This includes over 100 times more environment and character details than Gears 5, hardware raytraced lighting, reflections and shadows, next generation destruction and gore, and cutting-edge animation technology, to name just a few of the countless improvements that will make Gears of War: E-Day an unrivalled visual experience.
DrKeo כתב:הטריילר של גירס היה עבודת CG של Blur שהשתמש בנכסים מהמשחק. WTF? חמש שנים אנחנו מחכים לחשיפה של גירס מהחברה הכי טובה באנריל בתעשיה וכשהמשחק סופסוף נחשף זה CGI? מה לעזאזל.
Klayman כתב:תצוגה כיפית של ms. לא חשבתי שנראה את pd וגם לא כ"כ הרבה ממנו. נראה מגניב. לא כדי ללבות שום מלחמות קונסולה וכו', אבל אם כל מה שהוצג היה בלעדי, הייתי קונה xsx כדי שתחייה לצד הps5 שלי וסוגר את העניין. ( כי אני, עד שהמחירים של הpc לא יירדו דרסטית, או שארוויח יותר, דרסטית, לא מתכוון לרכוש מחשב למשחקים). אז נכון, זה לא כלללל ה Eye candy וכו', אבל עבורי זה אחלה.. גם ככה אני יותר צופה בדברים על גיימינג מאשכרה משחק בימינו - מחוסר בזמן.
Laskin כתב:לדעתי PD מאוד מזכיר את אינדיאנה ג׳ונס, בקטע של ״נראה מגניב אבל לא נראה לי כל כך כיף לשחק״. אבל לא נדע עד שנשחק בו
InterAl כתב:אם אין לך גיימינג פיסי ואתה מעוניין בגיימפאס, אתה חייב אקסבוקס. די פשוט.
Laskin כתב:כן, זו עדיין אופציית VALUE מעולה - למי שאין מחשב גיימינג, או רוצה לשחק בסלון מבלי לחבר לשם את המחשב.
DrKeo כתב:ואיך זה עובד להם בנתיים?
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים