במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי DrKeo » 11 ספטמבר 2013, 01:06

Nucleus_Dawn כתב:
מדובר במשחק ששיחקתי בעבר כבר 3 פעמים, אז אני מכיר בו פשוט הכל.

---

נדב, סוף סוף! אני יכול לישון כמו שצריך עכשיו.

אבל MGS אנתולוגיה ישלח רק עוד כמה ימים כי הוא רק יוצא מחרתיים :cry:
לא שחקתי בMG1 ו-2 כבר איזה 20 שנים, אני כל כך הולך לשחק בכל סדרת MG לפי הסדר בזמן הקרוב. זה הולך לקחת לי בערך 200 שעות, אבל זה יהיה מדהים :)
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 11 ספטמבר 2013, 18:46

matangt8 כתב:חחחחח אני לא ממש מאמין לזה שאני צריך להיתבייש בעצמי, לא אוהב את הסגנון של המשחק הזה. אני שונא משחקי אימה..
גם כאשר משחק מקבל 10 זה לא אומר שחייבים לקנות אותו..אבל זה כן משהו מיוחד ללא ספק ;)

לקרוא למשחק הזה משחק אימה זה כמו לקרוא לשובר שורות סדרת מדע.
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ספטמבר 2013, 00:21

סיימתי גם את JAK 3.

איז טרילוגיה נהדרת. הלוואי ונוט'י דוג יחזרו לסדרה הזאת. יהיה כיף לראות אותם עושים דמויות לא מציאותיות, שוב. האנימציות במשחק הזה פשוט מרהיבות.

אפשר לראות ניצנים של אנצ'רטד במשחק הזה. למשל, לקראת הסוף יש קטע שבו הכל מתמוטט סביבך ואתה צריך לקפוץ מפלטפורמה נופלת לשניה, כדי להגיע לסוף של מסלול, בדיוק כמו שהיה בכל אנצ'רטד. הרבה פחות מרשים, כי זה משחק בן 9, על קונסולה בת 13, אבל עדין מגניב לראות איפה הם התחילו.
למרות שסצינה נראית פחות מרשים, מבחינת משחקיות, היא הרבה יותר כיפית. הפלטפורמינג מאתגר. דברים עפים עליך ומזיזים אותך אחורה, ככה שהם לא רק ליופי, אלא באמת משפיעים על המשחקיות.
בקיצור, JAK 4 צריך לקרות והוא צריך לקרות מהר.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2013, 00:39

DrKeo כתב:אבל MGS אנתולוגיה ישלח רק עוד כמה ימים כי הוא רק יוצא מחרתיים :cry:
לא שחקתי בMG1 ו-2 כבר איזה 20 שנים, אני כל כך הולך לשחק בכל סדרת MG לפי הסדר בזמן הקרוב. זה הולך לקחת לי בערך 200 שעות, אבל זה יהיה מדהים :)

אתה באמת תשחק ב MG1 ו 2? אין ספק שאתה יותר הארדקור ממני :)
זה בכלל שחיק היום?

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 15 ספטמבר 2013, 02:34

Nucleus_Dawn כתב:סיימתי גם את JAK 3.

איז טרילוגיה נהדרת. הלוואי ונוט'י דוג יחזרו לסדרה הזאת. יהיה כיף לראות אותם עושים דמויות לא מציאותיות, שוב. האנימציות במשחק הזה פשוט מרהיבות.

אפשר לראות ניצנים של אנצ'רטד במשחק הזה. למשל, לקראת הסוף יש קטע שבו הכל מתמוטט סביבך ואתה צריך לקפוץ מפלטפורמה נופלת לשניה, כדי להגיע לסוף של מסלול, בדיוק כמו שהיה בכל אנצ'רטד. הרבה פחות מרשים, כי זה משחק בן 9, על קונסולה בת 13, אבל עדין מגניב לראות איפה הם התחילו.
למרות שסצינה נראית פחות מרשים, מבחינת משחקיות, היא הרבה יותר כיפית. הפלטפורמינג מאתגר. דברים עפים עליך ומזיזים אותך אחורה, ככה שהם לא רק ליופי, אלא באמת משפיעים על המשחקיות.
בקיצור, JAK 4 צריך לקרות והוא צריך לקרות מהר.

לא היה מתישהו דיבור שמשחק כזה באמת בתכנון?
תמונה
it is not a shame to have dreams unfulfilled, it is a shame to have dreams not trying to fulfill. - Herman Cain

תמונה

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 15 ספטמבר 2013, 13:00

infected aviad כתב:לא היה מתישהו דיבור שמשחק כזה באמת בתכנון?

האנשים בנוט'י רצו לפתח אותו, אבל זה לא יצא לפועל.

מי יודע? אולי עכשיו, שסוני יכולה לסמוך עליהם בעיניים עצומות והם יכולים לעשות מה שמתחשק להם, זה יקרה. אני יכול רק לקוות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2013, 14:22

bling כתב:אתה באמת תשחק ב MG1 ו 2? אין ספק שאתה יותר הארדקור ממני :)
זה בכלל שחיק היום?

להתחשב בזה שעברו יותר מ20 שנים מאז ששחקתי בהם, אני לא בטוח. נגלה בקרוב, זה אמור להגיע אלי בימים הקרובים :)
אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה כל כך חזקה שהחליפו את הדיבוב של ביג בוס למדובב אחר כי דיוויד הייטאר הולך להיות הקול של סוליד סנייק בסוף של המשחק כשישחזרו את ההתחלה של MG1 ויסגרו מעגל שאני פשוט חייב לשחק בMG1 שוב וגם ב2.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2013, 14:34

DrKeo כתב:להתחשב בזה שעברו יותר מ20 שנים מאז ששחקתי בהם, אני לא בטוח. נגלה בקרוב, זה אמור להגיע אלי בימים הקרובים :)
אני לא יודע למה אבל יש לי הרגשה כל כך חזקה שהחליפו את הדיבוב של ביג בוס למדובב אחר כי דיוויד הייטאר הולך להיות הקול של סוליד סנייק בסוף של המשחק כשישחזרו את ההתחלה של MG1 ויסגרו מעגל שאני פשוט חייב לשחק בMG1 שוב וגם ב2.

אני לא בטוח,זאת אומרת הוא שיחרר קצת קיטורים בטוויטר על כך שהוא לא הקול של סנייק (ציין שקוג'ימה בקושי הודיע לו באיזה שיחת טלפון מזלזלת שהוא לא בתוכניות)ונראה שהוא מאוד נעלב שהחליפו אותו בסלב כמו קיפר,אבל מצד שני,אם יש מישהו מספיק מטורף לביים את כל העסק כולל הקיטורים של הייטאר זה קוג'ימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2013, 23:12

bling כתב:אני לא בטוח,זאת אומרת הוא שיחרר קצת קיטורים בטוויטר על כך שהוא לא הקול של סנייק (ציין שקוג'ימה בקושי הודיע לו באיזה שיחת טלפון מזלזלת שהוא לא בתוכניות)ונראה שהוא מאוד נעלב שהחליפו אותו בסלב כמו קיפר,אבל מצד שני,אם יש מישהו מספיק מטורף לביים את כל העסק כולל הקיטורים של הייטאר זה קוג'ימה.

זה כל כך נשמע כמו הטעיית קוג'ימה שזה מטורף, כלומר להחליף שחקן זה דבר אחד אבל לעשות את זה בריב גדול דרך טוויטר (וגם אבי ארד שאמר שקיפר הרבה יותר טוב מדיוויד למרות שהוא חבר של דבר, די חשוד) זה נשמע פשוט כמו משהו פריקי. ולמה לשנות פתאום את הקול של ביג בוס אם לא בגלל שיש במשחק הזה גם את ביג בוס וגם את סנייק?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 15 ספטמבר 2013, 15:24

כן המשפט הזה של אבי ארד שקיפר בכמה רמות מעל דייויד באמת קצת תמוה.מה שכן אני לא מספיק מכיר אותו ויכול להיות שהוא חתיכת שמוק פשוט :)

ובקשר ללמה לשנות את הקול,אולי אין לי אוזן טובה לזה אבל אומרים שהמשחק של הייטר ב MGS4 לא היה משובח במיוחד,גם יש את העניין של סלבריטי כל כך מוכר כמו קיפר שיככב בפרוסמות ובטריילרים שלך ויעשה קצת PR,זה אף פעם לא מזיק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 15 ספטמבר 2013, 16:13

bling כתב:כן המשפט הזה של אבי ארד שקיפר בכמה רמות מעל דייויד באמת קצת תמוה.מה שכן אני לא מספיק מכיר אותו ויכול להיות שהוא חתיכת שמוק פשוט :)

ובקשר ללמה לשנות את הקול,אולי אין לי אוזן טובה לזה אבל אומרים שהמשחק של הייטר ב MGS4 לא היה משובח במיוחד,גם יש את העניין של סלבריטי כל כך מוכר כמו קיפר שיככב בפרוסמות ובטריילרים שלך ויעשה קצת PR,זה אף פעם לא מזיק.

אבל MGS5 סוגר מעגל עם MG1, בסוף ביג בוס שולח את סנייק למשימה שלו בOUTER HEAVEN, זה יכול להיות כל כך מדהים. ביחוד אם יעשו איזה טוויסט מטורף שיגרום לך לראות את כל MG1-2 בצורה שונה לגמרי :)
כלומר MGS3 היה זה שהראה את התחילת דרך של הבוס בלהבין שהממשלות רק רוצות לדפוק אותו ונאמנות להן רק תהרוס אותו ואת העולם, MGS5 חייב לסגור את זה עם המעבר המלא של ביג בוס להיות ה"טרוריסט" שמוביל את OUTER HEAVEN.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 ספטמבר 2013, 11:05

DrKeo כתב:אבל MGS5 סוגר מעגל עם MG1, בסוף ביג בוס שולח את סנייק למשימה שלו בOUTER HEAVEN, זה יכול להיות כל כך מדהים. ביחוד אם יעשו איזה טוויסט מטורף שיגרום לך לראות את כל MG1-2 בצורה שונה לגמרי :)
כלומר MGS3 היה זה שהראה את התחילת דרך של הבוס בלהבין שהממשלות רק רוצות לדפוק אותו ונאמנות להן רק תהרוס אותו ואת העולם, MGS5 חייב לסגור את זה עם המעבר המלא של ביג בוס להיות ה"טרוריסט" שמוביל את OUTER HEAVEN.

אתה מתכוון שקמפבל שולח את סנייק למשימה באאוטר האבן,ביג בוס לא יכול לשלוח מישהו להלחם נגד עצמו :)

והלוואי שמה שאתה אומר יהיה נכון,אני מקווה קודם כל שנקבל סיפור "סטנדרטי" כמו במטאל גיר סוליד 3,סתם סיפור פשוט של ריגול עם טוויסט מעניין וזהו,בלי יותר מדי התפלספויות,נראה לי שכל המראות המוזרים מהטריילר ל 5 כמו לוויתן בוער וכו' רומזים שזה לא הכיוון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2013, 12:15

bling כתב:אתה מתכוון שקמפבל שולח את סנייק למשימה באאוטר האבן,ביג בוס לא יכול לשלוח מישהו להלחם נגד עצמו :)

והלוואי שמה שאתה אומר יהיה נכון,אני מקווה קודם כל שנקבל סיפור "סטנדרטי" כמו במטאל גיר סוליד 3,סתם סיפור פשוט של ריגול עם טוויסט מעניין וזהו,בלי יותר מדי התפלספויות,נראה לי שכל המראות המוזרים מהטריילר ל 5 כמו לוויתן בוער וכו' רומזים שזה לא הכיוון.

ביג בוס שולח את סנייק בMG1, אתה חושב על MG2. בMG1 ביג בוס שולח אותך לOUTER HEAVEN בשביל לחלץ את חבר FOX HOUND השבוי גריי פוקס, הטוויסט היה שגרי פוקס בכלל ערק ומאוחר יותר אתה מגלה שבכלל המנהיג של OUTER HEAVEN זה ביג בוס שהוא בסוף ה"רע" של המשחק (מה שMG בשנים האחרונות שינה קצת את הפרספקטיבה עליו). בMG2 קאמפבל שולח את סנייק לזנזיבר בשביל לחלץ את ד"ר קיאו שפיתח את האוייליקס ושם שוב מתברר שביג בוס מאחורי זה ואפילו דמות שהרגת בMG1 חוזרת בתור סייבר נינג'ה, מוכר משהו? :)
פאק, לא שחקתי בזה שנים, כלומר ממש שנים, 20 שנים בערך. איך אני מת לקבל את האוסף הזה!

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 16 ספטמבר 2013, 12:30

DrKeo כתב:ביג בוס שולח את סנייק בMG1, אתה חושב על MG2. בMG1 ביג בוס שולח אותך לOUTER HEAVEN בשביל לחלץ את חבר FOX HOUND השבוי גריי פוקס, הטוויסט היה שגרי פוקס בכלל ערק ומאוחר יותר אתה מגלה שבכלל המנהיג של OUTER HEAVEN זה ביג בוס שהוא בסוף ה"רע" של המשחק (מה שMG בשנים האחרונות שינה קצת את הפרספקטיבה עליו). בMG2 קאמפבל שולח את סנייק לזנזיבר בשביל לחלץ את ד"ר קיאו שפיתח את האוייליקס ושם שוב מתברר שביג בוס מאחורי זה ואפילו דמות שהרגת בMG1 חוזרת בתור סייבר נינג'ה, מוכר משהו? :)
פאק, לא שחקתי בזה שנים, כלומר ממש שנים, 20 שנים בערך. איך אני מת לקבל את האוסף הזה!

אני לא מעורה עד כדי כך בעלילות האלו,אני יודע בערך את הסיפור עם גריי פוקס שציינת שהוא מ MG2,לא ידעתי שסנייק היה תחת הפיקוד של ביג בוס באיזשהו שלב.
שמתי לב שקוג'ימה כמעט כל משחק מקפיד להכניס סייבורג נינג'ה :)

מוזר שאתה כל כך מת לשחק בזה,זאת אומרת אין אפילו סרטונים נורמלים אלא תמונות עם טקסט,שמע אתה באמת הארדקור :)

סמל אישי של המשתמש
ShiTDemoN
Warrior

הודעהעל ידי ShiTDemoN » 16 ספטמבר 2013, 13:49

אז אחרי הרבה בעיות של מחיקת השמירות במשחק, אתמול שיחקתי ב-TWD בראן אחד על שלושת הפרקים האחרונים (ששניים מתוכם כבר עשיתי, רק את האחרון לא עשיתי אבל נמחקו לי השמירות של הקודמים).
איזה סוף מלא רגש.
"A man chooses, a slave obeys"

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2013, 14:35

bling כתב:אני לא מעורה עד כדי כך בעלילות האלו,אני יודע בערך את הסיפור עם גריי פוקס שציינת שהוא מ MG2,לא ידעתי שסנייק היה תחת הפיקוד של ביג בוס באיזשהו שלב.
שמתי לב שקוג'ימה כמעט כל משחק מקפיד להכניס סייבורג נינג'ה :)

מוזר שאתה כל כך מת לשחק בזה,זאת אומרת אין אפילו סרטונים נורמלים אלא תמונות עם טקסט,שמע אתה באמת הארדקור :)

ליתר דיוק הרגת את גריי פוקס בMG1 כשגילית שהוא בוגד ואז הוא חזר בMGS1, הוא לא היה בMG2 אם אני לפחות זוכר נכון להתחשב בזה שעברו שני עשורים. בקשר לטקסט, זה לא חומות טקסט כמו בMGS של היום, יש הרבה אבל עדין סביר. הגיימפליי בתקווה יחזיק כי זה בעצם MGS1 במבט על ואני מקווה לטוב, סך הכל זה בעיקר יהיה נוסטלגיה. אני בודק את ההארד קוריות שלי של לשחק בכל הסדרה מMG1 ועד PW ברצף, בתקווה נסיים עד 5 :)

חלק מהיופי של MGS3, למי ששחק בMG1, הוא שבMG1 ראית את ביג בוס פתאום מתברר כרע שהחליף צד, מהמפקד שלך לרע הראשי, ואז בMGS3 פתאום אתה מתחיל להבין אותו ולמה הוא החליף צדדים. זה היה פשוט מדהים, יש לך איזה תמונה בראש 15 שנים ואז פתאום קוג'ימה הפך אותה על הראש וזה עשה את MGS3 אפילו יותר מדהים ממה שהוא היה למי שלא שחק בMG1.

סמל אישי של המשתמש
infected aviad
Trainee

הודעהעל ידי infected aviad » 16 ספטמבר 2013, 15:04

טוב, חזרתי אתמול לשחק ב-BO2.
עכשיו השתכנעתי סופית, זה לא באמת ה-COD הכי טוב שיצא.
תמונה

תמונה

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 17 ספטמבר 2013, 00:45

DrKeo כתב:ליתר דיוק הרגת את גריי פוקס בMG1 כשגילית שהוא בוגד ואז הוא חזר בMGS1, הוא לא היה בMG2 אם אני לפחות זוכר נכון להתחשב בזה שעברו שני עשורים. בקשר לטקסט, זה לא חומות טקסט כמו בMGS של היום, יש הרבה אבל עדין סביר. הגיימפליי בתקווה יחזיק כי זה בעצם MGS1 במבט על ואני מקווה לטוב, סך הכל זה בעיקר יהיה נוסטלגיה. אני בודק את ההארד קוריות שלי של לשחק בכל הסדרה מMG1 ועד PW ברצף, בתקווה נסיים עד 5 :)

חלק מהיופי של MGS3, למי ששחק בMG1, הוא שבMG1 ראית את ביג בוס פתאום מתברר כרע שהחליף צד, מהמפקד שלך לרע הראשי, ואז בMGS3 פתאום אתה מתחיל להבין אותו ולמה הוא החליף צדדים. זה היה פשוט מדהים, יש לך איזה תמונה בראש 15 שנים ואז פתאום קוג'ימה הפך אותה על הראש וזה עשה את MGS3 אפילו יותר מדהים ממה שהוא היה למי שלא שחק בMG1.

אני באתי ל MGS3 בידיעה על outer heaven ששם ביג בוס היה הרע ואומנם זה לא אותו דבר כמו האפקט של לשחק את המשחק המקורי עם ההתרחשויות הללו אבל גם ככה זה היה עשוי בצורה ממש מעולה,לראות איך הדמות נהיתה מה שהיא,אני זוכר שבסיום המשחק ממש היה לי את הקליק הזה של עכשיו הכל מובן,למה הוא מקים את outer heaven כישות שתהיה מופרדת מכבלי הממשלה וכו'
באמת הברקה של קוג'ימה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 16 ספטמבר 2013, 17:19

bling כתב:אני באתי ל MGS3 בידיעה על outer heaven ששם ביג בוס היה הרע ואומנם זה לא אותו דבר כמו האפקט של לשחק את המשחק המקורי עם ההתרחשויות הללו אבל גם ככה זה היה עשוי בצורה ממש מעולה,לראות איך הדמות נהיתה מה שהיא,אני זוכר שבסיום המשחק ממש היה לי את הקליק הזה של עכשיו הכל מובן,למה הוא מקים את outer heaven כישות שתהיה מופרדת מכבלי הממשלה וכו'
באמת הברקה של קוג'ימה.

כן, במשחקי MGS תמיד מדברים על ביג בוס אבל אף פעם הוא לא ממש דמות ממשית שם, הוא יותר רוח רפאים מהעבר. בMG1 ו-2 הוא ממש הרע הראשי, הוא דמות כמו אוסלוט או ליוויד, הוא האבא שלך (בצורה מטפורית ומילולית כמו שמגלים מאוחר יותר) ואני משער שיש סוג של הרגשה שונה עם MGS3 למי שמכיר את ביג בוס ממש כדמות ולמי שמכיר את השם כאיזו דמות עבר מהעלילות של MGS1-2. לאורך כל MGS3, כל פעם משהו מתקרב לו לעין ואני מתלהב כמו ילדה "אז ככה הוא אבד את העין!" ואז זה לא קורה, אז שוב פעם הוא כמעט מאבד וכך הלאה, זה היה פשוט גאוני. MGS3 פשוט קשר את כל הסדרה הזאת יחד, הרגשתי את MG1-2 מתקשרים חזק לMGS וסוג של קרקוע קל במציאות לMGS2 עם נושא הפילוסופים. באמת שאין על MGS3, הוא כל כך מדהים.

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 18 ספטמבר 2013, 03:14

infected aviad כתב:טוב, חזרתי אתמול לשחק ב-BO2.
עכשיו השתכנעתי סופית, זה לא באמת ה-COD הכי טוב שיצא.

ככה הרגשתי בדיוק אחרי ששיחקתי במולטיפלייר שלו בסופשבוע חינם של סטים, סתם עוד COD ( האמת ש-COD 4 היה המשחק הכי טוב בסדרה לעומת השאר), מעניין מה יגידו על COD Ghosts.

שיחקתי FEZ והתרשמתי מאוד מהמשחק, איך שאפשר לסובב את העולם כדי להגיע למקומות מסוימים.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 18:41

Mandellla כתב:ככה הרגשתי בדיוק אחרי ששיחקתי במולטיפלייר שלו בסופשבוע חינם של סטים, סתם עוד COD ( האמת ש-COD 4 היה המשחק הכי טוב בסדרה לעומת השאר), מעניין מה יגידו על COD Ghosts.

שיחקתי FEZ והתרשמתי מאוד מהמשחק, איך שאפשר לסובב את העולם כדי להגיע למקומות מסוימים.

אני עשיתי בערך 60% מפז בשבועיים האחרונים ואני חייב להגיד שזה אחד המשחקים עם העיצוב הכי גרוע שראיתי בחיי. החידות לא קיימות, שום דבר לא ברור (ביחוד הסדר של השלבים ומה עובר לאיפה) והמבנה שלו גורם לך להסתובב בעולם שוב ושוב לכיוונים שונים בלי שמץ של מושג לאיפה ללכת. הרעיון מעולה, הביצוע של הרעיון לא רע למרות שב99% מהזמן סתם לסובב ימינה או שמאלה פותר לך את החידה שלרוב היא פשוטה מאוד אבל העיצוב המבלבל של איך השלבים מחוברים פשוט הרס לי את המשחק.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 ספטמבר 2013, 11:05

אני מרגיש שהעיצוב המבולבל הוא בכוונה... ביחד עם המוסיקה המרגיעה זה דוחף אותך "להסתובב" בעולם ולחקור.

ויש מלא "חידות"... הם כולם מזכירים לי את החידות של משחקי POINT & CLICK. מהבחינה של לבהות במסך מלא זמן עד שאני קולט את ה"רמז" או המעשה שאני צריך לעשות.
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 11:25

swiss-the-engine כתב:אני מרגיש שהעיצוב המבולבל הוא בכוונה... ביחד עם המוסיקה המרגיעה זה דוחף אותך "להסתובב" בעולם ולחקור.

ויש מלא "חידות"... הם כולם מזכירים לי את החידות של משחקי POINT & CLICK. מהבחינה של לבהות במסך מלא זמן עד שאני קולט את ה"רמז" או המעשה שאני צריך לעשות.

אני הפסקתי לשחק בגלל זה. אני מרגיש כמו אדיוט שמסתובב כמו זומבי בין עולם לעולם לעולם לעולם ומחפש דלת שעדין לא פתחתי. אני קורא לזה עיצוב גרוע, אין לך שום יחס לאיפה אתה נמצא ושום ידע לאיפה אתה הולך. אם הפסקת לשחק את המשחק ליומיים אין לך מושג איפה היית ואיפה לא ובטוח שאין לך מושג לאיפה ה5 דלתות שאתה רואה מולך הולכות. הקטע החכם היחיד שראיתי במשחק בנתיים היה הQR CODE שהיה מגניב טילים.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 ספטמבר 2013, 11:29

מה זאת אומרת? יש מפה... מה הבעיה להבין איפה אתה ולאן אתה יכול ללכת? מה גם שתמיד אתה רואה באופק את השלב הבא.

כמה קוביות כבר מצאת?
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 11:36

swiss-the-engine כתב:מה זאת אומרת? יש מפה... מה הבעיה להבין איפה אתה ולאן אתה יכול ללכת? מה גם שתמיד אתה רואה באופק את השלב הבא.

כמה קוביות כבר מצאת?

מפה? איזה מפה? איפה יש מפה? מצאתי מפות של אוצר אבל מפה רגילה שמסבירה לי איפה אני בעולם? איפה?
יש לי בערך 20 קוביות פחות או יותר.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot] ו־ 26 אורחים