נושא *לא* E3 2024

מחשב, קונסולות וכל מה שאפשר לשחק בו

המנהלים: bozeman, erezronen

Shlomix
Warrior

Re: נושא *לא* E3 2024

הודעהעל ידי Shlomix » 10 יוני 2024, 14:34

DrKeo כתב:אני יודע שזה כנראה לא אפשרי כרגע מבחינת ההיצע של AMD, אבל חומרה זהה לגמרי ל-XSS יכולה להיות חתיכת ניצחון ענקי.

סביר שהקונסולה הזו לא תצא ב-2024. זה אפשרי בסוף 2025?

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 14:39

בהחלט צריך משחקים מצויינים כדי למשוך אנשים לפלטפורמה שלך. פשוט אין ממש צורך לקנות XS כדי להנות מהם ורוב האנשים לא יקנו כי לפלייסטיישן יש משחקים מצויינים + הספריה של אקסבוקס והם כמובן מותג חזק יותר.

הטיעון היחיד שיש מאחורי אקסבוקס עכשיו הוא שהמחיר טוב, אבל אני לא חושב שאנשים רואים את זה ככה כשהם קונים קונסולה. חומרה זולה משפיעה משמעותית על המכירות, אבל משום מה תוכנה זולה לא ממש משפיעה. גם כשסוני מכרה משחקים ב-70$ ומיקרוסופט ב-60$ לאף אחד לא היה אכפת. אני לא חושב שאנשים עושים חישובים ארוכי טווח, כמה קונסולה תעלה להם לאורך הדור. כשהמחיר בפרצוף שלהם, נניח חומרה של 360 ב-299$ מול פס3 ב-499$, המחיר הוא בהחלט פאקטןור. אבל כשמדובר בחישובים של תשלומים לאורך שנים זה מתחיל לעבור לאנשים מעל הראש.

כלומר, אתה מוכן לעשות GP לשלושה חודשים פעם בכמה שנים, אבל יש לך מגה PC, כל מה שאתה צריך לעשות זה להוציא 30 שקל לחודש וזהו. היית מוותר על הפס5 וכל הבלעדיים שיהיו לך וקונה XSX במקום אפילו ש(לכאורה) כל המשחקים של ה-XSXיוצאים לפס5? אני ממש בספק. אני לא חושב שהיה פה בפורום XSX אחת בודדת אם מתחילת הדור כל המשחקים של אקסבוקס היו יוצאים לפס5.

אם ההייפ סביב אקסבוקס יעשה משהו ל-GP, לדעתי זה יעלה את מספר המנויים ב-PC, אנשים שיכולים פשוט להשיל כמה דולרים ולהכנס ל-eco system. זאת כמובן חלק מהאסטרטגיה שלהם וזה מעולה, אבל הביטחון בחומרה שלהם התרסק ועוד בתקופה שהיה ביטחון בחומרה סוני נצחה אותם 1:2. בסופו של יום הם מקריבים את אקסבוקס כחומרה.
Shlomix כתב:מעניין מאוד לגבי האקסבוקס הניידת.
אני יודע שזו חטיבה נפרדת, אבל אם ילבישו מעל ווינדוס מעטפת כמו שיש בסטים דק או ROG ALLY, רק הרבה יותר מוצלחת ועם אופטימיזציה כבדה זאת תהיה קונסולה שימושית ביותר

שאלה מצויינת, אבל אני לא יודע מה AMD מסוגלת לעשות עד 2025 או 2026. יש להם דור חדש שיוצא ב-2026, מי יודע אולי הוא יספק את הסחורה. זה גם סביר כי אם הדור הבא באמת יצא ב-2028 בשילוב עם תקופה של 3-4 שנות קרוס ג'ן ניידת שיוצאת ב-2026 יכולה בכיף לחיות 5-6 שנים.
We're just normal men. We're just innocent men

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 14:55

יש הרבה אנשים שהVALUE הזה מדבר אליהם מספיק כדי שישנו את ההחלטה לטובתם. והVALUE פה אדיר. בחגים האחרונים מכרו XSX ב-350 דולר, יש מצב שבחגים הקרובים זה יהיה 300 דולר ובחגים של 2025 אפילו 250 דולר.
במחיר של 5 משחקים אתה יכול לשחק שנה ב-50 משחקים, וזה כולל את הקונסולה עצמה. אולי אחרי שאנשים ירכשו את COD, INDIANA JONES, DOOM ועוד איזה 2 משחקים בהפצה שלהם הם יחשבו "רגע, יכולתי במחיר הזה כבר לקנות קונסולה ולשחק בעוד המון משחקים שלהם + של צד ג'" שגם כן מגיעים לשם בקצב.
בתחילת דור תמיד הם יהיו קצת בבעייה כי ההיצע יהיה קטן ולא שווה את זה, אבל לקראת הסוף כשיש ספרייה ענקית - זה יכול להיות שווה מאוד.

הבעייה ה"קטנה" היא שזה לא ממש כלכלי למיקרוסופט ואולי עדיף לה כבר פשוט לקבור את הגיימפאס, ולהיות מפיצה וזהו.
אם המשחקים מעולים אז ירכשו אותם במחיר מלא.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 14:58

אגב, זה ממש מעודד:

נראה שיש למשחק מערכת קרב שמזכירה את באטמן, ויש בו יותר עומק מ"עוד משחק יפה עם עיצוב מגניב".
ההייפ עלה.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 15:00

ב-GP יש כמויות של משחקים טובים, בעיקר מצד ג' אבל באמת שאני לא מצליח לשחק אפילו שבריר מהם. בחגים האחרונים הייתה לאנשים אופציה לקנות XSS ב-199$ ו-XSX ב-349$ וגם לקבל GP לשלושה חודשים ב-1$ לחודש. אין יותר זול מזה, כמעט משחקים בחינם, ועדין הם בחרו ללכת על הפס5 בהפרש אדיר.

אחת הסיבות שאנשים בחרו בפס5 היא שכשאוקסבוקס יורדת ל-349$, גם פלייסטיישן יורדת ל-349$. ונראה שמחיר של משחקים הוא לא ממש פאקטור לצרכן הרגיל. כנראה בגלל שהוא לא אוהב לעשות את המתמטיקה, לא כי הוא לא אוהב כסף.

אני אשאל אותך דוגרי, אתה חושב שב-2025 הולך להיות זינוק אדיר במכירות של קונסולות אקסבוקס? שהיא תהיה צוואר אל צוואר עם הפס5 או אולי אפילו תנצח אותה בשווקים מסויימים כמו ארה"ב בזכות ה-VALUE של GP ואיכות המשחקים שעולה?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 15:27

אני חושב שבמידה ואיזה 2 מהמשחקים האלה יתגלו כיצירות מופת של 9.5 ככה, ועוד איזה 5 משחקים של 8 גבוה או 9 - אז כן, תהיה עלייה במכירות, החל מהקיץ הבא והלאה.
צוואר לצוואר לפס5 כנראה שלא, אלא אם באמת סוני נכנסת ליובש של ממש כפי שכרגע זה נראה לצערנו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 16:48

אבל דום ליטרלי יוצא לפס5 DAY & DATE, ומי יודע אולי גם פייבל. מה בדיוק ההבדל בין אלדן רינג לבין דום? שניהם יוצאים לשתי הקונסולות במקביל, סתם כותר צד ג', אין שום משמעות שאחד מהם נעשה על ידי הסטודיואים של אקסבוקס. שאם אלדן רינג היה יוצא ב-2022 ב-GP המכירות של אקסבוקס ב-2022 היו מזנקות?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 17:11

ההבדל הוא הvalue.
לקנות קונסולה עם משחק חדש ומעולה ב-470 או 570 דולר לעומת קונסולה עם עשרות משחקים חדשים ומעולים ב-350. כרגע אין עשרות, יש בודדים.
וכמובן שאני מסכים שזה הופך להיות הרבה יותר מעניין אם לא יוציאו day1 את המשחקים שלהם כמו פייבל, אינדיאנה, פרפקט דארק וכו

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 17:32

פשוט הטיעון הזה שווה 1:1 ללשלם למפיצת צד ג' להוציא את המשחק הגדול שלה ב-GP בשיגור. אין באמת הבדל בין דום לבין נניח AC, אז אתה חושב שאם מיקרוסופט הייתה קונה שני משחקים גדולים ל-GP ביום השיגור בשנה (בלי בלעדיות כמובן) זה היה מזניק את המכירות XSX?

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 17:47

לא. צריך מאסה. וזה שונה רק כי משחקי צד ג׳ באים והולכים מגיימפאס, משחקי מיקרוסופט נשארים 99% מהזמן לתמיד

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 18:33

Laskin כתב:לא. צריך מאסה. וזה שונה רק כי משחקי צד ג׳ באים והולכים מגיימפאס, משחקי מיקרוסופט נשארים 99% מהזמן לתמיד

הם לא חייבים לבוא וללכת, הם יכולים להשאר שנים, תלוי בחוזה. יש משחקים שנמצאים ב-GP ממש המון זמן. אם מיקרוסופט סוגרת כל שנה שני AAA גדולים מצד ג' שישארו ב-GP לאורך כל הדור, מה ההבדל?

אגב, GP מקבל את כל המשחקים של EA וכנ"ל על משחקי יוביסופט בזכות החיבור של GP לפלטפורמות של EA ויוביסופט. אז כרגע יש ב-GP את כל המשחקים של EA (באיחור), כל המשחקים של MS וכל המשחקים של יוביסופט (באיחור). זאת לא מאסה?

הרי בו נהיה אמיתיים, מה שעושה קונסולה אטרקטיבית זה הבלעדיים שלה, הספריה שעושה אותה מיוחדת. כל השאר בערך אותו דבר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 19:05

יש הבדל גדול, אם היו סוגרים על משחקים לאורך שנים ארוכות אז המאסה של AAA צד ג׳ הייתה הרבה יותר משמעותית, המשחקים שלהם נשארים לתמיד וזה שונה מצד ג׳ שרובם המכריע לא נשאר שנים

ומן הסתם לבלעדיים יש משמעות גדולה יותר, אני אמרתי את זה מספר פעמים וגם בהודעה הקודמת… זו טעות לוותר על זה. הם היו יכולים להתחרות עם סוני לאורך זמן אם היו נשארים איתם, עכשיו נשאר להם רק עניין הvalue בקונסולות. אני רק אומר שיש עדיין לא מעט אנשים שזה מה שמשנה את דעתם. הם לא הרוב מן הסתם, אבל יש הרבה כאלו.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 20:45

כל מה שאני אומר הוא שהvalue קיים גם היום, שנה שעברה וגם לפני 4 שנים ועדין אקסבוקס לא מוכרות. אז כנראה שזה לא מספיק.

Hypno
Warrior

הודעהעל ידי Hypno » 10 יוני 2024, 20:59

'וואו המשחק נראה פיגוז! לא יכול לחכות, 100% שאני משחק בו בהשק--עוד שנתיים-שלוש' אמר אף אחד אף פעם.

לא חושבים שאתם רותמים את העגלה לפני הסוסים שכבר מתנהגים כאילו המשחקים יוצאים בשיגור לפלייסטיישן?
אנשים לא יחכו שנתיים וגם לא שנה אם המשחק קורץ להם.

בנוגע לדום: איזה שחקן שחפץ בטובת המשחק, הזיכיון והאולפן ירצה שהמשחק לא ייצא לפס5?
ראינו מה הייתה משמעות הבלעדיות של סטארפילד על המכירות בהשוואה למשחק הקודם של בת'סדה.

דום בלי גרסת פס5 זה מכה למותג וערעור הבטחון הכלכלי של id.
שנית, בראיון של ספנסר ב IGN הוא אמר שהוא שאל את מנהל האולפן מה הוא רוצה, ענה שלהוציא גם לפס5 וספנסר הסכים.

סמל אישי של המשתמש
Death_119
Veteran

הודעהעל ידי Death_119 » 10 יוני 2024, 21:07

לא הספקתי לצפות בהכל, By far התצוגת E3 הכי עמוסה ואיכותית שאני זוכר. ולחשוב שMGS3 Remake היה הנקודה הכי חלשה שלה כמעט :). בכל הצגה היסטורית של Microsoft או Sony הוא היה השיא.

לא מבין למה הם מוציאים את דום, אין סיכוי שהם יוציאו את פייבל. למה? כי ספנסר נתן את התירוץ הכי מצוץ מהאצבע בעולם Ever למה דום מגיע לפלייסטישן - "אנשים התרגלו לראות את דום בפלייסטישן", אז אני מניח שElder scroll מגיע גם לפלייסטישן עם טיעון מופלא שכזה.

מנגד, וואו, מיקרוסופט פשוט השתלטה על כל תעשיית הAAA, זה מרגיש ש-50% מהתעשייה שלה, אני יודע שזה לא המקרה, אבל לא נורמאלי מה שהלך בשעתיים הללו.

דרך אגב, משחקי EA והמשחקים של מיקרוסופט לא עוזבים את השירות. EA בטח יוצאים מתי שהוא, אבל הם שם שנים, המון שנים. יוביסופט בנוכחות יחסית דלילה, יש קצת AC וFarcry אבל בדיליי ענק, בעוד שבEA פשוט הכל מגיע ובדיליי של חצי שנה בערך.
תמונה

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 22:56

Hypno כתב:'וואו המשחק נראה פיגוז! לא יכול לחכות, 100% שאני משחק בו בהשק--עוד שנתיים-שלוש' אמר אף אחד אף פעם.

לא חושבים שאתם רותמים את העגלה לפני הסוסים שכבר מתנהגים כאילו המשחקים יוצאים בשיגור לפלייסטיישן?
אנשים לא יחכו שנתיים וגם לא שנה אם המשחק קורץ להם.

בנוגע לדום: איזה שחקן שחפץ בטובת המשחק, הזיכיון והאולפן ירצה שהמשחק לא ייצא לפס5?
ראינו מה הייתה משמעות הבלעדיות של סטארפילד על המכירות בהשוואה למשחק הקודם של בת'סדה.

דום בלי גרסת פס5 זה מכה למותג וערעור הבטחון הכלכלי של id.
שנית, בראיון של ספנסר ב IGN הוא אמר שהוא שאל את מנהל האולפן מה הוא רוצה, ענה שלהוציא גם לפס5 וספנסר הסכים.

כן, אף אחד לא אמר שהוא יחכה למשחק גדול שבא לו עליו אף פעם.. חוץ מאשר כל גיימר אי פעם, בעיקר אם הוא חבר בפורום הזה. דום ליטרלי יוצא DAY & DATE עם הפס5, מי יודע עוד כמה משחקים הולכים לעשות את אותו דבר.אחד משני הגדולים של 2025 של מיקרוסופט יוצא גם לפלייסטיישן באותו יום ואיכשהו זה יעזור למכור קונסולות אקסבוקס? מעריץ היילו אמור לקנות XSX או פס5? מה אם היילו הבא יצא באותו יום לפס5, בשביל מה הוא קנה בכלל XSX? אפס אמון צרכנים, מהלך התאבדותי.

אה, די! הבמאי של המשחק רצה להוציא את המשחק מולטיפלטפורם כדי שכמה שיותר גיימרים ישחקו בו? מדהים, כמה נדיר, לא יכול להיות. אני בטוח שניל דרוקמן וקורי פשוט מתים שכמה שפחות אנשים ישחקו ב-TLOU וב-GOW. מאוד יחודי, אני בטווח שזאת הסיבה שדום יוצא לפלייסטיישן.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 23:02

או שיט, שכחתי לגמרי מהאירוע של יוביסופט. הוא בול נגמר:

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 23:18

Hypno כתב:'וואו המשחק נראה פיגוז! לא יכול לחכות, 100% שאני משחק בו בהשק--עוד שנתיים-שלוש' אמר אף אחד אף פעם.

יותר כמו:
״וואו המשחק נראה פיגוז! לא יכול לחכות… אבל כבר יש לי פלייסטיישן, וזו הוצאה של עוד 400 דולר, יש לי גם סוויץ׳, אני כבר משלם על מנוי אחד לסוני מדי חודש, ויש לי רשימה של קניות באמאזון ועוד הרבה משחקים שעוד לא הגעתי אליהם. אני אמתין עם זה למרות הכל״

…אמר כמעט כל גיימר בעולם למעט אלו שבאמת יש להם הרבה כסף ומקום, כי תכלס למעט מאוד מהגיימרים יש גם אקס בוקס וגם פלייסטיישן.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 23:25

לגבי התצוגה של יובי - סטאר וורס נראה טוב מאוד, כל השאר לא היה ממש מעניין, לא הייתה אפילו הפתעה או הכרזה חדשה אחת, אלא אם שכחתי משהו (טוב נו היה איזה משחק מונופול ואיזה מולטי עם כדור שנראה רע מאוד).
אסאסינס קריד היפני נראה די גנרי למען האמת, אכזבה סה״כ, אולי אשחק בו בגלל יפן, אבל הוא באמת נראה משעמם.
אה, והיה רגע מביך של ״הצצה קטנה לנסיך הפרסי חולות הזמן״ שהיה סתם CG של פאקינג נר ותאריך של 2026.

יובי ממשיכים להיות בינוניים. אבל זה כן שיפור קטן ממה שהיה ברוב השנים הקודמות. נראה לי.

סמל אישי של המשתמש
DrKeo
Site Admin

הודעהעל ידי DrKeo » 10 יוני 2024, 23:28

Laskin כתב:…אמר כמעט כל גיימר בעולם למעט אלו שבאמת יש להם הרבה כסף ומקום, כי תכלס למעט מאוד מהגיימרים יש גם אקס בוקס וגם פלייסטיישן.

יותר נכון להגיד (על פי המסמכים של המשפט) שיש מעט מאוד גיימרים שיש להם פלייסטיישן וקנו גם אקסבוקס, אבל יש המון גיימרים שיש להם אקסבוקס וגם פלייסטיישן.

Laskin כתב:לגבי התצוגה של יובי - סטאר וורס נראה טוב מאוד, כל השאר לא היה ממש מעניין, לא הייתה אפילו הפתעה או הכרזה חדשה אחת, אלא אם שכחתי משהו (טוב נו היה איזה משחק מונופול ואיזה מולטי עם כדור שנראה רע מאוד).
אסאסינס קריד היפני נראה די גנרי למען האמת, אכזבה סה״כ, אולי אשחק בו בגלל יפן, אבל הוא באמת נראה משעמם.
אה, והיה רגע מביך של ״הצצה קטנה לנסיך הפרסי חולות הזמן״ שהיה סתם CG של פאקינג נר ותאריך של 2026.

יובי ממשיכים להיות בינוניים. אבל זה כן שיפור קטן ממה שהיה ברוב השנים הקודמות. נראה לי.

תודה, חסכת לי שעה מהחיים :)

מיקרוסופט מביאה תצוגה ברמה של E3 מהטובות שהיו בזמן שכל תצוגה אחרת היא קקה בריבוע וזה כולל כל מפיצה, פלייסטיישן וג'ף קילי. אני מתנחם בזה שיש סיכוי לא רע שעוד השנה נקבל מנינטנדו דירקט שיכריז על הסוויצ' 2 ויראה את מטרויד פריים 4 ומריו הבא :)

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 23:40

השנה יהיה לנו את נינטנדו עם תצוגה של הסוויץ2 וגם את סוני עם תצוגה של הפרו - בשתיהן נראה כמה וכמה תותחים כבדים, אחרת אין להן זכות קיום :)
חוץ מזה יש עוד את gamescom בסוף אוגוסט שבטח יהיו שם כמה דברים נחמדים, ואת tgs בסוף ספטמבר… למרות שהוא כבר לא רלוונטי בעליל בשנים האחרונות.
וכמובן שיש את הVGA בסוף השנה, שיהיה אחרי ההכרזות של נינטנדו וסוני ואולי שם יראו עוד משהו נחמד עבורן, לעתיד היותר רחוק (2026). ואולי גם גיימפליי של גירס או משהו מהמשחק של רייר סוף סוף.
אני מוכן גם לשים כסף על ביושוק הבא בVGA.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 10 יוני 2024, 23:47

הAC נראה נחמד. לא הפיל אותי מהכסא או משהו, אבל לא רע סך הכל. זו המפתחת של אודיסי שדי חיבבתי כעולם פתוח אז אם אני לוקח מזה לAC החדש ומחבר למה שהראו, אני יכול לדמיין שהוא יהיה מהנה.
החצי הראשון עם הסמוראי הוא החלק שנראה פחות טוב ובאנלי, דווקא הסיקוונס התגנבות היה מוצלח יותר. בסוף הפרקור של AC זה משהו ששום משחק לא מצליח להתקרב אליו ואם משווים את זה למשהו כמו GOT וההתגנבות/פרקור שלו אז זה הפרש אדיר. גם המערכת אור וחושך החדשה עושה רושם חיובי.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 23:54

עבורי זה נראה ממש AC גנרי בקרבות, וזה ממש מוריד לי. ועם כל הכבוד הפרקור כאן לא הרשים אותי. ברור שיותר טוב מGOT בתחום הזה, הוא לא ממש מנסה לעשות את זה…
בפן הטכני הוא לא נראה רע או משהו אבל אני כן ציפיתי לראות קפיצה רצינית כשיגיעו ליפן וכמובן שזה דור חדש והכל, וזה לא קורה עם המשחק הזה. אז דאבל באסה.
פשוט אני לא נהנתי מAC למרות שניסיתי שוב ושוב אז אני לא רואה את עצמי נהנה פתאום כאן.
אבל יפן, אז אני כן מתכנן לפחות לנסות. אם לא יהיה משהו מעניין יותר.

Laskin
Elder

הודעהעל ידי Laskin » 10 יוני 2024, 23:57

התגובות לחשיפה של DA לא היו משהו ברשת, אז שיחררו כמה שניות מחשיפת הגיימפליי שלו מחר:

נראה יפה מאוד. אהבתי את הסגנון האמנותי, נראה מיוחד מאוד.
מקווה שיהיה גיימפליי מהנה לשם שינוי, אני ממש לא הצלחתי לבנות משום משחק בסדרה בגלל הקרבות הגרועים בעיניי.

Stick
Sage

הודעהעל ידי Stick » 11 יוני 2024, 00:19

Laskin כתב:עבורי זה נראה ממש AC גנרי בקרבות, וזה ממש מוריד לי. ועם כל הכבוד הפרקור כאן לא הרשים אותי. ברור שיותר טוב מGOT בתחום הזה, הוא לא ממש מנסה לעשות את זה…
בפן הטכני הוא לא נראה רע או משהו אבל אני כן ציפיתי לראות קפיצה רצינית כשיגיעו ליפן וכמובן שזה דור חדש והכל, וזה לא קורה עם המשחק הזה. אז דאבל באסה.
פשוט אני לא נהנתי מAC למרות שניסיתי שוב ושוב אז אני לא רואה את עצמי נהנה פתאום כאן.
אבל יפן, אז אני כן מתכנן לפחות לנסות. אם לא יהיה משהו מעניין יותר.

אני גם לא עף על משחקי AC במיוחד, למרות שכן שיחקתי בכל הראשיים מתוך אהבה לשחזורים היסטוריים, ויוביסופט בדרך כלל עושים בפאן הזה עבודה נהדרת בסדרה הזאת ובהמון תקופות שונות. ACV שהיה האחרון מהמשחקים הגדולים האלה היה משחק באמת רע לדעתי, ממש לא אהבתי אותו. פרשתי ממנו בערך באמצע אחרי הרבה הרבה יותר מדי שעות (להגנתי זו הייתה תקופת הקורונה והייתי בחל"ת).
את מיראג' גם לא אהבתי וסיימתי אותו כי הוא מאוד קצר, הוא פשוט היה DLC מורחב של ואלהאלה כמו שחששתי. אוריג'ין היה סבבה והשניים מתחילת הדור גם כן לא טובים.
רק את אודיסי אהבתי כמשחק, העולם שלו היה נהדר וכל המסע בו עבד. אם המשחק החדש שמפותח על ידי אותו צוות יתפוס את אותה תחושה - אני מאמין שאוהב אותו יותר מאת GOT נניח, שחיבבתי אבל לא מספיק כדי לסיים אותו.
אבל אני לא עוצר את הנשימה או משהו, כמו שאמרתי הוא לא הפיל אותי מהכסא בתצוגה הזו, ובכל הדור הזה היו יותר משחקי AC שלא אהבתי מכאלו שכן.

בקשר להתגנבות, משחק כמו GOT לא עושה פארקור (או בכלל תנועה) בצורה הזו, אבל כן יש דגש במשימות מסוימות ובכלל במהלך המשחק על התגנבות. לדעתי זו הנקודת חוזקה של משחקי AC שבהם המפתחים כן שמים על זה דגש, לצערי זה לא כולם אבל נראה שכאן כן. זו נקודת חוזקה והפרקור והתנועה המצוינים הם צורת משחק שמייחדת את הסדרה משאר משחקי עולם פתוח דומים, כמו GOT.
אז זו בדיוק הנקודה - שזה משהו שאין במשחקים אחרים, כמו GOT, בצורה הזו. המערכת קרב לעומת זאת באמת נראית לא טוב, וזו תמיד נקודת החולשה של משחקי AC, אז אני מקווה שהמשחק הזה יהיה פחות AC V שנשען על המערכות החלשות שלו כמו מערכת הקרב.
וסתם אם כבר מדברים בהשוואה אז כן, המערכת קרב של GOT היא טובה בשביל משחק עולם פתוח כזה וזה לדוגמה משהו שמשחקי AC לא הצליחו לעשות ככה, ונראה שגם כאן לא.

חזור אל “פורום משחקים”

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים