swym כתב:אבל דיברת במקור על באטלפילד 4, לא? ה-660GTX לא עונה על הדרישות המומלצות כי אין לו 3 ג'יגה זיכרון. מה המפרט המינימלי שאתה יכול להרכיב לטובת אנשים שמתלבטים כאן אם לקנות קונסולה ומריץ את באטלפילד 4 על ההגדרות המומלצות?
יש כבר שלל דיבאגרים ללינוקס החל משורות קוד, דרך זיכרון ונדמה לי שאפילו לשיידרים. אבל אין ללינוקס עדיין שום דבר שמתקרב לrobustness ולפונקציונליות של כלי הפיתוח שמיקרוסופט מציעה, שלא נדבר על תמיכה מצד מנועי המשחקים המובילים.
כשUnreal ו-Cryengine ודומיהם יציעו פורטינג נורמלי ללינוקס סוף סוף (לפחות להפצות הפופולריות שלו) אז יהיה על מה לדבר בנוגע לתעשיית גיימינג על לינוקס - והאמת היא שהצעד הכי חשוב שואלב יכולה לעשות בכיוון זה להוציא סוף סוף מנוע משחק חדש עם תאימות מלאה ללינוקס וכלי פיתוח נורמליים. במידה והמנוע יתפוס זה יתן בוסט הרבה יותר רציני לפיתוח ללינוקס מאשר עוד חומרה שהעתיד שלה עדיין לא ידוע.
Bringing Steam to Linux "was a signal for our development partners that we really were serious about this Linux thing we were talking about," Newell said.
Besides just releasing Steam on Linux-based operating systems, Valve is contributing to the LLDB debugger project and is co-developing an additional debugger for Linux, Newell said.
"When we talk to developers and say, 'if you can pick one thing for Valve to work on the tools side to make Linux a better development target,' they always say we should build a debugger," he said.
Kazz כתב:ואגב נדב, ואלב שחררו משחק AAA לפני חודשיים.
ב23 לספטמבר לפני 10 שנים ניואל הכריז על דחייתו של HL2. אחת ההכרזות של ואלב בשבוע הקרוב נופלת על תאריך זה.
אחד אתרי המעריצים של ואלב הוחלף ב:
http://lambdageneration.com/coming-soon/
הייתכן?! הל3 ב30 לספטמבר, תאריך היציאה המקורי של הל2?
bling כתב:זה ברור שמדובר בסטים בוקס,למען האמת יכול להיות שהכרזה כזו תדבר אלי בתור מישהו שלא סובל התעסקויות עם PC,זה יכול להיות אחלה מכשיר משני בעתיד שיריץ לי משחקי מולטי פלטפורמם על הגדרות מקסימליות ועם מודל המחירים של סטים בטלוויזיה נוספת.
רק ביאסתם עם כל הקטע של הלינוקס שלא נתמך,זה נשמע שיש ל valve הרבה עבודה עד שיהיה מדובר בפלטפורמה לגיטימית.
בכל אופן נחכה עוד יומיים לראות איך המכשיר יעבוד ואיזו תמיכה תהיה לו.
Kazz כתב:אתה כמובן ממעיט במה Dota2 הוא כשאתה קורא לו פורט למוד. וזה לא מפריע למשחקים אחרים שבקושי משנים משהו מקודמם להקרא AAA. לא שיש לי מושג מה זה, כל אחד משתמש במושג עם אלף ואחת משמעויות שונות.
אם סטימבוקס תהיה פתרון קל ונוח יותר ממה שקיים כדי לשחק במשחקי מחשב בסלון = אחלה. זה בהחלט יכול לקרוץ לי. אותו דבר לגבי היכולת להזרים משחקים לסלון מהמחשב בחדר. והשלט שלהם שכנראה יכיל אלמנטים ביומטריים או מודולאריים בהחלט מדבר אליי. ואין שום רע שהם דוחפים את לינוקס כמערכת הפעלה יותר פרקטית במקרה ומיקרוסופט ימשיכו להפיל את הכדור עם ווינדוס.
Kazz כתב:נדב, לא חייב שיהיה אכפת לך בדיוק אותו דבר אבל מהבחינה של השקעה המשחק הוא בהחלט AAA לטעמי. זמן פיתוח, ההשקעה (מודל F2P מצויין שלא משפיע במאומה על גיימפליי לעומת משחקים אחרים בז'אנר, עבודה על מאצ'מייקינג, דגש חזק על ESPORTS ותמיכה בקבוצות והיותו יותר 'טלוויזיוני'), כנראה גם התקציב, התמיכה לאחר שחרור המשחק. מדובר בהוצאה מרכזית של החברה.
ולא נגעתי במשחק. אני פחות טוב במשחקי אסטרטגיה שכאלה ואני לא בטוח שיש לי את הזמן כרגע ללמוד ז'אנר חדש.
קליימן, אתה מנסה לשפוט לפי פורום של פחות מ50 איש אם משחק הוא נישתי או פופלארי? מה זה קשור בכלל. תאמין לי יש הרבה משחקים מאוד פופולאריים שגם בפורומים גדולים יותר אין הרבה שמזכירים. DOTA כמוד של וורקראפט כבר הייתה קהילה של מילוני שחקנים ברחבי העולם אבל עדיין הרבה משחקני 'הארדקור' שכותבים בפורומים לא יודעים מה זה MOBA ולא הבינו מה זה המשחק הזה שואלב הכריזו עליו. בדיוק כמו שאין הרבה שמדברים על WOT אבל למשחק יש 60מליון משתמשים.
מספר המשחקים ללינוקס הולך ועולה. אתה לא מצפצה לכיסוי של 100% כן? יש משחקים שציינת שגם לא על ה360 או הפס3. L4D2 היה זמין ללינוקס הרבה לפני ללינוקס. don't starve זמין. אמניז'יה החדש זמין. FEZ זמין. EU4 זמין. Gone Home זמין וכו' וכו'. כל העדויות מראות שמספר ההוצאות ללינוקס רק ייגדל כולל הוצאות בו-זמניות כפי שחלק מהמשחקים שהזכרתי הינם.
Kazz כתב:נדב, לא חייב שיהיה אכפת לך בדיוק אותו דבר אבל מהבחינה של השקעה המשחק הוא בהחלט AAA לטעמי. זמן פיתוח, ההשקעה (מודל F2P מצויין שלא משפיע במאומה על גיימפליי לעומת משחקים אחרים בז'אנר, עבודה על מאצ'מייקינג, דגש חזק על ESPORTS ותמיכה בקבוצות והיותו יותר 'טלוויזיוני'), כנראה גם התקציב, התמיכה לאחר שחרור המשחק. מדובר בהוצאה מרכזית של החברה.
ולא נגעתי במשחק. אני פחות טוב במשחקי אסטרטגיה שכאלה ואני לא בטוח שיש לי את הזמן כרגע ללמוד ז'אנר חדש.
קליימן, אתה מנסה לשפוט לפי פורום של פחות מ50 איש אם משחק הוא נישתי או פופלארי? מה זה קשור בכלל. תאמין לי יש הרבה משחקים מאוד פופולאריים שגם בפורומים גדולים יותר אין הרבה שמזכירים. DOTA כמוד של וורקראפט כבר הייתה קהילה של מילוני שחקנים ברחבי העולם אבל עדיין הרבה משחקני 'הארדקור' שכותבים בפורומים לא יודעים מה זה MOBA ולא הבינו מה זה המשחק הזה שואלב הכריזו עליו. בדיוק כמו שאין הרבה שמדברים על WOT אבל למשחק יש 60מליון משתמשים.
מספר המשחקים ללינוקס הולך ועולה. אתה לא מצפצה לכיסוי של 100% כן? יש משחקים שציינת שגם לא על ה360 או הפס3. L4D2 היה זמין ללינוקס הרבה לפני ללינוקס. don't starve זמין. אמניז'יה החדש זמין. FEZ זמין. EU4 זמין. Gone Home זמין וכו' וכו'. כל העדויות מראות שמספר ההוצאות ללינוקס רק ייגדל כולל הוצאות בו-זמניות כפי שחלק מהמשחקים שהזכרתי הינם.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 24 אורחים