נושא ה-pc הרשמי

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

Re: נושא ה-pc הרשמי

הודעהעל ידי Klayman » 27 אוגוסט 2023, 06:06

זה נשמע שאכן ה bad pr שנוצר סביב האירוע,הביא אותם לשינוי דעתם או להחלטה להגיב בקול רם. לא חושב שהוא רוקד, כי הוא אומר שהם מאשרים אם החברה מבקשת, ושאם בת'זדה רוצה, היא יכולה ליישם dlss.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2023, 10:10

Klayman כתב:זה נשמע שאכן ה bad pr שנוצר סביב האירוע,הביא אותם לשינוי דעתם או להחלטה להגיב בקול רם. לא חושב שהוא רוקד, כי הוא אומר שהם מאשרים אם החברה מבקשת, ושאם בת'זדה רוצה, היא יכולה ליישם dlss.

השפה בכתבה די רמזה (ולא בדיוק בעדינות) שהוא רקד מסביב לעניינים שבחוזה. והם גם אמרו את זה:
But is Starfield contractually AMD-exclusive? Perhaps just temporarily exclusive? Azor isn’t going to say.

ובת׳זדה סרבה להגיב. כלומר, עדין ממש מסריח כל העניין. ובדיוק עכשיו הכריזו על אוואטר ללא DLSS ועם FSR.

אם הם חזרו בהם ועכשיו המפתחות יכולות לישם DLSS חופשי אז מדהים, אבל אם זה המצב אז הדרך לשם ממש מוזרה. כלומר, למה להתפתל? פשוט תבטלו את המגבלה ותגידו שאין שום מגבלה נקודה.

שפשוט ישחררו את זה, כל המטרה של התמיכה בטכנולוגיות היא לתת להם שם טוב ושאנשים יקנו את המוצר שלהם. והסיפור הזה נותן להם PR מאוד רע, ביחוד שאחד הדברים היחידים שנשארו לAMD בימים האלה הוא השם שלהם בפתיחות טכנולוגית.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוגוסט 2023, 10:19

כך או כך נראה לי שיהיה עדיף להמתין עםסטארפילד זמן מה אחרי הההשקה… כנראה שגם עם אווטאר.
זה סתם מבאס, גם אם זו בלעדיות זמנית כל מה שהיא עושה זה פשוט לחרבן את איך שהמשחק נראה…

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2023, 11:23

ובנתיים גם לא הייתה שום הכרזה של RT לסטארפילד (שאני ראיתי). זה מבאס כי כשחברות עושות שת״פ עם NVIDIA, הן תמיד מכניסות פנימה מלא RT כי זה הקטע של NV. כלומר רק עכשיו יוצא אלן וייק 2 והוא לגמרי path traced, איזה טרוף, מי היה מדמיין דבר כזה רק לפני כמה שנים?ֿ ואם כבר יש משחק שירוויח מ-PT זה סטארפילד בלהתחשב בדינמיות שלו מה שאומר שיש צורך המאוד גדול ב-GI איכותי (למרות שלפי הדמואים יש להם GI די מרשים, אבל אני משער שזה לא בדיוק PT).

אוואטר אגב כן הכריזו על תמיכה ב-RT, אבל בדיוק בדברים שסנו-דרופ כבר תומך שזה השתקפות וצל. זה אחלה והכל, אבל זה משהו שמגיע ממילא מהמפתחת כשהשת״פ לא ממש תורם לזה. וכשמוסיפים לתמונה את המניעה של DLSS השת״פ בעצם רק גורע. זאת באסה גדולה שכיום משחק שהוא בשת״פ עם AMD יהיה נחות לעומת אם הוא לא היה בשת״פ, ובו בזמן משחק שהוא בשת״פ עם NVIDIA יהיה עליון מאשר אם לא היה שת״פ בזכות הטכנולוגיות של NVIDIA.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 27 אוגוסט 2023, 11:42

כן, אבל לא לדאוג, זה יגיע ברימאסטר, עוד שנתיים :P

אגב, סטארפילד גם לפי הדיווחים אכן לא ממש "כוכב לכת פתוח" כמו שהובטח, אי אפשר ללכת לכל מקום, העולמות מחולקים ל"איזורים" ויש INVISIBLE WALLS והודעה שאם רוצים להמשיך ללכת אז צריך לנחות עם החללית במקום אחר.
זה קצת מבאס, אבל אני מניח שכבר היה ניתן לנחש שזה המצב.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 27 אוגוסט 2023, 12:00

Laskin כתב:כן, אבל לא לדאוג, זה יגיע ברימאסטר, עוד שנתיים :P

אגב, סטארפילד גם לפי הדיווחים אכן לא ממש "כוכב לכת פתוח" כמו שהובטח, אי אפשר ללכת לכל מקום, העולמות מחולקים ל"איזורים" ויש INVISIBLE WALLS והודעה שאם רוצים להמשיך ללכת אז צריך לנחות עם החללית במקום אחר.
זה קצת מבאס, אבל אני מניח שכבר היה ניתן לנחש שזה המצב.

להגיד את האמת, אני חושב שסטארפילד הולך להיות סתם פאטצ׳ של אדמה, כמו נניח אזור בסקיירים, וזהו. מאז שהם אמרו שאין עליה וירידה לכוכבי לכת בצורה חופשית זה ממש באס.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 אוגוסט 2023, 00:54

נשמע שגרסת המחשב של Armored cores היא.. *גאלפ*... טובה! כן, משחק פרום שהפורט PC שלו טוב!

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 01 ספטמבר 2023, 08:22

Lenovo תוציא באוקטובר קונסולה ניידת pc חדשה
מה שמעניין שזה בצורת טעבלט אם ידיות מתנתקות כמו הסוויץ

מחיר התחלתי באזור ה700 דולר בחול

מבחינת ציפ ראשי זה אותו ציפ שיש ברוג אלי

אבל המסך הפעם יהיה 8.8 בלי הרבה שולים
די הורג את הסורפס פרו של מיקרוסופט אם תשאלו אותי
בטח עניין של זמן עד שתיהיה מקלדת צד שלישי
למרות שיש בלוטות וusbc ,ככה שאפשרי לחבר מקלדת ועכבר חיצונים

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 12 ספטמבר 2023, 13:24

נ.ב קרירין לי יש כזה ניסיון רע עם לנובו שלא הייתי נוגע בשום מוצר שלהם עם מקל אבל הJoycone שלהם נראה פצצה של דבר, במיוחד במשחקי FPS.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 ספטמבר 2023, 08:45

Oh men הם הביאו את Starfield לGamepass בGFN וזה Cross save עם XBOX.
Priceless, יש סיכוי שאני אוכל לשחק ב-60 FPS ו-4K כשהילדים משתלטים על הסלון.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 ספטמבר 2023, 09:42

מה הלייטנסי? לשוטרים זה כבר משנה הרבה יותר.

סמל אישי של המשתמש
glass man
Sage

הודעהעל ידי glass man » 14 ספטמבר 2023, 12:17

משהו אומר לי שלעולם אי אפשר יהיה לשחק Fighting games או FPS תחרותי עם הענן הזה בגלל הלייטנסי, כלומר אפשר לעשות אותם משחקים שלא דורשים סקיל יותר ומהירות תגובה בשביל לחפות על הלייטנסי, אבל אז הסקיל יעוף מהחלון,איזה עולב.

בכל מקרה לאנשים רגילים שאין להם את הכסף שיש לדודי לזרוק על עננים. בטסדה הכריזו על DLSS שיגיע למי שמעדיף את התמיכה הרשמית.
Brightness and Contrast controls
HDR Calibration Menu
FOV Slider
Nvidia DLSS Support (PC)
32:9 Ultrawide Monitor Support (PC)
Eat button for food!

We're also working closely with Nvidia, AMD, and Intel on driver support, and each update will include new stability and performance improvements.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2023, 12:34

איזה קסם, שבוע שעבר AMD פתאום אומרים שאפשר לשים DLSS במשחקים שבשותפות איתם ותוך ימים DLSS צץ כמו פטריות אחרי הגשם :)

מדהים, ובטח המודר שלוקח כסף על המוד DLSS רוצה למות עכשיו. אגב, זה קצת הזוי שהם מישמים DLSS 3 אבל לא FSR3, לא? בת'זדה אפילו לא נמצאים ברשימה של מפתחים ש-AMD שחררה של מפתחים שעובדים עם FSR3.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2023, 12:45

למה שירצה למות? הוא עושה הון :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2023, 13:12

יש להם עוד הרבה מה לשפר בתחום הביצועים (במחשב) והQOL... אני באמת חושב שמי שימתין איתו יקבל חוויה כל כך הרבה יותר טובה, שממש חבל להתחיל עכשיו.
שוב, עם דגש על המחשב... הרי יגיעו השיפורים הגרפיים המשמעותיים, המודים הגרפיים והQOL, וזו תהיה חוויית 2.0 שכזו, אפילו בעוד חצי שנה מהיום.

סמל אישי של המשתמש
Klayman
Sage

הודעהעל ידי Klayman » 14 ספטמבר 2023, 13:20

זה נכון לגבי כמעט כל משחק בימינו. ככל שתחכה, תקבל בסבירות גבוהה חוויה טובה יותר, יציבה יותר ובמחיר זול יותר. לגבי משחקי בת'זדה עם מודים ושאר ירקות מן הסתם, נכון שבעתיים.
Now, a question of etiquette - as I pass, do I give you the ass or the crotch
?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 14 ספטמבר 2023, 13:26

השבעתיים הזה - הוא הסיבה שאני כן מחכה איתו.
זה, והעובדה שיש לי מלא מה לשחק כרגע ובחודשיים הקרובים

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 14 ספטמבר 2023, 14:49

Laskin כתב:למה שירצה למות? הוא עושה הון :)

כי זה סוגר לו את הברז כבר שבוע אחרי השיגור. למרות שהבנתי שהוא הצליח לעשות איזה 40K$.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 14 ספטמבר 2023, 20:21

InterAl כתב:מה הלייטנסי? לשוטרים זה כבר משנה הרבה יותר.

90ms, שיחקתי גם Dark tide וגם Wolfenstien, עובד מעולה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 14 ספטמבר 2023, 23:08

אם אתה מרוצה אז אחלה, בשבילי זה גבוה מדי. 90ms זה כמו לשחק על הטלוויזיה בלי game mode, אפילו קצת יותר גרוע.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2023, 00:07

אבל למשחק כמו סטארפילד זה ממש עד כדי כך משנה? זה לא שוטר מהיר במיוחד… לא הייתי רוצה לשחק ככה דום או משהו אבל סטארפילד לא מתקרב לשם, אפילו אם יש בו ״יריות ממבט ראשון״

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ספטמבר 2023, 00:34

כדי לנצח, לא ממש. משחק קל וברור שלא תחרותי בעליל. כדי להנות, לדעתי כן. התזוזה של המצלמה/כוונת פשוט לא מרגישה טוב בלייטנסי כזה.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 15 ספטמבר 2023, 07:43

אם אני לא טועה כשהיינו משחקים שוטרים לפני 25 שנה כמו Unreal tournament וQuake 3 היינו משחקים בכיף תחרותית עם Latency של 90ms, אני חושב שהעסק נהיה רע באזור 150ms שם זה כבר ממש מורגש.

שיחקתי הרגע שוב וולפנשטיין, למרות שבמשחק יש את הControls הגרועים מזה שנים גם בPC וגם בקונסולות הוא עובד אחלה והוא דורש תגובה מהירה הרבה יותר מStarfield. לא רואה שום בעייה לשחק Starfield בצורה כזאת.
תמונה

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 15 ספטמבר 2023, 08:46

אני צריך לנסות כדי לדעת בוודאות בעצמי, אבל יש משחקים שאני באמת לא רואה את עצמי נהנה מהם ככה גם אם אני ״מנצח״ כמו שהגדרת את זה מצוין, ויש כאלה שדווקא כן. בסטארפילד נראה לי שכן. תלוי בעיקר בתזוזת המצלמה והמהירות שלה, אם אני מזיז אותה ימינה ומיד מתקן שמאלה והיא עדיין זזה ימינה זה יכול לשגע אותי. 90ms נשמע לי גבולי אך סביר.

סמל אישי של המשתמש
InterAl
Veteran

הודעהעל ידי InterAl » 15 ספטמבר 2023, 11:25

Death_119 כתב:אם אני לא טועה כשהיינו משחקים שוטרים לפני 25 שנה כמו Unreal tournament וQuake 3 היינו משחקים בכיף תחרותית עם Latency של 90ms, אני חושב שהעסק נהיה רע באזור 150ms שם זה כבר ממש מורגש.

שיחקתי הרגע שוב וולפנשטיין, למרות שבמשחק יש את הControls הגרועים מזה שנים גם בPC וגם בקונסולות הוא עובד אחלה והוא דורש תגובה מהירה הרבה יותר מStarfield. לא רואה שום בעייה לשחק Starfield בצורה כזאת.

באנריל וקוויק לא היה לך אינפוט לאג, היה לך לייטנסי מהשרת. משחקי רשת עושים client side prediction כדי לגרום למשחק להרגיש רספונסיבי, אבל כשהמשחק לא רץ בקליינט זה לא אפשרי.

ושוב (גם בתשובה ללסקין), אם אתה בסדר עם לשחק שוטרים ללא game mode על הטלוויזיה, אני חושב שזה דומה. אני לא נהנה לשחק ככה. אגב, אני משחק מדי פעם ב-local remote בסטארפילד על אייפד כשהטלוויזיה תפוסה, והלאג מאוד מורגש. בהחלט שחיק אבל משמעותית פחות כיף.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 31 אורחים