נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

Re: נושא הפלייסטיישן 5 הרשמי

הודעהעל ידי glass man » 18 אפריל 2023, 18:36

לאסקין, שמע אף בן אדם נורמלי לא יכול לשלול שיש מצב שהמייסד של MM רוצה להוריד הילוך, אבל לא יודע אני קורא את הציוץ שנדב הביא וזה נשמע לי כמו
"וואי אני הולך לעשות מה שבראש שלי"

אני אומר את זה בעיקר על סמך זה שאתה יכול לראות כמה מפתחים של COD בליזארד וכו' כמה מפתחים גדולים כשאתה שומע אותם מה הפנטזיה שלהם אתה בכלל רואה שיש להם חלומות לפתוח סטודיו אינדי ולעשות מה שבא להם, אז גם הם זקנים? :)

אני בטוח שיש כמה כאלה שהתעייפו מפאת הגיל כמו שאתה אומר, אבל אני פשוט מנסה להביא נקודת מבט שאני רואה די הרבה שהרבה מהמפתחים האלה צמאים לעשות אינדי פשוט בלי קשר ליכולת שלהם.

סתכל למשל על Kaga (היוצר של פייר אמבלם) הבן אדם בן פאקינג 73. עושה משחק טקטיקה עם Srpg maker עם פאקינג נכסים ממוחזרים מהקהילה וגרפיקה של 16bit והבן
אדם מעיף מכירות בסטים, ובתור מי ששיחק במשחק שלו, אני מבטיח לך אם נינטנדו לוקחים את המשחק שלו והמפות שלו ועושים מזה פייר אמבלם חדש יש לך משחק של 9.7 :) אולי המפות הכי טובות ever במשחק טקטי, וזה הקונצנזוס לא נקודת מבט גלאסית :)
אז כאילו, הוא לא יכול לעשות AAA ? הוא כנראה לא רוצה.

קוג'ימה ושייפר למה הם נשארים בז'אנר ה?AAA כי הם מקבלים אור ירוק לעשות מה בזין שלהם. קוג'ימה מקבל אור ירוק לעשות סימולטור משלוחים עם איזה תינוק באינקובטור או משהו וטיים שייפר מקבל לעשות המשך למשחק קאלט מלפני שני עשורים ולפני זה הקהל מימן אותו. ואם ספקטור חזר זה כנראה כי הוא הצליח להשיג מימון למשחק שלו.

אז אין פה חוסר כישרון, פשוט כמו שנדב אמר הם רוצים לעשות מה בזין שלהם. לדעתי
אבל אני מקבל שיש מעטי מעט שהם באמת עייפים כמו כל דבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 18 אפריל 2023, 18:50

כבר אמרתי אבל שלא דיברתי על כשרון במקרה שלו

סמל אישי של המשתמש
Uncle Pey'j
Veteran

הודעהעל ידי Uncle Pey'j » 20 אפריל 2023, 20:20

עונת הרכישות (אולי) חוזרת:

עוד רכישה של סוני של סטודיו חדש מפוקס מולטיפלייר ונטול רקורד קודם, נראה מה ייצא מזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2023, 20:52

הרכישות האחרונות של סוני ממש משעממות. חוץ מהאוסמאק שהם כמובן נהדרים וכיף לראות אותם מקבלים תקציבים גדולים אחרי משחק מדהים ואיזוטרי שלא מכר מספיק כמו ריטרנל.

עברו כבר שנתיים מאז ריטרנל, יש מצב שנשמע עוד מעט על הפרוייקט הבא שלהם. אם זה GaaS אז אפשר לסגור את התעשיה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 20 אפריל 2023, 21:42

מת לשמוע על הבא של האוסמארק. אני די מקווה שלא יהיה המשך לריטנרל, למרות שהוא באמת היה אחד המשחקים הכי טובים ששיחקתי בשנים האחרונות
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2023, 22:40

לא הייתי רוצה המשך לריטרנל, לפחות לא עלילתית. אולי יורש רוחני.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אפריל 2023, 23:02

לעזאזל עם המולטי-פוקוס הזה

אגב מי הם? הבנתי שסטודיו חדש שהוקם ב-2018, אבל מה המובילים שלו עשו בעבר?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2023, 23:06

לא מכיר את המובילים שלהם, אבל הם היו בזמנו הטעימה הראשונה מהפס5 כי הם פתחו אתר שהיו בו תמונות רקע שהיו לכאורה בזמן אמיתי מהפס5. בזמנו הייתי זה שהוציא אותן מה-HTML והביא אותן ל-resetera ימח שמו, עוד כשהייתי חבר חשוב בקהילה לפני שתייגו אותי כיהודון.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 20 אפריל 2023, 23:14

טוב, אז כרגע זה סתם צוות חדש וחסר נסיון
מקווה שיפתיעו… אולי מה שהם הציגו לסוני הרשים אותם במיוחד
אני חושש אבל מאוד, לסוני סטודיוס יהיו איזה 20 משחקי מולטי שישתחררו ב-2026, גיב אור טייק שנתיים

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 20 אפריל 2023, 23:49

יש להם כל כך הרבה פרויקטי מולטי כאלה עכשיו שקשה לי להאמין שכל מפתחת כזאת עובדת על משחק נפרד. אולי זו הדרך שלהם לתמוך במפתחות הגדולות ששלחו צוותים לעשות משחקי GAAS כמו גרילה או נוטידוג, אולי יותר עניין של המשך פיתוח אחרי ההשקה כי המשחקים האלו אמורים להמשיך לקבל תוכן במשך שנים אם המשחק מצליח, ואני מניח שסוני לא תוכל להרשות לעצמה להפוך את כל המפתחות שלה למשהו כמו באנג'י.
ואולי לא, נחכה ונראה. בכלל, לסוני יש המון הכרזות שהיא צריכה כבר לעשות מבחינת הגיון של לוח זמנים, המון מפתחות שסביר להניח שבקרוב לפחות יראו משהו. ויש להם שני משחקים שעוד אמורים לצאת השנה ולא ראינו מהם כלום... אני מאמין שנקבל 'תצוגת E3' מבחינת הסדר גודל מתישהו בתחילת הקיץ, ולא רק איזה SOP לספיידרמן או משהו כזה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 אפריל 2023, 23:54

להתחשב בלוז, לסוני בייסיקלי אין כלום בצינור שהוכרז חוץ מוולברין אחרי ספיידרמן שיוצא בספטמבר. כמו שאמרת, כנראה שיהיו בקרוב לא מעט הכרזות.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 21 אפריל 2023, 00:03

לפי מה שאני זוכר הGAAS של TLOU גם אמור לצאת השנה (מניח שאם ספיידרמן באמת ספטמבר אז הוא יכוון לנובמבר-דצמבר), אבל אולי אני טועה.
מעניין אותי אם אנחנו נראה בקרוב את ה"פרויקטים הנוספים" של המפתחות הגדולות שכבר סיפרו לנו עליהם, כמו המשחק של קורי או המולטי של גרילה, או שזה לא באמת משנה ועדיין צריך לצפות ל3-5 שנים מהמשחק הקודם של המפתחת בכל מקרה.
אם הם ירצו להתחיל לעשות טיזרים לסוף 24 ול25 אז הם יכולים לזרוק מספיק משחקים על הלוח. לא שהכרזת לוגו ריקה לGOT 2 זה באמת מה שאנחנו צריכים כדי לזכור שיש לסוני סטודיואים שעובדים בינתיים, אבל זה באמת נחמד אני מניח.
בכל מקרה אני מצפה לראות קודם את בלופוינט, האוסמארק, החברה של אסטרו. משחקים קטנים יותר שהגיוני לי שלא יוכרזו שנים לפני היציאה, אבל מרגיש שאם הם באמת בלו"ז שאנחנו מצפים לו אז הגיע הזמן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2023, 00:09

Stick כתב:לפי מה שאני זוכר הGAAS של TLOU גם אמור לצאת השנה (מניח שאם ספיידרמן באמת ספטמבר אז הוא יכוון לנובמבר-דצמבר), אבל אולי אני טועה.
מעניין אותי אם אנחנו נראה בקרוב את ה"פרויקטים הנוספים" של המפתחות הגדולות שכבר סיפרו לנו עליהם, כמו המשחק של קורי או המולטי של גרילה, או שזה לא באמת משנה ועדיין צריך לצפות ל3-5 שנים מהמשחק הקודם של המפתחת בכל מקרה.
אם הם ירצו להתחיל לעשות טיזרים לסוף 24 ול25 אז הם יכולים לזרוק מספיק משחקים על הלוח. לא שהכרזת לוגו ריקה לGOT 2 זה באמת מה שאנחנו צריכים כדי לזכור שיש לסוני סטודיואים שעובדים בינתיים, אבל זה באמת נחמד אני מניח.
בכל מקרה אני מצפה לראות קודם את בלופוינט, האוסמארק, החברה של אסטרו. משחקים קטנים יותר שהגיוני לי שלא יוכרזו שנים לפני היציאה, אבל מרגיש שאם הם באמת בלו"ז שאנחנו מצפים לו אז הגיע הזמן.

אני לא חושב שכל כך מפריע לסוני להכריז משחק הרבה זמן לפני שהוא יוצא. כלומר, הם עושים את זה המון, וגם נניח וולברין הוכרז בספטמבר 2021 כך שהוא הוכרז מינימום 3 שנים לפני שהוא יצא. לא שאני חושב שהמשחקים שהם יכריזו עכשיו יהיו 3 שנים קדימה, 2026 די רחוקה, אבל אני לא אתפלא אם לפחות חלקם יהיו כאלה.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אפריל 2023, 04:08

תאמת, לא כזה משנה לי הרכישה הזו. זה לא לוקח מאיתנו כלום, ואם זו תהיה הצלחה זה מממן משחקי סינגל. אני דווקא אשמח שסוני תמצא איזה Cash cow במולטיפלייר ככה שהם יפסיקו עם המרדף הזה ויתפנו להתרכז בסינגל פלייר ובהעשרת הפלוס. :)

פשוט זה נשמע לנו מיותר, כי הם סוג של nobodies כרגע, אז זה לא מרגש כמו לשמוע על איזו רכישה של פאקינג באנג'י אבל זה הקטע של סוני כידוע לנו, הם בדרך כלל יוצרים קשרים עם nobodies ומעלים אותם דרגה, אז מה חדש פה? כנראה ראו איזה דמו מהחבר'ה האלה שהלהיב אותם להשקיע בהם.

לגבי תצוגה של משחקים. הלוואי והם יעשו "סוג של " תערוכת E3 אבל גם אם לא, וזה הגיוני שהם לא, הם הרי רוצים את כל תשומת הלב על ספיידרמן בספטמבר... הם יירצו להראות שיש להם משהו ענק שהוא שווה ערך לסטארפילד השנה עם ספיידרמן וזה כנראה יהיה הפוקוס.
אז אחרי שספיידרמן ייצא אנחנו בטח כבר נתחיל לשמוע על משחקים גדולים אחרים. זה לא קריטי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 21 אפריל 2023, 04:26

הם אקס-באנג׳י אגב. והם 150 אנשים.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 21 אפריל 2023, 05:43

וואלה? הלכתי לקרוא על זה קצת, ובאמת עכשיו אני רואה שהגיימפלי Director שלהם זה בחור מבאנג'י.... אז אפשר להגיד שכל באנג'י עכשיו היא סוני בצורה כזאת או אחרת ? :)
אם ככה ברורה ההשקעה,סוני בטח לוקחים ממש ברצינות את החשש שCOD לא יגיע אליהם, הם ינסו שיהיה להם איזה תאום COD מתישהו זה בדוק, הכתובת על הקיר, גם אם מייקרוסופט לא תמשוך בכלל את הסדרה מסוני, הם ירצו סוג של תחליף ליום שחור.

שיהיה להם בהצלחה, אני קצת לא סומך על ראיין האידיוט שיצליח ליישם את האסטרטגיה שלו כהלכה, ראינו איך הוא חירבן את כל העסק של הפורטים לPC אבל אם הוא לא יעשה פה חצי עבודה... שיהיה להם במזל... ככל שיהיה לסוני צוותים חדשים שעושים מולטיפלייר ככה הם ישחררו את סנטה מוניקה או נוטי דוג מהחובה ליצור להם כאלה וזה טוב לנו :)
אף אחד פה בטח לא רוצה לראות את נוטי דוג עושים מולטיפלייר AKA יחידת המתאבדים 7 שנים.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אפריל 2023, 19:20

https://www.psu.com/news/marvels-spider ... employees/

אז מסתבר שאינסומניאק גדלו בקטע מפלצתי
מתבקש, בהתחשב במכירות שלהם ומספר הפרויקטים אבל עדיין יותר ממה שחשבתי

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 25 אפריל 2023, 19:24

Laskin כתב:https://www.psu.com/news/marvels-spider-man-developer-insomniac-games-swells-to-over-520-employees/

אז מסתבר שאינסומניאק גדלו בקטע מפלצתי
מתבקש, בהתחשב במכירות שלהם ומספר הפרויקטים אבל עדיין יותר ממה שחשבתי

הם היו ב-2021 ״יותר מ-400״ כך שהם כנראה לא גדלו מפלצתית אלה היו מפלצת מלכתחילה :)

החברה הזאת מוציאה ב-3 שנים את מיילס, ראצ׳ט וספיידרמן 2. יש להם תפוקה מטורפת.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 אפריל 2023, 19:53

זה עדיין גידול מרשים אבל זכרתי 250 בערך, בפעם האחרונה שבדקתי

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 03 מאי 2023, 02:44

אנדרסון שוב מאמת את השמועות שלו על הפרו ומוסיף שצד א' יקבל את ערכות הפיתוח עוד חודשיים וצד ג' יקבל אותן בסוף השנה. אני מניח שאפשר להמר בנושא ההתערבויות אם הפרו הזה יבוטל או לא (הוא לא ) :) הכי טוב שערכות הפיתוח האלה לא סופיות ככה שהחומרה בטח סבבה :)
t's been a hot topic of discussion as of late, but yes, Insider Gaming has previously revealed that Sony does have a PlayStation 5 Pro in development. Our report in March was dismissed as being inaccurate by many when it was first reported and although the PlayStation 5 Pro could be canceled at any given time, Insider Gaming can report with a 100% degree of certainty that the PlayStation 5 Pro is currently in development.

Whilst we cannot report on any more specifics at this time, we understand that the first dev kit prototypes will be going to 1st party developers within the next couple of months, with 3rd party developers receiving them by the end of the year.

Expected Release Date: Q4 2024 (Tentative)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2023, 11:36

יהיה מעניין לראות מה יהיה בה. אני משער שהיא תהיה מבוססת על סדרה 8000 של AMD? כלומר RDNA4? או שהם יעשו כמו עם הפס4 פרו וידבקו בארכיטקטורה זהה לגמרי? רק בשביל השיפור בביצועי RT לבד אני ממש אתבאס אם הם עדין על RDNA2.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 03 מאי 2023, 12:48

כך או כך אין מצב שארכוש אותה... את המשחקים של 2025-26 אני אוכל לשחק ב-2027 על הפס6 בגירסאות הרבה יותר טובות אם זה יהיה ממש חשוב לי, אם לא לפני כן במחשב

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 03 מאי 2023, 14:07

אני חובב החלפות. אם תהיה גרסה דיגיטלית של 500$, כלומר בערך 2400 שקלים, אז אני אשמח למכור את הפס5 ולשלם כמה מאות שקלים הפרש. זאת גם תהיה תקופה שאשכרה יש מה לשחק מסוני :)

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 04 מאי 2023, 03:37

באמת קשה לדעת כמה רחוק הם ילכו עם השידרוג הזה זה יכול ללכת לכאן או לכאן כי אנדרסון הרי אמר שRT משופר זה חלק מהמטרות של הפרו הזה. אולי יש להם משהו מקוסטם שהוא לא ממש RDNA4 אבל גם לא ממש RDNA 2.5 שכזה כמו הפס5? קשה לדעת.

אין אני מת להחליף, נגמרה התקופה הזו שאני מתפשר על ההנאות שלי חיים פעם אחת :) תהיה תקופה שGTA6 והבא של נוטי דוג וGOT2 נראים הכי טוב על הפרו הזה ואני רוצה לשחק בהם ככה למי יש כוח לחכות לפורט למחשב, יוצאת הנשמה.

לא נראה לי פשוט שאמכור את הפס5 יכולה להיות אחלה קונסולת רזרבה או סתם לעבור לסלון בשביל המשחקים שלא חייבים את שיא הכוח. (NBA, פיפא, טקן וכו')
אם הפרו הזו תבוא בהשקה עם צבע שחור נורמלי בכלל סוף הדרך.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 04 מאי 2023, 08:36

הפס5 היא יותר RDNA1.5, היא בייסיקלי RDNA1 עם RT.

אם הם רוצים לשפר ביצועי RT (מעבר ל״הקונסולה חזקה בx ולכן הRT חזק בx״) הם חייבים לעלות לRDNA3 או אפילו 4 שאמור לצאת בסוף 2024.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 48 אורחים