במה אתם משחקים?

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

Re: במה אתם משחקים?

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 ספטמבר 2013, 11:41

DrKeo כתב:מפה? איזה מפה? איפה יש מפה? מצאתי מפות של אוצר אבל מפה רגילה שמסבירה לי איפה אני בעולם? איפה?
יש לי בערך 20 קוביות פחות או יותר.

מעניין כמה יש לי... לא שיחקתי כל כך הרבה... נראה לי שפחות ממך... יש את הדלתות המרכזיות, כמה כאלה פתחת?

יש מפה כשלוחצים על הכפתור BACK של השלט (אם אני זוכר נכון)... זאת מפה איזומטרית כזאת שאפשר לעשות זום אין ואוט והכל עם קווים כאלה.

ככה היא נראית
תמונה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 11:47

WTF? ואני משחק את המשחק הזה כמו כלב מבולבל? אני לא מאמין.
יש מן עמוד מרכזי כזה עם 4 דלתות בכל הצדדים שלו, שם פתחתי את כולן. מצאתי עוד דלת אבל שדורשת 32 קוביות שאני עדין לא קרוב אפילו לפתוח אותה.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 18 ספטמבר 2013, 11:49

בהחלט אם לא הייתה המפה הזאת זה היה הארדקור לגמרי לסיים ככה את המשחק
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 21:43

הגיע TLOU!
נתחיל היום האחרי הצהרים :)
אה, ואני משחק ממש כבד בדיהונורד, ואו איזה משחק מדהים. הוא מרגיש כמו THEIF מודרני, פשוט מעולה.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 18 ספטמבר 2013, 21:54

DrKeo כתב:הגיע TLOU!
נתחיל היום האחרי הצהרים :)
אה, ואני משחק ממש כבד בדיהונורד, ואו איזה משחק מדהים. הוא מרגיש כמו THEIF מודרני, פשוט מעולה.

יאי :) תהנה.

מודרני זו לא מילת גנאי למשחקים?
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 18 ספטמבר 2013, 22:42

גם המפה הזאת לא מי יודע כמה עזרה לי.. בשלב מסויים כבר איבדתי את הסבלנות אליו (בערך ב60% גם).
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 18 ספטמבר 2013, 16:36

דיסהונורד בן זונה של משחק.
הדבר שהפריע לי בו היה שהרבה יותר כיף לשחק עם שלל הכלים ובצורה קטלנית אבל המשחק מעניש אותך ונותן לך סוף רע אם אתה עושה את זה ולכן למי שרוצה דירוג יותר טוב ולקבל סוף חיובי צריך להתגנב ובמקסימום לעלף את השומרים מה שהרבה פחות מרגש :/

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 18:55

bling כתב:דיסהונורד בן זונה של משחק.
הדבר שהפריע לי בו היה שהרבה יותר כיף לשחק עם שלל הכלים ובצורה קטלנית אבל המשחק מעניש אותך ונותן לך סוף רע אם אתה עושה את זה ולכן למי שרוצה דירוג יותר טוב ולקבל סוף חיובי צריך להתגנב ובמקסימום לעלף את השומרים מה שהרבה פחות מרגש :/

אני לא מבין משחקי התגנבות בשנים האחרונות, אסור להרוג ואם מגלים אותך הכל בסדר. זה אמור להיות הפוך, מותר להרוג פשוט בחשאי ואם מגלים אותך זאת הקטסטרופה. הכיוון הפוך ממה שהוא אמור להיות, זאת ממש בעיה.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 18 ספטמבר 2013, 23:42

DrKeo כתב:אני לא מבין משחקי התגנבות בשנים האחרונות, אסור להרוג ואם מגלים אותך הכל בסדר. זה אמור להיות הפוך, מותר להרוג פשוט בחשאי ואם מגלים אותך זאת הקטסטרופה. הכיוון הפוך ממה שהוא אמור להיות, זאת ממש בעיה.

בדיסהונורד אם מגלים אותך הכל בסדר? איך?

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 19 ספטמבר 2013, 01:14

DrKeo כתב:אני לא מבין משחקי התגנבות בשנים האחרונות, אסור להרוג ואם מגלים אותך הכל בסדר. זה אמור להיות הפוך, מותר להרוג פשוט בחשאי ואם מגלים אותך זאת הקטסטרופה. הכיוון הפוך ממה שהוא אמור להיות, זאת ממש בעיה.

אני חושב שלא אמורים בכלל להרוג או להשאיר גופות בשביל העכברים כדי לקבל דירוג טוב, לפי מה שאני זוכר ככה זה תמיד כתב לי בטיפים של המשחק.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 01:50

InterAl כתב:בדיסהונורד אם מגלים אותך הכל בסדר? איך?

כי במשחק התגנבות גילוי אמור להיות פחות או יותר הסוף, כאן זה אפילו לא קרוב. חצי מהאוייבים אפילו לא יקראו לעזרה, לרוב הם פשוט יתקפו. אין יותר מדי ענישה בדיסהונורד על גילוי, רק על הריגה.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 19 ספטמבר 2013, 15:14

DrKeo כתב:כי במשחק התגנבות גילוי אמור להיות פחות או יותר הסוף, כאן זה אפילו לא קרוב. חצי מהאוייבים אפילו לא יקראו לעזרה, לרוב הם פשוט יתקפו. אין יותר מדי ענישה בדיסהונורד על גילוי, רק על הריגה.

אני מסכים עם זה שזה על הפנים שמענישים על הריגה (במיוחד שנותנים לך המון כלים מגניבים וקטלניים ובעוד שבלא קטלניים יש לך חץ מרדים וזהו בערך :[),וזה לא שדיסהונורד המציא את ה NON LETHAL -LETHAL,זה קיים עוד מ MGS3,רק ששם לא הענישו אותך אלא נתנו לך את החופש לעשות סיבוב נוסף והארדקורי על המשחק שבו אתה לא הורג אף אחד (כולל בוסים),בדיסהונורד יש השלכות שליליות לדירוג ולסוף וזה מבאס,אבל אני לא מסכים שבמשחקי התגנבות אחרים גילוי=סוף,ב MGS2 עוד בדמו של הספינה השתעשעתי שעות בלהציק לשומרים,להתגלות,להסתתר מהם וכו'

אם לא התעמתת עם כל התגבורת היית יכול בכיף לברוח ולשרוד,ההבדל אולי זה שבדיסהונורד לא קופץ עליך כל המסך וב spawn אינסופי ואפשר להתעמת ולהרוג אותם וזה כנראה יהיה יותר קל אפילו מלברוח,אבל זה לא שבאמת במשחקים אחרים אם התגלית היית מת אוטומטית.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 ספטמבר 2013, 17:31

DrKeo כתב:כי במשחק התגנבות גילוי אמור להיות פחות או יותר הסוף, כאן זה אפילו לא קרוב. חצי מהאוייבים אפילו לא יקראו לעזרה, לרוב הם פשוט יתקפו. אין יותר מדי ענישה בדיסהונורד על גילוי, רק על הריגה.

אין ענישה על הריגה, יש שני מסלולים בהם אתה יכל ללכת - chaos או לא.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 20:31

Death_119 כתב:אין ענישה על הריגה, יש שני מסלולים בהם אתה יכל ללכת - chaos או לא.

יש ענישה, העולם הופך למגעיל ומלא עכברושים, זה נקרא ענישה. הם גם אומרים לך במפורש שהאיגה תגרור דיכוי של העולם. זה הקטע הכי מבאס במשחק, נותנים לך סקילי חיסול מגניבים ולא נותנים לך לחסל. בלינג, אני מסכים פשוט מפריע לי שגילוי גורר בערך כלום בדיסהונורד והריגה מענישה כל כך קשה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 19 ספטמבר 2013, 21:18

DrKeo כתב:יש ענישה, העולם הופך למגעיל ומלא עכברושים, זה נקרא ענישה. הם גם אומרים לך במפורש שהאיגה תגרור דיכוי של העולם. זה הקטע הכי מבאס במשחק, נותנים לך סקילי חיסול מגניבים ולא נותנים לך לחסל. בלינג, אני מסכים פשוט מפריע לי שגילוי גורר בערך כלום בדיסהונורד והריגה מענישה כל כך קשה.

אז פספסת את הקטע, יש למשחק שני סופים שמושפעים האם אתה גורם לchaos או לא. זה בשביל שתוכל לחזור למשחק ולשחק פעמיים בשני האופנים. בתחילת המשחק הם מסבירים לך שאם אתה הורג אתה גורר את מד הchaos למעלה (לא קיים באמת, דמיוני משהו) ולמעשה משפיע על אופיו של העולם. לא יודע למה פירשת את זה ל"אל תעשה". אני הורג על ימין ועל שמאל (ועם הperk שגורם לגופות שלהם להתאדות זה עוד יותר כיף) וזה מגניב.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 22:13

Death_119 כתב:אז פספסת את הקטע, יש למשחק שני סופים שמושפעים האם אתה גורם לchaos או לא. זה בשביל שתוכל לחזור למשחק ולשחק פעמיים בשני האופנים. בתחילת המשחק הם מסבירים לך שאם אתה הורג אתה גורר את מד הchaos למעלה (לא קיים באמת, דמיוני משהו) ולמעשה משפיע על אופיו של העולם. לא יודע למה פירשת את זה ל"אל תעשה". אני הורג על ימין ועל שמאל (ועם הperk שגורם לגופות שלהם להתאדות זה עוד יותר כיף) וזה מגניב.

כי העולם הופך למחורבן, מדכא ומלא עכברושים שמפריעים לך לשחק, איפה יש פה משהו חיובי? זה שעשו סוף לתצורה המחורבנת לא אומר שזה לא סוג של עונש. היית אמור להרוג על ימין ועל שמאל ועדין לקבל את הסוף הטוב כי להרוג משהו לא פוגע בהתגנבות, להתגלות פוגע בהתגנבות. אני זוכר שבמשחקי התגנבות פעם הייתי שובר מפרקות ומסיים שלב על 100%, היום אף אחד לא מרשה לך להרוג יותר. זה מרגיז, ביחוד שהם נותנים לך תמיד אחלה כלי הרג.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 20 ספטמבר 2013, 17:33

DrKeo כתב:כי העולם הופך למחורבן, מדכא ומלא עכברושים שמפריעים לך לשחק, איפה יש פה משהו חיובי? זה שעשו סוף לתצורה המחורבנת לא אומר שזה לא סוג של עונש. היית אמור להרוג על ימין ועל שמאל ועדין לקבל את הסוף הטוב כי להרוג משהו לא פוגע בהתגנבות, להתגלות פוגע בהתגנבות. אני זוכר שבמשחקי התגנבות פעם הייתי שובר מפרקות ומסיים שלב על 100%, היום אף אחד לא מרשה לך להרוג יותר. זה מרגיז, ביחוד שהם נותנים לך תמיד אחלה כלי הרג.

מה, אתה תושב העולם שאתה נכנס לדכדוך שם :D. עכברושים זה לא רע, גם ככה רוב המשחק אתה מטייל על גגות ככה שהעכברושים לא מגיעים אליך מה גם הם כלי מצוין לחסל אויבים, הם כמו שאתה בטח יודע עוד גאדג'ט שאתה יכל להשתמש בו. בסופו של דבר הם רצו שלהשפעות של המעשים שלך תהיה השלכה גם על מראה העולם, זה עדיין לא אומר שאתה נוהג שלא נכון. גם ככה במשחק אתה כל כך OP בטירוף שהדבר היחיד והבאמת כיפי שאפשר לעשות במשחק זה להרוג בכל מיני צורות מגוונות.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Mandellla
Warrior

הודעהעל ידי Mandellla » 20 ספטמבר 2013, 20:45

התחלתי לשחק שוב ב-Black and White 2, התגעגתי כל כך למשחק הזה.
אני מקווה שליונהד סטודיוס באמת יתחילו לעבוד על Black and White 3 כמו שכל המעריצים של B&W רוצים כל כך, אפילו שיהיה לאקס בוקס עם הקינקט ככה שאפשר לעשות הכל עם הידיים.
תמונה
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 20 ספטמבר 2013, 12:47

Death_119 כתב:מה, אתה תושב העולם שאתה נכנס לדכדוך שם :D. עכברושים זה לא רע, גם ככה רוב המשחק אתה מטייל על גגות ככה שהעכברושים לא מגיעים אליך מה גם הם כלי מצוין לחסל אויבים, הם כמו שאתה בטח יודע עוד גאדג'ט שאתה יכל להשתמש בו. בסופו של דבר הם רצו שלהשפעות של המעשים שלך תהיה השלכה גם על מראה העולם, זה עדיין לא אומר שאתה נוהג שלא נכון. גם ככה במשחק אתה כל כך OP בטירוף שהדבר היחיד והבאמת כיפי שאפשר לעשות במשחק זה להרוג בכל מיני צורות מגוונות.

בכל מקרה זה לא משנה איך אתה רואה את נושא העולם המשתנה, אני לפחות רוצה להגיע לעולם הכי טוב שאני יכול ליצור שם ולצערי אני לא יכול להרוג וזה מרגיש ממש מגביל.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 20 ספטמבר 2013, 16:38

DrKeo כתב:בכל מקרה זה לא משנה איך אתה רואה את נושא העולם המשתנה, אני לפחות רוצה להגיע לעולם הכי טוב שאני יכול ליצור שם ולצערי אני לא יכול להרוג וזה מרגיש ממש מגביל.

גם העכברים הם כן מטרד,אני לא באמת רוצה כל הזמן להסתובב בגגות עכשיו,אני אמור לוותר על חצי מהעולם שעל הקרקע רק בגלל שהרגתי המון אנשים ויש בכל מקום עכברים?
לי זה מרגיש כמו אחו שילינג של ענישה,אנשים לא אוהבים עולם אפל ומכוער שמציק לך כל רגע ולקבל בסוף עוד סוף רע,אולי זה סבבה למשחק חוזר להוציא את הסוף הזה אבל לא לכולם יש כח או זמן לעשות עוד סיבוב ורוצים שהסיבוב היחיד שמשחקים יהיה טוב ולא לסיים עם טעם רע כשהכל חרא,זה מרגיש כאילו פישלת עם המשחק.
לצערי אני סיימתי אותו פעם אחת על הסוף הטוב ופספסתי הרבה מהפוטנציאל והגיימפליי שלו,רציתי לעשות עוד סיבוב בהזדמנות אבל כל הזמן משחקים נוספים נתקעים לי בדרך.
---------------
ובחזרה לנושא: סיימתי עכשיו את Sleeping Dogs,אחלה משחק,לא איזו יצירת מופת אבל מאוד כיפי,הדיבוב הכתיבה והמשחק מזעזעים ומתתי על זה (פטיש שהתחיל עוד מ jill sandwich מ RE1),ארקיידי,לא חופר יותר מדי וסולידי לכל אורכו,בקיצור משחק מושלם לפלוס ומומלץ למי שיתקל בו במחיר טוב.

עכשיו אני הולך להתחיל משחק נוסף ב ICO בגרסת ה HD גם מהפלוס,אחד המשחקים האהובים עלי אי פעם שלא יצא לי לשחק מאז ימי הפס2,וזה אחרי שסיימתי לא מזמן את SOTC,חגיגה :)
יצא לי אתמול להריץ אותו כדי לבדוק את השיפוץ והוא יפהיפה פשוט,הרבה יותר מ SOTC,איכות תמונה מושלמת ובתכל'ס נראה יותר טוב לטעמי מלא מעט משחקי פס3 ( SPEC OPS THE LINE למשל ששיחקתי לאחרונה ופרשתי משעמום עולה לי לראש כמשחק כזה...)

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 20 ספטמבר 2013, 21:00

סימתי היום את לוסט פלאנט 3 ,משחק בינוני ביותר מהתחלה לסוף
עוד ל החלטתי במה לשחק ,אני חושב על YS 1 שיצא לסטים לא מזמן (רימיק של המשחק הראשון בסדרה )
כי זה מותקן לי ,וכי אני מאוד אוהב את הסדרה הזאת
כמו זלדה ,רק בגרסה הרבה יותר LITE ,+יש גרינדין שבסדרה הזאת אני כן אוהב

סמל אישי של המשתמש
omerkot
Veteran

הודעהעל ידי omerkot » 24 ספטמבר 2013, 22:03

סיימתי את tomb raider!
התחלה מייגעת ולא מייצגת. המשך אנצ'ארטדי באיכות דומה עם הסחפות יתרה בקטעים סינמטיים.
גרפיקה גבוהה של PC. שליטה הדוקה של 360. אורך סביר. יופי.

Blue&Black
Trainee

הודעהעל ידי Blue&Black » 25 ספטמבר 2013, 09:00

שיחקתי בדמו של Beyond two souls.
קודם כל הגרפיקה פשוט מדהימה, אנימציות הפנים של הדמויות מעולם לא נראו טוב יותר, הם שיפרו את הגיימפלי בהרבה מHR. לא הולכים יותר בעזרת R2 וכדי להיות באינטראקציה עם דברים פשוט מכוונים עם הסטיק הימני לחפץ המיועד במקום התנועות הספציפיות שביקשו בHR. כנ״ל לסצנות אקשן, בHR היו המון פיתולים ותנועות עם הסטיק, הפעם צריך לכוון את הסטיק לכיוונים שונים, למעלה כדי לקפוץ, למטה להתכופף, אני מודה בהתחלה זה קצת בלבל ולא היה ברור לאן צריך לכוון אבל מתרגלים, זה נותן למשחק תחושה יותר סינמטית.

גם משהו שIGN התלוננו עליו שהשליטה לא נוחה לא היה מורגש בדמו, השליטה עבדה לי טוב גם בתור הרוח AIDEN.
מחכה בקוצר רוח לחודש הבא(:
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 21:00

מנסה להשיג 3 כוכבים בכל הגביעים של Mario Kart 7, עד ש-Kid Icarus: Uprising יגיע אליי. נו כבר, VGP! :evil:

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 27 ספטמבר 2013, 12:58

סימתי את YS 1-2 בסטים ,המשחק די מעצבן ,והישתמשתי הרבה במדריך
כי לא היה לי מושג איך ליתקדם בהרבה חלקים במשחק

אבל זה מובן ,זה רימיק של משחק שבמקור יצא בתקופת ה8 ביט למחשבים וקונסולות מהתקופה הזאת
והרימיק הולך לפי המקור
אז יש את כל השטויות הרגילות ,שדופקים לך יתקדמות בכוונה עם כל מיני טריקים מעצבנים ,כי המשחק עצמו מאוד קצר עם יודעים מה לעשות
המשחקי YS שיצאו מאוחר יותר הרבה יותר טובים

חוץ מזה אני עמוק בפוקימון 3 ,רק מעצבן אותי שעוד לא מצעתי את המעופפים ,ואת המים
יש מקומות שעוד לא נגישים לי בגלל זה
והמגבלת מן מעצבנת

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Majestic-12 [Bot] ו־ 19 אורחים