Xbox One | הנושא הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

Re: Xbox One | הנושא הרשמי

הודעהעל ידי Golan » 17 ספטמבר 2013, 19:25

bling כתב:אם על דבר כזה אתה מבטל הזמנה אז כדאי לך לחסוך את עוגמת הנפש הצפויה לך וללכת על PC חזק לדור הבא.

וכן גם בפס4 אתה תקבל במשחקים שרצים על פחות מ 1080P,באטלפילד 4 כבר הוכרז ככזה (אבל רץ על 60 פריימים) ובלי קשר בשלב מסויים כשמשחקים יהיו תובעניים יותר אתה תראה יותר ויותר נפילות קטנות בסגנון על מנת לדחוף יותר גראפיקה וביצועים,זה טבען של קונסולות ומערכות סגורות,אם אתה רוצה הכל שירוץ הכי טוב שאפשר אתה צריך PC.

אמרתי את זה בעקבות עצבים, עכשיו אני יותר רגוע. פשוט אני קצת מאוכזב.

ואני לא כל כך אוהב PC. לא נוח לי עכבר ומקלדת, וגם אני לא אוהב את הבלעדיים של המחשב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2013, 19:30

swym כתב:גם הרזולוציות לבחור ביניהן בדור הקודם היו רזולציות ספציפיות שהתאימו לשיקולים של חומרת ה-upscaler, זיכרון edram וכדומה. תמיד יש רזולוציות שעובדות יותר טוב וכאלו שעובדות פחות טוב, ולכן התהיה שלי.
אז נכון, בינתיים רק T10 הצליחו, אבל מלכתחילה לא את כולם זה עניין. אני מאמין שמשחקי מרוצים, מכות וFPSים (במיוחד כאלו רגישים לתנוע במולטיפלייר) ישאפו ל60FPS על חשבון הרזולוציה בזמן שמשחקים אחרים יעשו את ההיפך ויעדיפו להישאר ב30FPS בשביל לקבל רזולוציה מקסימלית.
ובכל מקרה, בכל דור ודור הPC אכן החזיק את עצמו, החל ממשחקים שלא תמכו במסכי EGA ו-VGA שנים אחרי שהם יצאו, דרך חוסר תאימות בין תקנים בתחילת ימי התלת מימד שבדיוק היה לנו עליה דיון הפוך לא מזמן, וכלה בדור האחרון. אנריל, דום, HL2 ופארקרייסיס הם אולי חריגים בודדים מהטעם הפשוט שבמקרה מדובר במשחקים שנבנו בין היתר במטרה לקדם גם מכירות של מנוע שצריך להתאים למפתחי משחקים גם שנים קדימה - ולכן היתה להם הפריוויליגיה לדחוף את החומרה יותר תוך פחות התחשבות במחשבים חלשים.
אבל האבסורד הוא שבסופו של דבר כולם גם התאימו לחומרה חלשה יותר והצליחו לרוץ בלי שום בעיה על הקונסולות. אף אחד מהמשחקים האלו לא לקח את הסיכון האמיתי של באמת לדחוף את החומרה קדימה בלי להתפשר על מחשבים ישנים ולמכור רק ל10% של מחשבי הhigh end. ולמה? כי הPC תמיד החזיק את עצמו מאחור, ומאחר ואין בעל בית אחד עשיר שרוצה לשכנע את כולם לעבור לסט חדש של חומרה, והמפתחים מעדיפים להתפשר ולהתאים את המשחקים שלהם גם למחשבים חלשים יותר. אז כשפתאום מגיע דור חדש של חומרה של קונסולות שעושות קפיצות ולא אבולוציה איטית כמו בPC, יש לך פתאום רף חדש שאתה יכול לסמוך עליו. וזה מה שדוחף את הPC כל פעם מחדש.

אתה מבלבל בין "הרגשה סינמטית" לבין הרגשת "המפתחים חושבים שאני טמבל" אם זה התירוץ הדבילי שהם תוקעים לי ואני אשכרה אקנה אותו.

היית בדורות הקודמים איתנו גיא? ברצינות? ID, VALVE, EPIC, רמדי ובעצם כל חברה גדולה שעשתה משחקים דחפו את הPC שוב ושוב ושוב קדימה. רק ב2004 היה לך את דום 3, HL2 ואת FARCRY שעשו דברים שהיו חלומות רטובים של הקונסולות. נכון שיצאו מאוחר יותר גרסאות זוועה לקונסולות אבל הם נבנו במיוחד לPC וספציפית לPC של 8000 שקל, לא לPC של 3000 שקל. אם רצית לשחק דום 3 כשהוא יצא בגרפיקה טובה היית צריך PC שהוא טופ של הטופ, כנ"ל עם HL. ככה זה היה פעם. היום אם יש לך כרטיס MID RANGE אתה מריץ הכל ב60FPS 1080P בלי למצמץ בכלל. משחקים נכתבים עם קונסולות קודם בראש ו-PC אחר כך, רק צריך להסתכל על העיצוב של CRYSIS 2 מול 1 ולהבין מה קרה בדור הזה לעומת הקודמים. קרייסס 1 הוא השריד האחרון של תצורת העבודה של חברות הPC עד הדור הזה וגם זה כי הוא התחיל פיתוח לפני שהדור הזה יצא.
We're just normal men. We're just innocent men

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 ספטמבר 2013, 19:54

ועדיין, כל משחקי המחשב התובעניים שיוצאים מוכרים טוב. כל הדיבורים על קרייסיס 1 אבל הוא עדיין מכר מליון עותקים בחודש וחצי ומכר יותר מקרייסיס 2 ו-3.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 17 ספטמבר 2013, 20:02

Kazz כתב:ועדיין, כל משחקי המחשב התובעניים שיוצאים מוכרים טוב. כל הדיבורים על קרייסיס 1 אבל הוא עדיין מכר מליון עותקים בחודש וחצי ומכר יותר מקרייסיס 2 ו-3.

לא דברתי על מכירות, רק על זה שמפיצות היום לא מוכנות להשקיע בPC במשחקי AAA בלי שהם יוצאים לקונסולות וזה משאיר אותם מאחור.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 17 ספטמבר 2013, 21:22

המפיצות לא מוכנות להשקיע בבלעדיים לפלטפורמה אחת נקודה. הסיכוי גדול יותר לראות משחקים כאלה ממפיצות ומפתחות קטנות יותר כפי שראינו עם הויצ'ר 2. השאלה היא מה באמת אפשר לעשות היום עם הכח של כרטיסים חדישים שאי אפשר לתרגם לחומרה חלשה יותר מבחינת מכניקות משחקיות ולא רק גרפיקה יותר טובה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 00:07

Kazz כתב:המפיצות לא מוכנות להשקיע בבלעדיים לפלטפורמה אחת נקודה. הסיכוי גדול יותר לראות משחקים כאלה ממפיצות ומפתחות קטנות יותר כפי שראינו עם הויצ'ר 2. השאלה היא מה באמת אפשר לעשות היום עם הכח של כרטיסים חדישים שאי אפשר לתרגם לחומרה חלשה יותר מבחינת מכניקות משחקיות ולא רק גרפיקה יותר טובה.

נגלה בערך עם הדור החדש. נגלה כי תהיה עכשיו קפיצה ענקית בכוח של המכנה המשותף הנמוך ביותר, בערך כי שנה הבאה רטיסי HIGH END כמו ה880GTX כנראה יריצו משחקי ONE ופס4 ב60FPS ב1080P ומעלה כך שבתאוריה הקפיצה יכלה להיות גדולה בהרבה. המצב יהיה עכשיו נהדר, פשוט רק לשנתיים עד שהקונסולות יהיו כל כך עתיקות מול הPC שסדרה 1080GTX או איך שלא יקראו לה שתצא כשהקונסולות יהיו בנות שנתיים כבר תהיה בהימוספרה אחרת לגמרי מהONE והפס4.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 00:33

יש בIGN סוג של QA שבועי על הONE, אז הנה קצת פרטים רשמיים:
  • אפשר לעמוד קרוב יותר לקינקט בבערך 60 ס"מ מאשר המקורית
  • הכבל של הקינקט באורך של 3 מטרים
  • יש מעקב שעות משחק בכל משחק כמו סטים ועוד סטטיסטיקות שונות כמו אחוז השלמה וכדומה. מיקרוסופט נותנים כלי מוטמע במערכת למפתחים לשלב סטטיסטיקות שונות שבא להם וגם אפשר שהם יראו על האייקונים של המשחק סטייל LIVE TILES שיש בחלונות 8. כמובן שהכל תוכל להשוות לביצועים של חברים שלך
  • בעמוד פינס (המועדפים) תמיד נראה את החמישה משחקים אחרונים ששחקנו וכל סרט, סדרה, מוסיקה, APP או משחק שנחליט לעשות לו פין ולשים שם
  • בעמוד משחקים נראה פשוט את כל המשחקים שלנו כל הזמן, לא משנה אם זה ריטייל, DLC, ארקייד או כל דבר אחר הכל מופיע יחד ונראה אותו דבר בדיוק כמו סטים. גם כמו סטים הכל יופיע שם לא משנה אם זה מותקן או לא
  • אין לא לחומרה ולא לתוכנה מגבלת אזורים. אין לי מושג מה זה אומר מבחינת DLC
  • את הכרטיסים של LIVE או משחקים וכו' נוכל לסרוק עם הקינקט במקום להכניס קודים למערכת
  • הכונן HD DVD לא יעבוד עם הONE, *דמעה*
  • יהיה PRE LOADING למשחקים, פשוט לא בשיגור
  • אפשר להכנס לONE ול360 במקביל עם אותו גיימר טאג
  • אין דרישה לדמואים למשחקי ארקייד כמו ב360 בגלל שאין כזה דבר משחק ארקייד יותר, זה הכל משחקים וזהו. אין הבדל בין משחק AAA למשחק ארקייד

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 18 ספטמבר 2013, 00:59

3 מטר?!

ומה זה Pre Loading? זה כמו שיש בסטים, שאפשר להוריד משחק 24 שעות לפני שהוא יוצא, ולשחק בו מיד כשיום השיגור מתחיל? וואי, זה ענק.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 09:07

GolanBerlin כתב:3 מטר?!

ומה זה Pre Loading? זה כמו שיש בסטים, שאפשר להוריד משחק 24 שעות לפני שהוא יוצא, ולשחק בו מיד כשיום השיגור מתחיל? וואי, זה ענק.

לא רק 24 שעות, לפעמים זה כמה ימים. אתה מוריד את כל המשחק חוץ מכמה מגה בודדים וכשהמשחק יוצא זה מוריד לך את המעט שנשאר והוא נפתח. אבל זה לא יהיה בשיגור, זה פיצ'ר שהם הולכים להוסיף עם הזמן.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 ספטמבר 2013, 17:03

DrKeo כתב:נגלה בערך עם הדור החדש. נגלה כי תהיה עכשיו קפיצה ענקית בכוח של המכנה המשותף הנמוך ביותר, בערך כי שנה הבאה רטיסי HIGH END כמו ה880GTX כנראה יריצו משחקי ONE ופס4 ב60FPS ב1080P ומעלה כך שבתאוריה הקפיצה יכלה להיות גדולה בהרבה. המצב יהיה עכשיו נהדר, פשוט רק לשנתיים עד שהקונסולות יהיו כל כך עתיקות מול הPC שסדרה 1080GTX או איך שלא יקראו לה שתצא כשהקונסולות יהיו בנות שנתיים כבר תהיה בהימוספרה אחרת לגמרי מהONE והפס4.

האם הרעיון שלי לגבי משחק עולם פתוח ישים עם החומרה הכי חדישה? החלפת העיר בשנייה בלחיצת כפתור ובלי מסך טענה וכך עוברים בין זמנים שונים של העיר. קח את GTA5 אבל במקום להחליף בין דמויות אני מחליף בין ערים. LA מודרנית, LA של שנות ה30, LA במערב הפרוע. נכנס למכונית בעיר אחת ונוסע, לוחץ על הכפתור ועכשיו אני בסוג מכונית אחר עם תחנות רדיו שונות ועם תוואי דרך שונה ובעיר אחרת לגמרי. מה צריך כדי שאפשר יהיה לשים 3 משחקים עולם פתוח במשחק אחד בפירוט מלא ועם מעבר מיידי בין גרסה אחת של העיר לשנייה?

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 ספטמבר 2013, 20:12

שאלה הONE תגיע עם חיבור לכבל רשת מאחורה? ידוע שיהיה WIFI אבל לא הגיוני שיוותרו גם על כבל מאחורה נכון?
ומישהו יודע מה זה IR BLASTER?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 04:23

Kazz כתב:האם הרעיון שלי לגבי משחק עולם פתוח ישים עם החומרה הכי חדישה? החלפת העיר בשנייה בלחיצת כפתור ובלי מסך טענה וכך עוברים בין זמנים שונים של העיר. קח את GTA5 אבל במקום להחליף בין דמויות אני מחליף בין ערים. LA מודרנית, LA של שנות ה30, LA במערב הפרוע. נכנס למכונית בעיר אחת ונוסע, לוחץ על הכפתור ועכשיו אני בסוג מכונית אחר עם תחנות רדיו שונות ועם תוואי דרך שונה ובעיר אחרת לגמרי. מה צריך כדי שאפשר יהיה לשים 3 משחקים עולם פתוח במשחק אחד בפירוט מלא ועם מעבר מיידי בין גרסה אחת של העיר לשנייה?

ישים תלוי גרפיקה ופירוט. אם תעשה את הגרפיקה של GTA5 על קונסולת דור הבא אז למה לא? יש מספיק זיכרון, זה נשמע פשוט כמו שותה זיכרון ענקי, פשוט הגרפיקה תוקרב יחסית לגרפיקה של הדור הבא אבל מה לעשות, משחק עולם פתוח תמיד יראה פחות טוב ממשחק מסדרון ובטוח שמשחק עולם פתוח משולש.

אגב, אם זאת אותה עיר רק בזמנים שונים של היממה, זה אפשרי אפילו במנוע RAGE של GTA הנוכחי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 04:28

Yahel12 כתב:שאלה הONE תגיע עם חיבור לכבל רשת מאחורה? ידוע שיהיה WIFI אבל לא הגיוני שיוותרו גם על כבל מאחורה נכון?
ומישהו יודע מה זה IR BLASTER?

אני משער שיש כניסת את'רנט. בנושא IR בלאסטר, זה פשוט משהו שמפציץ את החדר באות אינפרה אדום. אם תחשוב על השלט של הוט או יס שיש לך, הוא כנראה גם שולט על הטלביזיה שלך ולא רק על הממיר. אז בדיוק כמו שהשלט הזה יכול לשלוט גם על הממיר וגם על הטלביזיה שלך, הIR בלאסטר של הקינקט החדשה יכול לשלוט בהרבה מכשירים שונים. אז בתאוריה הקינקט יוכל לשלוט בטלביזיה, ממיר, אקסבוקס ורסיבר. הבלאסטר שלו פשוט שוטף את החדר באינפרה אדום בתדר שהשלט של אותו מכשיר היה אמור וכך הוא שולט בו.

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 18 ספטמבר 2013, 20:40

זאת השאלה, האם יש דברים ומכניקות שפשוט אי אפשר לעשות בלי קשר לרמת הפירוט. אותה עיר בזמנים שונים של היום זה פשוט שינוי של time of day. אני מתכוון בגדול ל RDR, LA NOIRE ו GTA5 באותו משחק ובלחיצת כפתור אני עובר מיידית בין הערים (וזה משמר בדיוק את נקודת המיקום שלי). זה כמויות עצומות של מידע שצריך להיות נגיש בכל רגע.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 04:50

Kazz כתב:זאת השאלה, האם יש דברים ומכניקות שפשוט אי אפשר לעשות בלי קשר לרמת הפירוט. אותה עיר בזמנים שונים של היום זה פשוט שינוי של time of day. אני מתכוון בגדול ל RDR, LA NOIRE ו GTA5 באותו משחק ובלחיצת כפתור אני עובר מיידית בין הערים (וזה משמר בדיוק את נקודת המיקום שלי). זה כמויות עצומות של מידע שצריך להיות נגיש בכל רגע.

זה אומר דבר אחד, אתה צריך לשמור את כל המידע של הערים האחרות בזיכרון, אם המידע יהיה שם יהיה אפשר לעבור מידית. היום GTA5 משתמש ב512MB של זיכרון בשביל זה, בתאוריה אתה יכול לשמור את הסביבה שלך גם ב8 מקומות מקבילים. כמובן שיש OVER HEAD נוסף אבל כן, אפשר לשמר שני שלבים במקביל בזיכרון ולקפוץ בינהם מידית כשיש מספיק זיכרון.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 19 ספטמבר 2013, 05:45

פיל ספנסר מאשר רשמית שהיילו 5 מגיע לחגים 2014 ומיקרוסופט (שוב כמו בדור הקודם) מפתחים משחקים בלעדיים בשיתוף עם יפן בשביל הקהל היפני שיכריזו עליהם קרוב יותר לשיגור היפני.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 18 ספטמבר 2013, 22:20

HALO <3 ואת האמת שאמרו בסרטון UNBOXING "חיבור אית'רנט" לא אמרו פשוט אינטרנט,זה אומר שזה חיבור כבל רשת?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 18 ספטמבר 2013, 22:41

Yahel12 כתב:HALO <3 ואת האמת שאמרו בסרטון UNBOXING "חיבור אית'רנט" לא אמרו פשוט אינטרנט,זה אומר שזה חיבור כבל רשת?

אית'רנט זה החיבור כבל רשת הסטנדרטי שאתה מכיר.

Yahel12
Warrior

הודעהעל ידי Yahel12 » 19 ספטמבר 2013, 14:57

תמיד נותן מענה.. תודה לך,הIR BLASTER זה קטע מעניין

Kazz
Veteran

הודעהעל ידי Kazz » 20 ספטמבר 2013, 17:44

השיגור של הקונסולה ממשיך להיות בדיחה. יכולות הטלוויזיה של הקונסולות יהיו זמינות רק בארה"ב וביפן. לא ידוע מתי זה יגיע למדינות אחרות:

http://www.ign.com/articles/2013/09/20/ ... r-xbox-one

אם אתם רוצים לדבר על בלבול של קהל ואי-אחידות אז באמת לא מובן איך משגרים קונסולה עם פיצ'רים חצי-אפויים, פיצ'יריים שיגיעו רק בעתיד, פיצ'רים שיהיו בארץ אחת ולא בשניה.

סמל אישי של המשתמש
swiss-the-engine
Sage

הודעהעל ידי swiss-the-engine » 21 ספטמבר 2013, 10:58

Kazz כתב:השיגור של הקונסולה ממשיך להיות בדיחה. יכולות הטלוויזיה של הקונסולות יהיו זמינות רק בארה"ב וביפן. לא ידוע מתי זה יגיע למדינות אחרות:

http://www.ign.com/articles/2013/09/20/ ... r-xbox-one

אם אתם רוצים לדבר על בלבול של קהל ואי-אחידות אז באמת לא מובן איך משגרים קונסולה עם פיצ'רים חצי-אפויים, פיצ'יריים שיגיעו רק בעתיד, פיצ'רים שיהיו בארץ אחת ולא בשניה.

אתה כנראה היחידי בפורום שחשב שענייני הטלוויזיה יעבדו עם ספקי תוכן שאינם אמריקאים בשיגור של הקונסולה
"Democracy is two wolves and a lamb voting on what to have for lunch. Liberty is a well-armed lamb contesting the vote!"
Benjamin Franklin

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 21 ספטמבר 2013, 14:03

כן, זו לא הפתעה גדולה...

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 00:49

גם צריך להבין שמה שלא עובד זה הGUIDE והתוכן הספציפי לאותה מדינה כמו ESPN, עדין אפשר לראות טלביזיה ולשלוט על הטלביזיה והממיר פקודות קוליות או עם טאבלט/סמארטפון דרך גלאס.

סמל אישי של המשתמש
Fanta
Veteran

הודעהעל ידי Fanta » 22 ספטמבר 2013, 02:47

swiss-the-engine כתב:אתה כנראה היחידי בפורום שחשב שענייני הטלוויזיה יעבדו עם ספקי תוכן שאינם אמריקאים בשיגור של הקונסולה

אני יותר מאמין שהוא היה מודע לזה בפנים אבל רק רצה להגיד את זה שוב כדאי להיות הייטר יותר מוצלח בחייו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 22 ספטמבר 2013, 03:58

אז מסתבר שחודש מגיימסקום עשה לDR3 רק טוב ועכשי והוא נעול על 30FPS כשבגיימסקום דווחו על נפילות פריימים מרובות. בנוסף עכשיו מתברר שיש לו מוד CO OP עם DROP IN DROP OUT חופשי ואתה אפילו עובר עם הדמות שלך ספציפים כולל השדרוגים שלך וכמובן שאתה צובר XP ומשתפר גם במשחק של החבר שלך. זה נשמע מגניב לגמרי אם רק הייתי מכיר עוד משהו שמתכוון לקנות ONE וגם את DR3 :)

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 32 אורחים