ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

Re: ת'רד נינטנדו 3.0: Once more with feeling

הודעהעל ידי רונן » 25 ספטמבר 2013, 07:39

Golan כתב:אבל רונן, תחשוב על זה: כל המשחקים הגדולים של נינטנדו יצאו בתקופת ה-N64! אני מדבר על גולדן איי, מריו 64, זלדה OOT, פיילוט ווינגס ועוד! אבל הווי היתה במצב הרבה יותר גרוע... עכשיו, אני לא אומר שאיווטה אשם. אני רק אומר שנינטנדו טעתה קצת בדרך.

זה לא סותר את מה שאמרתי. גולן, דיברתי על קונסולה בהקשר המלא שלה, ולא על משחקי AAA שיצאו לעתים רחוקות. אם היו יוצאים לעתים קרובות (גם מצד ג'), אז לא הייתי מדבר על הקונסולה בהקשר הזה.

אגב, אני לא קניתי את ה-PS2, האם זה אומר שהגיימקיוב הייתה שווה יותר? לפי ההיגיון של נדב, התשובה היא כן. אבל רק לפי ההיגיון שלו.

ורונן, נכון שבווי היה את מריו גלקסי שלפי דעתי הוא המשחק הטוב ביותר בעולם (כן כן, אפילו יותר מ-COD), אבל אתה חייב לזכור שזה רק משחק אחד! אפילו הזלדה שיצא לווי זה היה רימייק של משחק גיימקיוב, TP. הזלדה האמיתי לווי יצא בשנה האחרונה שלה. זה לא רציני ככה.

גולן, אני האחרון שאגן על ה-Wii מבחינת התמונה הגדולה (מה, אני נדב שמגן על התמונה הגדולה של הנינטנדו 64?). זה לא הוויכוח פה, אלא ההידרדרות שהחלה בנינטנדו כבר עם הנינטנדו 64, והמשיכה גם אחריה, וכמובן, בפרט ביחס למתחרות. גלקסי, כמובן, הוא לא המשחק המעולה היחיד שיצא ל-Wii (למעשה, היו שניים, לא אחד, עם אותו הישג חסר תקדים), וציינתי אותו כדי להראות שהיו הישגים לנינטנדו גם תחת איוואטה. זה כמו שאומר שבנינטנדו 64 היה רק משחק אחד יוצא דופן באיכותו, ואפילו שניים, והם מריו 64 ואוקרינה.

גם ל-Wii יצא כמה משחקים של 9, וה-WiiU כבר מציגה תמיכה הרבה יותר איכותית של חברות צד ג'. לא מדובר פה רק בכמה משחקי AAA של צד א'.

נדב בתחילה "הגדיל" לעשות כשהשווה את כל ספריית הנינטנדו 64 לספרייה של ה-WiiU, שאפילו עוד אין לה שנה בשוק. זה עשה לפני שביקשתי ממנו לחלק זאת לשנים. הספיניונר היה זקוק להדרכה ממני כדי לעשות את המובן מאליו.

אני לא מעריך ספינים וחוסר ענייניות בוויכוח.

DrKeo כתב:רונן יא שוקיסט, זאת רשימת הבלעדיים. כנראה התבלבלת כי לN64 היו כל כך הרבה בלעדיים, כן, כל מה שרשמתי בלעדי. עשרות בלעדיים כל שנה. עכשיו תוריד מהרשימת השוואה שלך את כל הלא בלעדיים, תשאר עם בערך 4 משחקים.

נדב, יא ספיניונר. מה זה רלוונטי "בלעדי", כשהממוצע שלו הוא 50? אתה באמת עושה צחוק. פתאום האיכות לא מעניינת אותך? מה זה אם לא ספין זול?

שים לב לצביעות: את משחקי פיקמין שנהנו ממוצע 96-90 אינך סופר, אך זה לא מפריע לך להכניס כל שטות לרשימת משחקי הנינטנדו 64. סתם ככה, כי זה הכי נוח. אתה מחפש נוחות. לא את האמת.

כפי שכתבתי, אך התעלמת: אדרבא, זה רק מוכיח כמה תמיכת צד ג' טובה יותר (בפרט מבחינה איכותית) ב-WiiU מאשר בנינטנדו 64.

גם אהבתי איך ברגע שהגעת לשנים הבאמת מטורפות של הN64, אלה שהיו בהם משחקים כמו OOT, פתאום "לא היה לך כבר כוח".

אויש. תפסיק עם הפראנויות שלך. איך אתה אומר? - "זה עצוב" :lol:

הודעתי לא הייתה מספיק ארוכה, ובאמת הנקודה לא הובנה? ואתה סותר את עצמך, חכמולוג: מצד אחד מסביר לי שהבאת בלעדיים בהתעלמות מאיכותם (כדי להסתיר את המבוכה), ומצד שני אתה אומר שהתחמקתי מלהביא את יתר הרשימה, כאילו שם אמצא איכות.

עזוב, אתה בעצמך יודע שאין לך שום קלף ביד, יש לך רק המון אגו, אחרת הרשימה שלך לא הייתה נראית כך. אתה כל כך נואש להגדיל אותה אך היא למעשה רק מחלישה את דעתך, לא מחזקת.

הנה, למשל, שנה שלישית, רק כי ביקשת:

1080: ממוצע 89
banjo kazooi: ממוצע 92
battle tanx: ממוצע 78
bio freaks: ממוצע 68
body harvest: ממוצע 76
bomberman hero: ממוצע 58
clay fighters: ממוצע 48
crusin world: ממוצע 62
clayfighters sculpture's cut: ממוצע 66
extreme g 2: ממוצע 73
Fzero: ממוצע 87
forsaken: ממוצע 75
nba court side: ממוצע 75
zelda oot: ממוצע 97
mario party: ממוצע 78
mission impossible: ממוצע 71
robotron 64: ממוצע 76
rampage 64: ממוצע 56
rogue squadron: ממוצע 84
space station silicon vally: ממוצע 84
turok 2: ממוצע 89
wipeout 64: ממוצע 86

היו לנו בשנה הזו 7-8 משחקים טובים עד טובים מאוד, וקשה לי להגדיר AAA בוויכוח מולך, כי הרי את פיקמין שמשחקיו נהנו ממוצעים של 86-90, אינך סופר, מכנה אותם B-TIER, אך סדרת Cruis'n USA נחשבת יותר בעיניך. זו רק הוכחה של דבריי שאתה מתייחס אל הנתונים איך שנוח לך. כשאתה לא יכול לדבר על איכות אתה תדבר על כמות, וכשלא יכול לדבר על כמות, אז תדבר על איכות. זה מגיע לרמה מאוד מביכה. יש לזה שם: צביעות.

אז וואלה. איך "התחמקתי" כשזו הייתה שנה ממוצעת ומטה? אתה מדמיין דברים לגביי כפי שאתה מדמיין "עובדות" היסטוריות. לפראנויה יש דמיון פורה. המבוכה אפילו רבה יותר כי זו כבר שנה שלישית. בשלב זה אתה מצפה שהתמיכה בקונסולה, גם מבחינה איכותית, תהיה טובה יותר.

נדב, לפני שתמשיך להתווכח אתי ולדבר שטויות, בוא תתייחס לזה: אם אתה לפתע, בספין אופייני, מחליט לדבר רק על בלעדיים, ובלי קשר לאיכותם, בוא הבא לי את כל הבלעדיים של הפלייסטיישן בשנים הראשונות, אם תצליח, כי הרשימה ארוכה מאוד. לפי השיטה שלך, אין ספק מי תהיה עם ידה על העליונה. גם תחילת חיי הפלייסטיישן הייתה מאכזבת, אך יש סיבה מדוע אחר כך הקערה התהפכה על פיה. יצאו לה הרבה יותר משחקים וכמובן שעקב כך היו לה גם הרבה יותר איכותיים. אתה מסתיר את העובדה הלא נוחה הזו כשמנפנף בכמה מעולים שיצאו לנינטנדו 64. זה נקרא לזרות חול בעיניים.

הפעם אני מדלג על השנה הרביעית, רק כי אני נחמד ואדיב, אבל מבדיקה מהירה נראה לי שהיא אפילו יותר מבישה. רק תתלונן ש"התחמקתי" ואחקור גם אותה :)

מה אתה מתנשא על גולן בנושא ה"צעיר". הרי הN64 או הדרימקאסט בכלל היו הקונסולות הראשונות שלך. אני עדין זוכר אותך בפורום VGAMES בתחילת שנות ה2000 שואל שאלות כמו "מה זה RPG?". בדור של הN64 בקושי ידעת מה זה משחק ורק עמוק בתוך הדור של הגיימקיוב התחלת להבין בכלל מה הולך סביבך בנושא כך שאולי את הביקורות גיל על גולן תשמור לזמן אחר.

זו "ביקורת"? הוא באמת היה ילד קטן (זה עלבון?) ולא רלוונטי לתקופה.

והקונסולה הראשונה שלי הייתה המגה דרייב. זה לא מעט שנים לפני כן (המגה דרייב שוחררה ב-1988 והנינטנדו 64 ב-1996). אתה לא יודע למדוד איכות, אבל אני מקווה שלספור אתה יודע. עוד תשובה של "שלוף", סתם ככה, להפציץ בהמצאות, כהרגלך וכהרגל חבריך. זה רק מעיד על חולשת הדעה.

אתה "זוכר" מה הייתה הקונסולה הראשונה שלי כפי שאתה "זוכר" ששאלתי מה זה RPG. ונניח ששאלתי (הגיוני להניח שבשלב מסוים לא ידעתי מה זה), איזה מן טיעון לא רלוונטי וילדותי זה? די, נדב, אתה באמת נואש אם הטיעונים שלך מידרדרים לשם.

ולטיעון שאני מתנשא על גולן לא אתייחס. די, יש גבול. אפילו הוספתי סמיילי שגם בלעדיו זו לא הייתה התנשאות (והוא הבין זאת בהקשר הנכון, אז אתה נעלבת בשבילו?), אך אתה אלוף במניפולציות וספינים.

אבל עזוב את זה, אם הסטנדרט שלך נמוך בנושא כמו שראינו מרשימת המשחקים כאן...

את הדברים האחרונים כתבת לקרירין ואני רוצה לומר שאין לך טיפת מודעות עצמית. אתה האחרון שיכול לבקר רשימת משחקים ולטעון שלאחר אין סטנדרטים.

אחחחח "רונן הזוי", "רונן לא יודע להתווכח", "רונן לא מבין שום דבר", "רונן הוא בזבוז זמן". טלו קורה מבין עיניכם. באמת :)
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 17:13

אגב, אני לא מבין את ההתנפלות על פיקמין 3. מדובר בכותר AAA לכל דבר ועניין.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 25 ספטמבר 2013, 09:35

אני משחק כרגע בפיקמין 3 ובYS2
פיקמין משחק טוב מאוד ,אבל יש לו בעיה מעצבנת שהחזירו את עניין הזמן לסדרה ,היתי מעדיף לשחק בלי עניין הזמן
והיתי מעדיף פה ושם נקודות שמירה
במצב הקים עם אני מפשל ב"יום" במשחק ,אני צריך לחזור אליו ,וזה מעצבן

במיוחד שניתקלים באויב חדש ששוחט לך את הפיקמינים והזמן ,עד שמכירים אותו ומבינים מה לעשות

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 ספטמבר 2013, 18:07

Golan כתב:אגב, אני לא מבין את ההתנפלות על פיקמין 3. מדובר בכותר AAA לכל דבר ועניין.

זווית מבט סלקטיבית ולא ישרה. Cruis'n USA ושאר השטויות יותר "ראויים" לציון.

הוא שוכח שיש מושג שנקרא אובייקטיביות. פיקמין (כמו גם סמאש), אינו כוס התה שלי גם כן, אבל מה בין זה לבין הפחתה באיכותו? הבן-אדם מנותק ולא יודע לבצע את ההפרדה הזו. מן הסתם גם רבים מהמשחקים שציין ברשימה שלו אינם כוס התה שלו (שלא לדבר על איכותם), אך למרבה המבוכה, ציין אותם בכל זאת, כי זה נוח. היכן היושרה, הבגרות?

ואני "מתיש"...
עורך לשון ומגיה, מנהל בפייסבוק קבוצת אוכל גדולה (מונה 45,000 חברים) וקבוצת גיימרים ('בחזרה למשחק').

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 10:17

אבל גם פיקמין 3 הוא לא הכוס התה שלך, אבל אתה מודה שהוא AAA. :)

אגב, אני אשיג אותו כשיהיה לי וויו. כרגע אני לא מוצא סיבה מוצדקת לרכוש אחת.

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 25 ספטמבר 2013, 19:00

Golan כתב:אבל גם פיקמין 3 הוא לא הכוס התה שלך, אבל אתה מודה שהוא AAA. :)

משתדל לא להיכנס להגדרות כמו AAA, כי מה זה AAA? ציון של 9? או אולי 9.5? ואם זה "רק" 88-89?

אז אסתפק בכך שהוא משחק מעולה. אני זוכר ששיחקתי בו בגיימקיוב והוא היה מרגיע ומהפנט להפליא. עדיין, יש אחרים שמדברים אליי יותר, מעצם הז'אנר שלהם. אבל אם הייתה לי WiiU, ייתכן שהייתי קונה אותו, כי בטח שלא הייתי סובל ממנו :)

חבר שלי, שי, בדיוק חזר מניו-יורק, נכנס לחנות של נינטנדו ושיחק קצת בפיקמין 3. הרעיף עליו שבחים רבים (אגב, הוא קנה לי מהחנות הזו פוסטר ענק, מתנה, וסוכריות בתוך קופסה בעיצוב פטרייה של מריו :)).

אגב, אני אשיג אותו כשיהיה לי וויו. כרגע אני לא מוצא סיבה מוצדקת לרכוש אחת.

אני משתדל מאוד להתמקד בקונסולה אחת, לכן דחיתי את קניית הקונסולה, אבל דונקי קונג החדש, מריו ואפילו סוניק, מפתים מאוד.

סמל אישי של המשתמש
swym
Veteran

הודעהעל ידי swym » 25 ספטמבר 2013, 11:57

רונן כתב:בלעדיים:
Toki Tori 2
Sonix & All Star Racing
Castle of Illusion

רק אני מוצא את זה אירוני שבזמן שנדב כמעט גורם לי להזיל דמעה על שמות כמו סטאר פוקס, גולדנאיי ובלאסט קורפס - משחקים מקונסולה שהיתה הטופ של הדור שלה, הרשימה של ב"בלעדיים" לWiiU מתחילה במשחק שיצא גם לPC ויועד במקור בכלל לאייפון, משחק מולטיפלטפורם שיצא לכל פלטפורמה נייחת וניידת אפשרית בדור הקודם, ולסיום גם רימייק בהפצה דיגיטלית למשחק מעידן המגה דרייב - אבל כזה שאפילו לא יצא לWiiU בזמן שדווקא גרסאות הPSN והXBLA שלו כבר בחוץ... how the mighty have fallen

אין מה לעשות: כמו כל החברות נינטנדו מתישהו איבדה את זה. הצלחה שגוררת יוהרה שגוררת ניתוק. זה קרה לסוני אחרי הPS2 והיא חטפה את הכאפה המצלצלת שלה בדור הזה ולזכותה יאמר שהיא התעשתה בהמשך. זה קרה למיקרוסופט איפשהו במרוץ אחרי הקהל של הWii (שלא נדבר על הקהל של אפל) אי שם בעידן דון מאטריק בלי להבין שזו השקעה לטווח קצר, ועכשיו הם חוטפים את הכאפה המצלצלת עם הבאקלאש ונתוני ההזמנות המוקדמות בהשוואה לאלו של סוני. אבל גם לזכותם יאמר שהם מגיבים מאד מהר יחסית לחברה שהיא סוג של פיל.

ורק נינטנדו עדיין לא התעשתו והבינו מה קורה מסביבם, אולי כי הWii היתה פרת מזומנים שהם איכשהו היו בטוחים שהם יצליחו לשבט שוב. מה הם צריכים לעשות? בדיוק את מה שבתשדה מבקשים מהם לעשות - לשתף פעולה עם המפתחים.
http://www.gamespot.com/news/bethesda-n ... ft-6413963

אבל אפילו פה אנחנו רואים ניצוצות של הבנה: נינטנדו מתחילה לראשונה בחייה אולי לעבוד עם מפתחי אינדי קטנים ובמקביל מנסה להנגיש את הפלטפורמה שלה לשחקנים אחרים (השנה ראינו נוכחות שלה בכנסי מפתחים באירופה - בפעם הראשונה בהיסטוריה של החברה!). עבור הWiiU זה אולי קצת מאוחר מידי, אבל בהנחה שהם ישרדו את הדור הזה כנראה שבסיבוב הבא אנחנו נראה אותם מתעשתים. אם יש משהו שמשחק כמו GTA V צריך להזכיר לכולם זה שיש מותגים שמוכרים מיליארד דולר בשלושה ימים, וכדאי לכל יצרנית קונסולות שהמשחקים האלו יוכלו לעבוד על הפלטפורמה שלה.

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 20:59

רונן כתב:משתדל לא להיכנס להגדרות כמו AAA, כי מה זה AAA? ציון של 9? או אולי 9.5? ואם זה "רק" 88-89?

אז אסתפק בכך שהוא משחק מעולה. אני זוכר ששיחקתי בו בגיימקיוב והוא היה מרגיע ומהפנט להפליא. עדיין, יש אחרים שמדברים אליי יותר, מעצם הז'אנר שלהם. אבל אם הייתה לי WiiU, ייתכן שהייתי קונה אותו, כי בטח שלא הייתי סובל ממנו :)

חבר שלי, שי, בדיוק חזר מניו-יורק, נכנס לחנות של נינטנדו ושיחק קצת בפיקמין 3. הרעיף עליו שבחים רבים (אגב, הוא קנה לי מהחנות הזו פוסטר ענק, מתנה, וסוכריות בתוך קופסה בעיצוב פטרייה של מריו :)).

אני משתדל מאוד להתמקד בקונסולה אחת, לכן דחיתי את קניית הקונסולה, אבל דונקי קונג החדש, מריו ואפילו סוניק, מפתים מאוד.

בשבילי AAA זה כורת בקנה מידה משמעותי וחשוב, כמו COD, באטלפילד, אנצ'רטד, מריו, זלדה, Halo וכד'.

וסחטיין לשי. כיף לך שתמיד הוא קונה לך הפתעות כשהוא נמצא באירועי גיימינג בחו"ל. אני מתכנן להיות בגיימסקום 2014 או 2015, ונראה לי גם אני אקנה לך מזכרת נחמדה. :) אבל אני צריך להתחיל לחסוך לנסיעה...

ואני באופן אישי לא התלהבתי מהמריו החדש. הוא נראה כמו גרסת HD ל-Super Mario 3D Land.

סמל אישי של המשתמש
bling
Elder

הודעהעל ידי bling » 25 ספטמבר 2013, 13:32

swym כתב:רק אני מוצא את זה אירוני שבזמן שנדב כמעט גורם לי להזיל דמעה על שמות כמו סטאר פוקס, גולדנאיי ובלאסט קורפס - משחקים מקונסולה שהיתה הטופ של הדור שלה, הרשימה של ב"בלעדיים" לWiiU מתחילה במשחק שיצא גם לPC ויועד במקור בכלל לאייפון, משחק מולטיפלטפורם שיצא לכל פלטפורמה נייחת וניידת אפשרית בדור הקודם, ולסיום גם רימייק בהפצה דיגיטלית למשחק מעידן המגה דרייב - אבל כזה שאפילו לא יצא לWiiU בזמן שדווקא גרסאות הPSN והXBLA שלו כבר בחוץ... how the mighty have fallen

אין מה לעשות: כמו כל החברות נינטנדו מתישהו איבדה את זה. הצלחה שגוררת יוהרה שגוררת ניתוק. זה קרה לסוני אחרי הPS2 והיא חטפה את הכאפה המצלצלת שלה בדור הזה ולזכותה יאמר שהיא התעשתה בהמשך. זה קרה למיקרוסופט איפשהו במרוץ אחרי הקהל של הWii (שלא נדבר על הקהל של אפל) אי שם בעידן דון מאטריק בלי להבין שזו השקעה לטווח קצר, ועכשיו הם חוטפים את הכאפה המצלצלת עם הבאקלאש ונתוני ההזמנות המוקדמות בהשוואה לאלו של סוני. אבל גם לזכותם יאמר שהם מגיבים מאד מהר יחסית לחברה שהיא סוג של פיל.

ורק נינטנדו עדיין לא התעשתו והבינו מה קורה מסביבם, אולי כי הWii היתה פרת מזומנים שהם איכשהו היו בטוחים שהם יצליחו לשבט שוב. מה הם צריכים לעשות? בדיוק את מה שבתשדה מבקשים מהם לעשות - לשתף פעולה עם המפתחים.
http://www.gamespot.com/news/bethesda-n ... ft-6413963

אבל אפילו פה אנחנו רואים ניצוצות של הבנה: נינטנדו מתחילה לראשונה בחייה אולי לעבוד עם מפתחי אינדי קטנים ובמקביל מנסה להנגיש את הפלטפורמה שלה לשחקנים אחרים (השנה ראינו נוכחות שלה בכנסי מפתחים באירופה - בפעם הראשונה בהיסטוריה של החברה!). עבור הWiiU זה אולי קצת מאוחר מידי, אבל בהנחה שהם ישרדו את הדור הזה כנראה שבסיבוב הבא אנחנו נראה אותם מתעשתים. אם יש משהו שמשחק כמו GTA V צריך להזכיר לכולם זה שיש מותגים שמוכרים מיליארד דולר בשלושה ימים, וכדאי לכל יצרנית קונסולות שהמשחקים האלו יוכלו לעבוד על הפלטפורמה שלה.

SPOT ON.
להתחיל להשוות את נינטנדו של ה Wii וה WiiU ל N64 זה בין הדברים היותר מופרכים שראיתי פה בפורום,אבל נו טוב זה לא מפתיע בהתחשב במתדיינים...

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 25 ספטמבר 2013, 13:45

נאלץ להסכים... יש אנשים שפשוט לא יכולים שלא להתווכח בכח :)

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 25 ספטמבר 2013, 14:04

ה-FC שלי ב-3DS:

2895-7544-7241

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 26 ספטמבר 2013, 21:09

רונן כתב:זה לא סותר את מה שאמרתי. גולן, דיברתי על קונסולה בהקשר המלא שלה, ולא על משחקי AAA שיצאו לעתים רחוקות. אם היו יוצאים לעתים קרובות (גם מצד ג'), אז לא הייתי מדבר על הקונסולה בהקשר הזה.

אגב, אני לא קניתי את ה-PS2, האם זה אומר שהגיימקיוב הייתה שווה יותר? לפי ההיגיון של נדב, התשובה היא כן. אבל רק לפי ההיגיון שלו.

גולן, אני האחרון שאגן על ה-Wii מבחינת התמונה הגדולה (מה, אני נדב שמגן על התמונה הגדולה של הנינטנדו 64?). זה לא הוויכוח פה, אלא ההידרדרות שהחלה בנינטנדו כבר עם הנינטנדו 64, והמשיכה גם אחריה, וכמובן, בפרט ביחס למתחרות. גלקסי, כמובן, הוא לא המשחק המעולה היחיד שיצא ל-Wii (למעשה, היו שניים, לא אחד, עם אותו הישג חסר תקדים), וציינתי אותו כדי להראות שהיו הישגים לנינטנדו גם תחת איוואטה. זה כמו שאומר שבנינטנדו 64 היה רק משחק אחד יוצא דופן באיכותו, ואפילו שניים, והם מריו 64 ואוקרינה.

גם ל-Wii יצא כמה משחקים של 9, וה-WiiU כבר מציגה תמיכה הרבה יותר איכותית של חברות צד ג'. לא מדובר פה רק בכמה משחקי AAA של צד א'.

נדב בתחילה "הגדיל" לעשות כשהשווה את כל ספריית הנינטנדו 64 לספרייה של ה-WiiU, שאפילו עוד אין לה שנה בשוק. זה עשה לפני שביקשתי ממנו לחלק זאת לשנים. הספיניונר היה זקוק להדרכה ממני כדי לעשות את המובן מאליו.

אני לא מעריך ספינים וחוסר ענייניות בוויכוח.

נדב, יא ספיניונר. מה זה רלוונטי "בלעדי", כשהממוצע שלו הוא 50? אתה באמת עושה צחוק. פתאום האיכות לא מעניינת אותך? מה זה אם לא ספין זול?

שים לב לצביעות: את משחקי פיקמין שנהנו ממוצע 96-90 אינך סופר, אך זה לא מפריע לך להכניס כל שטות לרשימת משחקי הנינטנדו 64. סתם ככה, כי זה הכי נוח. אתה מחפש נוחות. לא את האמת.

כפי שכתבתי, אך התעלמת: אדרבא, זה רק מוכיח כמה תמיכת צד ג' טובה יותר (בפרט מבחינה איכותית) ב-WiiU מאשר בנינטנדו 64.

אויש. תפסיק עם הפראנויות שלך. איך אתה אומר? - "זה עצוב" :lol:

הודעתי לא הייתה מספיק ארוכה, ובאמת הנקודה לא הובנה? ואתה סותר את עצמך, חכמולוג: מצד אחד מסביר לי שהבאת בלעדיים בהתעלמות מאיכותם (כדי להסתיר את המבוכה), ומצד שני אתה אומר שהתחמקתי מלהביא את יתר הרשימה, כאילו שם אמצא איכות.

עזוב, אתה בעצמך יודע שאין לך שום קלף ביד, יש לך רק המון אגו, אחרת הרשימה שלך לא הייתה נראית כך. אתה כל כך נואש להגדיל אותה אך היא למעשה רק מחלישה את דעתך, לא מחזקת.

הנה, למשל, שנה שלישית, רק כי ביקשת:

היו לנו בשנה הזו 7-8 משחקים טובים עד טובים מאוד, וקשה לי להגדיר AAA בוויכוח מולך, כי הרי את פיקמין שמשחקיו נהנו ממוצעים של 86-90, אינך סופר, מכנה אותם B-TIER, אך סדרת Cruis'n USA נחשבת יותר בעיניך. זו רק הוכחה של דבריי שאתה מתייחס אל הנתונים איך שנוח לך. כשאתה לא יכול לדבר על איכות אתה תדבר על כמות, וכשלא יכול לדבר על כמות, אז תדבר על איכות. זה מגיע לרמה מאוד מביכה. יש לזה שם: צביעות.

אז וואלה. איך "התחמקתי" כשזו הייתה שנה ממוצעת ומטה? אתה מדמיין דברים לגביי כפי שאתה מדמיין "עובדות" היסטוריות. לפראנויה יש דמיון פורה. המבוכה אפילו רבה יותר כי זו כבר שנה שלישית. בשלב זה אתה מצפה שהתמיכה בקונסולה, גם מבחינה איכותית, תהיה טובה יותר.

נדב, לפני שתמשיך להתווכח אתי ולדבר שטויות, בוא תתייחס לזה: אם אתה לפתע, בספין אופייני, מחליט לדבר רק על בלעדיים, ובלי קשר לאיכותם, בוא הבא לי את כל הבלעדיים של הפלייסטיישן בשנים הראשונות, אם תצליח, כי הרשימה ארוכה מאוד. לפי השיטה שלך, אין ספק מי תהיה עם ידה על העליונה. גם תחילת חיי הפלייסטיישן הייתה מאכזבת, אך יש סיבה מדוע אחר כך הקערה התהפכה על פיה. יצאו לה הרבה יותר משחקים וכמובן שעקב כך היו לה גם הרבה יותר איכותיים. אתה מסתיר את העובדה הלא נוחה הזו כשמנפנף בכמה מעולים שיצאו לנינטנדו 64. זה נקרא לזרות חול בעיניים.

הפעם אני מדלג על השנה הרביעית, רק כי אני נחמד ואדיב, אבל מבדיקה מהירה נראה לי שהיא אפילו יותר מבישה. רק תתלונן ש"התחמקתי" ואחקור גם אותה :)

זו "ביקורת"? הוא באמת היה ילד קטן (זה עלבון?) ולא רלוונטי לתקופה.

והקונסולה הראשונה שלי הייתה המגה דרייב. זה לא מעט שנים לפני כן (המגה דרייב שוחררה ב-1988 והנינטנדו 64 ב-1996). אתה לא יודע למדוד איכות, אבל אני מקווה שלספור אתה יודע. עוד תשובה של "שלוף", סתם ככה, להפציץ בהמצאות, כהרגלך וכהרגל חבריך. זה רק מעיד על חולשת הדעה.

אתה "זוכר" מה הייתה הקונסולה הראשונה שלי כפי שאתה "זוכר" ששאלתי מה זה RPG. ונניח ששאלתי (הגיוני להניח שבשלב מסוים לא ידעתי מה זה), איזה מן טיעון לא רלוונטי וילדותי זה? די, נדב, אתה באמת נואש אם הטיעונים שלך מידרדרים לשם.

ולטיעון שאני מתנשא על גולן לא אתייחס. די, יש גבול. אפילו הוספתי סמיילי שגם בלעדיו זו לא הייתה התנשאות (והוא הבין זאת בהקשר הנכון, אז אתה נעלבת בשבילו?), אך אתה אלוף במניפולציות וספינים.

את הדברים האחרונים כתבת לקרירין ואני רוצה לומר שאין לך טיפת מודעות עצמית. אתה האחרון שיכול לבקר רשימת משחקים ולטעון שלאחר אין סטנדרטים.

אחחחח "רונן הזוי", "רונן לא יודע להתווכח", "רונן לא מבין שום דבר", "רונן הוא בזבוז זמן". טלו קורה מבין עיניכם. באמת :)

אוי נו רונן, כרגיל השיטות דיון הקלאסיות המעוותות שלך. אני אומר שפיקמין משחק מעולה אבל יותר B TIER ולא ברמה של משחקי ענק כמו מריו או זלדה ואתה הופך את זה ל"כי הרי את פיקמין שמשחקיו נהנו ממוצעים של 86-90, אינך סופר, מכנה אותם B-TIER, אך סדרת Cruis'n USA נחשבת יותר בעיניך. ". זאת הבעיה איתך, אי אפשר להתדיין איתך כמו בני אדם, מה נעשה.

אתה יודע מה, לך לWII או לWIIU, תביא לי שנה אחת שהבלעדיים שלה אפילו מתחיל לדגדג את קצה הקצה של הN64, בהצלחה עם זה. אולי אפשר למצא את זה בשנה הראשונה של הWII ששם ירו את כל התותחים של הWII ואז היא מתה.

אני אסביר לך שוב למקרה שאתה כושל לקרא את זה בפעם ה47. הN64 הייתה קונסולה נורמאטיבית, היא הייתה הכי חזקה באותו דור, יצאו לה כמות אדירה של משחקים לגיימרים ואני למשל, גיימר סופר סופר כבד היה עם N64 בלבד לאורך כל הדור הזה בלי אף נגיעה בפס1. אפילו יותר מזה, אני אגיד לך שלפחות לטעם שלי בתקופה, היה לN64 הרבה יותר מה לשחק מאשר הפס1 שהורכבה בעיקר מJRPG ומשחקי מכות שהם שני ז'אנרים שאני לא ממש אוהב (אבל אני מבין שאתה מעריץ ענק שלהם). יצאו לN64 פי כמה וכמה בלעדיים מעשר לWII והWIIU, כל אלה של נינטנדו היו הרבה יותר טובים מהן באיכות ובכמות.

אני לא יודע אם התעוורת ב10 שנים האחרונות, אבל נינטנדו עברה לקז'ואלים. בN64 הם התרכזו בCORE וכל מה שהם עשו היה CORE, היום הרוב קז'ואלי. אתה מתכחש לזה? אתה טוען שזה לא נכון? אם כן, אז אין לנו על מה לדבר. אם לא, אז אין לך אפילו נקודה. נינטנדו היום מוציאה פחות משחקים מאשר בתקופת הN64, עובדה. נינטנדו מוציאה פחות משחקי איכות מאשר בתקופת הN64, עובדה. לנינטנדו יש פחות תמיכת צד ג' מתקופת הN64, עובדה.

אז איפה הN64 ואיפה הWIIU? כי היה לN64 קלטות? אוי לא! אין ספק שאפס תמיכה צד ג' בWIIU לגמרי עדיפה על טיפה פחות תמיכת צד ג' מהפס1 בתקופת הN64 נכון? כלומר באמת רונן, תתאפס. כלומר כולנו מכירים את הטקטיקה שלך של לזרוק את הקונסולה הקודמת של נינטנדו מתחת לגלגלי המשאית בשביל להאדיר את השלב הבא שלה אבל זה כבר באמת חוצה כל גבול. הN64 הייתה קונסולה שקולה לפס1, תלוי בסגנונות משחק שאתה אוהב כי כל אחת שלטה בסגנונות אחרים והסיבה שאתה זוכר את הN64 לרעה היא שבשני דורות לפני נינטנדו שלטה ובN64 סוני עשתה מהפך והצליחה להשוות לנינטנדו באיכות ומכרה הרבה יותר ממנה. זה הכל.
We're just normal men. We're just innocent men

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 28 ספטמבר 2013, 00:02

Golan כתב:ואני באופן אישי לא התלהבתי מהמריו החדש. הוא נראה כמו גרסת HD ל-Super Mario 3D Land.

זה בהחלט לא מריו גלקסי, אבל כנראה יהיה מעולה בכל מקרה. זה מה שאני אומר, למה כל הזמן להשוות ולא לדעת ליהנות? אם הוא פחות טוב, זה אומר שהוא לא טוב? :)

DrKeo כתב:אוי נו רונן, כרגיל השיטות דיון הקלאסיות המעוותות שלך. אני אומר שפיקמין משחק מעולה אבל יותר B TIER ולא ברמה של משחקי ענק כמו מריו או זלדה ואתה הופך את זה ל"כי הרי את פיקמין שמשחקיו נהנו ממוצעים של 86-90, אינך סופר, מכנה אותם B-TIER, אך סדרת Cruis'n USA נחשבת יותר בעיניך. ". זאת הבעיה איתך, אי אפשר להתדיין איתך כמו בני אדם, מה נעשה.

זה בדיוק מה שאתה עושה, מעוות את הדיון. זה לא רלוונטי האמירה שלך שהוא לא בליגה של מריו וזלדה כי ציינתי זאת על רקע העובדה שאתה מבטל אותו אך מציין אחרים עלובים מאוד כדי לתמוך בדעתך. אל תתחמק מלענות ישירות לביקורות. אתה יודע היטב מה אני כותב :)

אתה יודע מה, לך לWII או לWIIU, תביא לי שנה אחת שהבלעדיים שלה אפילו מתחיל לדגדג את קצה הקצה של הN64, בהצלחה עם זה. אולי אפשר למצא את זה בשנה הראשונה של הWII ששם ירו את כל התותחים של הWII ואז היא מתה.

הנה עוד עיוות של הדיון, להציג את המציאות כפי שנוח ולהתעלם מהעובדות האחרות. הרי, מדוע אתה מתווכח אתי על השנה הראשונה מבחינת צד א' כשאמרתי שאין לי מחלוקת לגביה? כשאין איך להתווכח, אז אומרים את אותו הדבר שהצד השני אומר, רק בצורה של ווכחנות. אז אני מניח שדבריו של יובל שיש אנשים שמתווכחים בכל מחיר, נכונים לגביך.

ועוד דבר: למה התעלמת מהשנים העוקבות? אז אני מסלף? אני מתחמק? במקום להשתפר עם השנים, הקונסולה הזו הידרדרה, אבל אתה מציין את השנה-שנתיים הראשונות. כמה נוח. הרי זה בדיוק מה שמוכיח את טענתי, כי ההידרדרות מהצלחה לכישלון היא משום החלטות מיושנות שימאוצ'י החל. אתה לא יכול להתווכח עם עובדות, צר לי.

אני אסביר לך שוב למקרה שאתה כושל לקרא את זה בפעם ה47. הN64 הייתה קונסולה נורמאטיבית, היא הייתה הכי חזקה באותו דור, יצאו לה כמות אדירה של משחקים לגיימרים ואני למשל, גיימר סופר סופר כבד היה עם N64 בלבד לאורך כל הדור הזה בלי אף נגיעה בפס1. אפילו יותר מזה, אני אגיד לך שלפחות לטעם שלי בתקופה, היה לN64 הרבה יותר מה לשחק מאשר הפס1 שהורכבה בעיקר מJRPG ומשחקי מכות שהם שני ז'אנרים שאני לא ממש אוהב (אבל אני מבין שאתה מעריץ ענק שלהם). יצאו לN64 פי כמה וכמה בלעדיים מעשר לWII והWIIU, כל אלה של נינטנדו היו הרבה יותר טובים מהן באיכות ובכמות.

נדב, העובדה שהיית שפוט של הקונסולה הזו זה כבר ברור לנו, אך זה לא רלוונטי. רלוונטי הוא שאתה מציין את המיץ של הזבל ברשימה שלך כדי "להוכיח" עד כמה הייתה מוצלחת, ואתה ממשיך להתעלם מהבעייתיות הזו. כשאתה אומר שהיא הייתה הטעם שלך, אתה מתכוון ל-Cruis'n USA, למשל? אם תגיד לי שאלה הסטנדרטים שלך, אז אני מניח לך.

ונדב, בבקשה ממך, אל תהפוך זאת ל-Cruis'n USA בלבד, כפי שאתה אוהב לעשות ספינים כאלה. הרשימה שלך באמת עלובה ומגוחכת.

אני מאוד נהניתי ממשחקי צד א' לנינטנדו 64. אחד-אחד היה להיט, אך העובדות הברורות מעידות שאלה יצאו לעתים לא תכופות, לאחר אינספור דחיות. אמנם הדחיות עשו להם רק טוב, אך זה רק מבליט את המבחר הדל והלא איכותי בעליל שהיה לקונסולה הזו. אתה לא יכול להתיימר לדבר ביושר כשאתה מציין היבט אחד בלי להתייחס להיבט האחר. כמו שאמרתי, זה לא "הכל רע" או "הכל טוב", כי כשזה נשמע ממך, נראה שהכל היה פשוט טוב, כשהאמת רחוקה מכך.

אני לא יודע אם התעוורת ב10 שנים האחרונות, אבל נינטנדו עברה לקז'ואלים. בN64 הם התרכזו בCORE וכל מה שהם עשו היה CORE, היום הרוב קז'ואלי. אתה מתכחש לזה? אתה טוען שזה לא נכון? אם כן, אז אין לנו על מה לדבר. אם לא, אז אין לך אפילו נקודה. נינטנדו היום מוציאה פחות משחקים מאשר בתקופת הN64, עובדה. נינטנדו מוציאה פחות משחקי איכות מאשר בתקופת הN64, עובדה. לנינטנדו יש פחות תמיכת צד ג' מתקופת הN64, עובדה.

זה לא חדש שאתה מייחס לאחר מה שנכון לך, כי אתה העיוור בינינו, הרי האם דובר על קאז'ואלים בוויכוח הזה? הרי אמרתי שהערכתי מאוד את משחקי צד א' בנינטנדו 64, וציינתי שיש לי ביקורת רבה על נינטנדו גם כיום, בגלל אותם קאז'ואלים, אז למה אתה יוצר ספינים בלי סוף ולא מבין מה כותבים לך, על אף שאתה מייחס זאת לי?

שוב, "בפעם ה-47", דובר על כמות המשחקים האיכותיים, על תמיכת צד ג' עלובה בכמותה ובאיכותה (כן, ה-WiiU במצב הרבה יותר טוב, כבר בשנתה הראשונה), על החלטות שמרניות של הנהלת החברה, על מדייה מפגרת שהקשתה על מפתחות מבחינת עלות פיתוח, קלות פיתוח ושלא לדבר על כמות הזיכרון המוגבלת מאוד, בגלל כל אלה החלה בריחת מפתחות כישרוניות שהשאירה את נינטנדו מאחור. הבעיות הללו קריטיות מאוד, ולולא הייתי רגיל לחוסר יושרה מצדך, הייתי אומר שאני מופתע ממך, כשפוט טכנולוגיה. אין ברור מזה, נדב.

אז איפה הN64 ואיפה הWIIU? כי היה לN64 קלטות? אוי לא! אין ספק שאפס תמיכה צד ג' בWIIU...

האומנם "אפס תמיכה"? ואני "עיוור". הראיתי עד כמה שזה לא נכון על ידי עובדות, לא קשקושים, ואתה אפילו לא היית מספיק אמיץ להתייחס לזה (ואני "מתחמק"). זו תמיכה הרבה יותר טובה ואיכותית מזו שקיבלה הנינטנדו 64, כבר בשנתה הראשונה. גיביתי זאת בעובדות. אתה "גיבית" באמצעות Cruis'n USA ודומיו.

ושוב, אתה לא יכול לבקר את משחקי צד ג' ב-WiiU בלי להתייחס למשחקי צד ג' בנינטנדו 64. במקרה שלה אתה לפעמים "שוכח" שאלה קיימים, למרות שברשימה שלך הופיעו כדי לנפח אותה, אך כמה חבל שהם עלובים ביותר.

הסיבה שאתה זוכר את הN64 לרעה היא שבשני דורות לפני נינטנדו שלטה ובN64 סוני עשתה מהפך והצליחה להשוות לנינטנדו באיכות ומכרה הרבה יותר ממנה. זה הכל.

נדב, אני לא כמוך, אינני מביט על הדברים בצורה מוחלטת של שחור או לבן. אני דווקא לא זוכר מאוד לרעה את הנינטנדו 64. בהיבטים מסוימים, דווקא להפך. למשל, בתקופת הגיימקיוב הצטערתי שלא הייתה בו תמיכת צד א' מלהיבה כפי שחשבתי שהייתה בנינטנדו 64. פשוט יש לי סייגים משמעותיים כי כדי לשחק במשחקי AAA הייתי צריך לחכות המון זמן, ו-Cruis'n USA ודומיו, גם משחקי ספורט איכותיים, לא סיפקו אותי. אני יודע לאזן ולהביט על כל התמונה, כולל האלטרנטיבות שהיו אז (הפלייסטיישן), דבר שאתה שוכח לעשות.

הרי היום אתה ודומיך מבקרים את הקונסולות של נינטנדו ביחס למתחרות, אז מדוע אינך רואה את הנינטנדו 64 ביחס למתחרה? כי זה לא מסתדר כעת עם הגישה השרירותית שקבעת לעצמך? הנה, הפעם התעלמת באלגנטיות מבקשתי להביא את משחקיה הבלעדיים של הפלייסטיישן המקורית. אם אתה כבר מדבר רק על בלעדיים, זה המדד שלך לאיכותה של קונסולה ולעזאזל האיכות, אז דבר על הכל, אל תסתיר חלק.

זה פשוט, וזו השורה התחתונה: אתה לא יכול לבקר את איוואטה ביחס לקודמו בלי להביט ביושר על קודמו ולדעת לבקר אותו, כי הוא החל את ההידרדרות. ודאי שהיה בתקופתו
גם תוכן נפלא, אבל מה הקשר? גם בזמן ניהולו של איוואטה נוצר תוכן נפלא, לפעמים אף יותר. איוואטה הצעיד את נינטנדו לרווחים עצומים בסביבה של תחרות קשה, והקונסולות הניידות שלה תמיד מצליחות מאוד, על אף כניסת שוק הסמארטפונים והטאבלטים. במקרה, ההצלחה הזו מגובה באיכות, אז על מה מקטרג?

גם לומר שנינטנדו לא מחדשת הוא שגוי, וחברך הסביר זאת לפניי, אך אתה, היחיד שמכסה את עיניו, לא ראית זאת, התעלמת מכך באלגנטיות.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 28 ספטמבר 2013, 03:57

רונן כתב:זה בהחלט לא מריו גלקסי, אבל כנראה יהיה מעולה בכל מקרה. זה מה שאני אומר, למה כל הזמן להשוות ולא לדעת ליהנות? אם הוא פחות טוב, זה אומר שהוא לא טוב? :)

זה בדיוק מה שאתה עושה, מעוות את הדיון. זה לא רלוונטי האמירה שלך שהוא לא בליגה של מריו וזלדה כי ציינתי זאת על רקע העובדה שאתה מבטל אותו אך מציין אחרים עלובים מאוד כדי לתמוך בדעתך. אל תתחמק מלענות ישירות לביקורות. אתה יודע היטב מה אני כותב :)

הנה עוד עיוות של הדיון, להציג את המציאות כפי שנוח ולהתעלם מהעובדות האחרות. הרי, מדוע אתה מתווכח אתי על השנה הראשונה מבחינת צד א' כשאמרתי שאין לי מחלוקת לגביה? כשאין איך להתווכח, אז אומרים את אותו הדבר שהצד השני אומר, רק בצורה של ווכחנות. אז אני מניח שדבריו של יובל שיש אנשים שמתווכחים בכל מחיר, נכונים לגביך.

ועוד דבר: למה התעלמת מהשנים העוקבות? אז אני מסלף? אני מתחמק? במקום להשתפר עם השנים, הקונסולה הזו הידרדרה, אבל אתה מציין את השנה-שנתיים הראשונות. כמה נוח. הרי זה בדיוק מה שמוכיח את טענתי, כי ההידרדרות מהצלחה לכישלון היא משום החלטות מיושנות שימאוצ'י החל. אתה לא יכול להתווכח עם עובדות, צר לי.

נדב, העובדה שהיית שפוט של הקונסולה הזו זה כבר ברור לנו, אך זה לא רלוונטי. רלוונטי הוא שאתה מציין את המיץ של הזבל ברשימה שלך כדי "להוכיח" עד כמה הייתה מוצלחת, ואתה ממשיך להתעלם מהבעייתיות הזו. כשאתה אומר שהיא הייתה הטעם שלך, אתה מתכוון ל-Cruis'n USA, למשל? אם תגיד לי שאלה הסטנדרטים שלך, אז אני מניח לך.

ונדב, בבקשה ממך, אל תהפוך זאת ל-Cruis'n USA בלבד, כפי שאתה אוהב לעשות ספינים כאלה. הרשימה שלך באמת עלובה ומגוחכת.

אני מאוד נהניתי ממשחקי צד א' לנינטנדו 64. אחד-אחד היה להיט, אך העובדות הברורות מעידות שאלה יצאו לעתים לא תכופות, לאחר אינספור דחיות. אמנם הדחיות עשו להם רק טוב, אך זה רק מבליט את המבחר הדל והלא איכותי בעליל שהיה לקונסולה הזו. אתה לא יכול להתיימר לדבר ביושר כשאתה מציין היבט אחד בלי להתייחס להיבט האחר. כמו שאמרתי, זה לא "הכל רע" או "הכל טוב", כי כשזה נשמע ממך, נראה שהכל היה פשוט טוב, כשהאמת רחוקה מכך.

זה לא חדש שאתה מייחס לאחר מה שנכון לך, כי אתה העיוור בינינו, הרי האם דובר על קאז'ואלים בוויכוח הזה? הרי אמרתי שהערכתי מאוד את משחקי צד א' בנינטנדו 64, וציינתי שיש לי ביקורת רבה על נינטנדו גם כיום, בגלל אותם קאז'ואלים, אז למה אתה יוצר ספינים בלי סוף ולא מבין מה כותבים לך, על אף שאתה מייחס זאת לי?

שוב, "בפעם ה-47", דובר על כמות המשחקים האיכותיים, על תמיכת צד ג' עלובה בכמותה ובאיכותה (כן, ה-WiiU במצב הרבה יותר טוב, כבר בשנתה הראשונה), על החלטות שמרניות של הנהלת החברה, על מדייה מפגרת שהקשתה על מפתחות מבחינת עלות פיתוח, קלות פיתוח ושלא לדבר על כמות הזיכרון המוגבלת מאוד, בגלל כל אלה החלה בריחת מפתחות כישרוניות שהשאירה את נינטנדו מאחור. הבעיות הללו קריטיות מאוד, ולולא הייתי רגיל לחוסר יושרה מצדך, הייתי אומר שאני מופתע ממך, כשפוט טכנולוגיה. אין ברור מזה, נדב.

האומנם "אפס תמיכה"? ואני "עיוור". הראיתי עד כמה שזה לא נכון על ידי עובדות, לא קשקושים, ואתה אפילו לא היית מספיק אמיץ להתייחס לזה (ואני "מתחמק"). זו תמיכה הרבה יותר טובה ואיכותית מזו שקיבלה הנינטנדו 64, כבר בשנתה הראשונה. גיביתי זאת בעובדות. אתה "גיבית" באמצעות Cruis'n USA ודומיו.

ושוב, אתה לא יכול לבקר את משחקי צד ג' ב-WiiU בלי להתייחס למשחקי צד ג' בנינטנדו 64. במקרה שלה אתה לפעמים "שוכח" שאלה קיימים, למרות שברשימה שלך הופיעו כדי לנפח אותה, אך כמה חבל שהם עלובים ביותר.

נדב, אני לא כמוך, אינני מביט על הדברים בצורה מוחלטת של שחור או לבן. אני דווקא לא זוכר מאוד לרעה את הנינטנדו 64. בהיבטים מסוימים, דווקא להפך. למשל, בתקופת הגיימקיוב הצטערתי שלא הייתה בו תמיכת צד א' מלהיבה כפי שחשבתי שהייתה בנינטנדו 64. פשוט יש לי סייגים משמעותיים כי כדי לשחק במשחקי AAA הייתי צריך לחכות המון זמן, ו-Cruis'n USA ודומיו, גם משחקי ספורט איכותיים, לא סיפקו אותי. אני יודע לאזן ולהביט על כל התמונה, כולל האלטרנטיבות שהיו אז (הפלייסטיישן), דבר שאתה שוכח לעשות.

הרי היום אתה ודומיך מבקרים את הקונסולות של נינטנדו ביחס למתחרות, אז מדוע אינך רואה את הנינטנדו 64 ביחס למתחרה? כי זה לא מסתדר כעת עם הגישה השרירותית שקבעת לעצמך? הנה, הפעם התעלמת באלגנטיות מבקשתי להביא את משחקיה הבלעדיים של הפלייסטיישן המקורית. אם אתה כבר מדבר רק על בלעדיים, זה המדד שלך לאיכותה של קונסולה ולעזאזל האיכות, אז דבר על הכל, אל תסתיר חלק.

זה פשוט, וזו השורה התחתונה: אתה לא יכול לבקר את איוואטה ביחס לקודמו בלי להביט ביושר על קודמו ולדעת לבקר אותו, כי הוא החל את ההידרדרות. ודאי שהיה בתקופתו
גם תוכן נפלא, אבל מה הקשר? גם בזמן ניהולו של איוואטה נוצר תוכן נפלא, לפעמים אף יותר. איוואטה הצעיד את נינטנדו לרווחים עצומים בסביבה של תחרות קשה, והקונסולות הניידות שלה תמיד מצליחות מאוד, על אף כניסת שוק הסמארטפונים והטאבלטים. במקרה, ההצלחה הזו מגובה באיכות, אז על מה מקטרג?

גם לומר שנינטנדו לא מחדשת הוא שגוי, וחברך הסביר זאת לפניי, אך אתה, היחיד שמכסה את עיניו, לא ראית זאת, התעלמת מכך באלגנטיות.

אתה פשוט דבר פה דברים לא נכונים. מתי הייתה תקופת היובש של הn64 הבולשיטית הזאת שאתה מדבר עליה? ספר לנו מתי הייתה התקופה הזאת שלא היה לך מה לקנות בה.

מעבר לזה, במקום להדבק בצורה פתטית לקרוזין (בערך המשחק הכי צדדי ולא חשוב בהסטוריה של הn64 אבל בדמגוגיה זולה הצלחת לציין אותו כמעט 10 פעמים בויכוח הזה), תוכל בבקשה לדרג את את ארבעת הקונסולות האחרונות של נינטנדו?
אני למשל הייתי מדרג אותן כך:
1) n64
2) גיימקיוב
3) ווי
4) וויו

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 28 ספטמבר 2013, 16:33

ה3DS עבר את המכירות אורח החיים של הWII ביפן
עם מעל 12 מיליון (ביפן לבד ) ,ובזמן מהיר בהרבה

סמל אישי של המשתמש
רונן
Veteran

הודעהעל ידי רונן » 30 ספטמבר 2013, 11:22

DrKeo כתב:אתה פשוט דבר פה דברים לא נכונים. מתי הייתה תקופת היובש של הn64 הבולשיטית הזאת שאתה מדבר עליה? ספר לנו מתי הייתה התקופה הזאת שלא היה לך מה לקנות בה.

איזה יופי. כך סיכמת את הדיון ("אתה פשוט אומר דברים לא נכונים"). התעלמות מוחלטת מכל הטיעונים, ואני כלל לא מופתע. אם יש לך דברים יותר נכונים, היית מרשים אותי בהיגיון ובעובדות, לא בפסילה גורפת ולא מנומקת של אמירות :)

אני רק תוהה מדוע פוסל משחקים איכותיים כשזה נוח לך, כשבאותה נשימה מנפח רשימות במשחקי 50-75, רק כי זה נוח. אז מה לא נכון בדבריי? אין לך טיפת מודעות עצמית, וכפי שאתה נוהג לומר - "זה עצוב".

הנה, למשל, מה לא נכון בדעתי על הרשימה הבאה?

בוא ספר לנו: קנית את סיליקון וואלי, שקיבל 84? נהנית ממנו?

ולא הבנתי את הבקשה. אתה רוצה טווח תאריכים של יובש? חחח לא הספיקו הרשימות שהבאת כדי להמחיש את הבושה? זה נקרא לללכת סחור-סחור ולזרוק בוץ בעיניים. מילוי הבקשה שלך כבר נמצא בתוך הרשימות שהבאת. עשה חשבון.

אגב, מן הסתם לא כל משחק 85-90 אמור לספק אותך. אני מאמין שגם אתה לא מתעניין בכל משחק של 90. אחרת פיקמין היה מרשים אותך, ויתר המשחקים שבז'אנר שאינו מעניין אותך, כמו קילזון, אינפיימס ואחרים, כך שגם המעט הטובים ששוחררו, זה עדיין רחוק מלהרשים. זה פשוט לא מסתדר עם הקשקשת שלך על סטנדרטים גבוהים אישיים ועל הבנה באיכות. גם לא מסתדר עם הטלות הדופי הפאתטיים שעושים לי.

מעבר לזה, במקום להדבק בצורה פתטית לקרוזין (בערך המשחק הכי צדדי ולא חשוב בהסטוריה של הn64 אבל בדמגוגיה זולה הצלחת לציין אותו כמעט 10 פעמים בויכוח הזה)...

חחח אתה פשוט לא ייאמן. בהודעתי האחרונה ביקשתי ממך לא להפוך אותו לכל הטיעון כולו, והנה עשית זאת, כי זה נוח מאוד, ועל אף שהוא דוגמה אחת מיני רבות. מרבית הרשימה שלך הזויה, לא רק הוא, כפי ששוב הראיתי.

תוכל בבקשה לדרג את את ארבעת הקונסולות האחרונות של נינטנדו?
אני למשל הייתי מדרג אותן כך:
1) n64
2) גיימקיוב
3) ווי
4) וויו

זה באמת קשה (שלא לדבר על מיותר), כי כל אחת הייתה בעייתית מאוד בזכות עצמה, עם יתרונות נעימים אחרים.

ואני מזכיר לך שוב, ה-WiiU לא סיימה את חייה. בסה"כ היא בת שנה, אז אני תוהה כיצד אתה מדרג אותה. אתה מטיל בי דופי כל הזמן על "חוסר" ההיגיון שלי, אך תראה מה אתה עושה. תמיד היה לך קוץ בישבן, לא זהיר בהתבטאויות.
נערך לאחרונה על ידי רונן ב 30 ספטמבר 2013, 11:34, נערך 4 פעמים בסך הכל.

MagmaJet
Trainee

הודעהעל ידי MagmaJet » 30 ספטמבר 2013, 11:32

מחר Nintendo Direct בשעה 6 בערב, שעון ישראל.
מה שידוע זה שהוא יעסוק במשחקי 3DS וWii U העתידיים לצאת..

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 ספטמבר 2013, 15:09

MagmaJet כתב:מחר Nintendo Direct בשעה 6 בערב, שעון ישראל.
מה שידוע זה שהוא יעסוק במשחקי 3DS וWii U העתידיים לצאת..

יש. נקווה שייחשף משהו מעניין ל-3DS. כל כך בא לי FPS בלעדי. :(

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 30 ספטמבר 2013, 16:26

אתה באמת רוצה לשחק FPS על המכשיר הזה?? אפילו עם התוסף - זה הכי לא נח בעולם... אבל אוקיי.
אני מקווה שיכריזו על זלדה האמיתי הבא. נכון, הוא ייצא בטח רק עוד שלוש שנים, אבל לפחות אז יהיה משהו להאחז בו כתקווה, שהם עדיין עושים משחקים מושקעים.

kririn
Sage

הודעהעל ידי kririn » 30 ספטמבר 2013, 16:46

לא חושב שיכריזו על זלדה WIIU בקרוב
מה שכן זלדה לינק לעבר 2 מיתקדם יפה ,וניראה עם יציגו עוד מימנו

בכלל ל3DS סיפריה מצוינת

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 30 ספטמבר 2013, 16:55

Laskin כתב:אתה באמת רוצה לשחק FPS על המכשיר הזה?? אפילו עם התוסף - זה הכי לא נח בעולם... אבל אוקיי.
אני מקווה שיכריזו על זלדה האמיתי הבא. נכון, הוא ייצא בטח רק עוד שלוש שנים, אבל לפחות אז יהיה משהו להאחז בו כתקווה, שהם עדיין עושים משחקים מושקעים.

קוראים לזה צוות זלדה וצוות מריו, שני הצוותים הרציניים האחרונים של נינטנדו. פעם זה היה 10, היום זה איזה שלושה בלחץ. מי יודע, אולי יש עוד ניצוץ בRETRO לעשות AAA טוב, פשוט נינטנדו לא נותנת להם.

סמל אישי של המשתמש
Nucleus_Dawn
Sage

הודעהעל ידי Nucleus_Dawn » 30 ספטמבר 2013, 17:08

אני מאוד מצפה ללינק לעבר 2, למרות שברור לי שהוא הולך להיות מאוד נוסחתי ושאחרי כמה עשרות שעות משחק הוא ישעמם אותי, כמו זלדה OOT. זה לא מפריע לי כל כך, כי הוא עדין יתן לי כמה עשרות שעות של זלדה ובתור מישהו שלא שיחק בכולם, העייפות מהנוסחא עדין לא אקוטית.
זה ופוקימון הם המשחקים הכי מצופים ל3DS, עבורי. אני חושב לנסות באיזו תקופת יובש את Fire Emblem, שיש לי זכרונות טובים מגירסאת הGBA של הסדרה.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
Golan
Veteran

הודעהעל ידי Golan » 30 ספטמבר 2013, 17:44

Laskin כתב:אתה באמת רוצה לשחק FPS על המכשיר הזה?? אפילו עם התוסף - זה הכי לא נח בעולם... אבל אוקיי.

למה לא? FPS בתלת מימד יכול להיות נהדר. כמובן עם התוסף.

סמל אישי של המשתמש
ששון
Trainee

הודעהעל ידי ששון » 30 ספטמבר 2013, 18:01

דווקא ל-Metroid Prime Hunters ל-DS הייתה שליטה מאוד נוחה. אחר כך קצת כאבו הידיים אבל יכלת לפגוע במי שבא לך בקלות.
במולטיפלייר זה היה ממש כמו אנריל :)

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 01 אוקטובר 2013, 03:31

רונן כתב:איזה יופי. כך סיכמת את הדיון ("אתה פשוט אומר דברים לא נכונים"). התעלמות מוחלטת מכל הטיעונים, ואני כלל לא מופתע. אם יש לך דברים יותר נכונים, היית מרשים אותי בהיגיון ובעובדות, לא בפסילה גורפת ולא מנומקת של אמירות :)

אני רק תוהה מדוע פוסל משחקים איכותיים כשזה נוח לך, כשבאותה נשימה מנפח רשימות במשחקי 50-75, רק כי זה נוח. אז מה לא נכון בדבריי? אין לך טיפת מודעות עצמית, וכפי שאתה נוהג לומר - "זה עצוב".

הנה, למשל, מה לא נכון בדעתי על הרשימה הבאה?

בוא ספר לנו: קנית את סיליקון וואלי, שקיבל 84? נהנית ממנו?

ולא הבנתי את הבקשה. אתה רוצה טווח תאריכים של יובש? חחח לא הספיקו הרשימות שהבאת כדי להמחיש את הבושה? זה נקרא לללכת סחור-סחור ולזרוק בוץ בעיניים. מילוי הבקשה שלך כבר נמצא בתוך הרשימות שהבאת. עשה חשבון.

אגב, מן הסתם לא כל משחק 85-90 אמור לספק אותך. אני מאמין שגם אתה לא מתעניין בכל משחק של 90. אחרת פיקמין היה מרשים אותך, ויתר המשחקים שבז'אנר שאינו מעניין אותך, כמו קילזון, אינפיימס ואחרים, כך שגם המעט הטובים ששוחררו, זה עדיין רחוק מלהרשים. זה פשוט לא מסתדר עם הקשקשת שלך על סטנדרטים גבוהים אישיים ועל הבנה באיכות. גם לא מסתדר עם הטלות הדופי הפאתטיים שעושים לי.

חחח אתה פשוט לא ייאמן. בהודעתי האחרונה ביקשתי ממך לא להפוך אותו לכל הטיעון כולו, והנה עשית זאת, כי זה נוח מאוד, ועל אף שהוא דוגמה אחת מיני רבות. מרבית הרשימה שלך הזויה, לא רק הוא, כפי ששוב הראיתי.

זה באמת קשה (שלא לדבר על מיותר), כי כל אחת הייתה בעייתית מאוד בזכות עצמה, עם יתרונות נעימים אחרים.

ואני מזכיר לך שוב, ה-WiiU לא סיימה את חייה. בסה"כ היא בת שנה, אז אני תוהה כיצד אתה מדרג אותה. אתה מטיל בי דופי כל הזמן על "חוסר" ההיגיון שלי, אך תראה מה אתה עושה. תמיד היה לך קוץ בישבן, לא זהיר בהתבטאויות.

1) כן, קניתי את סיליקון ואלי, משחק מדהים של רוקסטאר. רשימת הממוצעים הפטתית שלך לא באמת עוזרת (כמו שכבר אמרתי, אין שם ביקורות של המשחקים באמת, רק ביקורות רטרו שיצאו שנים אחריהם, GR לא היה קיים אז), יש לך פה משחקי AAA מטורפים בתוכה וזה לא כולל המון המון המון משחקי צד ג' שמשותפים לפס1. אתה שואל מה לא נכון בדעתך? מאוד פשוט, אין לך אחת. יש לך רשימה של ציוני רטרופרספקטיבה לא רלוונטים ואתה שולף מהתחת משם מה שנוח לך.
אתה רוצה לדעת מה קניתי באותה שנה אם זה כל כך מעניין אותך?
1080, FZERO, זלדה OOT, רוג סקוואדרון, טורוק 2, באנג'ו קזואי, סיליקון וואלי, MK4, ווטריקס, WWF War Zone. זה בערך מה שיכלתי להרשות לעצמי להתחשב בזה שהייתי ילד בכיתה ח'. כמה משמות האלה מהדהדים עד היום בתעשית משחקים? באנג'ו קזואי? טורוק 2 המדהים? רוג סקוואדרון? FZERO התלת מימדי הראשון? פאקינג זלדה OOT? אתה רציני? אתה רוצה להשוות את זה ל... פיקמין 3 וזהו? אתה מבין שזה מה שהWIIU מציעה כרגע נכון? אתה מבין שכל משחק שני מנינטנדו בN64 היה קובע קצב בתעשיה בזמן שהיום הם לרוב משחקים שנראים כאילו נוצרו לפני 15 שנים נכון? כאילו באמת, תתחבר למציאות.

בבקשה רונן, אם אתה מסרב לדרג את הקונסולות (לא ברור לי למה) אז לפחות ספר לנו באיזו שנה מכרת את הN64 בגלל יובש. לא צריך דיוק יתר, רק תגיד שנה שפשוט לא היה עליה מה לשחק.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 33 אורחים