GolanBerlin כתב:
תראה, לפני חמישה ימים פורסם מבחן הסוללה של ה-G2. מסתבר שה-G2 נמצא ברשימת "3 הסמארטפונים עם הסוללה הטובה ביותר". לי אישית זה נתון מעולה, כי אני כרגע אם האייפון 4 והסוללה שלו היא בדיחה. ה-G2 מחזיק 11.22 שעות באינטרנט, שזה כמעט פי שניים מהאייפון 4. כרגע סוללה היא הפרמטר העליון אצלי, וה-G2 קנה אותי בפרמטר הזה, אין ספק.
והנה בנצ'מארק מעודכן של ה-G2. שים לב שכמעט בכל מקום, ה-G2 הוא מקום ראשון/שני/שלישי, כאשר במצב שהוא שני/שלישי - המקומות העליונים ממנו הם הסוני Z1 החדש ועוד סמארטפון כלשהוא. המסקנה: אין ספק, ה-G2 הוא בין החזקים בשוק. לפחות מקום שלישי. בשבילי זה קצת יותר מפאקינג אוסום.
ובאמת שאני לא מבין על מה אתה מדבר, בנוגע למצלמה של האייפונים. אני בעלים של אייפון 4, והמצלמה שם היא פשוט זוועה.
אגב, מסתבר שה-iPhone 5S "מתהדר" באותו מסך בדיוק כמו ה-iPhone 5, קרי זה בכלל לא Full HD, ובאותה סוללה כמו ה-iPhone 5.
לא אמרתי שהG2 לא מהמובילים בשוק לרגע. אמרתי שהוא לא הכי טוב. הוא באמת לא הכי טוב.
זמן הסוללה שלו זה בונוס נהדר. זה הנתון הכי בעייתי היום בסמרטפונים. עדין מדובר במעט זמן, אבל זה שיפור קטן לכיוון הנכון.
אנחנו מדברים על טלפונים חדשים. האייפון 4 יצא לפני 3 שנים. לפני 3 שנים, הוא היה אחד הטלפונים עם המצלמה הטובה ביותר בשוק ואולי הטובה ביותר. היום האייפון 5 עם אחת המצלמות הטובות בשוק. האייפון 5S יהיה עם מצלמה אפילו יותר טובה וגם היא תהייה אחת הטובות שיש בשוק.
המסך של האייפון 5 מדהים. הם לא שינו אותו וחבל, אבל הוא עדין מדהים, בכל פרמטר. מסך בגודל 4 אינץ' לא צריך להיות 1080P.
מדובר בסוללה שמספקת את אותם הביצועים של האייפון 5. שעות שיחה זהות. שעות גלישה זהות וכן הלאה. לא יודע אם הם עשו את זה בגלל שהם הגדילו את הסוללה (ב5C, למשל, הם אמרו שהם שיפרו אותה), או בגלל שהם הצליחו להוסיף את כל הפיטצ'רים החדשים והמעבדים החזקים יותר בלי להגביר את צריכת החשמל, אבל לי כצרכן זה לא משנה. המספרים לא משנים למי שלא רוצה להתלהב מהמגה אמפר של הסוללה שלו. מה שמשנה זה כמה זמן הטלפון מחזיק. אם הם משיגים את זה ע"י הגדלת הסוללה, או ייעול השבבים לא מעניין אף אחד.
אתה מדבר כל הזמן על נתונים יבשים. אני מדבר על המצב בשטח. אם נורא חשוב לך לספר לכולם כמה פיקסלים יש לך במסך, או כמה ליבות יש לך במעבד, אז זה חשוב. לי יותר חשובים הביצועים במציאות. יש אחלה טלפונים עם מעבדים מרובעי ליבה, מסך 1080P בגודל 6 אינ'ץ וסוללה של 3000 מגה אמפר ומעלה, שעולים 1500 שקל. הם פשוט עובדים יותר לאט מגלקסי 2 מיושן, עם מעבד כפול ליבה "מעפן" ומסך די מחורבן.