לPS3, אז כן. אני חושב שהוא ייצא לPS3.
אם הם רוצים להוציא אותו בשנה הקרובה, אני לא רואה אותם מעבירים אותו לPS4. אם הם ידחו אותו עכשיו בשנתיים-שלוש, אז הם באמת יכולים לעבוד על גירסאת PS4 ראויה, אבל הפרויקט הזה כבר כל כך ארוך ויקר, שלא נראה לי שסוני ירצו להשקיע בו עוד 3 שנים.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ספטמבר 2013, 18:55

אני בספק גדול אם הם היו כנים בהצהרות שלהם לגבי הפיתוח לפס3, אבל מי יודע... אולי יפתיעו.
לי אישית קשה להאמין. אני מנחש שהם נתקלו ביותר מדי מגבלות טכניות וקיבלו הוראה כבר לפני שנה-שנתיים לפתח אותו מחדש.
סוני עשו כבר מספיק כדי לחזק את הפס3 עם הבלעדיים הטובים ביותר מהחברות שלהם בסוף הדור, הם צריכים לטפטף גם ל-4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 08 ספטמבר 2013, 19:03

אפילו אם הוא לפס3, הייתי נותם להם לסיים אותו ואז נותן אותו לחברת פיתוח חיצונית שתעשה HD פורט לפס4 עם גרפיקה משופרת, 1080P ו-60FPS. אז הייתי גונז את גרסת הפס3 ומשחרר אותו אך ורק כמשחק פס4.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 08 ספטמבר 2013, 19:38

ונגיד הוא כן יוצא לפס3... איך זה עוזר לסוני? עכשיו המשחק הראשון שהסטודיו הזה ישחרר לפס4 יהיה רק ב-2018, למה שבכלל יחזיקו סטודיו כזה? שמוציא משחק אחד בדור בערך, וגם ככה רוב המשחקים שלהם לא מוכרים משהו בכלל, הם פונים לאיכות ואמנותיות בלבד, ולפס3 יש מלא כאלו, לפס4 אין. זו תהיה החלטה הזויה. שנה שעברה היה הדד-ליין מבחינתי לראות אותו בחנויות.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 04:42

Laskin כתב:ונגיד הוא כן יוצא לפס3... איך זה עוזר לסוני? עכשיו המשחק הראשון שהסטודיו הזה ישחרר לפס4 יהיה רק ב-2018, למה שבכלל יחזיקו סטודיו כזה? שמוציא משחק אחד בדור בערך, וגם ככה רוב המשחקים שלהם לא מוכרים משהו בכלל, הם פונים לאיכות ואמנותיות בלבד, ולפס3 יש מלא כאלו, לפס4 אין. זו תהיה החלטה הזויה. שנה שעברה היה הדד-ליין מבחינתי לראות אותו בחנויות.

אני מסכים לגמרי שהרבה יותר הגיוני לסוני להוציא את המשחק לPS4 ושהם היו צריכים להגיע להחלטה הזאת כבר לפני שנתיים-שלוש.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 08 ספטמבר 2013, 23:02

יאללה, שיוציאו את TLG ל-PS4 וזהו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 09:59

הPS4 ייצא ביפן ב22 בפברואר 2014.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 10:13

נדמה לי שהם מקבלים גם את knack בחינם עם כל קונסולה, בגלל האיחור. ובאנדל עם מצלמה ב-460 דולר, שזה יותר זול מארה״ב... נראה שהם רוצים שליפנים תהיה מצלמה

אה, ולמשחק של שינג׳י מיקאמי קוראים Psycho Break, נראה מפחיד (:

עכשיו הוכרז גם dynasty warriors שיצא בשיגור. נראה כמו כל המשחקים האלה. שזה רע בעיני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 10:22

וואו, DW היה מעפן....

אבל המשחק שSEGA הראו מיד אח"כ, לא הבנתי מה השם שלו, אבל נראה כמו YAKUZA בתקופה הפיאודלית, יפן... ספורם של הSHINSEN GUMI. נראה עוד ממנו בתערוכה עצמה.
אני אישית מאוד אהבתי, כמי שממש אוהב את התקופה :)

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 10:33

אאוץ' איזה תאריך יציאה ברוטאלי ליפן,איך לא סופרים אותם.

הצטרפתי מאוחר ונראה שלא פספסתי הרבה,הבנתי שההיילייט היה טריילר מתורגם של נאק שהולך להפוך ל meme.

ראיתי את הטריילר של The evil within והוא נראה בן זונה!

DW עלוב ברמות.

עד עכשיו נראה שהיה מעפן ברמות,מן הסתם התקוות ל TLG נמוגו.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 10:35

כן, זה YAKUZA ISHIN, והוא גם יוצא בשיגור, שזה גדול מאוד. רק חבל שיוצא גם לPS3, זה יכול היה להיות סיבה לקנות 4 שם.
עכשיו משחק אקשן CELL SHADING מGRASSHOPPER בשם:
LILY משהו... הראו כמה שניות ונראה בהחלט יפה ומשוגע.

עכשיו מראים GUILTY GEAR חדש.

LEVEL 5 מראים את גירסת הPS4 למשחק הJRPG השאפתני WONDER FLICK. יהיה ענק ביפן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 10:37

bling כתב:אאוץ' איזה תאריך יציאה ברוטאלי ליפן,איך לא סופרים אותם.

הצטרפתי מאוחר ונראה שלא פספסתי הרבה,הבנתי שההיילייט היה טריילר מתורגם של נאק שהולך להפוך ל meme.

ראיתי את הטריילר של The evil within והוא נראה בן זונה!

DW עלוב ברמות.

עד עכשיו נראה שהיה מעפן ברמות,מן הסתם התקוות ל TLG נמוגו.

עוד לא נגמר...
NAMCO BANDAI הכריזו על GUNDAM חדש ועוד משחק שירה, נראה לי.

עכשיו קאפקום עם DEEP DOWN

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 10:38

הולכים להראות את DEEP DOWN והוא הולך להראות מכוער ברמות,תתכוננו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 18:43

bling כתב:הולכים להראות את DEEP DOWN והוא הולך להראות מכוער ברמות,תתכוננו.

בנתיים הוא נראה אחלה. מסתבר גם שהוא רוג-לייק. שלבים רנדומליים וכאלה.
מבחינת גרפיקה קשה מאוד לשפוט. הסטרים מעפן.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 10:44

Nucleus_Dawn כתב:
בנתיים הוא נראה אחלה. מסתבר גם שהוא רוג-לייק. שלבים רנדומליים וכאלה.
מבחינת גרפיקה קשה מאוד לשפוט. הסטרים מעפן.

נראה שהוא לא מכוער כמו שחשבתי אבל גם רחוק מהטריילר ההוא,צריך באמת איכות טובה יותר לשפוט.

דרך אגב נראה לי שלזה הנציג של סוני התכוון במידע שחיכינו לו,גם DEEP DOWN משחק שהיה מדובר מאוד מאז שהוצג ונחשב לההיילייט של החשיפה של הפס4,נראה לי שהוא ראה בהדגמה חיה של המשחק משהו שירגש מאוד את המעריצים.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 09 ספטמבר 2013, 10:46, נערך פעם 1 בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 10:45

איכות נוראית, קשה לשפוט, אבל זה יהיה שחיק בTGS, אונליין.
זה קאפקום, יש למה לצפות.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 10:51

דרך אגב עם כמה שהרושם שיוצא מהמסיבה לא משהו נראה שהוכרזו טונות של משחקים היום לויטה ולפס4,הרבה יותר מ E3 וגיימסקום ביחד,גאנדאם,משחק חדש של סודה,LEVEL5,יאקוזה חדש,דיינסטי ווריור,ועוד כמה שמות שאין לי מושג.
בנוסף להדגמה ראשונית של DD,נראה לי לקהל היפני זה בהחלט חגיגה,רק חבל על התאריך יציאה של פברואר.

וואו אנדי האוס פה,מעניין...

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 18:56

bling כתב:נראה שהוא לא מכוער כמו שחשבתי אבל גם רחוק מהטריילר ההוא,צריך באמת איכות טובה יותר לשפוט.

דרך אגב נראה לי שלזה הנציג של סוני התכוון במידע שחיכינו לו,גם DEEP DOWN משחק שהיה מדובר מאוד מאז שהוצג ונחשב לההיילייט של החשיפה של הפס4,נראה לי שהוא ראה בהדגמה חיה של המשחק משהו שירגש מאוד את המעריצים.

עוד יש סיכוי ל"One last thing".

הם כרגע עשו APPLE והציגו VITA TV ואפילו הכניסו אותו לכיס בג'קט. אני ממתין לביקורת על זה שהם העזו להציג פיטצ'רים שקשורים לטלויזיה.

המשחקים שהם הציגו נראים לי מאוד מעפנים, אבל יש שם כמה כותרים גדולים ביפן וכמה כותרים חדשים מחברות יפניות גדולות. לשוק היפני, זה אחלה הודעות. לא משהו ממש מדהים, בנתיים, אבל אחלה הכרזות.
הבאסה היחידה זה תאריך ההשקה.

תיקון:
אהה... זה לא רק סרטים. זה מכשיר שמאפשר להזרים כל משחק PS4 לVITA, גם אם הם לא על אותה רשת WIFI. מגניב לגמרי.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 11:03

אותי לא מבאס תאריך ההשקה, אני לא גר שם :)

סה"כ אחלה מסיבת עיתונאים, נתנו חיזוקים לויטה פלוס גירסה חדשה, היו די הרבה הכרזות לPS4 יחסית למסיבת עיתונאים שלא חלק משום תערוכה בכלל, יש עדיין את TGS לצפות לעוד הכרזות.
נראה לי שיהיה להם אחלה שיגור שם.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 11:06

טוב נגמר,בסרטון פרסומת האחרון שהיה הכוסית היפנית שיחקה בנאק באוניברסיטה שלה,מה יהיה אפשר לשחק גם מחוץ לבית ב remote play?

חשבתי ב WIIU הטווח מספיק עד כמה עשרות מטרים,איך זה אמור לעבוד?

ואני מסכים עם לאסקין,אולי בשבילנו מסיבת עיתונאים לא מעניינת במיוחד (למרות שהמשחק של מיקאמי נראה ענק והיתה תצוגה גם של DD) אבל ליפן נראה שהיתה מסיבת עיתונאים מעולה,בטח לא מנחם אותם במיוחד עם התאריך השקה שדפקו להם אבל בכל זאת,אחלה מסיבה.
נערך לאחרונה על ידי bling ב 09 ספטמבר 2013, 11:09, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 09 ספטמבר 2013, 11:06

Nucleus_Dawn כתב:
תיקון:
אהה... זה לא רק סרטים. זה מכשיר שמאפשר להזרים כל משחק PS4 לVITA, גם אם הם לא על אותה רשת WIFI. מגניב לגמרי.

זה קודם כל כדי לשחק משחקי PS1/PSP/PS VITA ישירות מהמכשיר, על הטלויזיה. 1300 משחקים בינתיים.
בנוסף - הוא עושה סטרימינג לPS4, בעיקר שימושי מתי שהמשפחה בסלון ואתה רוצה לשחק, אז אתה יכול פשוט לעשות את זה, מהחדר.

חביב מאוד, לי אין כל שימוש בו.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 09 ספטמבר 2013, 19:54

bling כתב:טוב נגמר,בסרטון פרסומת האחרון שהיה הכוסית היפנית שיחקה בנאק באוניברסיטה שלה,מה יהיה אפשר לשחק גם מחוץ לבית ב remote play?

חשבתי ב WIIU הטווח מספיק עד כמה עשרות מטרים,איך זה אמור לעבוד?

ואני מסכים עם לאסקין,אולי בשבילנו מסיבת עיתונאים לא מעניינת במיוחד (למרות שהמשחק של מיקאמי נראה ענק והיתה תצוגה גם של DD) אבל ליפן נראה שהיתה מסיבת עיתונאים מעולה,בטח לא מנחם אותם במיוחד עם התאריך השקה שדפקו להם אבל בכל זאת,אחלה מסיבה.

צריך את הPS VITA TV כדי שזה יפעל.
זה מאפשר גם לשחק במשחקי VITA על הטלויזיה, כל עוד הם לא עושים שימוש במסך המגע. כמובן שזה מאפשר לראות HULU וברור שהם ינסו להשיג לזה עוד אפליקציות דומות.

בקיצור, זה APPLE TV, עם קישוריות למכשירים של סוני. מגניב לגמרי.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 12:07

Nucleus_Dawn כתב:
צריך את הPS VITA TV כדי שזה יפעל.
זה מאפשר גם לשחק במשחקי VITA על הטלויזיה, כל עוד הם לא עושים שימוש במסך המגע. כמובן שזה מאפשר לראות HULU וברור שהם ינסו להשיג לזה עוד אפליקציות דומות.

בקיצור, זה APPLE TV, עם קישוריות למכשירים של סוני. מגניב לגמרי.

אה?
למה שתצטרך את ה VITA TV ל remote play מחוץ לבית כמו שהראו בסרטון,מה הוא בדיוק עושה שמאפשר זאת?
אני חושב שההזרמה עובדת פשוט דרך 3G,רק שקשה לי להאמין שזה יהיה כל כך יציב לרוב האנשים.

עוד משהו נחמד שהויטה TV עושה זה להזרים משחקי פס4 לטלויזיה אחרת ככה שאם הסלון תפוס אתה מעביר את המשחק לחדר.

ונראה ש DEPP DOWN הולך להיות בלעדי לפס4,כמו שראיתם אונו אמר שהמהנדסים של סוני עוזרים להם עם המשחק והמנוע,זה ברור שבמינימום תהיה פה בלעדיות זמנית.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 09 ספטמבר 2013, 12:12

bling כתב:אה?
למה שתצטרך את ה VITA TV ל remote play מחוץ לבית כמו שהראו בסרטון,מה הוא בדיוק עושה שמאפשר זאת?
אני חושב שההזרמה עובדת פשוט דרך 3G,רק שקשה לי להאמין שזה יהיה כל כך יציב לרוב האנשים.

עוד משהו נחמד שהויטה TV עושה זה להזרים משחקי פס4 לטלויזיה אחרת ככה שאם הסלון תפוס אתה מעביר את המשחק לחדר.

ונראה ש DEPP DOWN הולך להיות בלעדי לפס4,כמו שראיתם אונו אמר שהמהנדסים של סוני עוזרים להם עם המשחק והמנוע,זה ברור שבמינימום תהיה פה בלעדיות זמנית.

אני לא רואה את זה עובד דרך האינטרנט, אולי ביפן שיש להם אינטרנט הזוי שם אבל בארץ שלרוב האנשים יש כלום העלאה באינטרנט הביתי? כלומר יש לי 100 מגה ואני מעלה רק ב256KB בשניה וזה בצורה הכי אידיאלית שיש באינטרנט השני הכי מהיר בארץ (אני חושב שלבזק יש 3Mb העלאה), זה לא מתקרב אפילו להספיק להזרמה של וידאו, סאונד ושליטה בזמן תגובה של שבריר שניה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 09 ספטמבר 2013, 12:14

DrKeo כתב:אני לא רואה את זה עובד דרך האינטרנט, אולי ביפן שיש להם אינטרנט הזוי שם אבל בארץ שלרוב האנשים יש כלום העלאה באינטרנט הביתי? כלומר יש לי 100 מגה ואני מעלה רק ב256KB בשניה וזה בצורה הכי אידיאלית שיש באינטרנט השני הכי מהיר בארץ (אני חושב שלבזק יש 3Mb העלאה), זה לא מתקרב אפילו להספיק להזרמה של וידאו, סאונד ושליטה בזמן תגובה של שבריר שניה.

נו אז איך היא שיחקה במשחק פס4 באוניברסיטה שלה?

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־ 7 אורחים