DrKeo כתב:אני יודע שזה כנראה לא אפשרי כרגע מבחינת ההיצע של AMD, אבל חומרה זהה לגמרי ל-XSS יכולה להיות חתיכת ניצחון ענקי.
סביר שהקונסולה הזו לא תצא ב-2024. זה אפשרי בסוף 2025?
DrKeo כתב:אני יודע שזה כנראה לא אפשרי כרגע מבחינת ההיצע של AMD, אבל חומרה זהה לגמרי ל-XSS יכולה להיות חתיכת ניצחון ענקי.
Shlomix כתב:מעניין מאוד לגבי האקסבוקס הניידת.
אני יודע שזו חטיבה נפרדת, אבל אם ילבישו מעל ווינדוס מעטפת כמו שיש בסטים דק או ROG ALLY, רק הרבה יותר מוצלחת ועם אופטימיזציה כבדה זאת תהיה קונסולה שימושית ביותר
Laskin כתב:לא. צריך מאסה. וזה שונה רק כי משחקי צד ג׳ באים והולכים מגיימפאס, משחקי מיקרוסופט נשארים 99% מהזמן לתמיד
Hypno כתב:'וואו המשחק נראה פיגוז! לא יכול לחכות, 100% שאני משחק בו בהשק--עוד שנתיים-שלוש' אמר אף אחד אף פעם.
לא חושבים שאתם רותמים את העגלה לפני הסוסים שכבר מתנהגים כאילו המשחקים יוצאים בשיגור לפלייסטיישן?
אנשים לא יחכו שנתיים וגם לא שנה אם המשחק קורץ להם.
בנוגע לדום: איזה שחקן שחפץ בטובת המשחק, הזיכיון והאולפן ירצה שהמשחק לא ייצא לפס5?
ראינו מה הייתה משמעות הבלעדיות של סטארפילד על המכירות בהשוואה למשחק הקודם של בת'סדה.
דום בלי גרסת פס5 זה מכה למותג וערעור הבטחון הכלכלי של id.
שנית, בראיון של ספנסר ב IGN הוא אמר שהוא שאל את מנהל האולפן מה הוא רוצה, ענה שלהוציא גם לפס5 וספנסר הסכים.
Hypno כתב:'וואו המשחק נראה פיגוז! לא יכול לחכות, 100% שאני משחק בו בהשק--עוד שנתיים-שלוש' אמר אף אחד אף פעם.
Laskin כתב:…אמר כמעט כל גיימר בעולם למעט אלו שבאמת יש להם הרבה כסף ומקום, כי תכלס למעט מאוד מהגיימרים יש גם אקס בוקס וגם פלייסטיישן.
Laskin כתב:לגבי התצוגה של יובי - סטאר וורס נראה טוב מאוד, כל השאר לא היה ממש מעניין, לא הייתה אפילו הפתעה או הכרזה חדשה אחת, אלא אם שכחתי משהו (טוב נו היה איזה משחק מונופול ואיזה מולטי עם כדור שנראה רע מאוד).
אסאסינס קריד היפני נראה די גנרי למען האמת, אכזבה סה״כ, אולי אשחק בו בגלל יפן, אבל הוא באמת נראה משעמם.
אה, והיה רגע מביך של ״הצצה קטנה לנסיך הפרסי חולות הזמן״ שהיה סתם CG של פאקינג נר ותאריך של 2026.
יובי ממשיכים להיות בינוניים. אבל זה כן שיפור קטן ממה שהיה ברוב השנים הקודמות. נראה לי.
This is happening today. https://t.co/3ZtyGd4pwn
— Cliff Bleszinski (@therealcliffyb) June 6, 2015
Laskin כתב:עבורי זה נראה ממש AC גנרי בקרבות, וזה ממש מוריד לי. ועם כל הכבוד הפרקור כאן לא הרשים אותי. ברור שיותר טוב מGOT בתחום הזה, הוא לא ממש מנסה לעשות את זה…
בפן הטכני הוא לא נראה רע או משהו אבל אני כן ציפיתי לראות קפיצה רצינית כשיגיעו ליפן וכמובן שזה דור חדש והכל, וזה לא קורה עם המשחק הזה. אז דאבל באסה.
פשוט אני לא נהנתי מAC למרות שניסיתי שוב ושוב אז אני לא רואה את עצמי נהנה פתאום כאן.
אבל יפן, אז אני כן מתכנן לפחות לנסות. אם לא יהיה משהו מעניין יותר.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־ 10 אורחים